Çarşamba, Ocak 28, 2015

TFF GRUPLARINI DEĞİŞTİRDİ, CFS BAĞCILAR ÖFKELİ!

İstanbul U12 Ligi kura çekiminde profesyonel takımlarla birlikte 22. Grup'ta yer alan CFS Bağcılarspor, iki gün sonra TFF tarafından amatör kulüplerin yer aldığı 11. Grup'a verildi. CFS'nin yerineyse 22. Grup'a Zara Ekinlispor alındı. Bağcılar ekibinde büyük öfke var.

CFS Bağcılarspor Kulüp Başkanı Cemal Boğatekin Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "İstanbul'da alt yapıya yaptığı yatırım ve yaptığı çalışmalarla bilinen kulübümüz U12'de profesyonel kulüplerle birlikte 22.Grup'ta yer almıştı. Grubumuzda Galatasaray da vardı ve futbolcularımız bu kulübe karşı oynayacakları için çok heyecanlıydı. İki gün sonra bir baktık 11. Grup'a verilmişiz yerimize 22. Grup'a Zara Ekinlispor alınmış. Futbolcularımız büyük hayal kırıklığı içinde" dedi.

Konuyla ilgili TFF İstanbul İl Temsilciliği'ni aradıklarını ancak kendilerine yanıt verilemediğini belirten Boğatekin, eğer hakları iade edilmezse ligden çekileceklerini söyledi.

Grup değiştiren tek takım CFS değil
TFF'nin kura çekimi sonrası hamleleri şöyle oldu: Kura günü 32 grup çekildi daha sonra eklemeler ve başvurularla grup sayısı 34'e çıktı. Zara Ekinlispor 10. Grup'tan profesyonellerin olduğu 22. Grup'a giderken GOP Venüs ve Arnavutköy Belediyespor 10. Grup'a geçti. 11. Grup'a CFS Bağcılar verilirken bu grupta takım sayısını sekizde sabitlemek için Merterspor yeni açılan 33. Grup'a verildi.
Kura günü sekiz takımlı olan 5. Grup'tan Teraziderespor çıkarıldı ve yeni açılan 33. Grup'a verildi. 1. Grup'tan alınan Fenergücü de 33. Grup'a gitti.


Dilekçe verdiler
CFS Bağcılarspor bugün TFF'ye bir dilekçe vererek durumun düzeltilmesini istedi.


HABER: YILMAZ AKTEPE

2 yorum:

KELMENT dedi ki...

Gerek TFF Amatör Kurulda gerekse TFF İstanbul İl Temsilciliğinde yapılanlar yap boza döndü. Ne kurumsal yapıdan söz edilebilir. Nede güvenilirlikten.

amatorgoz dedi ki...

U 12 liginde kura olmaz il temsilciligi kendisi gruplari belirler

İstanbul 2. Amatör Lig 20 Nisan Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de tekli gruplarda karşılaşmalar 20 Nisan Cumartesi günü oynanacaktır...