Salı, Ocak 27, 2015

SELVİSPOR İŞİNİ ZORA SOKTU


İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grupta zirve mücadelesi veren Selvispor, Kadırgaspor’u konuk etti. Merkezefendi Stadında oynanan ve 0-0 sona eren maç sonrasında futbol sahalarında görmek istemediğimiz olaylar yaşandı.

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grupta zirve mücadelesi veren Zeytinburnu temsilcisi Selvispor, Serdar Karagöz, Cenk Fatih Demirci, Serkan Sarısoy Hakem triosunun yönettiği ve 89.dakikada Eyüp Aydoğan’ın atılmasıyla 10 kişi kaldığı maçta Kadırgaspor ile 0-0 berabere kalarak Play-Off şansını zora soktu. Kadırgaspor’da ise Sebahattin Sağdıç uzatma anlarında çift sarı kartla oyundan atıldı.

Hocalar tartıştı, Gökhan’ın golü sayılmadı
Çok gergin başlayan ve 90 dakikası böyle devam eden maçta Selvispor ilk yarıda baskılı oynarken tecrübeli oyunculara sahip yeşil-beyazlılar sakat sakat oynayan Kadırga kalecisi Ceyhun’u geçemediler. Maçın ikinci yarısında da Selvispor’un baskılı oyunu vardı ancak 23 yaş ortalaması bir kadro ile mücadele eden bordo-mavili Fatih ekibi Kadırgaspor maç boyunca gösterdiği direnci maçın sonlarında arttırdı ve rakip kalede gol net pozisyonları da buldu.

Cemil Yılmazer dışarı gönderildi
Tribünlerse Selvisporluların ağırlıkta olduğu maçta Zeytinbunru ekibinin golcü oyuncusu Gökhan Tandoğan ile bulduğu gol ofsayt gerekçesi ile geçerli sayılmazken, maçın 52.dakikasında Selvispor Teknik Sorumlusu sahadaki bir Kadırgasporlu futbolcuya, Kadırgaspor Teknik Sorumlusu Cemil Yılmazer de futbolcusuna laf söyleyen Selvispor Teknik Sorumlusuna hakaret edince iki takım Teknik Direktörü atıştılar. Hakem Serdar Karagöz, Kadırgaspor’un Teknik Sorumlusu Cemil Yılmazer’i bu olaylar sonrasında saha dışına gönderdi.

İlginç kırmızı kart
Maçın sonlarında ise kendisine faul yapan rakibi Sebahattin Sağdıç’a tekme atan Selvisporlu Eyüp Aydoğan oyundan atılırken, Hakem Serdar Karagöz bu pozisyonda kart gösterme prosedüründe hatalı davrandı. Sol taraftan süratle atağa kalkan Eyüp, Kadırga yarı alanında ceza alanına yakın bir bölgede Sebahattin tarafından faul yapılarak durduruldu. Yerden kalkan Eyüp, Hakemden tepki görmeyince kendi cezasını kendisi kesmeye kalktı ve rakibine tekme attı. Hakem de önce faul yapan Kadırgalı futbolcuya kart verip sonra Selvisporlu Eyüp’ü oyundan ihraç etmesi gerekirken, doğrudan Eyüp’ü ihraç etti. Ardından da Kadırgalı savunma oyuncuna sarı kart verdi. (Bu kartı görüntülerde göremedim, belki de Hakem ilk faul yapana kart vermedi) Bunun üzerine sinirine hakim olmayan Eyüp, yerdeki rakibine vurdu. Bu olaydan sadece 1 dakika sonra Kadırgasporlular Sebahattin’i oyundan çıkartmak istediler. Oyunun durduğu anda kenara gelen tecrübeli futbolcu oyun alanını terk etmeden formasını çıkartınca yerine girecek olan oyuncu sahaya 5-6 metre girdiği halde Hakem koşarak geldi ve Sebahattin’i ikinci sarı kartla oyundan attı. (Hakemin bu kartının futbol oyun kurallarında ben karşılığını tam olarak bulamadım, belki de sportmenliğe aykırı hareket olarak değerlendirdi ancak bu karttan sonra iki takımda saha içinde eşitlendiler! Ayrıca Futbol Oyun Kurallarına göre oyuncu değişimi yedek oyuncu sahaya girdiği anda tamamlanır ibaresi açık ve nettir. Kadırgasporlu yedek futbolcu oyun alanına adım attı ve daha sonra dışarı çıkarıldı...) Zorlu maç başladığı gibi 0-0 sona ererken, Selvispor puanını 41 yaptı. Kadırgaspor ise 35 puana yükseldi. Selvispor’un Play-Off maçlarına kalabilmesi için Çekmeköyspor’u mağlup etmesi ve Alibeyköyspor’un da deplasmanda karşılaşacağı ve ilk maçta sahasında yenildiği Kartal Bulvarspor’a mağlup olmaması gerekiyor.

