Cuma, Ocak 30, 2015

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİNDEN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK

Gaziosmanpaşa Belediyesi  Amatör Spor Kulüplerine 2014-2015 futbol sezonu için hazırlanan malzeme yardımını yaptı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nında hazır bulunduğu törende açılış konuşmasını Gaziosmanpaşa Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Murat Yılmazer yaptı.

Yılmazer kısa konuşmasında Belediye Başkanı Sayın Hasan Tahsin Usta'ya tüm spor kulüplerim adına teşekkürlerini sundu, daha sonra sonra söz alan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı  Hasan Tahsin Usta konuşmasında şunları söyledi "Öncelikle bu akşam aramıza katılan tüm spor kulüp başkanlarımıza yöneticilerine antrönerlerimize ve sporcu kardeşlerimize teşekkür ederim dedi.




Usta sözlerine şöyle devam etti : Gaziosmanpaşa ilçemizi en iyi şekilde bizleri temsil eden ve bir çok spor branşlarında ödüller alan derecelere giren ve şampiyonluklar kazandıran tüm spor kulüplerimizi ve sporcularımızı tebrik ederim. Belediye olarak her zaman olduğu gibi bu günde desteğimiz her geçen gün dahada çoğalarak devam edecektir, hayatın her bir dalında mühendislik çalışması gerekir futbolda bunlardan bir tanesi tecrübe, alt yapı çalışmasıyla argeyle mühendislik bütünleştiğinde  işte o kadar başarılı oluruz. Sporun başarılı olabilmesi kıreşler, ana okullarıyla başlayıp sırasıyla devam etmesi gerekir. Belediyeler tabikide sporcu yetiştirmeye yeterli olmayabilir, ama ortak dayanışma sorunların ortak paydada birleştirmesini sağlamak ve adaletli olarak sporu etkin hale getirmek bu günü kurtarmak adına yeterli düşünülebililir ama gelecek adına gençlerimiz adına çocuklarımız adına çok daha fazla çalışmalar olduğunu düşünüyorum. Sadece bizlerin destek vermekle sporun kendi haline bırakmak  doğru olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda siz değerli yöneticilerimizle birlikte yapacağınız taleplerinizi bir poreje halinde bizlere iletip bir değerlendirme içinde olucaz "dedi.




Davete Katılanlar
Belediye Başkanı : Hasan Tahsin Usta
Belediye Başkan Yardımcısı : Serkan Acar
Gaziosmanpaşa Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı: Murat yılmazer.
Gaziosmanpaşa Amatör Spor Kulüpler Birliği Sekreteri : Mustafa Türlü
Albayrakspor, Alemdarspor, Beşyüzevlerspor, Büyük Ümitlerspor, Küçükköy Kültürspor, Ceylanspor, GOP Barbarosspor, Fişekspor, Küçükköyspor, GOP Bağlarbaşıspor, Dobrucaspor, Havataşspor, Karadenizspor, Venüsspor, Pazariçi Köprülüspor, Sarıgölspor, Yeni Özkartalspor, Yıldıztabyaspor, Kazım Karabekir Mevlanaspor ve Karlıtepespor.

HABER-FOTOĞRAF: ALİ RIZA SUBAŞI









1 yorum:

Adsız dedi ki...

Küçükköy Stadinin Hali Ne Olcak Karsisina Yapilan Tesis Stadin Temellerini Patlatmis

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...