Cuma, Ocak 30, 2015

AVCILAR BELEDİYE SİL BAŞTAN!

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de ilk yarıda umduğunu bulamayan Avcılar Belediyespor devre arasında takımı adeta yeniden kurdu...



Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta mücadele eden Avcılar Belediyespor ilk devreyi 7 puanla sondan birinci sırada tamamlamıştı. Sarı siyahlılar ikinci devrede kadroya birçok takviye yapmasına rağmen ilk haftada Eskişehir Demirspor ile berabere ve geçtiğimiz haftada da kritik Dikilitaş deplasmanında 3-0 mağlup olarak ligde kalma ümitlerini azalttı.


Dikilitaş maçına 9 yeni transferle çıktılar
Ligde ilk devrede sadece iki galibiyet ve bir beraberlik alarak 7 puan toplayabilen sarı siyahlılar ikinci devrenin ikinci maçına 1-0’ın rövanşında kendisine puan olarak en yakın olan Dikilitaşspor karşısında tam 9 yeni transferle çıktılar. Bu karşılaşmada yer alan 11 futbolcunun 9’u ilk 11’de görev yaptı.

Yeni transferlerden kaleci Sertaç Çavdar (İhsaniye), Emre Karakaya(Karsspor), Şuayip Tekel (Küçükçekmece), Tolga Bakay (İhsaniye),  İsmail Aksoy (CFS Bağcılar), Doğan Yeni (Esenyurt), Erkan Barlak (İstanbul Malatya), Arif Tüysüz (İzmirspor), Seçkin Doğan (Galatasaray)  Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadı'ndaki mücadelede forma giydiler. Sertaç Aydın ve Burak Kanar ise sezon başından beri bu takımın formasını terleten futbolcular arasında yer aldı.

Avcılar Belediyespor kritik deplasmanda rakibi Dikilitaşspor’a 20.dakikada Ahmet Rafet Erbaş, 47.dakikada ve 60.dakikalarda Emre Türko’nun golüne engel olamadılar. Bu karşılaşmada Avcılar Belediyespor taraftarları takımlarını yalnız bırakmazken alınan mağlubiyetten dolayı stattan hüsranla ayrıldılar.

Rakiplerini geçmeleri şart
Avcılar Belediyespor son iki sıradan kurtulsa bile ligde kalmak için diğer İstanbul takımlarından birini mutlaka geçmesi gerekiyor. Dört İstanbul takımının yer aldığı 10.Grup'ta bir İstanbul takımı 3. Lig'e çıksın veya çıkmasın, dördüncü sırada kalan İstanbul takımı doğrudan Süper Amatör'e düşecek.



HABER: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...