Perşembe, Temmuz 31, 2014

Hatip Alataş Yeniköyspor'da

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'den, Süper Amatör Lig'e düşen Yeniköyspor bu sezon tekrardan BAL'a yükselmek için transferlere  devam ediyor. Teknik Direktörlüğü'ne, Metin Uzun'u getiren Sarıyer temsilcisi son olarak Feriköyspor'dan Hatip Alataş'ı renklerine bağladı.

Büyükçekmece’den sol kroşe

Transferini bizzat Mektebim Okulları Kurucusu ve Büyükçekmece Belediyespor Kulüp Başkanı Ümit Kalko’nun bitirdiği sol bek oyuncusu Serkan Acar 2. Lig ekiplerinden Tepecikspor’dan transfer edildi.

Silivrispor’da sol kanada takviye

Yeni sezonda nokta transferlerine devam eden Silivrispor’da sol kanat defans oyuncusu Alican Özaltun ile bir yıllık anlaşma sağlandı.

Şehzadebaşıspor sezonu açtı

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Şehzadebaşıspor 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı. Güngören ekibi geçen sezonki kadrosunu büyük ölçüde korudu.

Kumkapı Sarıçubuk'tan imza şov

İstanbul 1. Amatör Lig’de geçen sezon baraj maçıyla ligde kalan Kumkapı Sarıçubuk 81 bu sezon işi sıkı tutuyor. Sarı-Kırmızılılar birçok ismi kadrosuna kattı.

Küçükayasofya artık daha 'Varlık'lı

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Küçükayasofyaspor’da teknik direktörlüğe, takımı 2. Amatör’de şampiyon yapan Ömer Varlık getirildi. Kulüp birçok ismi kadrosuna dahil etti.

‘Yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz’

Bağcılar ilçesinin güzide kulüplerinden olan ve son yıllarda altyapıda aldığı başarılarla Bağcılar ilçesinin gururu olan CFS Bağcılarspor kulüp Başkanı Cemal Boğatekin gençlerle yola çıkacağını ve 1.Amatör Ligde misafir olduklarını söyledi.

Hasan Tanış 8 yıl aradan sonra Ayazağaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Ayazağaspor dış transferde Hasan Tanış ile anlaşmaya vardı. Altyapısından yetişen ve en son 2006 yılında Ayazağaspor'un kalesini koruyan başarılı eldiven yeniden sarı yeşilli formayı giyeceği için heyecanlı olduğunu söyledi.

Kasımpaşalı futbolculardan Seyfi Özdal'a ziyaret

Alibeyköyspor'un tüm alt yapı takımlarından sorumlu Teknik Direktör Seyfi Özdal'a eski öğrencileri ziyarete geldi.

Katibim turnuvası başlıyor

İstanbul Üsküdar Belediyesi ve Üsküdar Kulüpler Birliginin her yıl ortak olarak düzenlemiş olduğu Katibim Futbol Turnuvası 2 Ağustos 2014 Tarihinde başlıyar.

Burak Gürsoy Velimeşe'de

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Ergene Velimeşespor, kadrosuna son olarak geçtiğimiz sezon Sultanbeyli Belediyespor formasını giyen tecrübeli futbolcu Burak Gürsoy ile anlaşmaya vardı.

Çarşamba, Temmuz 30, 2014

Geçmiş olsun Dursun Ali Kaba

Sultanbeyli Belediyespor'un Kulüp Başkanı Dursun Ali Kaba sabah saatlerinde kalp krizi geçirdi. Kalp krizi geçirdiği esnada yanında bulunan yeşil beyazlı takımın yönetici Hüseyin Ak tarafından hastaneye kaldırılan Sultanbeyli Belediyespor'un başkanı Maltepe'de özel bir hastanede yoğun bakımda müşaade altında tutuluyor.

'13 yaş şartı kıyım ve ihanet'

Amatör spor kulüpleri zor şartlar altında, mülkiyet, ecrimisil, oyuncuların masrafı vs. derken büyük bir mali yükümlülükle mücadele ederken bu kural amatör spor kulüplerine ihanet ediyor.

Çekmece’ye kaya gibi stoper

Birbiri ardına yaptığı bomba transferlerle gündemdeki yerini koruyan Büyükçekmece Belediyespor’da son transfer Tolga Burulday oldu.

Aslan’dan kaptana destek

Silivrispor eski Futbol Şube Sorumlusu Temel Aslan yeni sezonda takımı ile anlaşarak yoluna devam eden Silivrispor takım kaptanı Yunus Yaşar’a başarılar diledi.

Müdür Koç, Silivrispor’un konuğu oldu

Ramazan Ayının son iftar programında Silivrispor yönetimi İstanbul Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ve ailesini Silivri’de ağırladı.

Silivrispor, Shuttle Run testinden geçti

Silivrispor A takımı önceki gün konularında uzman eğitimciler tarafından yapılan antrenmanda shuttle run testi yaptı.

Büyük Kılıçlıspor transfere başladı

Yeni sezonda 1. Amatör Lig'de mücadele edecek olan Silivri temsilcisi Kılıçlıspor ilk dış transferini gerçekleşirdi.

'Yalovalıların gönlü rahat olsun'

Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever, öncelikli olarak hedeflerinin Yalovaspor'u layık olduğu yere taşımak olduğunu belirtirken bayramdan sonra işlerinin çok yoğun olacağını ve 24 saatimizi Yalovaspor için harcayaklarını söyledi.

Kocaelispor perşembe günü yolcu

Kamp öncesi çalışmalarını geçtiğimiz gün sonlandıran Kocaelispor 31 Temmuz Perşembe günü Yozgat kampı için yola çıkıyor.

Salı, Temmuz 29, 2014

Başkan'dan Çengelköyspor'a bayram hediyesi

Geçtiğimiz günlerde Sultanbeyli Belediyespor'dan ayrıldığını açıklayan Volkan Sandıkçıoğlu Çengelköyspor ile anlaştı.

Mimarsinanspor'da kale Sami Gezgin'e emanet

İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Fatih Mimarsinanspor, geçtiğimiz sezon Bakırköyspor'un kalesini koruyan tecrübeli eldiven Sami Gezgin ile anlaştı.

Bergama'ya altyapı takviyesi

Bergama Belediyespor alt yapısından yetiştirdiği 17 yaşındaki genç yeteneği Mert Özmen'i profesyonel yaparak, üç yıllık imza attırdı.

İrfan Yazıcı Hasköyspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Hasköyspor, son 2 sezondur Halide Edip Adıvarspor ve Avcılar Belediyespor ile BAL'a yükselme sevinci yaşayan İrfan Yazıcı'yı kadrosuna kattı.

İkitellispor Sapmaz'la devam edecek

Küçükçekmece ilçesinin 1.Amatör Lig takımlarından olan İkitellispor Kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan yeni sezonda da Volkan Sapmaz hoca ile devam edeceğini söyledi.      

İstanbul Malatyaspor Levent Sarıca'ya emanet

Geçtiğimiz sezon 1.Amatör Lig’de şampiyon olarak, Süper Amatör Lig'e yükselen İstanbul Malatyaspor Levent Sarıca anlaştı.

Geçmiş olsun Mehmet Yorulmazlar

Son olarak Çıksalınspor'da Teknik Direktörlük yapan ve aynı zamanda Marmara Üniversitesi'nde eğitmen olan Mehmet Mustafa Yorulmazlar geçtiğimiz günlerde aşil tendonundan başarılı bir ameliyat oldu.

Pazartesi, Temmuz 28, 2014

"Alibeyköyspor’u başarıya taşıyacağız"

Süper Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköyspor’dan BAL temsilcisi Sultangazispor’dan transfer ettiği iki tecrübeli futbolcu Mehmet Aslan ve Yusuf Kaymak açıklamada bulundular.

Rami’nin savunmacısı Bakırköyspor’da

Süper Amatör Lig ekiplerinden Bakırköyspor, Eyüp temsilcisi Ramispor’un başarılı sol beki Fatih Demir’i kadrosuna kattı.

Yeniköyspor ormanda kondisyon depoladı

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lige gerileyen ve Teknik Direktörlüğe başarılı teknik adamlardan Metin Uzun'u getirerek, yeniden bir üst lig için çalışmalara başlayan Yeniköyspor, dünü sabah saatlerinde yaptığı çalışma ile tamamladı.

Çeliktepe Ümitspor ormanda nefes açtı

Yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Hakan Esmer yönetiminde sürdüren Çeliktepe Ümitspor, Belgrad Ormanlarında kondisyon depoladı.

Çengelköyspor'da iç transferde 8 imza

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor, geçtiğimiz sezon da kadrosunda yer alan 8 futbolcu ile yeniden anlaştı. Yeşil-beyazlılar bu futbolcular için imza töreni gerçekleştirdi.

Gazi Mahallesi, KK Mevlana'yı 3 golle geçti

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Gazi Mahallesispor, hazırlık maçında 1.Amatör Lig temsilcilerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor ile sahasında karşı, karşıya geldi.

İyi Bayramlar Dileriz

Yerel Futbol Sitesi olarak Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar; bayramın camiamıza, spor dünyamıza ve ülkemize mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ederiz.

Alibeyköyspor’dan nokta transfer!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköyspor, bir yandan çalışmaları sürdürürken, diğer taraftan da kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Alibeyköyspor’a durmak yok!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköyspor, yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Tayfun Seven F. Karagümrük'te

TFF 2.Lig ekiplerinden F.Karagümrük, geçtiğimiz sezon Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da görev yapan tecrübeli futbolcu Tayfun Seven ile anlaştı.