Yusuf başlattı, Batuhan tetikledi
Maç sonu iki takım oyuncuları birbirlerine girdiler. Selvispor'un yedek kalecisi Yusuf'un, Kadırgasporlu Burak Emre'ye vurması ile başlayan olaylarda ev sahibi ekibin futbolcularının çok ağır tepki gösterdiği Kadırgasporlular soyunma odasına güçlükle sığınırken, Kadırgasporlu Batuhan Aslan’ın elindeki topu rakiplerinin suratına fırlatması durumu daha da gerginleştirdi. Kadırgalı oyuncular tepkiler ve saldırılar altında içeri girerken, Yeşil Ilgaz Başkanı Emrullah İç’in Kadırgasporluları içeri almak için büyük çaba harcadığı görüldü. Bordo-mavili ekipten bazı oyuncuların ise soyunma odasına girememelerine rağmen Selvisporlu futbolcuların yardımıyla soyunma odasına götürüldüğü net bir şekilde görüldü. Maçın başlarında sahada olmayan Emniyet Güçleri ise Saha Komiseri Önder Denli’nin çabalarıyla ve Merkezefendi Stadının yetkililerinin büyük gayretleri sonucu gelirken, Polisler maç sonu olaylara müdahale ederek daha vahim sonuçlar olmasının önüne geçtiler.

Kadırgaspor Başkanı küfür etti
Maçın hemen bitiminde Selvisporlular, teşvik almakla itham ettikleri Fatih ekibinin futbolcularından bazılarına ağır küfürler ettiler ve saldırdılar. Kadırgasporlular soyunma odasına sığındığında ise Selvisporlu futbolcu Eyüp Aydoğan ile eşofmanlı bir Selvisporlunun ellerinde sopalar olduğu da görüldü. Güvenlik güçlerinin tam emniyeti sağladığı anda takımı soyunma odasına zor sığınan ve Selvisporluların saldırısına maruz kalan Kadırgaspor'un Başkanı Cemalettin İnanç’ın ağır küfründen sonra ortalık savaş alanına döndü. Maçı tribünden takip eden maç sonu stadın etrafından dolaşarak takımının yanına gelen Cemalettin İnanç tek başına olduğu halde önce Kadırgaspor soyunma odasına girdi ve ardından bağırarak ve küfürler ederek dışarı çıktı. Başkan İnanç’ın soyunma odasında futbolcusu Burak’ın durumunu gördükten sonra çılgına döndüğü iddia edilirken, Selvisporluların olduğu kısma doğru ağırlar küfürler eden Başkan İnanç, Selvisporlular tarafından saldırıya uğradı. Bu esnada İnanç’ın yanında olan bir kişi Başkanına saldıran Selvisporlu Yönetici Hakan Dediş’in gözüne yumruk vurdu. Bu esnada Kadırgaspor'un Başkanı Cemalettin İnanç güçlükle soyunma kaçırıldı.

Karakolda barıştılar
İki takımdan da yaralananların olduğu maçın ardından taraflar birbirlerinden şikayetçi olunca Merkezefendi Karakolan gidip ifade verdiler. İki takım yetkililerinin Karakolda şikayetlerinden vazgeçtileri birbirlerinden özür diledikleri öğrenildi.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR



































                                                       VİDEOLAR














31 yorum:

Adsız dedi ki...

kadırga ettiğinizi bulacaksınız elbett

Adsız dedi ki...

Kadırgasporun hocası yardımcı hocası 6 numarası 2 numarası dışında sahayı geren kimse yoktu oradaki herkes herseyi gördü

ibrahim keleş dedi ki...

BİRİLERİ ŞAKA YAPIYOR GALİBA.. AMACIN DIŞINA ÇIKILDIĞI TAKDİRDE BU OLAYLARIN OLMASI MUHTEMELDİR..

Adsız dedi ki...

Bakalim karadolap a yapilan agir bedel yapilacak mi

Kadırgalı dedi ki...

