Perşembe, Şubat 26, 2015

ALEMDAĞSPOR İLE GAZİ PUANLARI PAYLAŞTILAR


Süper Amatör Lig Klasman Grubu ikinci hafta mücadelesinde Alemdağspor ile Gazi Mahallesi takımları Sarıyer Çayırbaşı Stadında karşı karşıya geldiler. Mücadele ikinci yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Gazi Mahallesi anlamlı pankartla sahaya çıktı
Gazi Mahallesi Spor Kulübü sahaya çıkarken "Özgecan için susma kadına şiddete hayır" pankartı ile çıkıp örnek olacak bir duyarlılık sergileyerek tribünlerin alkışını aldılar.

Mücadeleye her iki takımda kontrollü başlarken ilk tehlikeli atak Alemdağspor'dan geldi. Defansın arkasına uzun atılan topu kontrol ederek Gazi Mahallesi kalecisi Özkan'la karşı karşıya kalan Mesut Aydın'ın vuruşunda Özkan başarılıydı.

Alıştığımız Ambulans ve Sağlık sıkıntısı tekrarlandı
Karşılıklı ataklarla geçilen maçın 25.dakikasında ikili mücadele sonucunda yerde kalan Alemdağspor'lu Erçin sakatlık geçirdi. Saha kenarına alınan oyuncu, omuzundan ciddi bir darbe aldığından oyuna devam edemedi ve acıları içinde 25 dakika Ambulans beklendi. Talihsiz oyuncu beklenen Ambulansın gelmemesi üzerine Sarıyer Belediyesine ait Zabıta Minibüsü ile hastaneye götürüldü. Omuzu çıkan oyuncunun iki hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Kalan sürede iki takımında yaptığı ataklardan sonuç çıkmayınca ilk yarı golsüz eşitlikle geçildi.

İkinci yarıya Alemdağspor golle başladı. Yeşil Beyazlılar ilk atağında Tolga'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Yediği gol ile Alemdağspor kalesine yüklenerek beraberlik golü arayan Gazi Mahallesi Osman ve Hasancan ile yakaladığı net fırsatlarda başarılı olamazken Alemdağspor'da Serkan,Tolga ve Ersin'le yakaladığı net pozisyonlarda kaleci Özkan ikinci gole izin vermedi. Maçın sonlarına doğru Alemdağ kalesine iyice yüklenen Turuncu Siyahlılarda Gökhan'ın kafa şutu direkten oyun alanına dönerken, Hasancan'ın vuruşunda kaleci Mesut başarılıydı.

Uzatma dakikalarında 'gol geliyorum' dedi
Mücadelenin sonuna 6 dakika uzatma bölümü eklendi. Tüm hatları ile Alemdağ kalesinde pozisyon üreten Gazi Mahallesi uzatmaların 90+6.dakikada İsmail'in attığı kafa golü ile maçın skorunu belirledi 1-1.

STAT: Çayırbaşı
HAKEMLER: Emre Malok, Cengiz Ateş, Oğuzhan Yılmaz
SAHA KOMİSERİ: Mehmet Alev Terzi
ALEMDAĞSPOR: Mesut, Erçin, Sezgin, Gökhan, Hakan, Emir, Berkan, Serkan, Mesut Aydın, Eren, Muhammet
YEDEKLER: Emre Şanal, Tolga, Ersin, Rıdvan, Aziz
TEKNİK SORUMLU: Oktay Akgül
GAZİ MAHALLESİ: Özkan, Okan, Umut, Vedat, Ramazan, Osman, Yılmaz, Okan, İsmail, Sinan, Hasancan
YEDEKLER: Serhan, Faruk, Gökhan, Ayberk, Tolga, Kerim, Umut 
TEKNİK SORUMLU: Abbas Yaşar
GOLLER: Dk.46 Tolga (Alemdağ) / Dk.90+6 İsmail (Gazi Mahallesi)

HABER: MURAT NAZİK

KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr









1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu maçı canlı izledim ve cok zevksiz kör dövüşü bamgüm oynanan bir futbol vardı sahada GaziMahallesiSpor da 3(sağbek),8(önlibero),ve sonradan oyuna giren 14(forvet) kaliteli futbolcu adayları

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.