Çarşamba, Şubat 25, 2015

BAYRAMPAŞASPOR SON NEFESTE

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 27. hafta maçında Bayrampaşaspor kendi evinde ağırladığı Ofspor'u zor da olsa 3-2 mağlup etti.


Maça her iki takımda kontrollü başladı. Oyunun 12. dakikasında Bayrampaşaspor'dan Mehmet Arı soldan ceza sahası içine ortaladı. Gelen topu Uğur Keskin kafa ile filelere gönderdi. 1-0. Ofspor yediği golün ardından Bayrampaşaspor kalesinde ciddi ataklar geliştirirken, 40. dakikada Koray'ın kullandığı serbest vuruştan gelen topu Erkan, kafa ile meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Bu golle maça denge geldi. 1-1 İlk 45 dakikada sahada Ofspor'un üstünlüğü vardı. Karşılıklı atılan gollerle takımlar soyunma odalarına 1-1'lik beraberlikle girdiler.




İkinci yarıda da orta alan mücadelesinde geçen maçın, 79. dakikasında yine sahneye Bayrampaşaspor'dan Uğur Keskin çıktı. Uzaktan attığı şık golle skoru 2-1'e taşıdı. Ofspor yediği golden sonra rakip kaleye daha da yüklenirken, 88. dakikada aradığı golü Rasimcan ile buldu. 2-2. Bu golle maça denge geldi. 90. dakikada sahneye Bayrampaşaspor'dan Mehmet Arı çıktı. Uzaktan attığı gol ile skoru 3-2'ye getirdi.

Bayrampaşaspor mutlak kazanması gereken maçı son saniyede attığı golle kazandı.




Stat: Bayrampaşa Çetin Emeç
Hakemler: Ümit Öztürkx, Sezgin Çınarx, Osman Gökhan Bilirx
Bayrampaşa: Emrex, Ersin Keskinxx, Mehmet Arıxx, Uğurxx, İlkerxx, Furkanxx, Serhatxx, (Dk. 80 Recep Soner?), Abdullahxx, (Dk. 70 Gökhanxx), Tayfunxx, Ersin Kayaxx, Feridunx, (Dk. 60 Samet Yükselxx)
Yedekler; Mehmet, Ramazan, Samet
T.Direktör; Ali Rıza Sinan Bayraktar
Ofspor: Oğuzhanx, Tanerx, Ercanx, Cengizx, (Dk. 75 Halukx), Muhammet Fettahoğluxx, (Dk. 85 İbrahim?), Muhammet Emrexx, Koray Kurtxx, Cihan Kaanxx, Rasimcanxx, Ekremx, Onur Ramazanx, (Dk. 46 Korayx)
Yedekler; Beycan Tuncay, Oktay, Volkan
Goller: Dk. 10 ve 79 Uğur, Dk. 90 Mehmet Arı (Bayrampaşa), Dk. 40 Ercan, Dk. 88 Rasimcan (Ofspor)  
Sarı kartlar: Dk. 39 Furkan, Dk. 42 Tayfun, Dk. 63 Abdullah (Bayrampaşa), Dk. 53 Cengiz (Ofspor)

KAYNAK: www.pasavizyon.com 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.