Perşembe, Ocak 29, 2015

SAL'DA 21. HAFTANIN ARDINDAN

Süper Amatör ligin 21 haftanın maçları Açık Öğretim sınavlarından dolayı Cuma ve Pazartesi oynanan maçlarla tamamlandı.  Artık son haftaya girmiş bulunmaktayız. Bu hafta sonu oynanan müsabakalar sonunda 186 gol atıldı.  

Geçen haftaya göre 12 gol daha fazla atıldı. Gruplarda ise en çok golün atıldığı grup geçen hafta olduğu gibi bu haftada 2.grup oldu. 2 grupta 34 gol atıldı. En az gol ise yine 12 gol ile 8. grup oldu. 11 gol’ ün atıldığı Bağcılar – Kartaltepe maçı haftanın en fazla gol atılan maçı oldu. (10-1)

1. Grup: Bu grupta oynanan 6 maçın 6 sıda galibiyet ile bitti. 6 galibiyetin 3 ünü ev sahibi takımlar kazanırken 3 ünüde misafir takımlar kazandı. Atılan toplan gol sayısı ise 25. Lider Vefa deplasmanda küme düşen Kartal Çavuşoğlu’nu Serkan’ ın attığı gol ile 1-0 yendi. Tunaspor kendi evinde karşılaştığı Kocasinan maçını Furkan, Mustafa ve Ahmet’ in golleri ile 3-1 kazandı. Kocasinan’ın tek golü ise Mustafa’dan geldi. Bağlarbaşı Kağıthaneyi 3-1, Tophane Tayfun Irmaksporu 1-0, Bostancı Esenyurt’ u deplasmanda 4-2, Albayrak Subaşını 5-4 yendi.

2.Grup: Bu grupta oynana 6 maçın 4 ü galibiyet ile biterken 2 maçta berabere bitti. 4 galibiyetin 2 sini ev sahibi takımlar kazanırken 2 sini de misafir takımlar kazandı. Toplamda 34 atıldı. Lider Alibeyköy kendi evinde karşılaştığı Kuştepe ile 2-2 berabere kalarak son hafta öncesinde Play Off’ u garantiledi. Alibeyköy’ün golleri Yusuf ve Ahmet’ten gelirken Kuştepe’nin golleri ise Taner ve Esat’tan geldi. Selvispor kendi evinde Kadırga ile 0-0 berabere kalarak umudunu son haftadaki maçlara bıraktı. Kartal Bulvar deplasmanda Ortaçeşmeyi 5-3, Bağcılar ise Kartaltepeyi 10-1 yendi. Küme düşmeyi direkt olarak ilgilendiren maçta Hadımköy kendi evinde Çayırbaşına 2-0 yenildi. Çekmeköy Sütlüceyi 7-2 yendi.


3.Grup: Oynanan 5 maçın 3 ü galibiyet ile bitti. 2 maç ise berabere bitti. 3 maçın 3 ünüde misafir takımlar kazandı Bu grupta toplamda 13 gol atıldı. Alemdağ deplasmanda Yahya Kemali Serkan ve Tolganın golleri ile 2-0 yendi. Reşitpaşa  Öz Trabzonluları Özer ve İlyas’ın golleri ile 2-0 yenerek umudunu son haftaya taşıdı. Çamlıca ile İstanbul Kastamonu bol gollü geçen maçta 4-4 berabere kaldı. Küme düşmemek için mücadele eden  Hasköy deplasmanda Küçükköyü 1-0 yendi. Feriköy Öz Alibeyköy ise golsüz berabere kaldı.


4. Grup: Bu grupta oynanan 6 maçın 5 i galibiyet ile biterken 1 maç ise berabere bitti. 5 maçın 1 ini ev sahibi takım kazanırken diğer 4 maçta ise misafir takımlar kazandı. Toplamda 28 gol atıldı. Haftaya lider olarak giren Paşabahçe kendi evinde Bakırköy’ le 0-0 berabere kalınca liderliği Gazi Mahallesine kaptırdı. Gazi Mahallesi deplasmanda  Dudulluyu 3-2 yenerek liderlik koltuğuna oturdu. İstanbul Sinop ile Selimpaşa maçında her iki takımında birer penaltı kaçırdığı maçtan Selimpaşa Uğur, Mehmet ve Ertuğrul penaltıdan attığı goller ile 3-0 galip gelerek ligde kalmayı garantiledi. Rami deplasmanda Zeytinburnu Yıldızı 6-0 yendi. Vardar Çankırı Marufu 5-2 yendi. Kurtköy Sanayi mahallesini deplasmanda 4-3 yendi.