SAYIN ALİ KEMAL DEMİR . BAŞKANIMIZ ÖYLE BİR KÜFÜR ETMEMİŞTİR OLAYLARI KIŞKIRTMAYIN !!!

Selvispor1972 dedi ki...

maç tekrar edilmeli bu maç kadırgasporun hakkı . cok tehtit ettiler adamları

Ali Kemal Demir dedi ki...

maalesef cemalettin baskanın küfür ettigi video kayıtlarında da var. videoyu yüklediğimde siz de görecekseniz. selvisporluların saldırısı da var kayıtlarda

Adsız dedi ki...

Maçı galip bitiremeyen selvi sporlu oyuncuların maç bitiminde kadırga sporun tüm sporcu ve teknik heyete linç edercesine saldırmasına,yahya başkanın küfür etmesini hiçe sayan bu haber nasıl servis edildi anlayamadım.....

Ali Kemal Demir dedi ki...

bu haber nasıl servis edildi anlatayım: maçtan cıktım haberi yaptım... videoların yüklenmesi uzun sürüyor bittiginde bu boş yorumu ve imalı yorumunuzda boşa çıkar. beni A takım B takım ilgilendirmez. haber yaparken de gördüğümü yazarım, gelen hatırlı telefonlara ve "üstü kapalı tehditlere de aldırmam" çünkü geçimimi haber yaparak sağlamıyorum...

Adsız dedi ki...

Geçen sene esenbayburt macını hatırlayın ondan sonra işini yapmaya çalışan insanlara imada bulunacak yüzünüz varsa bulunun her sene sizin fiyaskolarınızla ugrasıyor amatör futbol

Feriköy 1927 dedi ki...

Feriköylü
Kadırga spor sevdiğimiz değerli centilmenliğiyle bilinen bir camiadır keza Selvi sporda centilmenliği ön planda tutar.

Ben olayı futbolcuların anlık maç stresine bağlıyorum geçmiş olsun.

Kadırga camiasının teşvikle işi olmaz daha önce aynı grupta olduğumuz sene K..... isimli bir kulübün Kadırga spora Feriköyü yenmeleri adına teşvik primi için haber gönderdiği Kadırga sporun çıkar topumuzu namusumuzla oynarız bizim sizin teşviğinize ihtiyacımız yok dediğini biliyoruz..

Geçmiş olsun iki camiayada

Adsız dedi ki...

Ofsayt degildi goldu bu mac selvisporundu bal ligine cikicaklar bu sene insallah

Adsız dedi ki...

Sayın A.kemal bey,ben size hak veriyorum.kadırga şerefiyle çıktı oynadı.yapılan saldırılarada karşılık tabiki verecek.ama kadırga başkanının ettiği küfürü servis yapıyorsunuz ama selvi başkanının ettiği küfürü yazmıyorsunuz benim sitemim bu.bu olayları tasvip etmiyoruz ve kınıyoruz..

Gokhan Kaya dedi ki...

Helal

Ali Kemal Demir dedi ki...

şimdi ben birşey söyleyeceğim belki de güleceksiniz. ben selvispor başkanı allah şahidimdir tanımıyorum. ancak şunu ifade edeyim, yerde yatan kadırgalı futbolcunun kafasına atılan tekme videoda. selvisporluların soyunma odasının kapısından söyledikleri var. küfürler var. kadırgalı enver bey'in saldırıya uğraması videoda var. cemalettin başkan da görüntülere göre önce kadırga soyunma odasına giriyor, ardından dışarı çıkıp küfür ediyor. muhtemelen içerideki futbolcusunun durumunu gördü, tepkisi bu yüzden. olsun kadırgaspor'un başkanının ne olursa olsun böyle küfür etmeye hakkı yok. yoksa ben cemalettin bey kötü bir insan demedim, diyemem, hakkına girmiş olurum. yüzüne darbe alan kişi selvisporlu yönetici hakan bey, o'na vuran ise cemalettin başkan'ın yanında da kişi. bir not daha vereyim iki taraf birbirinden şikayetçi oldu ancak mahkemede barıştılar. yani durum bu. ben ne gördüysem onu yazarım.

Kadırgalılar dedi ki...

Futbolun bir oyundan ibaret oldugunu unuttular selvisporlular . ayıp kardeşim biz sizi kendi sahamızda böyle mi karşıladık . yedek kadromuz ile cıktık berabere kaldık . daha ne kıyak yapalım size

Adsız dedi ki...

videolar nezaman paylaşılacak.
kim haklı kim haksız meydana çıksın.

selvispor dedi ki...

a.kemal bey şu vidoları atında kim haklı kim haksız görelim.

