Çarşamba, Şubat 25, 2015

BAL’DA 9.10.11. GRUPLARDA 19. HAFTANIN ARDINDAN

Olumsuz hava şartları Bölgesel Amatör lig maçlarını da vurdu. 19.hafta maçlarının bazıları oynandı. Bazıları ise elverişsiz hava koşullarına nedeniyle oynanmadı.9, 10, 11. Gruplarda oynanması gereken 20 maçın 10 u oynandı.  

Yurdun genelinde etkili olan kar yağışı Marmara bölgesini de  etkiledi. İstanbul da oynanması gereken bütün amatör maçlar ertelendi.  Üç grupta oynanan diğer maçlara kısaca göz atacak olursak; 

9.Grup: Bu grupta 7 maçtan  2 si oynandı. Diğer 5 maç ise ertelendi.  Hafta içinde Teknik heyette değişikliğe giden Gebzespor kendi evinde ligin alt sıralarında bulunan Modafenspor dan şok bir yenilgi aldı. Genç futbolculardan kurulu İstanbul takımı Modafen  maça başlar başlamaz Yunus Emre’nin attığı gol ile 1-0 öne geçtiği maçta Yusuf ve Emre’nin maçın sonlarına doğru attığı iki gol ile 4-2 galip geldi. Gebze ise iki farkla mağlup duruma düştüğü maçta Uğur ve Enderin golleri ile beraberliği yakalasa da sonunu getiremedi.  Gebze taraftarı maçın sonunda Modafeni uzun süre alkışlamaları, Başkanları İlker Çakır’ ı alkışlamaları, kendi futbolcularını protesto etmeleri maçın diğer detayları idi.  Altınova deplasmanda İnegöl  Gençler Gücünü   Semihin ilk yarıda penaltıdan attığı golle 1-0 yenerek haftayı üç puanla kapattı.

10.Grup: Bu grupta  7 maçın 4 ü oynandı. Diğer üç maç ise ertelendi. Çıksalın grup lideri Düzcespor’ u  deplasmanda ikinci yarıda Yükselin attığı gol ile 1-0 yenerek haftanın  karlı takımı oldu. Düzce ise bu mağlubiyet ile en yakın rakibi Kütahyaspor ile  arasındaki puan farkı ikiye indi. Kütahyaspor ise Kıbrıscık deplasmanında Umut, Derviş ve Ersoy’ un attığı goller ile 3-0 yendi. Kıbrısçık’tan Burak ikinci yarının başında ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Kıbrıscık - Kütahyaspor maçının en ilginç yanlarından biride müsabakanın oynanacağı stadın tribünün maçtan önce yağan aşırı kardan dolayı çökmüş olması. Seyirciler maçı tel örgülerin arkasında seyretmeleri idi. Eskişehir Demir ilk yarıda Serkan’ın kırmızı kart görmesine, Karasudan Özgürün  penaltıdan attığı gol ile 1-0 geriye düşmesine rağmen  Yekta ve Ömer’ in attığı goller ile müsabakayı 2-1 kazandı. Serdivan, Kütahya Dumlupınar Üniversitesini Özgür ve Burak’ın (2) attığı goller ile 3-1 yendi. Dumlupınar’ın tek golü ise Berkant’tan geldi.



11.Grup: Bu grupta  6 maçın 4 ü oynandı. İki maç ise ertelendi.  Lider Kocaeli kendi evinde Babaeskispor’u Burak’ ın ikinci yarıda attığı gol ile 1-0 yendi. Büyükçekmece Tekirdağ deplasmanından 2-1 galibiyet ile döndü. İkinci yarıda Birol ile öne geçen ev sahibi takım bu gole fazla sevinemeden bir dakika sonra Hasanın kendi kalesine attığı gol ile beraberlik golünü yedi.  Büyükçekmece’den Okan’ın attığı gol  galibiyeti getirdi. Tekirdağspor’ dan Volkan ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek müsabakanın son 30 dakikasında takımını on kişi bıraktı. Arnavutköy Belediye mutlak üç puan için gittiği Karadeniz Ereğli deplasmanından ummadığı mağlubiyet ile döndü.(4-3).Ev sahibi Ereğli  maçın başında Mahmut’ un attığı gol ile öne geçtiği maçta kalecisi Sefa’nın kırmızı kart görmesi ile on kişi kaldı. Arnavutköy Belediye Aytaç ve Recep’ in attığı golle ile 2-1 öne geçmesine rağmen bu skoru koruyamadı. Kdz Ereğli Sezai, Mahmut ve Ali’nin attığı goller ile galip geldi. Arnavutköy’ ün üçüncü golü ise Sinan’dan geldi. Anafartalar ise kendi evinde Mahmut, Hakan ve Serdar’ ın attığı goller ile Kozlu Belediye sporu 3-0 yendi.

YAZI : YUNUS EMRE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.