Murat Gülbaba Tekirdağspor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tekirdağspor, geçtiğimiz sezon Edirnespor Gençlik takımının savunmasında forma giyen tecrübeli stoper Mehmet Murat Gülbaba'yı kadrosuna kattı.

Gökhan Öztürk, F. Karagümrük'te

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden F. Karagümrük, geçtiğimiz sezon şampiyon olarak PTT 1.Lige yükselen Altınordu A.Ş.'den Gökhan Öztürk'ü kadrosuna kattı.

Pazar, Temmuz 27, 2014

Sultangazi Esentespor'da şok ayrılıklar

İstanbul Süper Amatör Ligin yeni ekibi Sultangazi Esentepespor'da yeni transfer Metin Oğhan ve Engin Polat'ın ayrılık kararının ardından 3 futbolcu daha açıklama yaptılar.

Engin Polat ve Metin Oğhan ayrıldılar

Geçtiğimiz günlerde Süper Amatör Ligin yeni takımı Sultangazi Esentepespor ile anlaşan kaleci Metin Oğhan ve tecrübeli stoper Engin Polat ortak bir açıklama yaptılar. Kaleci Metin Çıksalınspor ile anlaştı.

Ercan Işık Avcılar Belediyespor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig ekiplerinden Avcılar Belediyespor'un takım kaptanlığını yapan ve BAL'a yükselme sevinci yaşayan tecrübeli forvet Ercan Işık kulübü ile yollarını ayırdı. Işık, son 2 sezondur Yenibosna ve Avcılar Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig'e yükselme sevinci yaşadı.

Burak Rabu Çamlıcaspor'a döndü

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çamlıcaspor, altyapısında yetişen ve Çamlıcaspor'da kaptanlık pazubandını da koluna takan, bir buçuk sezondur Yeniköyspor formasını giyen Burak Rabu ile yeniden anlaştı.

Sait Özaydın Arnavutköy Belediyespor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor, geçtiğimiz sezon İstanbulspor ve Feriköy formalarını giyen başarılı stoper Sait Özaydın'ı kadrosuna kattı.

İstanbul Malatyaspor golcü oyuncuyla anlaştı

İstanbul Süper Amatör Ligin yeni takımlarından olan İstanbul Malatyaspor daha önce birçok profesyonel takımlarda top oynamış ve attığı gollerle forma giydiği takımları başarıya taşıyan tecrübeli golcü Orhan Kocabey İstanbul Malatyaspor altında artık gollerini atacak.

Bezirganbahçespor Ali Özdemir'e emanet

İstanbul 1.Amatör Lig'de bu sezon mücadele verecek olan Bezirganbahçespor yeni sezonda A Takımın teknik direktörlüğüne Ali Özdemir'i getirdi.

İstanbul Demirspor Doğan Pek ile devam ediyor

İstanbul 1.Amatör Lig takımlarından olan İstanbul Demirspor 2014-2015 Futbol sezonunda da Teknikdirektör Doğan Pek ile devam etme kararı aldı.

Galata santraforunu buldu

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Galata, geçtiğimiz sezon Avcılar Belediyespor'da forma giyen santrafor Kaan Ezenerden'i transfer etti.

"Çengelköyspor’u 3.Lige çıkartacağız"

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor A.Ş.’nin Başkan İsmet Özay, Sitemize oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

Çengelköyspor A.Ş.’de tempo yükseliyor

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor A.Ş., yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor. Yeşil-beyazlıların Teknik Direktörü Osman Yıldırım oyuncularına antrenmanlarda adeta göz açtırmıyor.

Emrullah Toprak Refahiyespor'da

Geçtiğimiz sezon Keşanspor forması giyen başarılı ön libero Emrullah Toprak, 3.Lig ekiplerinden Erzincan Refahiyespor ile resmi mukavele imzaladı.

Çekmeköyspor'dan iftar yemeği

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Çekmeköyspor'da Kulüp Başkanı Tuncay Meriç ve Yönetim Kurulu iftar yemeği düzenledi. Yemeğe yeni transferler de katıldı.

Kaptan Erhan Yuvaya döndü

İstanbul 1. Amatör Ligde şampiyonluk hesapları yapan Acıbadem Üsküdarspor, ara transferde İstanbul Ataşehir forması giyen kaptanı Erhan Yeygül ile yeniden anlaştı.

Adapazarıspor'da Başkan istifa etti

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) kurulduğu ilk yıldan itibaren Sakarya'yı temsil eden Adapazarıspor, geçtiğimiz sezon büyük iddialarla oluşan yönetim tarafından Süper Amatör Lige düşürülmüştü. Cihan Yıldıran başkanlığındaki o dev yönetimin takımı düşürmesinden sonra, önümüzdeki sezon ne olacağı tartışılırken, yapılan kongre sonrası Adapazarıspor’un artık özüne döneceği ve yeniden BAL’a çıkacağı açıklanmıştı.

Emre Bolelli Şile Yıldızspor'da

İstanbul Süper Amatör Ligi ekiplerinden Şile Yıldızspor geçtiğimiz sezon Bağlarbaşısporun forması altında başarılı maçlar çıkartan orta saha oyuncusu 1994 Doğumlu Emre Bolelli ile anlaşmaya vardı.

Yeşilova Esnafspor'da kadro şekilleniyor

Yeni sezon çalışmalarının startını 2 hafta önce veren Yeşilova Esnafspor Mustafa Altay nezaretinde yapılan son antrenmanını yapıp Bayram tatiline çıktılar.

Bezirganbahçespor turnuvasının Şampiyonu Soy oldu

Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan Bezirganbahçespor’un düzenlemiş olduğu 4. geleneksel 3 Top Bilardosu Turnuvasında Mehmet Soy şampiyon oldu.

Yamanspor hazırlık maçlarına başladı

Geçtiğimiz sezon İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup'ta aldığı başarılı sonuçlarla adından sık sık söz ettiren Yamanspor'da yeni sezonun hazırlık maçları da başladı.

Haznedar İdmanocağı altyapıda Uludağ'a emanet

İstanbul Güngören ilçesinde yeni kurulan Haznedar İdmanocağıspor alt yapıya tecrübeli isim Ahmet Uludağ'ı getirdi.

Yenigayretspor kaptanıyla yeniden anlaştı

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Yenigayretspor takım kaptanı Hakan Yarımca ile sözleşme yeniledi.

Gökhan Dinç'in acı günü

İstanbul Kastamonuspor'un futbolcusu Gökhan Dinç'in dedesi İsmail Dinç tedavi gördüğü hastanede bugün yaşamını yitirdi. Merhumun cenazesi memleketi Edirne'de kılınan ikindi namazın ardından toprağa verildi.

Dostluk ve kardeşlik kazandı

Üsküdarın iki güzide kulüplerinden Bağlarbaşıspor ile Valide Tayfurspor Beylerbeyi Stadında hazırlık maçında karşı karşıya geldiler

Çatalcaspor’dan Konya’ya

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Konya Anadolu Selçukluspor, Tepecikspor ve Çatalcaspor’un eski oyuncusu tecrübeli orta saha oyuncusu Ali Cemal Boztepe’yi kadrosuna kattı.

Cumartesi, Temmuz 26, 2014

Oğuz Saltabaş Büyükçekmece Belediyespor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Büyükçekmece Belediyespor dış transferde bir ismi daha kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon 3.Lig'de mücadele eden Tekirova Belediyespor'da 32 maçta forma giyen santrafor Oğuz Saltabaş bordo mavili ekibin kadrosuna katıldı.

Tunasporlu Ahmet Bayrampaşaspor idmanında

Süper Amatör Lig ekiplerinden Tunaspor'un geçtiğimiz sezon Selimiyespor'dan transfer ettiği Ahmet Keleş, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bayrampaşaspor'la antrenmanlara çıkmaya başladı.

Çengelköyspor çalışmalarını sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekiplerinden olan Çengelköyspor, yeni Teknik Direktörü Osman Yıldırım yönetiminde 19 Temmuz'da sahaya indi ve çalışmalarını sürdürüyor.

Kalaycıspor'dan gövde gösterisi

Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Kalaycıspor, önceki akşam iftar verilen iftarda gövde gösterisi yaptı.

Ufuk Hançer Vefa'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Vefa, geçtiğimiz sezon Tekirdağspor'da 20 maçta orta sahada görev yapan Ufuk Hançer ile anlaştı.

Bergama Belediyespor'da imza fırtınası sürüyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekibi Bergama Belediyespor transferde hız kesmiyor.

Hasan Alataş Öz Trabzonlular'da

İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Öz Trabzonlular, geçtiğimiz sezon Hasköyspor ve Yenişehir formalarını giyen Hasan Alataş'ı kadrosuna kattı.

Kenan Öztürk'ü Kalaycıspor kaptı

Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Sakarya Kalaycıspor, geçtiğimiz sezon Kartal Belediyespor'da forma giyen 1991 doğumlu orta sahay Kenan Öztürk'ü kadrosuna kattı.

Dev stoper Kalaycıspor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sakarya Kalaycıspor, geçtiğimiz sezon Kartal Belediyespor formasını giyen stoper Ufuk Ayvalı ile anlaşmaya vardı.

Cengiz, Mustafa ve Ensar Şafakspor'da

Teknik Direktörlüğünü Can Cüneyt Ömeroğlu'nun yaptığı Eyüp temsilcisi Şafakspor'da transferde atağa kalktı. Siyah-beyazlılar dün 3 futbolcu ile anlaştılar.

