Cumartesi, Ocak 31, 2015

ÇENGELKÖYSPOR’UN HAMİSİNDEN AĞIR SÖZLER!


Bölgesel Amatör Lig 11.Grup ekiplerinden Çengelköyspor A.Ş.’nin Başkanı İsmet Özay TFF’ye yönelik oldukça sert bir açıklama yaptı.

3 yıldır Üsküdar ekibine Başkanlık yapan ve Kulübüne kattığı değerlerle birlikte duruşu ve saygınlığıyla Çengelköyspor camiası ile birlikte İstanbul futbolunda da çok sevilen ve takdir edilen İsmet Özay, kendilerinin de yer aldığı 11.Grupta yarın oynanacak olan Çınarlıspor-Kocaelispor maçının ilk maçta olduğu gibi yeniden İsmetpaşa Stadına alınmasının çok talihsiz bir karar olduğunu söyledi ve Türkiye Futbol Federasyonu’nu ağır sözlerle eleştirdi.

"TFF antidemoraktik uygulamalara imza atıyor"
Yeşil-beyazlı ekibin Başkanı "Bütün şevkimiz kırıldı, futbol izlemek bile istemiyorum. Biz meğerse akıntıya karşı kürek çekiyormuşuz" diyerek başladığı konuşmasında özetle şunları söyledi: "Türk futbolunun nereye gittiğini tüm spor camiası gibi bizler de hayretler içerisinde kalarak izliyoruz. Bu zorlu yarış içerisinde önümüzün bir şekilde kesilmesini elbette bekliyorduk ve bugüne kadar inceden yapılan fakat bu hafta hızlanan balans ayarlarına da güçlü kalarak hazır vaziyetteydik. Biz evimizdeki oynamamız gereken maçı dahi tüm spor kamuoyununda gördüğü üzere kendi sahamızda oynayamazken, bazı önemli camialar deplasmanda oynamaları gereken maçları bile sahasında oynamaya başlamıştır. Aslında bu organizasyonu sağlayanların daha önce de bir takım girişimleri olmuştu. Al kalsın bizim bir maçımızı da kendi istedikleri statta, kendi belirledikleri günde oynamamızı sağlıyorlardı. Kocaelispor Kulübü elbette tüm Türkiye’nin de kabul edeceği gibi önemli bir camia ve temiz bir markadır. Lobi işlerini iyi bilen kendi hamilerinin ve eyyam ustası bazı kalemşörlerin dolmuşlarına gerçekte hiç ihtiyacı yoktur. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Maalesef tarafsızlığını yitiren Türkiye Futbol Federasyonu antidemoraktik uygulamalara imza atmaya başlamıştır. Bu anlayışla sporu seven, spora gönül veren ve bu uğurda ciddi emekleri olan insanları da soğutmaya başlamışlardır. Madem ki TFF Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta şampiyon olmasını istediği takımı açıkça belirtir duruma gelmişse, biz de artık o takımı destekleyelim! Bizdeki Türkiye Futbol Federasyonu uygulamalarının Dünya’da eşi-benzeri olduğunu sanmıyorum. Bu kirli oyunlara alet olan herkesi önce Allah’a sonra da kendi vicdanlarına havale ediyorum. Ancak şunu da unutmasınlar ki, Allah’ın hesabı her şeyden üstündür.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

27 yorum:

Çengelköylü dedi ki...

ÇENGELKÖY SENİNLE GURUR DUYUYOR BÜYÜK BAŞKAN.KOSKOCA KOCAELİ SPOR CAMİASININ GELECEĞİNİ ÇALAN İNSANLAR ŞİMDİ DE ÇENGELKÖY SPOR KULÜBÜNÜN GELECEĞİNİ ÇALMAK İSTİYORLAR BUNA İZİN VERMEYECEĞİZ.TFF İSTİFA YEMEN EKŞİOĞLU VE ALİ DÜŞMEZ İSTİFA O KOLTUKLARDA OTURMAYIN ARTIK.

SABRİNHO ÇSK dedi ki...

büyük başkan bu yolda yanlız yürümeyeceksin semt arkanda ilk önce mkh nın içindeki kocaeli sporlu tetikçinin istifa etmesi lazım.

Emrecan Çengelköy dedi ki...

Ağzınıza sağlık Büyük Başkan İsmet ÖZAY gerçekten doğru söylüyorsunuz onların bir hesabı varsa Allahında bir hesabı vardır.ÇENGELKÖY SENİNLE GURUR DUYUYOR BÜYÜK BAŞKAN

Taçsız Kral ÇENGELKÖY dedi ki...

