Cumartesi, Ocak 31, 2015

ADALARSPOR'U LODOS VURDU

İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup takımlarından Adalarspor bugün kritik Topkapıspor maçına çıkamayacak. Nedeniyse bir 'dış etken'....

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup'ta düşmeyi doğrudan ilgilendiren Topkapıspor-Adalarspor maçı öncesinde enteresan bir gelişme yaşandı. Dün akşam tarafımıza, "Ne pahasına olursa olsun elimizden geleni yapacağız" diyen Adalarspor takımı İstanbul'da etkili olan lodostan dolayı Heybeliada'dan ayrılamayınca maça gitme durumları ortadan kalktı.





Konu ile ilgili tarafımıza bilgi veren Adalarspor yöneticisi Murat Yetişken, ''Bu maçı ne pahasına olursa olsun oynamak istiyorduk. Başkasının durumu bizi ilgilendirmez. Biz Adalarspor olarak sahaya çıkma taraftarıydık. Ancak hava şartlarından dolayı bir türlü Heybeliada'dan ayrılamadık. Bütün çabalarımıza rağmen bizi karşıya geçirecek bir tekne bulamadık. Fakat biz bu maçın ertelenmesi ve ilerleyen tarihte oynatılması için dilekçe yazacağız. Bunun için de mevcut durumumuzu ortaya koyan bilgi ve belgeleri elde edip ilgili kurum ve kuruluşlara durumu arz edeceğiz'' diye konuştu.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR




5 yorum:

zkrykc dedi ki...

O zaman YILDIRIMBOSNA macida ertelenmeli

zkrykc dedi ki...

O zaman YILDIRIMBOSNA macida ertelenmeli

Adsız dedi ki...

BÖYLE BİR MANTIK VARMI MAÇA GELEMİYORSUN VE TEKRAR İSTİYORSUN TOPKAPININ GÜNAHI NE TOPKAPIDAN TRANSFER YÜZÜNDEN 4 FUTBOLCUYLA YOLLARI AYRILDI BU MAÇLARA DOĞAL OLARAK ÇIKAMAYACAKLAR BU MAÇ 3 0 LA TESCİLLENMELİDİR HAKSİ BİR DAVRANIŞ BİLE DÜŞÜNÜLMESİ ÇOK YANLIŞTIR UMARIM HATALI KARAR ÇIKMAZ.
KARAKARTALLI

Adsız dedi ki...

Ulan sanki bilerek mi gelemiyorlar kötü hava şartlarıyla gelemiyorlar adada yaşamadığınız için nerden bileceksiniz ...

Reis. dedi ki...

E yani adada değil biz şehir merkezinde yaşıyoruz senin de mantığın doğru ;) bu maç sonucu 3.0 hükmen ve para cezası ile tescil edilir kurallar gayet net.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...