Emir Gökçe F. Karagümrük'te

TFF 2.Lig ekiplerinden F. Karagümrük, Çorum Belediyespor'un başarılı futbolcusu Emir Gökçe'yi renklerine bağladı.

Bahadır ve Harun, Arnavutköyspor’dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktörü Mustafa Kıvanç’ın istifa ettiği Arnavutköyspor’da 2 futbolcu takımdan ayrıldıklarını açıkladılar.

Recep Kurnaz Bağcılar İY Cemspor'da

İstanbul 1.Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Bağcılar İdmanyurdu Cemspor dış transferde Güneşlispor'un formasını giyen başarılı ön libero Recep Kurnaz ile anlaştı.

Cihan Boral İFA'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İFA, geçtiğimiz sezon Küçükköyspor forması altında başarılı maçlar çıkartan sol kanat oyuncusu Cihan Boral ile anlaşmaya vardı.

Berk Barda Yalovaspor'da

Süper Amatör Lig ekiplerinden Yalovaspor, dış transfer çalışmalarına hız kesmeden emin adımlarla devam ediyor.

Şafakspor kalesi Şener’e emanet

1.Amatör Lig ekiplerinden Şafakspor, geçtiğimiz sezon Alibeyköy Parseller forması giyen tecrübeli kaleci Şener Şentuna ile anlaştı.

Hamza Şeftali Söğütlüçeşmespor’da

1.Amatör Ligde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Söğütlüçeşme’de transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Gazi Mahallesi'nde kale Özkan'a emanet

İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Gazi Mahallesispor, kalesini tecrübeli eldiven Özkan Ferhatoğlu'na emanet etti.

Aras ve Gül, Halide Edip Adıvar'da

Bu sezon TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Halide Edip Adıvarspor altyapısı Mehmet Aras ve Gürcan Gül ikilisine emanet edildi.

Öz Alibeyköyspor bayram tatiline girdi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Öz Alibeyköyspor bugün kendi tesislerinde gerçekleştirdiği antrenamn sonrasında  bayram tatiline girdi.

Bağlarbaşıspor iftarda bir araya geldi

Bağlarbaşıspor Başkanı Hasan Öncü her Ramazan olduğu gibi bu Ramazanda da eski futbolcular ve sporcuların yanı sıra Teknik Heyetin de katıldığı bir iftar yemeği düzenledi.

Aliş Yılmaz Paşabahçespor'da

Paşabahçespor tranfer döneminde duracak gibi görünmüyor. Coşkun Okur'un Kulüp Başkanlığına gelmesi ile kendisine büyük hedefler belirleyen yeşil-kırmızılı ekip transfer döneminde kadrosuna kattığı isimler ile amatör futbol camiasında oldukça ses getirmeye başlamıştı.

Musa Karslı Çengelköyspor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor, transferlerine devam ediyor. Boğazın temsilcisi son olarak Çıksalınspor forması giyen Musa Karslı ile anlaştı.

Mert Yıldırım, Ergene Velişemeşe'de!

Bölgesel Amatör Ligde güçlü bir kadro kurmak isteyen ve 3.Ligi hedefleyen Ergene Velişeme Belediyespor, transferlerine son sürat devam ediyor.

Nişantaşı FK'dan Çolpan İlhan için taziye

Süper Amatör Lig ekiplerinden Nişantaşı FK Yönetim Kurulu, bugün hayatını kaybeden 78 yaşındaki sanatçı Çolpan İlhan için bir taziye mesajı yayınladı.

Cuma, Temmuz 25, 2014

Teraziderespor'da Öztürk yeniden görevde

Teknik Direktör İrfan Öztürk ile Teraziderespor'un ayrılığı 1 sezon sürmedi. Tecrübeli Teknik adam yeniden semtinin takımının başına geçti.

Kocaelispor sezonu resmen açtı

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Kocaelispor sezonu resmen açtı. Grand Körfez Otel sahasında gerçekleşen antrenmanı Kulüp Başkanı Bahri Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Evren Tozkoparan Esenyurtspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Esenyurtspor, geçtiğimiz sezon Avcılar Belediyespor'un BAL'a yükselmesinde önemli bir paya sahip olan Evren Tozkoparan'ı kadrosuna kattı.

Çavuşbaşıspor transferde siftah yaptı

İstanbul Süper Amatör Liginin Beykoz Temsilcilerinden Çavuşbaşıspor yeni sezona ilişkin ilk transferine 1 Numaradan yani kaleden başladı.

Tunaspor'un ilk kadın üyesi vefat etti

Bayrampaşa Tunaspor'un 1987-1988 Futbol sezonundan bu yana Kongre Üyeliğini yapan ilk Kadın Üyesi Fatime Geçen (81) yaşında vefat etti.

İASKF’den Amatör camiaya iftar

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Orhan Saka Amatörler Evinin bahçesinde ikincisi düzenlenen iftar yemeğinde amatörler ile bir araya geldi.

Futbol sadece futbol değildir!

Silivrispor’da bir süredir devam eden yetki görev karmaşıklığı, belirsizlikleri yerini sükunete bıraktı.

Büyükçekmece bombaları patlıyor

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezonda fırtına gibi esmeye hazırlanan Büyükçekmece Belediyespor son transferi de profesyonel ligden gerçekleştirdi.

Kadırgaspor geleneği devam ettiriyor

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kadırgaspor yıllardır güzel bir geleneği devam ettiriyor. Bordo-Mavililer, hiçbir kurumdan kulüp binalarında Ramazan'ın her günü iftar veriyor.

Volkan Dinç anlayış bekliyor

Yeni sezona  Bölgesel Amatör Liginden düşerek Süper Amatör liginde mücadele edecek olan  Akçakocaspor’da kendi öz çocuklarına dönmesi transferleri bu doğrultuda yapılması, dışarıdan gelen oyuncuların belirsizliğini korurken, eski oyunculardan Stoper mevkinde oynayan Volkan Dinç 4-5 takımla görüştüğünü dile getirdi.

Bahçelievler Gümüşhanespor’dan 4 takviye

Geçtiğimiz sezon 2.Amatör Lig 7.Grupta ikinci olarak 1.Amatör Lige yükselen Bahçelievler Gümüşhanespor, kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor.

Emir Kubilay Yazkan Alemdağspor’da

Bölgesel Amatör Ligi hedefleyen Süper Amatör Lig takımlarından Alemdağspor, Selimiyespor’un başarılı stoperi Emir Kubilay Yazkan’ı renklerine bağlayarak transfere son noktayı koydu.

Orhan Gencer Sancaktepe Belediyespor’da

Spor Toto 3.Lig takımlarından Sancaktepe Belediyespor altyapısını tecrübeli Teknik Direktör Orhan Gencer’e emanet etti.

Ramazan Doruk Erokspor'da

Bölgesel Amatör Lig’in yeni ekiplerinden Erokspor, Süper Amatör Lig ekiplerinden Kuştepespor'un defanstaki tecrübeli ismi Ramazan Doruk'u renklerine bağladı.

Yenişehir’de iki imza

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Yenişehir, birisi iç transfer diğeri dış transfer olmak üzere 2 futbolcuyla anlaştı.

Arnavutköy Belediyespor sahaya indi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor kros çalışmalarını tamamladı ve bugün Hasan Doğan Stadı'ndaki ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Perşembe, Temmuz 24, 2014

Yeniköyspor’un iki futbolcusu Çengelköyspor’da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor, Teknik Direktör Osman Yıldırım’ın raporu doğrultusunda Yeniköyspor’dan Sezer Zengiligil ve Şenol Yıldırım ile anlaştı.

1. Amatör Lig statüsü belli oldu

İstanbul 1. Amatör Lig'de 2014-2015 sezonu belli oldu. Ayrıntılar haberimizin devamında...

Küçükköyspor’da önce idman sonra iftar!

Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükköyspor, yeni sezonun ilk çalışmasını yaptı. Yeşil-siyahlı ekibin Stadında gün sonunda ise büyük bir iftar yemeği organizasyonu yapıldı.

Süper Amatör Lig statüsü belli oldu

İstanbul Süper Amatör Lig statüsü belli oldu... Bu sezon lig sekiz grupta oynanacak. Ayrıntılar ilk kez Yerel Futbol'da!

Son Velimeşeli Hasan Ozan Girgin oldu!

Bölgesel Amatör Ligdeki Tekirdağ temsilcilerinden Ergene Velimeşe Belediyespor, geçtiğimiz sezon BAL’a terfi eden Leventspor’dan stoper Hasan Ozan Girgin’i kadrosuna kattı.

Çatalca'nın dinamosu Çengelköyspor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor, transfer listesindeki isimlerle tek tek anlaşmaya devam ediyor. Boğazın temsilcisi geçtiğimiz sezon 3.Lige çıkan Çatalcaspor'un başarılı futbolcusu Umut Şahin'i de kadrosuna kattı.

Furkan Yılmaz Osmaniye İstiklalspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Osmaniye İstiklaspor, geçen sezon Klasman Grubu'nda Nişantaşıspor forması giyen genç kaleci Furkan Yılmaz ile anlaşmaya vardı.

Serkan Torun Başkan Adayı oldu

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligi baraj maçında kaçıran Süper Amatör Lig ekiplerinden Sarıyer Yenimahallespor’da Kongre heyecanı var. Serkan Torun Başkanlığa adaylığını açıkladı.

