Cumartesi, Ocak 31, 2015

GOL DÜELLOSU ALİBEYSPOR'UN

İstanbul Süper Amatör Lig'de gruplarında hiçbir iddiası olmayan Alibeyspor ve İstanbul Bayburt maçı adeta bir gol düellosu şeklinde geçti ve kazanan ev sahibi takım oldu. 

Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası güzel bir mücadeleye sahne olan maçta her takımda kazanabilmek adına elinden ne geliyorsa futbol sınırları çerçevesinde yerine getirdi. Maça her iki takımda açık bir futbol anlayışı içinde başladı. Daha çok U-19 kadrosuyla sahaya çıkan Alibeyspor aradığı golü 12. dakikada Kadir ile buldu ve durumu 1-0 yaptı. 23. dakikada Alibeyspor takım kaptanı Abdülkerim orta sahadan aldığı topla önüne geleni çalımlayarak golünü buldu ve maçı 2-0 yaptı. Maçın 40. dakikasında Bayburtlu oyuncu Ali güzel bir vuruşla maçı 2-1’e getirdi. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. 


İkinci yarıya konuk ekip Bayburt takımı hızlı başladı ve 54. dakikada Resul ile beraberliği sağladılar. Maçın 61. dakikasında Alibey adına ilk golün sahibi Kadir maçı 3-2’e getirdi. Müsabakanın 74. dakikasında Bayburt tekrar beraberliği yakaladı ve maç bir anda 3-3 oldu. Maçın uzatma dakikaları olan 90+1. dakikada Bayburt ceza alanı içinde gelişen karambolda Bayburtlu oyuncu Umut’un ters kafa vuruşu ile müsabaka 4-3 ev sahibi takım Alibeyspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.



Stat: Silivri
Hakemler: Ercan Olgun, Ahmet Ülgensoy, Cengiz Damar
Silivri Alibeyspor: Erdem 8, Serdar 8, Batuhan 8, Mesut 8, Abdülkerim 8, Osman Nuri 8, Mert 8, Hamit 8, Onur 8, Hakan 8, Kadir 8
İstanbul Bayburt: Deniz 8, Abdüllatif 8, Eray 8, Bilal 8, Umut 8, Emre 8, Kaan 8, Ali 8, Soner 8, Furkan 8, Emrah 8
Goller: 12’, 61’Kadir, 23’ Abdülkerim, 90+1 Umut (Alibey), 40’ Ali, 54’ Resul, 74’ Emrah (Bayburt)

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN




Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.