Cumartesi, Ocak 31, 2015

SULTANBEYLİSPOR'A GALİBİYET YETMEDİ

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup'ta ligin son haftasında şampiyonluğa oynayan Sultanbeylispor deplasmanda Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor’u 5-0 mağlup etmesine rağmen Klasman Grubuna kalamadı.

Küçükçekmece Kemal Aktaş Sahasında oynanan maça misafir takım Sultanbeylispor mutlak galibiyet için sahaya çıktı.

Müsabakaya hızlı başlayan misafir takım Sultanbeylispor maçın 11.Dakikasında Aytekin Ata sevenin atığı golle 1-0 öne geçti. 23.Dakikada Sultanbeylispor Fatih Aydın'ın attığı golle farkı ikiye çıkartarak skoru 2-0 yapan golü attı ve ilk yarı misafir takımın üstünlüğü ile sona erdi.



49.Dakikada Mehmet Bozan Sultanbeylispor'un üçüncü golünü attı ve farkı üçe çıkardı skor 3-0 oldu. 56.Dakikada İsmail Satılmış Sultanbeylispor'un dördüncü golünü attı ve skor 4-0 oldu. 78.Dakikada penaltı kazanan misafir takım Sultanbeylispor'da topun başına geçen kaleci Emrah Atmaca takımının beşinci golünü attı ve maçın skorunu da belirlemiş oldu.

Karşılaşmayı 5-0 kazanan Sultanbeylispor, Ortaköy ve İstiklal takımlarının galip gelmesi nedeni ile şampiyonluğu ve klasman maçlarına kalma şansını da yitirmiş oldu.

Misafir takım oyuncuları sahadan galip gelmesine rağmen şampiyonluğu kayıp etmenin üzüntüsü ile sahadan ayrıldı.



Sultanbeylispor yöneticisi Yılmaz Sevin, ''Bugün çok iyi bir mücadele verdik ve farklı skorla galip geldik ancak şampiyon olamadık ve klasman maçlarına kalamadık. Ev sahibi Yeşilova Esnafspor takımı çok iyi mücadele verdi. Maçı da çirkinleştirmedi son dakikaya kadar mücadelesini sürdürdü. Bizleri burada çok iyi ağırlayan Yeşilova Esnafspor kulübü Başkanı ve yöneticilerine göstermiş oldukları misafir perverliklerinden dolayı çok teşekkür ederim''dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE







Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.