Salı, Ocak 27, 2015

SULTANGAZİ ESENTEPESPOR’A LİDERDEN ÇELME


Süper Amatör Lig 7.Grupta mücadele eden Sultangazi Esentepespor evinde lider Beşyüzevler’i konuk etti. Zorlu mücadeleyi Beşyüzevler ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazandı.

Süper Amatör Lig 7. Grupta Play-Off mücadelesi veren Sultangazi Esentepespor evinde şampiyonluğunu ilan eden Beşyüzevler’i konuk etti. Zorlu geçen mücadeleyi ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 konuk ekip Beşyüzevler kazandı.

Karşılaşma konuk ekibin vuruşu ile başladı. Mücadeleye hızlı bir başlangıç yapan ev sahibi ekip ileride kurduğu baskı ile konuk Beşyüzevler’in top tutmasına engel oldu. Karşılaşmanın 24. Dakikasında kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kazanan konuk ekip bu pozisyonu değerlendirerek karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İlk yarının bitimine on dakika kala sağ taraftan bir duran top daha kazanan konuk ekip, duran toptan ikinci golü bularak soyunma odasına 2-0 galip girdi.

İkinci yarıda skorun verdiği avantaj ile kendi yarı alanına çekilen Beşyüzevler, Sultangazi Esentepespor’un yaptığı atakları güçlükle savuşturdu. Gökhan ile birçok atağa giren ev sahibi ekip Sultangazi Esentepespor’a genç file bekçisi izin vermedi. Mücadelenin geri kalan bölümünde başka gol olmayınca karşılaşmayı konuk ekip Beşyüzevler, 2-0 kazandı.

HABER-FOTOĞRAF: Mustafa YILMAZ











İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.