Perşembe, Ocak 29, 2015

GÜRPINARSPOR'DA MUSTAFA KÜÇÜK TAKIMINA GÜVENİYOR

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grupta Klasman Gruplarına katılmak için ligin son haftasında nefes kesecek bir karşılaşma oynanacak.  Bu önemli karşılaşma öncesi Gürpınarspor kulübü Başkanı Mustafa Küçük yaptığı açıklmamada, bu karşılaşmada teknik heyete ve oyuncularına güvendiğini ifade etti. 


Mustafa Küçük, sahaya üç puan paralosıyla çıkacaklarını sözlerine ekleyerek bu önemli karşılaşmada sadece sezon başında kendilerinin belirlediği hedefe kenetlendiklerini ve hedefe ulaşcaklarını söyledi.

Bölgesel amatör lige çıkabilmek için play-off’a katılacak olan takımlar şampiyon takımların haricindeki grup ikincisi takımların belirlenmesi son haftaya kaldı. 8.grupta nişantaşı 47 puanla, Gürpınarspor 46 puanla son haftaya girdiler. Bu önemli karşılaşmaya hazır olduklarını belirten kulübün Başkanı Mustafa Küçük Gürpınarspor olarak kendilereni yakışır bir performans sergileyeceklerini söyledi. İki takım içinde önemli olan  bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak play-off’la kalacaklarını söyledi. 

Ayazağa Yusuf Tunaoğlu sahasında oynanacak olan karşılaşma için hazırlıkları tamamladıklarını belirten Gürpınarspor’un kulüp Başkanı Mustafa Küçük “ Sezon başında kendimize belirlediğimiz bir hedef var. Bu hedef doğrultusunda ilerleyerek, son haftaya geldik. Zorlu bir karşılaşma olacağı bir gerçek. Ben teknik heyetime ve oyuncularıma güveniyorum. Bu karşılaşmadan istediğimiz üç puanla ayrılacağız” dedi.

Biz kendimize bakıyoruz
Nişantaşıspor’un bir puan altında bulunan Gürpınarspor’un kendisine baktığını belirten yeşil beyazlı ekibin kulüp Başkanı Mustafa Küçük rakiplerinin nerede olduğu değil, kendilerinin nerede olacağının daha önemli olduğunu söyledi. Başkan Mustafa Küçük “ Oynayacağımız karşılaşmada rakibimizin de bizim gibi play-off’a çıkma şansı var. Ama bizim için rakibimizin durumu değil, bizim durumumuz bizi ilgilendiriyor. Ligin son karşılaşmasından istediğimiz sonuçla ayrılarak sezon başında kendimize belirlediğimiz hedefe ulaşacağız” dedi.
  

HABER: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...