Çarşamba, Şubat 25, 2015

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESPOR TARAFTARI TEPKİLİ

Büyükçekmece Belediyespor Kulübü taraftar gurubu yazılı bir basın açıklaması ile sahalarının kapatılması ve seyircisiz maç oynama cezası hakkında bilgilendirmede bulundular. 

Bölgesel Amatör Ligde mücadelesini veren Büyükçekmece Belediyespor Kulübünün taraftar gurubu yaptığı basın açıklamasında; “Bize göre ilçemiz Büyükçekmece üzerinde oyunlar oynanmaktadır. Sahamızda hiçbir olay olmaksızın sahamızın kapatılması ayrıca seyircisiz maç oynama cezası verilmesinin altında başka nedenler aramaktayız. Hafta sonu takımımız belki de hayati bir maç için Çengelköyspor’u ağırlayacaktı. Bir önceki hafta bize göre bir olay yaşanmamıştır. Fakat ilgili kurumlar bize cezasını kesmiş ve hayati önem arz eden Çengelköy maçını Tuzla Stadı’nda oynayacağımızın bilgisi gelmiştir. Büyükçekmece, Tuzla Stadı arasındaki mesafe yaklaşık 2 saat sürmekteyken, Çengelköy, Tuzla Stadı 15 dakika sürmektedir. Bu bize bir ceza olabilir belki bunu kabullenebiliriz lakin bize ceza iken rakibimize ödül olmaması gerekir diye düşünüyoruz. Hatta ileri gidip bu işten pis kokular bile geliyor diyebiliyoruz.

Sezon başından beri hakemler canımız yandı. Bin bir türlü entrika ile mücadelemizi verdik. Bizim için sezon daha bitmedi. Son maçımızın bitiş düdüğüne kadar mücadelemiz sürecektir. Her zaman kulübümüzün menfaatlerini ön planda tuttuk. Şimdi böyle yapacağız. Bizi Fizan’a da sürseniz fark etmez. Yeter ki hakkıyla maçlarımız yönetilsin. Rakibimiz bizi bileğinin hakkıyla yensin söyleyecek sözümüz yok. Haksızlıklar karşısında susan ise dilsiz şeytandır.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Büyükçekmece
çengelköy hiç bir zaman mazisinde şaibeye bulaşmamıştır.
Tuzla stadı na doğru söylüyorsun 2 saat iyi demişsiniz de ÇENGEL den de rahat 45 dakikayı bulur.
hakemlerde den yana şansızsınız. bi kaç maçınızı katletmişler bundan sonraki maçlarınızdan başarılar dileriz. çıkıcaz bileğimizin yüreğimizin
ALLAH I'n yardımıyla şampiyonluk yolunda bir üç puan daha alıcaz inşallah


TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.