5.Grup: Bu grupta oynanan 5 maçın 4 i galibiyet ile biterken 1 maçta berabere bitti. 4 galibiyetin  3 ünü ev sahibi takımlar kazanırken diğer 1 maçı ise deplasman takımı kazandı. Toplamda 18 gol atıldı. Grup lideri Zara Ekinli Ömerli ile evinde 1-1 berabere kaldı. Zara’ nın golünü Samet kaydederken Ömerli’nin golünü ise penaltıdan Serhat kaydetti. Taksim deplasmanda karşılaştığı Okspor’ u Hasan, Noyan ve Uğurun (3) attığı goller ile 5-1 yenerek Play Off şansını son haftaya bıraktı. Oksporun tek golü ise İsa’ dan geldi. Ayazağa Yamansporu  3-2 yenerek umutlarını son haftaya taşıdı. Damlaspor Çağlayan Gençlerbirliğini 2-0, Kocamısatafapaşa Güneşliyi 3-0 yendi. 

6. Grup: Bu grupta oynanan 6 maçın 5 i galibiyet  1 de beraberlik ile bitti. 5 galibiyetin 5 inide  ev sahibi takımlar kazandı. Bu grupta toplamda 32 gol atıldı. Sultanbeyli evinde ağırladığı grup lideri Ortaköyü Fevzi’ nin penaltıdan ve Koray’ın attığı goller ile 2-1 yendi. Ortaköy’ün golünü ise Mert attı. Sultanbeyli Cumartesi günü Yeşilova Esnaf ile deplasmanda karşılaşırken, Ortaköy ise kendi evinde Güngören ile oynayacak. Osmaniye İstiklal ise evinde İstanbulspor’u 2-1 yendi. İstiklal son maçını ligden düşen İ.T.Ü ile oynayacak. Şile Yıldız İstanbul Malatya’yı 3-1, İstanbul Bayburt İ.T.Ü yü 5-2, Yeşilova Esnaf İçerenköyü 6-1 yendi. Güngören Silivri Alibey ile 4-4 berabere kaldı. 

7.Grup : Oynanan maçlar sonunda 6 maçın  6'sıda galibiyet ile bitti. 6 galibiyetin 3 ünü ev sahibi takımlar kazanırken 3 ünü de  misafir takımlar kazandı. Bu grupta  toplamda 24 gol atıldı. Beşyüzevler deplasmanda Sultangazi Esentepe’yi 2-0 yendi. Yeniköy Mecidiyeköyü 4-1,  Selimiye Esenyurt İncirtepeyi 3-1,  Beykoz Batı Trakyayı deplasmanda 2-1, Kartal Belediye Okmeydanı Fetih’ i 5-1, Mimarsinan Örnektepeyi 3-1 yendi. Bu grupta Yeniköy, Selimiye, Beykoz ve Sultangazi Esentepe takımlarından biri son hafta Play Off a kalabilmek için mücadele edecekler. 

8.Grup :  Bu grupta oynanan 5 maçta galibiyet ile bitti. Galibiyet ile biten 5 maçın 1 ini ev sahibi takım kazanırken 4 ünüde misafir takımlar kazandı. Toplamda 12 gol atıldı. Geçen hafta olduğu gibi bu haftada gol sayısında azlık vardı.  Yeşilköy Sarıyer Yeni Mahalleyi 2-1 yendi. Nisantaşı ise Kaynarcayı 1-0 yendi. Gürpınar Enver’in kırmızı kart gördüğü maçta Çeliktepeyi Emrah’ın attığı gol ile 1-0 yenerek ploy off iddiasını son haftaya taşıdı. Son haftada ise Nişantaşı ile deplasmanda karşılaşacak. Topkapı deplasmanda Alibeyköy Parselleri Aykut ve Enesin uzatma dakikalarında attığı gol ile 2-1 yendi. Parsellerin golü ise Erdiden geldi. Topkapı bu galibiyet ile umudunu son hafta oynayacağı Adalar maçına bıraktı. Yıldırım Bosna Adaları 5-0 yendi. Yıldırım Bosnada umudunu son haftaya bırakan takımlardan. 


YAZI : YUNUS EMRE

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...