Başarılı sol bek, Arnavutköyspor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükköyspor'un formasını 33 maçta giyen 1988 doğumlu Cihan Boral, sezon öncesi anlaştığı Arnavutköyspor'dan ayrıldığını açıkladı.

Alemdağspor çalışmalarını sürdürüyor

2014-2015 futbol sezonuna hız kesmeden hazırlanan Süper Amatör Lig ekiplerinden Alemdağspor, iddialı kadrosuyla çalışmalarına devam ediyor.

Alemdağspor'da iç transfer tamamlandı

Süper Amatör Lig'in iddialı takımlarından Alemdağspor yönetimi, iç transferde yedi futbolcusuyla anlaşarak 2014-2015 futbol sezonunda devam etme kararı aldı.

Türkiye'nin en başarılı amatör kulübü belirlendi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2013 - 2014 sezonunda U19, U17, U16, U15, U14 ve U13 takımlarının katılımıyla düzenlediği Türkiye şampiyonalarında en başarılı ilk 5 kulüp belirlendi.

Tunaspor'un kalecileri Ertürk'e emanet

Süper Amatör Lig'in iddalı ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor, 2014-2015 Futbol Sezonunda, Teknik kadroya bir takviye daha yaparak, Kaleci Antrenörü Ahmet Ertürk Hoca ile anlaştı.

Çayırovaspor sezonu açtı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kocaeli temsilcisi Çayırovaspor sezon açtı. Çayırovaspor, geçtiğimiz sezon baraj maçı ile ligde kalmıştı. Bu sezona belediye başkanı Şevki Demirci'nin desteğini de arkasına alarak hedefini zirve olarak belirledi.

Sultanmuratspor Öztürk ile anlaştı

İstanbul 1.AmatörLig ekiplerinden Sultanmuratspor (Özmurat) yeni sezon için Ahmet Öztürk ile anlaştı.

Muradiyespor hazırlıklarını sürdürüyor

İstanbul 1.Amatör Lig'e yeniden yükselen Beşiktaş ilçesinin köklü kulüplerinden Muradiyespor yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor.

K. Karabekir Mevlanaspor'dan iki imza!

1.Amatör Ligde iddialı bir kadro kurmak isteyen ve Teknik Direktörlüğe Osman Kibar'ı getiren Kazım Karabekir Mevlanaspor, 2 futbolcuya imza attırdı.

Yasin Öztop 68 Yeni Aksarayspor'da

Spor Toto 3.Lig ekiplerinden 68 Yeni Aksarayspor, Orduspor'un futbolcusu olan ve geçtiğimiz sezon Akçabaat Sebatspor'da kiralık olarak gorma giyen Yasin Öztop ile anlaşmaya vardı.

Arnavutköy Belediyespor'dan Gazze'ye yardım

Arnavutköy Belediyespor futbolcularından Filistin'de, Gazze de yardım bekleyen Müslüman kardeşlerine çok anlamlı destek.

Yalovaspor ilk transferini gerçekleştirdi

Bölgesel Amatör Lige geçtiğimiz sezon veda eden Yalovaspor transferde sessizliğini bozdu ve kadrosuna takviye yapmaya başladı.

Mustafa Kıvanç'ın yeni takımı belli oldu

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla Arnavutköyspor'daki görevinden istifa eden Teknik Direktör Mustafa Kıvanç'ın yeni takımı belli oldu.

Çarşamba, Temmuz 23, 2014

Küçükköyspor'da hareketlilik başladı

Uzun süredir sessizliğini koruyan Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükköyspor, Başkan Vekili Bülent Karakuş'un geri dönmesiyle hareketlendi.

Kurt’tan, Kasaba’ya VEFA iftarı

Silivrispor’un efsane takım kaptanları arasındaki yerini almış bir isim olan Yalnız Kurt lakaplı Özgür Kurt önceki gün kendisini gönülden destekleyen Kasaba Taraftar Grubu ile birlikte buluştu.

Hadımköyspor, topbaşı yaptı

Süper Amatör Ligin Arnavutköy Temsilcilerinden Hadımköyspor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla start verdi. Antrenör Ramazan Tuncay gözetiminde yapılan ilk çalışmada oyuncular düz koşu yaparak günü tamamladı.

Ömerli Köyü, yeni sezona hazırlanıyor

Süper Amatör Ligin mütevazı takımları arasında yerini koruyan ve yaptığı transferlerle bir anda rakiplerinin dikkatini çeken Ömerli Köyü'nde yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Vefa yönetimi, iftarda buluştu

Süper Amatör Ligin Fatih Temsilcilerinden Vefaspor yönetimi, Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran gözetiminde iftar yemeğinde bir araya geldiler. Sultanahmet Sultan’s Otel’in balkonunda düzenlenen iftar programına tüm yönetimin katılım göstermeyi Başkan Gülbaran’ı memnun etti.

Büyükçekmece Belediyespor kalecisini buldu!

Bu sezon hedefini 3.Lig olarak belirleyen Büyükçekmece Belediyespor, kadrosunu önemli isimlerle takviye etmeye devam ediyor.

Ömerli'de idman arası iftar

Önceki gün Hadımköy stadında futbolcularına saha kenarında iftar yemeği veren Ömerlispor Kulüp Başkanı, oyuncularına “Halilibrahim sofrası” hazırladı.

Vefa’da tempo artıyor

Yeni sezona hız kesmeden hazırlanan Süper Amatör Lig ekiplerinden Vefa, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar günü sabah saatlerinde yapılan tek idmanla tamamladı.

Büyükçekmece transferde bombayı patlattı

Bölgesel Amatör Ligde bu sezon fırtına gibi esmek isteyen Büyükçekmece Belediyespor’da transfer bombaları tek, tek patlatılıyor.

Gazi'nin minik Kral'ı Aslan oldu!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Gazi Mahallesinin alt yapısında yetişen ve son vuruşlardaki ustalığı ile ön plana çıkan İbrahim Ağdin, Galatasaray'a transfer oldu.

Söğütlüçeşmespor’da Teknik Direktör belli oldu

Taraftarlarına iyi bir takım seyrettirmek isteyen 1.Amatör Lig ekiplerinden Söğütlüçeşmespor'da Yönetim Kurulu çalışmalarına başladı. Küçükçekmece temsilcisi ilk olarak Hocasını belirledi.

'Millet gider Mersin'e, biz gideriz tersine'!

Göreve geldiğinden buyana 'yapılamaz' denilenleri yapan TÜFAD İstanbul Şubesinin geleneksel iftar yemeği Antrenörler, aileleri ve yakınları ile eski Hakemlerin katılımı ile 1453 Topkapı Sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

Yurtsever’in yardımcılığına Bıyıklı getirildi

Yalova Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Yalovaspor’da Teknik Direktör Ahmet Yurtsever’in Yardımcılığına Cengiz Bıyıklı getirildi.

Büyükçekmece Belediyespor iç transfere başladı

Yeni sezonda adından çok söz ettirecek bir takım olma adına önemli girişimlerde bulunan ve yeni oluşan yönetimi ile bunu daha ilk günde gösteren Büyükçekmece Belediyespor, iç transfere oldukça hızlı girdi.

Silivri’nin gençleri tat vermedi

Yeni sezon hazırlıklarına aralık vermezsizin devam eden Silivrispor’da önceki gün İstanbulspor genç takımı ile yapılan hazırlık maçında Silivrili gençler tat vermedi ve sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Oğuzhan, Silivrispor’da kaldı

Geçtiğimiz sezon Silivrispor kadrosunda bulunan genç oyuncu Oğuzhan Düzenli yeni sezonda takımı ile anlaştı.

Çekilen takımın yerine takipçisi çıkacak

Geçen sezon İstanbul 1. Amatör Lig'de ilk ikiye girip Süper Amatör Lig'e yükselen takımlar lige girmezlerse yerlerine, 1. Amatör'de sıradaki takım alınacak.

Yalovaspor alt yapı seçmeleri 2 Ağustos’ta

Süper amatör Lig ekiplerinden Yalovaspor transfer konusunda sessizliğini korumaya devam ederken, alt yapı çalışmalarında ve Teknik Kadrosundaki isabetli tercihleri güçlü adımlarla ilerliyor.

Taksimspor yeni sezona 'merhaba' dedi

Süper Amatör Lig takımlarından Taksimspor, Teknik Direktör Necdet Yılmaz yönetiminde 2014-2015 futbol sezonunun ilk çalışmasını yaptı.

MODAFEN’in kaptanı Sultanbeyli Belediyespor’da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor, dış transferde MODAFEN takımının kaptanı ve defansının sigortası Celal Emiştekinkaraca’yı renklerine bağladı.

Akçakocaspor'a kendi çocukları sahip çıktı

12-07-2014 tarihinde yönetime talip olan, kulübün eski yöneticisi Hakan Solak ve ekibi kulübe sahip çıkarak kongreye tek liste ile girerek, Akçakocaspor kulüp başkanı olmuştu.

Çengelköyspor'a tecrübeli golcü

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor, geçtğimiz sezon Karasuspor forması altında 15 gole imzasını atan ve BAL'da 57 maçta 40 golü bulunan Uğur Arda'yı kadrosuna kattı.

Keleş Düzcespor'a sahip çıktı

Düzce Belediye Başkanı  Mehmet Keleş aylar öncesinde yönetime talipli olduğunu açıklamıştı. Tüm bunlara rağmen nedendir bilinmez  aylardır Düzcespor konusunda  Mehmet Keleş tarafından en küçük resmi bir açıklama yapılmadı.

