Perşembe, Şubat 26, 2015

BAYRAMPAŞA'DA TARAFTAR VE TEKNİK HEYET YUMRUKLAŞTI


Bayrampaşaspor'da sıkıntılar bitmek tükenmek bilmiyor.

Bayrampaşaspor'un, maçlarını oynadığı Çetin Emeç Stadı'nın sahibi olan Spor Genel Müdürlüğü'ne (SGM) 60 bin TL borcunu ödememesi ve SGM'nin de yeni sözleşme yapmaması nedeniyle her maç için 7 Bin TL ödemesi gereken Bayrampaşaspor, bu sorunlarla boğuşurken, bugünde kazanılan maçın ardından yaşanan olaylar vardı. 

Maçtan bir gün önce takımlarını her şartta destekleyen Bayrampaşa taraftarlarının, zor şartlar altında mücadele eden oyunculara moral vermek amacı ile kampı ziyaret  etmek istekleri olumsuz şekilde karşılandı. Gelen son dakika golü ile herkes coşarken, her kazanılan maçtan sonra teknik ekibin tutumundan şikayetçi olan taraftarlar, oyunculara destek, teknik ekibe ise tepkilerini gösterdiler. 

Bu tepkilere Teknik Direktör Sinan Bayraktar kaleci antrenörü Fatih Demir ve yardımcı antrenör Memiş Özata'da karşılık verince bir grup taraftar sahaya indi. Seyirciler ile Teknik Ekip arasında arbede yaşanırken adeta yumruklar konuştu. Bu yaşanan olaylardan sonra ise, Başarılı Teknik Direktör Sinan Bayraktar'ın her an görevi bırakabileceği konuşulan konular arasında yerini aldı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

BAŞARILI TEKNİK DİREKTÖR DERKEN?

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...