Salı, Ocak 27, 2015

BAL’DA 9-10-11 GRUPLARDA 15. HAFTANIN ARDINDAN

Bölgesel Amatör Liglerde ikinci devrenin 15. Hafta maçları bu hafta sonu ve Pazartesi günü oynanan maçlar ile tamamlandı. Üç grupta oynanan 20 maçtan 14 galibiyet 6 beraberlik çıktı. 14 galibiyetin 11 ini ev sahibi takımlar kazanırken 3 maçı ise deplasman takımları kazandı. Gruplara kısaca göz atacak olursak;

9.Grup: Bu grupta oynanan 7 maçın 5 i galibiyet ile biterken 2 maçta berabere bitti. 5 galibiyetin 3 ünü ev sahibi takımlar kazanırken 2 sini deplasman takımları kazandı. Bu grupta atılan goller açısından geçen haftaya göre bol gollü bir hafta oldu. Geçen haftaya göre 10 gol daha fazla atıldı. Toplamda 21 gol atıldı. Grup lideri Elmasbahçeler ile ikinci sırada bulunan Gebzespor arasında oynanan maçta Elmasbahçeler  Mustafa’nın  ve Ömer’in maçın başında ve sonunda attığı goller ile 3-0 yenerek aradaki puan farkını 2 ye çıkardı. Sultanbeyli Belediyespor kendi evinde misafir ettiği maçta İnegöl Gençlergücünü Şakir’in 4 gol attığı maçta 6-0 yendi. Diğer goller ise İsmail ve Aykut kendi kalesine attı. İfaspor seyircisiz oynadığı maçta Leventspora 3-1 yenildi. Leventsporun gollerini Musa ve diğer iki golü ise Alibeyköy’den yeni transferi Soner attı. İfa’ nın golünü ise Ekrem attı. Yenibosna kaptanı Halil İbrahimin kırmızı kart gördüğü maçta, kendi evinde Altınova Belediye ile golsüz berabere kaldı. Alt sıralardaki Gebze Sultan Orhan ile Modafen takımları arasında oynanan maç gol düellosu şeklinde geçti. Maçın başında Tolga ile öne geçen Sultan Orhan Modafen’ den Yunus Emre’nin attığı 2 gole mani olamayınca 2-1 geriye düştü. Haydar (2) ve Tolganın attığı goller ile müsabakayı 4-3 kazandı. Modafen’ in son golü ise Cem’ den geldi.  İstanbul Bölgesi bayan hakemlerinden Dilan Deniz Gökçek’ in yönettiği maçta Kestel Belediyespor Aşkının kırmızı kart gördüğü maçta Çayırovaspor’ a Cihan’ ın attığı gol ile 1-0 yenildi. Bozüyük Vitraspor ile Mudanyaspor ise 0-0 berabere kalarak birer puana razı oldular.

10. Grup: Bu grupta oynanan maçlar geçen haftada olduğu gibi 5  i galibiyet ile biterken 2 side berabere bitti.  5 galibiyetin 4 ünü ev sahibi takımlar kazanırken diğer maçı ise deplasman takımı kazandı. Toplamda 14 gol atıldı. Geçen haftaya göre 2 gol eksik atıldı. Grup lideri Kütahyaspor sondan üçüncü sıradaki Eskişehir Sağlıkspor  ile evinde sürpriz bir şekilde berabere kalarak iki puan kaybetti. Düzcesporunda berabere kalması ile liderliğini devam ettirdi. Düzcespor ise evinde ağırladığı Serdivanspor ile golsüz berabere kalarak lider olma şansının değerlendiremedi. Maçın sonlarında Serdivandan Bünyamin ve Ertuğrul kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. Sultangazi evinde misafir ettiği Karasuspor’ u ikinci yarıda Mehmet ve Ömer’ in (2) attığı goller ile 3-1 yendi. Karasu’nun tek golü ise Mert’ ten geldi. Dikilitaş evinde oynadığı Avcılar Belediye maçını Ahmet ve Emre’nin (2) attığı goller ile 3-0 yendi. Arifiye Kalaycı geçen haftanın flaş takımı Beyköy Belediyeyi Özgürün attığı gol ile 1-0 yendi. Çıksalın deplasmanda Kıbrıscıksporu Yükselin penaltıdan attığı gol ile 1-0 yendi. Eskişehir Demir ise Kütahya Dumlupınar Üniversitesini Oğulcan, İlkcan ve Çağdaş' ın  golleri ile 3-0 yendi.

11.Grup: Kocaeli ikinci yarının ilk maçında Kozlu Belediyeyi, maçın başında Gökhan’ın köşe vuruşundan direkt olarak kaleye giren golü ile 1-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu. Arnavuköy Belediye kendi evinde karşılaştığı Ergene Velimeşe karşısında ilk yarının sonlarına doğru Hakanın attığı gol ile 1-0 geriye düştüğü maçta Sinan’ın penaltıdan attığı gol ile beraberliği yakaladı. İkinci yarını ortalarında Gökhan ile kazandığı gol ile müsabakayı 2-1 kazanarak ikinci sıraya yerleşti. Tekirdağ ise haftaya girerken lider olan Çengelköyü Mustafa, Birol ve Uğurun golleri ile 3-0 yenerek liderlik koltuğundan etti. Erokspor kendi evinde karşılaştığı Anafartaları Ali Yavuz, Ersin, Halil, Volkan ve Sinan’ın attığı goller ile 5-0 yenerek ikide iki yaptı. Kzd. Ereğli Çınarlı maçında  Kdz. Ereğli maçın başında Mahmutla öne geçtiği maçta Çınarlıspordan Osman’ın maçın sonlarında attığı gol ile 1-1 berabere kaldı. Büyükçekmece ise deplasmanda karşılaştığı Edirne Gençlik ile 0-0 berabere kaldı. Bu grupta Babaeski haftayı bay olarak geçirdi.



YAZI : YUNUS EMRE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.