Perşembe, Şubat 26, 2015

BAKIRKÖY DERBİSİNDE KAZANAN ÇIKMADI

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda ikinci haftada Yeşilköy ve Osmaniye İstiklal yenişemedi. Bakırköy derbisinde Yeşilköy 65 dakika 10 kişi oynadığı maçta öne geçti ama skoru koruyamadı.1-1

Bakırköy Belediye Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Osmaniye İstiklalspor takımı taraftar derneklerinin hazırlamış olduğu ‘Mekanın cennet olsun Özgecan Aslan kızımız’ ve ‘Dört Şehit Pilotumuza Allah’tan rahmet dileriz’ pankartı ile çıktı.




Birkan 23.dakikada kızardı
Yeşilköyspor’da Birkan ile Osmaniye İstiklalspor’da Rıdvan tribünlerin önünde ikili mücadeleye girdi. Rakibine sert giren Birkan kırmızı kartla ihraç edililirken, itiraza gelen kaleci Mert de sarı kart gördü. Osmaniye İstiklalsporlu futbolcu ayağına aldığı darbe nedeniyle yerini Fatih’e bırakmak zorunda kaldı.

Yeşilköy 10 kişi ile golü buldu
23.dakikada 10 kişi kalan Yeşilköyspor 31.dakikada golü buldu. Kaleyi karşıdan gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşta Dağıstan'ın şutu Erdoğan’ın müdahalesi ile top direğe çarpıp oyun alanına döndü. Penaltı noktası üzerinde topun gelişine vuran Cedric takımını öne geçirdi.1-0 Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.




Osmaniye İstiklal ikinci yarı daha cesur oynadı
Bir kişi eksik rakibine oranla ikinci yarıya daha istekli çıkan Osmaniye İstiklalspor çok geçmeden golü buldu. Sağ kanattan kazanılan taç atışı aniden kontra atağa dönüştü ve kafa ile aşırtılan topu Sonat aldı ve ceza sahası içerisine kadar girdi. Sağ kanattan yerden pasında topun gelişine vuran Murat Erdi dengeyi sağladı.1-1

66.dakikada sağ kanattan geliştirilen atakta ceza sahası üzerinden Levent’in etkili şutunu Mert kornere kotladı. 72.dakikada orta alanda Mehmet’in kaptığı topu Fatih Torun sola aktardı. Levent’in kaleye paralel attığı şut çerçeveyi bulmadı. Mücadelede başka gol olmazken maç 1-1 sona ererek puanlar paylaşıldı.




STAT: Bakırköy Bld.1 Nolu Saha
HAKEMLER: Selim Özen, Ufuk Uğurlu, Hasan Tekin
YEŞİLKÖYSPOR: Mert, Tolga, Ferhad, Kıvanç, Cihan, Emre(Dk.66 Alper), Birkan, Semih, Ferhat(Dk.89 Güven), Cedric, Dağıstan(Dk.55 Sercan)
OSMANİYE İSTİKLAL: Erdoğan, Sonat, Meriç, Batuhan, Levent, Abdullah, Mert(Dk.60 Mehmet), İlker, Fatih Torun, Rıdvan(Dk.26 Fatih Köse), Murat Erdi(Dk.74 Hamza)
GOLLER: Dk.31 Cedric / Dk.53 Murat Erdi
SARI KARTLAR: Dk.23 Mert, Dk.34 Dağıstan, Dk.41 Kıvanç  / Dk.29 Abdullah, Dk.77 Batuhan
KIRMIZI KART: Dk.23 Birkan (Yeşilköy)

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT



















Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...