Cuma, Ocak 30, 2015

GALATASARAY DUDULLU ŞAMPİYONU



Türkiye’nin en büyük ve İstanbul’un tek minik kız futbol şenliği ‘Cheetos Dudullu Kupası’nı Galatasaray Kız Futbol takımı kazandı.
.
İstanbul Dudullu Stadı’nda gerçekleşen kupa maçlarına Galatasaray ve Fatih Vatanspor’un yanında Beşiktaş, Dudulluspor, Kocaeli Kavaklı Ortaokulu ve Sultanbeyli Mevlana kız futbol takımları katıldı. Yüze yakın sporcunun mücadele ettiği turnuvada, havanın da elverişli olması ile birlikte tüm katılımıcılar için keyifli bir gün yaşandı.
.
Finale giden yolda Galatasaray önce Berivan, Burcu ve Ayşin’in golleri ile Kavaklı Ortaokulu’nu 3-1 mağlup etti. Beş oyuncusu TFF Ülker Elit Kampında bulunduğu için Dudullu’ya eksik gelen Kocaeli ekibinin tek sayısı Merve’den geldi. Evsahibi Dudullu da Sena, Selda ve İlayda’nın golleri ile Kavaklı karşısında 3-0 galip gelince grup finali Galatasaray ve Dudullu olarak belirlendi. Çok çekişmeli geçen karşılaşma Sena ve Sude’nin karşılıklı golleri ile 1-1 sürerken, karşılaşmanın son dakikasında Ayşin’in ayağından gelen gol Galatasaray’ı finalist yaptı.
.
Fatih Vatan ise, kamptaki oyuncuları nedeni ile eksik olan bir diğer takım olan Beşiktaş’ı Rümeysa, Songül ve Seda’nın golleri ile 3-2 yendi. Dişi kartallarda Hilal ve Zeynep’in golleri sonucu çevirmeye yeterli olmadı. Sultanbeyli Mevlana da Beşiktaş karşısında Hilal’in iki ve Şehriban’ın bir golü ile 3-0 üstünlük sağladı. Grubun final maçında Fatih Vatan’da yine Songül ve Seda sahneye çıktı. Şehriban’ın Sultanbeyli ekibi adına golüne rağmen 2-1 kazanan Fatih ekibi finale hak kazandı.
.
Sarı Kırmızılılar çok çekişmeli geçen final maçında Fatih Vatanspor’u 3-2 yenerek zafere ulaştılar. Fatih temsilcisinden Songül ile Seda, Galatasaray’dan ise Zeynep ve Ayşin’in karşılıklı golleri ile 2-2’ye gelen karşılaşmada galibiyet golünü Galatasaray kaptanı Sude son dakikalarda, penaltıdan kaydetti. İstanbul İl Hakemlerinden Esra Parlak’ın yönettiği finalin ardından Galatasaray kızları büyük sevinç yaşadılar.
.
Minik kız futbolculara maç yapma olanağı sağlamak ve kendilerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacı ile “Dudulluspor Kız Futbol Programı” kapsamında düzenlenen turnuva, Cheetos sponsorluğunda 2 senedir öğrencilerin Şubat tatillerinde yapılıyor.




1 yorum:

Adsız dedi ki...

Erdem beye ve Dudulluspor kulübü yönetim kuruluna sonsuz Teşekkürler

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.