Adsız dedi ki...

Kadırga spor 2012-2013 sezonun da 5 dk 3-0 yaptığı maçı iyi bilir şuan ki kalecisi olan muhammet o zaman kocasinan kalecisydi iyi bilir kimin ne yapaçağını herkes biliyor.

Adsız dedi ki...

EĞER Kİ VİDEO VARSA HERŞEY ORTAYA ÇIKAR AMA YALAN HABERLE EYYAM YAPMAYA GEREK YOK.HER LAFINIZ DA A.KEMAL BEY VİDEO DİYORSUNUZ NERDE BU VİDEO GÖRÜNTÜLERİ AYRICA SIKINTI YAŞAMAMAK İÇİN DE BARIŞTILAR ARTIK GÖRÜNTÜNÜN ÖNEMİ KALMADI DİYORSUNUZ BENCE SİZ HABERCİ DEĞİLSİNİZ NE OLURSA OLSUN GÖRÜNTÜLERİ BURDA PAYLAŞMANIZ İCAB EDER.ÇOK FAZLA DEĞİL BİR KAÇ HAFTA ÖNCE ALBAYRAK VEFA MAÇINDA Kİ SAKATLIK HABERİNİ NE KADAR DA GÜZEL YAZMIŞTINIZ AMA BU HABERDE OLMAMIŞ MALESEF...

Adsız dedi ki...

Video lar neden yüklenemedi.aceba tehdit falan mı aldınız da yüklemiyorsunuz.herkes bu haberleri bekliyor kim haklı kim haksız belli olsun.

Ali Kemal Demir dedi ki...

videoları dün akşam yükleyemedim. bu akşama kaldı. görüntüleri izleyeceksiniz merak etmeyin

Ali Kemal Demir dedi ki...

merak etmeyin videoları yükleyeceğiz. dün akşam sıkıntı olduğu için buğüne kaldı.

mahmut dedi ki...

videoları dört gözle bekliyoruz

KADIRGALILAR.... dedi ki...

ALİKEMAL BEY ŞU VİDEOLAR, ŞU VİDEOLAR DİYE İNSANLAR BU TALİHSİZ OLAYLARI KİM BAŞLATTIYSA BİR GÖRSÜN. MİLLET SİZE TEHDİTMİ ALDINIZ DİYOR. BAŞKASIDA ÇEKİLEN VİDEOLARI KÖŞE BUCAK AYIKLAYIKLIYORSUNUZ ZANNEDECEK. OLMAYACAK İŞLER DEĞİL. HABER BU KADAR GECİKMEZ VEDE SİZE BU YAKIŞMAZ. HABER ZAMANINDA DÜZGÜN VERİLİR. GÜVEN KAYBINIZ ÇOK AZALMAYA BAŞLADI. SELAMLAR

Adsız dedi ki...

Ne videoymuş arkadaş 2 gündür yüklenmedi. Bir an önce yükleyinde millet görsün kimin ne olduğunu. Selvispor sahada çıkıp yenemedi saha dışında pisleştiler bu kadar basit olay..

Adsız dedi ki...

ayıp be selvi spor ayıp yedek takımla çıktık maça yenemiyosanız biz ne yapalım ha bide üstüne üstlük maç bitimi linç girişiminde bulunuyorsunuz ayıp be ayıp.

ASİİ KADIRGALI dedi ki...

Video video diyen selvisporlular alın size video ..
KARTAL BULVAR SPORA GRUP MAÇLARINDA BAŞARILAR ..

Kadırga Gençlik dedi ki...

Kadırga kadrosunda 3 tane 96 3 tane 95 li çocuk oynuyordu ayıp be ayıp . siz bu kadroyu bile yenemiyorsanız gidin kumda oynayın 2 ci amatöre bile fazlasınız siz .

... dedi ki...

videodam bir sey anlayan?

Adsız dedi ki...

Bu sene Selvinin bir kaç maçını izledim, eski hakem Muhittin Boşatta hemen hemen her maçta gördüm ne yazikki bu grupta yapılan bütün hakem hataları Selviye yaradı özelikle rakipkerinin maçlarında Kadırga gerçekten futbolcusu ve Yönetimi ile takdire şayen bir kulüb.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.