Gökdağ: Önce altyapı ve kendi öz kaynaklarımız

Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden Bezirganbaheçspor kulübünün Başarılı Teknik direktörü Metin Gökdağ, önceliğimiz yarına umutla baktığımız gençlerimiz geleceğimizdir dedi.

 

Gökdağ, 43 yaşında 2 çocuk babası asıl meslek mali müşavir aynı zamanda İstanbul Mali Müşavirler Odası Küçükçekmece Temsilciliği görevini sürdürmekte. Bezirganbaheçespor’da Kulüpteki görevi alt yapının başında sorumlu diğer kategorilerde hocaların başında Koordinatör görevi UEFA B lisans sahip.

 

Bezirganbahçespor Kulübü teknik direktörü Metin Gökdağ nezaretinde yeni Futbol sezonu için futbolcu ordusu ile sıkı antrenmanlar gerçekleştiriyor. Sarı-Siyahlı ekip, Bölgenin seçilmiş futbolcuları ile geleceğe yönelik sonuçlar almanın peşinde.İlerleyen dönemlerde verdikleri çabanın karşılığını alacaklarını söyleyen Gökdağ,"Kulübümüze olan katılımdan dolayı çok memnunuz. Gelecekte sporcularımızın iyi bir futbol kariyeri olması için elimizden geleni yapıyoruz. Birbirinden yetenekli sporcularımız var. Her geçen gün sporcularımızla birlikte daha da iyi ye gidiyoruz. İlerleyen dönemlerde sporcularım ve biz antrenörler çabalarımızın karşılığını alacağız" diye konuştu.

metin gökdağ 1

 

Başarılı Teknik direktör yaptığı açıklamada, ''Bezirganbahçespor Kulüp ile 1990 yılında tanıştım ve hep altyapı çalıştırdım son 2 yıldır da A Takımı çalıştırmaktayım ve Ogün bugündür kulübün içindeyim. Bezirganbahçespor A Takım Süper Amatör Lige çıkarken kendi öz kaynaklarımızla çıktık ve dışarıdan hiçbir transfer yapmadan kendi altyapıdan yetişen futbolcularla mücadele verdik ve yeninden 1.Amatör kümeye düşmüş olduk. Bu takım 2.Amatör,1 Amatöre ve Süper Amatör lige çıkarken kendi öz kaynaklarımızdan kurlu takımla çıktık. Bezirganbahçe kulübünün asıl hedefi önce eğiten sonra yarıştıran bir anlayış onun için kendi öz kaynaklarını kendi üreten bir anlayış üretmeden tüketmek anlayışı bize göre değil.Bunu yaparken de asıl hedefimiz sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerini kullanarak onların her şeyden önce iyi bir birey olmasına katkı sunmak bunu da yaparken 1. önceliğimiz centilmenlik çerçevesinde mücadele etmek.

metin Gökdağ 2

Bu yüzden alt yapımızı yeniden dizayn ederek yaş futbol okulunu ücretsiz olarak başlattık. Kulübümüzün yani Bezirgânbahçe günümüz anlayışında çok ender olan gerçek amatör ruhla gençlere hizmet eden bir anlayışa sahip birinci önceliğimiz önce gencin çıkarları bunu herkes söyler ama biz uygularız her aşama kaydeden gencimizi bir ekonomik beklenti içerisinde olmadan gönderdik. Bir örnek vereyim Erkan Sancar diye bir oyuncumuz Fatih Karagümrük ile Profesyonel sözleşme yapma durumu var. 10 yıl bizde oynadı yöneticilerimiz yetiştirime bedelinden vazgeçerek lisansını verdi. Böyle güzel bir anlayış her kulüpte olmaz o yüzden yönetim kurulumuz çok teşekkür ederim. Bu anlayış nedeni ile Bezirgânbahçe spor dışına pek çıkmadım yeni sezonda da Askerden gelen ve okulu bitiren futbolcu kardeşlerimiz var genç takımızdan da takviyeler yaparak kendi öz kaynaklarımızla mücadelemizi vereceğiz. Bizim anlayışımız rol model olmak önce rakibe saygı bizim tüzüğümüzde maçta kavga çıkaran üyelerimizi bile üyelikten atma şartları var anlayış farkı birde kulüp binamızı gençler için daha aktif kullanmak gerekiyor bunlarla ilgili projeler var zamanı gelince açıklanacak ayrıca kulüp bünyesinde kendi fitness salonumuzu kuracağız.En önemlisi bu anlayışta olan kulüp Başkanımız Hayati Yolcu başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri onlara bir kez daha gençler adına teşekkür ederim.
HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Kocaelispor’da bombalar patladı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kocaelispor'da imza şov vardı. Kılıçarslan Kopuz ve Hamza Mutlu, amatöre dönerek Kocaelispor ile anlaşma sağladı. Eski kaptan Ercan Ağaçe de imza töreninde hazır bulundu.

Salı, Temmuz 22, 2014

Okan Dernek Çatalcaspor'da

Spor Toto 3.Lig'in yeni ekiplerinden Çatalcaspor, geçtiğimiz sezon Arnavutköy Belediyespor'da gösterdiği başarılı performans ile İstanbul Bölge Karmasına da davet edilen Okan Dernek ile anlaştı.

Yalova’da Tertip Komitesi belirlendi

İlk toplantısına hiçbir kulübün katılmadığı Yalova İl Temsilciliği Futbol Tertip Komitesi seçiminin ikincisi önceki gün ASKF İl Binası Toplantı Salonunda yine yeterli çoğunluğun sağlanamamasına rağmen yapıldı.

Paşabahçespor Asbaşkanı iddialı konuştu

Sezon öncesi yapmış olduğu transferler ile adından çokça söz ettirmesini bilen Paşabahçespor’da As Başkan Mehmet Necmi İlci’den iddialı mı iddialı mesajlar var.

Musa Akkirmanlı'nın acı günü

Arnavutköy Belediyespor destekleme derneği “ARBEDE” tribün gurubu kurucu başkanı ve Galatasaray tribün grup lideri Musa Akkirmanlı'nın validesi Hayriye Akkirmanlıhakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 22.07.2014 (bugün) memleketi Kastamonu Bozkurt ilçesine gönderilecektir. Tüm eş dost ve Arbede tribünlerine duyurulur.

Örnektepespor 'devam' kararı aldı

Geçtiğimiz günlerde Süper Amatör Ligden çekildiğini açıklayan Kağıthane temsilcilerinden Örnektepespor bu kararından vazgeçti. Mavi-beyazlılar genç takım ile lige girecekler.

Gazze yararına dörtlü turnuva

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Güneşlispor, İsrail saldırıları altında zor günler geçiren Gazze yararına dörtlü futbol turnuvası düzenleyecek.

Yemen Ekşioğlu’dan Alibeyköyspor’a ziyaret

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, yeni sezonu açan Süper Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköyspor’u ziyaret ederek başarılar diledi.

Kağıthanespor topbaşı yaptı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kağıthanespor, 2014-2015 sezonu ilk çalışmasını Kağıthane Belediyesi Hasbahçe Stadında yaptı.

Parseller, İsa ve Enes ile yeniden anlaştı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköy Parseller, birçok takımın transfer listesinde bulunan iki genç futbolcusu ile yeniden anlaştı.

Torulspor'a 3. Lig'den golcü

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Torulspor geçen sezon 3. Lig'de Adıyamanspor forması giyen Çetin Akpolat'ı transfer etti.

Sultangazi iç transferde 3 futbolcuyla anlaştı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultangazispor, iç transferde 3 futbolcusu ile yeniden anlaşırken, dış transferde de 1 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Kulaksız Okspor hazırlıklara devam ediyor

Bu sezon hazırlıklara erken başlayan Süper Amatör Lig ekiplerinden Kulaksız Okspor antrenmanlara devam ediyor.

Yeldeğirmenispor'da Akgün dönemi

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Yeldeğirmenispor yeni sezon hazırlıklarına başlarken teknik direktörlüğe Alper Akgün getirildi.

Arnavutköyspor’da Mustafa Kıvanç bıraktı

1.Amatör Ligde sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Arnavutköyspor’da Teknik Direktör Mustafa Kıvanç şok bir kararla görevinden istifa etti.

Sezonun son maçı Cumartesi günü

2013-2014 futbol sezonunda perde Cumartesi günü oynayacak Gürselspor-Bayrampaşa Demir U19/2 Ligi baraj maçı ile kapanacak.

Ataşehir Doğuşspor seçme yapacak

Ataşehir Doğuşspor Kulübü 9-17 Ağustos tarihleri arasında altyapıda çeşitli altyapı kategorilerinde seçme yapacak.

Bakırköy kulüpleri beraber iftar yaptı

Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Birliği'nin düzenlediği iftar ilçedeki tüm kulüplerin katılımıyla gerçekleşti.

Bağcılar İY. Cemspor iç transferi bitirdi

İstanbul 2.Amatör Lig'den 1.Amatör Lig'e yükselen Bağcılar İdmanyurdu Cemspor'da iç transferde birçok futbolcusuyla anlaştı.

Bağcılar Gençlergücü iftarda bir araya geldi

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Bağcılar Gençlergücüspor'da Başkan, Yöneticiler ve futbolcular düzenlenen iftarda bir araya geldiler.

Erden Korkmaz teklifleri değerlendirecek

Son olarak BAL ekiplerinden Patnosspor formasını giyen başarılı kanat oyuncusu Erden Kormaz, sezon için kendisine gelen ve bundan sonra gelecek teklifleri değerlendireceğini belirtti.

