Perşembe, Ocak 29, 2015

KAPLAN: BU KADROYLA DEVAM EDECEĞİZ


Mehmet Kaplan yaptığı açıklamada "Gruplara kalırsak eldeki mevcut kadro ile yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Pazartesi günü oynadığı maçta İstanbulspor Kulübü’nü 2-1 mağlup ederek Klasman Grubunun kapısını ardına kadar açan Osmaniye İstiklalspor’un başarılı Teknik Direktörü Mehmet Kaplan Sitemize açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezon Nişantaşı FK’yı zor bir gruptan Klasman Grubuna taşıyan Mehmet Kaplan aynı başarıyı Bakırköy ekibinde yinelerken, sıfırdan kurduğu kadro ile başarılı olarak, bu ligin en iyi teknik adamlarından birisi olduğunu bir kez daha ispatladı.

"Son maçta çok iyi mücadele etmemiz gerekecek"
İTÜ maçının önemine değinen sarı-yeşilli ekibin teknik sorumlusu, "İstanbul Teknik Üniversitesi ile normal sezonun son maçı oynayacağız. Rakibimizin ligden düşmüş olması bizim rehavete kapılacağımız anlamına gelmez. Sezonun ilk maçı gibi çıkıp oynayacağız. Oyun disiplininden kopmadan 90 dakika boyunca mücadele ederek, iyi bir sonuçla grubu şampiyon bitirmek istiyoruz" dedi.

"Başarıya götüren futbolcularla devam edeceğiz"
Genç ve başarıya istekli bir kadroları olduğunu belirten Kaplan, "Sezon boyunca çok çalıştık, kimi zaman çok zorlandık. Sıkıntılı maçlarımız oldu ancak ilk etabı iyi bitirmeye çok yakınız. Şimdi, bizi seven, bizimle çalışmak isteyen futbolcular Kulübümüzü ve beni arıyorlar. Bizim kadromuza katılmak istiyorlar. Ancak ben yola bu genç futbolcularla çıktım. Karakterli bir oyuncu grubuna sahibim. Gruplara kalırsak yine bu kadroyla devam edeceğim. Biz, futbolcularımıza çok güveniyoruz ve bu güvenin karşılığı da şu ana kadar aldık. Bu nedenle kadromuza takviye yapmayı düşünmüyoruz. Belki çok fevkalâde bir oyuncu olur ve bizim şartlarımı kabul ederse tercih edebiliriz." diye konuştu.

"Aklımızın sadece sahada olmasını sağladılar"
Mehmet Kaplan son olarak da Osmaniye İstiklalspor Başkanı Sultan Öztürk ile Yönetim Kurulu’na teşekkür ederek "Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz her zaman olduğu gibi bu sezon da verdiği sözleri harfiyen yerine getirerek bizim aklımızın sadece sahada olmasını sağladı. Bu sezonki başarıda en büyük pay sahibi şüphesiz Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzundur, kendilerine teşekkür ederim" dedi.  


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

Burhan dedi ki...

Klup maddi yönden sanırım çok yeterli değil bu yüzden mevcut kadroyla dvam ediyorlar ama 2 yada 3 maçlarını izledim kesinlikle transfer şart bu kadro klasman grubunda yetersiz kalır. Hücum olarak çok yeterli olacagını sanmıyorum.

Çebi dedi ki...

Takımın hücum hattında transfere ihtiyacı var mehmet hocam bakırköylü olarak bu takım buraya kadar gelmişken çıksın üst lige

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...