Perşembe, Ocak 29, 2015

MEHMET CİHAN SADIKOĞLU RESMEN TUNASPOR'DA

Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdüren Süper Amatör Lig 1.Grup ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor forvet bölgesi için her konuda anlaşmaya vardığı Çamlıcaspor'un golcü Futbolcusu Mehmet Cihan Sadıkoğlu'nu Resmen kadrosuna dahil etti.

Bugün gündüz saatlerinde LisanS işlemleri için yoğun bir mesai harcayan Tunaspor Yönetim Kurulu, akşam saatlerinde tecrübeli oyuncu Mehmet Cihan Sadıkoğlu'nu ilk antrenmanına yetiştirdi. Bu Sezon Çamlıcaspor forması altında 26 gole imza atan tecrübeli oyuncunun transfer çalışmasında yoğun bir çaba harcayan, Tunaspor Teknik Menajeri Ata Haluk Yalın başta olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Geniş, Dündar Ertürk, Metin Demir ve Hasan Salih'te antrenmanda hazır bulundu.




MEHMET CİHAN SADIKOĞLU KİMDİR ?
9 Ağustos 1985 doğumlu Mehmet Cihan Sadıkoğlu'nun Futbol hayatı 1998 yılında Kartalspor'da başladı. Küçükyalı Yelkenspor, Beşiktaş A.Ş Amatör,Selimiyespor, Ümraniyespor'da devam etti. Ofspor Futbol Takımıyla 2006 yılında Profesyonelliğe geçiş yapan Mehmet Cihan Sadıkoğlu,daha sonra Arsinspor, Bayrampaşaspor, Pazarspor ile Profesyonelliği devam etti.Fatsa Belediyespor'la tekrar amatöre dönen Mehmet Cihan Sadıkoğlu, Sultanbeyli Belediyespor, Dikilitaşspor ve Çamlıcaspor'la Futbol hayatı devam etti. Golcü Futbolcu Mehmet Cihan Sadıkoğlu,bundan sonra Bayrampaşa Tunaspor forması altında gollerine devam edecek.

HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN
www.tunaspor.com    

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.