Osman Barcın teklifleri değerlendiriyor

Geçtiğimiz sezon Elibistan Belediyespor ile başarılı performansı ile eski günlerine dönme sinyali veren Osman Barcın açıklamalarda bulundu.

Beykoz sahaya indi

2014-2015 Futbol Sezonunda İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele edecek olna ve İstanbul PTT Kulübünün isim hakkını alarak lige İstanbul Beykoz 1908 olarak katılım sağlayacak olan Boğaziçi temsilcisi sezonun ilk çalışmasını yaptı.

Arnavutköy Belediyespor'da hazırlıklar başladı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor 2014-2015 futbol sezonuna dualarla kurban keserek start verdi.

Alibeyköyspor yeni sezona merhaba dedi

2014-2015 sezonunda İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Alibeyköyspor kendi tesislerinden yeni sezonun ilk idmanını gerçekleştirdi.

Sultanbeyli Belediyespor'dan 5 takviye

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor, dış transferde 5 futbolcuyu daha kadrosuna kattı. Yeşil beyazlılar sezonu 4 Ağustos tarihinde açıp, kamp çalışmalarına başlayacak.

Ortaköyspor yeni sezona iddialı girdi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ortaköyspor, 2014-2015 sezonuna yeni Teknik Direktörü ve yeni transferleriyle Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesisleri’nde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Pazartesi, Temmuz 21, 2014

Güzelhisarspor iftarda bir araya geldi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Güzelhisarspor'un düzenlediği iftar yemeği Namık Sevik Stadı'nda gerçekleşti.

Puan Durumu En Detaylı Puandurumu.gen.tr’den Bakılır

Dünyanın en zorlu liglerinden biri olan Serie A, 1898'den bu yana büyük heyecana sahne oluyor. 1929'da kadar bölgesel olarak oynanan Serie A, Futbol Federasyonu'nu girişimleri sayesinde 1929-1930 sezonunda ulusal bir lig oldu ve bu önemli turnuvanın puan durumu tablosunda en üst sırada yer alma başarısına Ambrossiana ulaştı.

Sultanbeyli Belediyespor iftarda bütünleşti!

Bölgesel Amatör Ligin güçlü ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor, yeni sezon öncesinde taraftarlar ve semtin esnafı ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

Armutlu Belediyespor BAL’dan çekildi

2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele hakkı bulunan Yalova temsilcisi Armutlu Belediyespor şok bir karar ile lige katılmama kararı aldı.

Acıbadem Üsküdar Isparta yolcusu

1.Amatör Ligde yoluna devam eden Acıbadem Üsküdar, yeni sezon kampını Isparta Eğridir’de yapacak.  Öte yandan Üsküdar temsilci iç transfer çalışmalarına da başladı.

Yenişehirspor dış transferde durmuyor!

İstanbul 1.Amatör ligin yeni ekiplerinden Yenişehirspor dış transferde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Sancaktepe Belediyespor Kartepe'de çalışıyor

Spor Toto 3.lig 2.Grup'ta mücadele eden Sancaktepe Belediyespor sezon başı hazırlık çalışmalarını Kartepe Greenpark Otel'de sürdürüyor.

Güngör Odacı'nın Babalık sevinci

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig ekiplerinden Esenyurt İncirtepespor'da Teknik Direktörlük yapan Güngör Odacı ilk kez Baba olmanın sevincini yaşadı.

Sancaktepe Ziganaspor’dan yeşil sahada iftar

İstanbul Amatör Lig takımlarından Sancaktepe Ziganaspor Kulübü kendi tesislerinde iftar organizasyonu düzenledi.

Berkan Özbek Alemdağspor’da

Süper Amatör Lig'in iddialı ekiplerinden Alemdağspor’dan bir bomba daha. Bayrampaşa Tunaspor’un dinamosu Berkan Özbek ile resmen anlaştı.

Modasaat.com'da Tarzınıza Uygun Lacoste Saatler

Günümüzün modern insanı ihtiyaç duyduğu eşyaların aynı zamanda modern de olmasını istiyor. Örneğin saat kullanmak hepimizin ihtiyacıdır.

Soğuksu M.Hamza turnuvasında gol yağmuru

Beykoz ilçesinde futbolsevrlerin ilgi ile takip ettikleri 2 futbol turnuvasının Soğuksuspor Tesislerindeki 2003 Yaş Grubu müsabakaları Cumartesi-Pazar günleri yapılan maçlar ile devam etti.

Serhat Özalp, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'da

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon Nevşehirspor Gençlik formasını giyen Serhat Özalp'ı kadrosuna kattı.

Şile Yıldız sezonu açtı

Süper Amatör Küme ekiplerinden Şile Yıldızspor teknik direktör Recep Gürbaşak yönetiminde yaptığı çalışmayla yeni sezona merhaba dedi.

Yeldeğirmenispor'da Alper Akgün dönemi

İstanbul 1.Amatör Ligin iddialı ekiplerinden Yeldeğirmenispor 2014-2015 futbol sezonunda takımını Teknik Direktör Alper Akgün'e emanet etti.

Ali Özgül Çekmeköyspor'da

Süper Amatör Lig'in yeni takımlarından Çekmeköyspor, dış transferde Çamlıcaspor'un orta sahadaki dinamosu Ali Özgül’ü renklerine bağlayarak önemli bir transfere imza attı.

Golcü Serhat Yolcu yuvada kaldı

Sarıgazispor’da forma giyen ve attığı gollerle takımının başarısında büyük pay sahibi olan forvet Serhat Yolcu, takımı ile tekrardan anlaşma sağladı.

Çekmeköyspor'da iç transfer tamamlandı

Geçtiğimiz sezon İstanbul 1.Amatör Lig’de oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla adından sıkça söz ettirerek Süper amatör lige çıkan Çekmeköyspor, yeni sezon transfer çalışmalarına başladı.

“Başkana antrenör olduğumu söylemeyin, O benim çorbacı olduğumu sanıyor”

Vitrin ve pazarlama güzel olunca içeri çekmek kolay oluyor.

Hele birde futbol muhabbeti varsa işlem tamamdır. Hayır diyemezsiniz. Elinde avucunda ne varsa verirsin o zaman

Özgür Kurt artık Çekmeceli

Silivrispor’da şampiyonluklar yaşayan ve yaşatan efsane takım kaptanı Özgür Kurt yeni sezonda Büyükçekmecespor’un İdari Menajeri oldu.

Yiğit, Eyüpspor’un Sportif Direktörü oldu

Bir dönem Tepecikspor formasını başarıyla giyen ve takımın en iyi oyuncuları arasında yerini alan Ertuğrul Yiğit, Eyüpspor’un Sportif Direktörlüğüne getirildi.

Eyüpspor, yeni sezona merhaba dedi

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Eyüpspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kendi tesislerinde Teknik Direktör Hikmet Sevim gözetiminde yapan eflatun-sarılılar, yeni sezona iddialı bir kadro ile çıkıp, Spor Toto 2. Lige yeniden geri dönüş için yola çıkmayı hedefliyor.

Pazar, Temmuz 20, 2014

Yeniköyspor sezonu açtı

1.Amatör Lig takımlarından GOP Yeniköy 2014-2015 sezonu hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı ilk çalışma ile başladı.

Kaleci Zafer, Esentepe'den ayrıldı

Geçtiğimiz yıl 1.Amatör Ligde şampiyon olarak Süper Amatör Lige terfi eden Sultangazi Esentepespor, kalecisi Zafer Gül ile anlaşamadı.

"Eyüpspor'a başarılar dileriz"!

İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Fatih Hilalspor Başkanı Şenol Gündüz, yayınladığı mesaj ile 3.lig ekiplerinden Eyüpspor'a başarılar diledi.

Ramadan Öztürk'ü kaybettik

İstanbul saha komiserlerimizden Ramadan Öztürk vefat etmiştir. Öztürk'ün cenazesi 20 Temmuz Pazar (bugün) ikindi namazına müteakip Altıntepsi Camii'nden kaldırılacaktır.

Başkan sahalara geri dönüyor

1.Amatör Lig ekiplerinden Topçularspor Kulüp Başkanı Fatih Kulaksız 2014-2015 sezonunda Antrenör ve futbolcu olarak yeşil sahalara dönme kararı aldı.

Büyükçekmece'de yeni dönem

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Büyükçekmece Belediyespor'da teknik direktör ve idare menajer belli oldu.

Ortaköy Mustafa Yalçın ile anlaştı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Ortaköyspor, yeni sezon için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Beşiktaş temsilcisi son olarak Feriköy'de görev yapan Mustafa Yalçın ile anlaştı.

Alibeyköy Parseller sezonu açtı

Süper Amatör lig ekiplerinden Alibeyköy Parseller 2014-2015 futbol sezonu hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenman ile başladı.

Cumartesi, Temmuz 19, 2014

Parseller, Feyyaz Baran ile yeniden anlaştı

Bu sezon 8 futbolcusu başka takımlara transfer olan ve bu nedenle geçtiğimiz sezon Türkiye şampiyonasına giden U19 takımını komple A takıma çıkartan Alibeyköy Parseller, tecrübeli golcüsü Feyaz Baran ile yeniden anlaştı.

Bayrampaşaspor sahaya indi

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Bayrampaşaspor yeni sezonun hazırlıkları başladı. 2014-2015 futbol sezonu hazırlıklarına Bayrampaşa Belediye Stadı’nda başlayan kırmızı-yeşilli futbolcularımız idmanların ilk etabında güç ve dayanıklılık üzerine çalışmalar yaparken daha sonra topla çalışmalarıa başlayacak.