SEMTİN ONURU VE GURURU İSMET BAŞKAN ARKANDAYIZ
şikeci çınarlı spor iki hafta sonra istanbula hangi yüzle nasıl geleceksin.

Semt AşKı MuRaT dedi ki...

Türk futbolu bu yüzden senin gibi değerli insanları kaybediyor.BÜYÜK BAŞKAN İSMET ÖZAY

Çengelköyün Reisi dedi ki...

ADAM GİBİ ADAM İSMET ÖZAY
Açtığın Savaşta Semt Arkanda

Emrecan K. dedi ki...

Başkanımızı Çok Seviyoruz Seni Üzeni Bizde Üzeriz

Burak Büyük dedi ki...

başkanımız herşeyimiz KİMSE ÇENGELKÖYÜN HAYALLERİNİ ÇALAMAZ

Yasin Demirci dedi ki...

Başkanım Bizim Hayallerimizle Oynayanlara Sen Haddini Bildireceksindir. Çengelköy Sana İnanıyor.
HER ZAMAN HEP SENİNLEYİZ

mücahit dedi ki...

TFF İSTİFA

Fıro dedi ki...

kocaeli hırsızları kulübü 80 trilyon borca sokup şimdide ........ kurtarmayamı çalışıyorsunuz.

Atiba dedi ki...

Kocaeli spor kulubünü bitiren hırsızlar şimdide kocaelinin elinden alınan kev tesislerini yemek için kampanya başlattılar.yazıklar olsun size
İSMET ÖZAY YANINDAYIZ

MERCAN dedi ki...

saygı duyulacak hiçbir yanın kalmadı kocaeli spor biz seni hep geçmişi temiz kocaeli olarak anıcaz.gelecegi kirli olan değil

BerberAHMET dedi ki...

üzülme büyük başkanım allah her zaman doğruların yanındadır.ÇENGELKÖY SENİ SEVİYOR

kelyücel dedi ki...

sayın ali düşmez istanbul takımlarının sayesinde hem task başkanı hemde tff yönetim kurulu üyesi olmak güzel dimi ama iş istanbul takımlarının haklarını savunmaya gelince üç maymunu oynuyorsun.

Semt-i Aşk dedi ki...

ALİ DÜŞMEZ SENİDE DÜŞÜRÜCEZ O KOLTUKTA FAZLA KALMAYACAKSIN

MAKİNA dedi ki...

Tff İstifa Başkanımı Üzme

MERT ÇAKIR dedi ki...

Biz futbolun sahada oynandığını ögrenerek büyüdük ama büyüdükçe ve bu olayları gördükçe futbol sadece sahada oynanmıyormuş.

Emrecan Kılınç dedi ki...

bize hocalarımız rakibinizden kagıt üzerinde üstünsünüz diyordu.masa başındada üstün olmak gerekiyormuş bunu anladık

Kokoreççi dedi ki...

ali düşmez aynı oyunlar yeniköye yapılsaydı böyle sessiz kalırmıydın

Çengelköy Börekçisi dedi ki...

sayın yemen ekşioğlu bu kumpaslar selimiyeye yapılabilirmiydi sizce ?

Tayfun dedi ki...

tff yi bu skandal kararından dolayı kınıyoruz
BAŞKANIMIZ İSMET ÖZAY SENİ ÇOK SEVİYORUZ

ÇENGEL dedi ki...

ALİ YEMEN EL ELE HAYDİ GİDİN KOCAELİYE

Üsküdar34 dedi ki...

Yarası olan gocunur misali sezon başından beri Çengelköyümüze saldıran Kocaeli camiası kendi tükürüğünü yalamak zorunda kalmıştır. Şanlı Kocaelispora bu basit oyunlar malesef yakışmadı. Büyük başkanımız sayesinde Çengelköyümüzün bu oyunu bozacağına inancım tam..

Üsküdar34 dedi ki...

Yarası olan gocunur misali sezon başından beri Çengelköyümüze saldıran Kocaeli camiası kendi tükürüğünü yalamak zorunda kalmıştır. Şanlı Kocaelispora bu basit oyunlar malesef yakışmadı. Büyük başkanımız sayesinde Çengelköyümüzün bu oyunu bozacağına inancım tam..

Unknown dedi ki...

En büyük ÇENGELKÖY

Green Fear Çengelköy dedi ki...

ismet özay ın arkasındayız.

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.