Bergama üç genç oyuncuyla sözleşme imzaladı

Spor Toto 3.Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Bergama Belediyespor, Manisapor'dan İbrahim Korkmaz'ı bir yıllığına kiraladı. Manisa'dan Yasir Vardar'a iki, 68 Aksaray'dan Fatih Şimşek'e üç yıllık imza attırdı.

Güneştepespor'da belirsizlik sürüyor

2013-2014 sezonunda tüm alt yapı ve A takım ile ilgilenen teknik direktör Sakıp Gül, 2014-2015 sezonunda a takımın başında olmayacağını bildirirken takımın başında kimin görev yapacağı tam olarak belli olmadı.

Davutpaşaspor'a Cesur transfer

İstanbul 1.Amatör Lig'de mücadele edecek Davutpaşaspor, iç transfer sonrasında dış transferde de hız kesmiyor. Fatih temsilcisi geçen sezon Zeytinburnu temsilcisi Tepebağ Kültüraspor savunmasının önemli isimlerinde Cesur Keklik'i renklerine bağladı.

Kastamonu 1966'dan 4 transfer birden

Kastamonuspor 1966 Arnavutköy Belediyespor'dan 25 yaşındaki stoper Volkan Olgun Tüzün, Bafraspor'dan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Serkan Esen, Sultangazispor'dan 28 yaşındaki sol açık Murat Yılmaz ve geçen sezon Tosya Belediyespor'da forma giyen 24 yaşındaki sağ açık Salim Uzun ile anlaşmaya vardı.

Erkin Gündoğan'dan yalanlama geldi

Düzce yerel gazetelerinden birisinde, ''Akçakocaspor-Gökspor" birleşiyor haberine yalanlama geldi.

Ali Emre Erhal Bayrampaşaspor'da

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Bayrampaşaspor, geçtiğimiz sezon 3.Lig ekiplerinden Çıksalınspor formasıyla 23 maçta forma giyen Ali Emre Erhal ile sözleşme imzaladı.

Alemdağspor yeni sezona merhaba dedi

2014-2015 futbol sezonu hazırlıklarına tesislerinde start veren Süper Amatör Lig temsilcisi Alemdağspor, Teknik Direktörü Oktay Akgül yönetiminde çalışmalarına başladı.

Atom Karınca Alemdağspor'da

Süper Amatör Lig'in iddialı ekiplerinden Alemdağspor, dış transferde Modafenspor'un orta sahasının çalışkan ismi Gökay Köhle'yi renklerine bağladı.

Avşa Adası'nda yaz futbol okulu

Avşa Adası'nda Marmara Adalar Belediyesinin katkıları ile faaliyete geçen Yaz Futbol okulu Avşa Adasında faaliyete futbol sahasında başladı. Okulun antrenörlüğünü Zikri Çetin yapmakta.

Dünya Kupası bitti amatör ligler başlayacak

Dünya Kupası heyecanını futbol seven bütün dünya futbol severleriyle bir ay müddetince paylaştık. Dünya markası Milli takımlar yenilmez derken bozguna uğradılar.

Örnektepeli futbolculara bir çift sözüm var

Sizleri 2. Amatör'de oynarken tanıdım çoğunuz henüz genç takıma yaşı tutmazken yürekli adamlar sizi ikinci amatörde mücadele etmeniz için forma vermiş sahaya sürmüşlerdi.

Selimiyespor yeni sezonu açtı

İstanbul Süper Amatör ligin güçlü ekiplerinden Selimiyespor 2014-2015 sezonun hazırlıklarına Teknik Direktör Savaş Göçen yönetiminde yaptığı antrenman ile başladı.

Düzcespor için duyduğum en güzel haber

İşte beklediğim ve duymam gereken en güzel haber, Düzce’nin öz çocuğu olan Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in Düzcespor’a duyarsız kalmaması.

Valide Tayfunspor camiası iftarda buluştu

İstanbul 1. Amatör lig takımlarından Üsküdar'ın Lacivert Beyazlı ekibi Valide Tayfunspor kulübü Başkanı Mustafa Gürlü, her ramazan olduğu gibi bu Ramazanda kulüp üyeleri ve davetlilere iftar yemeği verdi.

Uğur Yasan 68 Yeni Aksarayspor'da

Spor Toto 3.Lig ekiplerinden 68 Yeni Aksarayspor, Süper Lig’de 111, 1.Lig’de 107 ve 2.Lig’de 40 maçı bulunan tecrübeli futbolcu Uğur Yasan’ı kadrosuna kattı.

Halide Edip Adıvar'da kale 'Sağlam'

Spor Toto 3.Lig'in yeni ekiplerinden Halide Edip Adıvarspor, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Yeniköyspor'un başarılı kalecisi Bülent Sağlam ile anlaşmaya vardı. 1991 doğumlu kaleci yeni takımıyla bugün kamp yaptığı otele yerleşti.

Kozlu Belediyespor'a iki takviye

Bölgesel Amatör Ligde  Mmücadele edecek olan Kozlu Belediyespor yaptığı flaş transferlerine bir yenisini daha ekledi. Yeşil-beyazlı ekip dün dış transferde Bayburt Özel İdarespor’dan, 23 yaşındaki forvet oyuncusu Nijerya’lı Uche Victor Odimba ile Tosya Belediyespor’dan,  26 yaşındaki Samsunlu Recep Demir  anlaştı.

Talip Kaplan Leventspor'da kaldı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Leventspor'da son 2 sezondur kırmızı siyahlı formayı giyen savunma oyuncusu Talip Kaplan ile yeniden anlaşmaya varıldı. 1.90 boyundaki 1992 doğumlu stoper, yeni sezonla birlikte kırmızı siyahlı formayla 3.sezonunu yaşayacak.

Cuma, Temmuz 18, 2014

Leventspor’da kale ‘Demir’ gibi

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Leventspor, bugün dış transferde kaleye bir ismi daha kattı. Büyükçekmece Belediyespor'dan kaleci Onur Okan Topaloğlu'nun ardından geçtiğimiz sezon Çıksalınspor ve Patnos Gençlikspor formalarını giyen Ramazan Demir kırmızı siyahlılar ile anlaştı.

'Aramızdaki en büyük fark profesyonellik'

Dünyanın ve Türkiye’nin önemli ekonomisi kaynaklarından birini oluşturan spor endüstrisinin zirvesi geçtiğimiz günlerde Spor Müdürlüğü yürüttüğüm İstanbul Ticaret Üniversitesinde yapıldı.

Anıl Sarak yeniden Karagümrük'te

2.Lig ekiplerinden F. Karagümrük bir yandan yeni sezona hazırlanırken, diğer taraftan da kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar Kocaeli Birlikspor'dan Anıl Sarak'ı transfer etti.

Silivrispor sahaya indi

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Silivrispor, 2014-2015 sezonu ilk çalışmasını Silivri Stadı’nda yaptığı idman ile gerçekleştirdi.

Erokspor'dan orta sahaya takviye

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kasımpaşa Erokspor, geçtiğimiz sezon Tekirdağ'ın BAL'daki temsilcilerinden Çerkezköyspor'da görev yapan Emirhan Küre ile anlaştı.

İstanbul Kayaşehirspor nasıl büyüyor!

İstanbul Kayaşehir Spor Kulübü Başkanı Selim Çelebi kulüplerinin iki yılda geldiği noktayı özetledi.

Tarı: Alt yapılarda önemli işlere imza atacağız

Geçtiğimiz sezon 8 kategoride liglere katılan ve 2013-2014 sezonunda lisansı vize edilmiş sporcu sayısı 180’e ulaşan Örnektepespor’da Kulüp Başkanı Bekir Tarı açıklamalarda bulundu.

Bergama Belediyespor Yo-yo testinden geçti

Bir haftadır yoğun tempoda çalışan Bergama Belediyespor'da futbolcular kondisyon seviyelerinin belirlenmesi için Yo-Yo Testi'ne girdi.  Sezon öncesi kondisyon seviyeleri belirlenecek oyunculara belli aralıklarla aynı test yapılarak, kondisyon durumları sürekli kontrol altında tutulacak.

Davutpaşaspor'a altyapıdan 4 takviye

Bu sezon 1.Amatör Lig'de mücadele edecek Davutpaşaspor alt yapısından yetişen 4 oyuncu ile sözleşme yeniledi. Fındıkzade Cevdetpaşa Caddesi'nde bulunan Kulüp Lokali'nde gerçekleştirilen imza töreninde U19 Ligi'nde de başarı ile forma giyen ve şampiyon olan kadroda da kendilerine yer bulan genç oyuncular Enes Furkan, Fatih Çakır, Ömer Atik ve Ebubekir Yaman ile anlaşma sağlandı.

Büyükkarıştıranspor BAL'a katılmıyor

Kırklareli temsilcilerinden Büyükkarıştıranspor yönetim kurulu, aldığı karar doğrultusunda 2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) katılmama kararı aldı.

Davutpaşalı Ömer Neşet, Erokspor'da

Sezon öncesi hazırlık çalışmaları kapsamında kadrosunu güçlendiren BAL ekiplerinden Erokspor, 2.Amatör Ligde şampiyon olan Davutpaşaspor'da oynadığı futbol ile yeniden dikkatleri çeken Ömer Neşet Günaydın'ı kadrosuna kattı.

Düzcespor Neden Fenerbahçe ile oynamıyor

Sevgili sporseverler, bu yazım özellikle Düzce’li sporseverleri ilgilendiriyor çünkü bana göre sporseverler resmen uyutuluyor. Neden böyle bir şey yazıyorsunuz diyenleriniz olabilir fakat gelişmelerin doğru yönde olmadığından haberdar olun diye hatırlatmak için bu düşüncelerimi sizlerle paylaşıyorum.

Bayrampaşa Tunaspor yeni sezona hazırlanıyor

2014-2015 Futbol Sezonu hazırlıklarını, Bayrampaşa Belediye Stadında start veren Süper Amatör Lig temsilcisi Tunaspor Futbol Takımı, Teknik Direktörü Ulaş Oktay yönetiminde, yeni sezon öncesi fizik ve kondisyon çalışmalarına başladı.

Tunaspor camiası iftarda buluştu

Süper Amatör Lig'in Bayrampaşa İlçe temsilcilerinden Tunaspor Kulübü, bu akşam düzenlenen yaklaşık 500 kişinin katıldığı, geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kartal Bulvarspor sıkı hazırlanıyor

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kartal Bulvarspor 2014-2015 sezonu hazırlık çalışmalarına Teknik sorumlu Rıdvan Elmastaş yönetiminde kendi tesislerinde başladı.

Tekirdağspor'da kale İlkay Yazıcı'ya emanet

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tekirdağspor, Edirnespor Gençlik’den Turgut Gönültaş, Volkansel Yalçın, Orhan Küçükertuğrul'dan sonra da kaleci İlkay Yazıcı'yı renklerine bağladı.

İbrahim İlhami Koç Boğaziçispor'u ziyaret etti

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Boğaziçi Spor Kulübünü ziyaret ederek İftar programına katıldı.

Gümüşdağ’ın iftarı dostlukları pekiştirdi

İstanbul 1.Amatör Lig takımlarından Sultanmuratspor (Özmurat) kulüp Başkanı Hasan Gümüşdağ, her Ramazan olduğu gibi bu ramazanda da kulüp üyelere ve davetlilere iftar yemeği verdi.

Selvispor Eren Ziya ile anlaştı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Selvispor, son 2 sezondur Bayrampaşa Tunaspor formasını terleten Eren Ziya Kanbur ile anlaştı.

Perşembe, Temmuz 17, 2014

Bülent Çetinkaya'nın acı günü

Avcılar Belediyespor'un eski kaptanı Bülent Çetinkaya'nın babası İsmet Çetinkaya hakkın rahmetine kavuşmuştur.

68 Yeni Aksarayspor'a tecrübeli savunma oyuncusu

Spor Toto 3.Lig ekiplerinden 68 Yeni Aksarayspor savunmada forma giyen ve 6 kez şampiyonluk yaşayan tecrübeli futbolcu Ömer Hacisalihoğlu ile anlaştı.

Tepecikspor'da 3. Armağan Turhan dönemi

Teknik direktör Erdal Alparslan’ın görevden ayrılmasının ardından Tepecikspor’da Teknik Direktör arayışlarına son verdi.

Yenibosna, İsmail Erdem'i kadrosuna kattı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yenibosnaspor, geçtiğimiz sezon Balıkesir Büyükşehir Belediyespor forması giyen İsmail Erdem'i kadrosuna kattı.

Gazi Mahallesispor hazırlıklara devam ediyor

Süper Amatör Lig ekiplerinden Gazi Mahallesispor, sezon öncesi hazırlık çalışmalarına dün akşam yaptığı antrenman ile devam etti.

Tunç Yalçın artık Somasporlu

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yenibosnaspor'da oynayan 1989 doğumlu Tunç Yalçın, BAL ekiplerinden Somaspor'a transfer oldu.

Barbarosspor'dan iftar yemeği

İstanbul 1.Amatör Lig takımlarından Barbarosspor'da yeni seçilen Kulüp Başkanı Ulaş Turun ve Yönetim Kurulu iftar yemeği düzenledi. Göztepe Değirmen Cafe'de yapılan iftara Teknik heyet ve tüm futbolcular eksiksiz katıldılar.

Cevatpaşaspor'da 4 imza birden

Geçtiğimiz sezon 2.Amatör Ligde ikinci olarak 1.Amatör lige terfi eden Bayrampaşa temsilcisi Cevatpaşspor, transfer görüşmelerine başladı. Kırmızı-beyazlılar ilk etapta 4 futbolcu ile anlaştılar.

Giresun Emeksan’da Başkan Serkan Cihan oldu

İstanbul 2.Amatör Ligden 1.Amatör lige yükselen Giresun Emeksanspor Kulübü Başkanlığına Serkan Cihan seçildi.

Sakaryaspor Coşkundere’ye emanet

3.Lig ekiplerinden Sakaryaspor’da Yönetim Kurulu, aradığı Teknik Direktörünü buldu. Yeşil-siyahlılar F. Karagümrük’ü şampiyon yapan Ercüment Coşkundere ile anlaştı.

Vefa topbaşı yaptı

Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Vefa, 2014-2015 sezonu ilk çalışmasını Fatih Belediyesi Mimarsinan Stadında gerçekleştirdi.

Hasköyspor sezonu açtı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Hasköyspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. İlk çalışmasını Pazartesi günü yapan turuncu-beyazlılar kendi tesislerinde ikinci çalışmayı dün yaptılar.

Samsun Kadıköy’den Süper lige 4 oyuncu

TFF  tarafından 2012-2013 sezonunda  düzenlenen altyapı kategorilerinde Türkiye’nin en başarılı takımı olan ve bu yıl henüz açıklanmasa da unvanını koruması beklenen Samsun Kadıköyspor süper lige tam 4 oyuncu gönderdi.

Kağıthane Kulüpler Birliği'nden teşekkür mesajı

Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Hasan Cevahir, Birliği adına İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlık makamına bir teşekkür mesajı yayınladı.

Selvispor'a süper golcü

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Selvispor, geçtiğimiz sezon Albayrakspor formasını giyen tecrübeli santrafor Gökhan Tandoğan ile anlaştı.

Beykoz'da Teknik Direktör Aydın Çaylı oldu

Geçen sezon İstanbul 1.Amatör Ligine düşerek taraftarlarını üzen Beykoz 1908 A.Ş., haftalardır gündemde olan bir takımın isim hakkını satın alıp bir üst ligde hatta Bölgesel Amatör Ligde mücadele edeceği dedikodularına noktayı koymuş oldu. Geçen sezon Amatör Liglerin İstanbul Temsilcilerinden İstanbul PTT Kulübünün İstanbul Süper Amatör Lige katılmayacağını resmen açıklamasının ardından bu kulübün hakkını gerçekleşen anlaşmanın ardından alan Beykoz 1908 A.Ş., önümüzdeki sezon Süper Amatör Ligde oynama hakkını elde etti.

Arslan: Yalovaspor’un yeri Profesyonel Ligdir!

Süper Amatör Ligde misafir olacaklarını ifade eden Yalovaspor 2.Başkanı Yalçın Arslan önümüzdeki sezon çok daha güçlü bir kadroyla hedefe ulaşan taraf olacaklarını söyledi.

İncirtepespor’da belirsizlik sona erdi

Süper Amatör Lig ekiplerinden Esenyurt İncirtepespor, görüşme halinde olduğu genç teknik adam Cem Çalışkan ile her konuda anlaşmaya vardı.

Çarşamba, Temmuz 16, 2014

Başarılı stoper teklifleri değerlendirecek!

Geçtiğimiz sezon İstanbulspor Kulübü'nde 22, Klasman Grubunda mücadele eden Feriköy'de ise 13 maçta görev yapan stoper Sait Özaydın, Kulübü ile anlaşamadığını ve teklifleri değerlendireceğini söyledi.

Sana 'CEO olamazsın' demedim!

Silivrispor yeni dönemde CEO ile yönetilecek! İlk duyduğumda ben de şaşırdım. Sonra anladım ki CEO, İdari Menajerin İngiltere görmüş olmuş hali gibi geldi bana. Altta anlatılan hikâyenin sportif anlamda gerçek olmaması temennisiyle paylaşıyorum.

Esenyalıspor'dan iftar yemeği

İstanbul Amatör Liglerinin yeni ekiplerinden Esenyalıspor, Kulüp Başkanı Güzel Coşkun ve Yönetim Kurulu, kendi tesislerinde iftar yemeği organize etti.

Selimpaşaspor’da Furkan Baş dönemi

Yeni sezonda Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Selimpaşaspor spor akademisi mezunu Furkan Baş ile hocalık konusunda tüm konularda anlaşma sağladı.

Burçak Özkanca Refahiyespor'da

3.Lig 2.Grup ekiplerinden Refahiyespor, transfer çalışmaları kapsamında Çıksalınsporlu futbolcu Burçak Özkanca ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Gürlü: Hakemlerimizin ismi tesislere verilsin

Üsküdar Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Gürlü, Dünya Kupası'nda görev alan FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ı kutlarken Üsküdar Belediyesi'nden bir istekte bulundu.

Yenibosna transferde dolu dizgin!

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yenibosna, Teknik Direktör Adnan Toros'un raporu doğrultusunda kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor.

Tarık Karnıyarık Kulübünden ayrıldı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükköyspor’da geçtiğimiz sezon 34 maçta görev alan tecrübeli futbolcu Tarık Karnıyarık Kulübünden ayrıldı. Yeşil-siyahlı Yöneticilerle görüşen futbolcu, kendisine yapılan tekliflerini değerlendireceğini söyledi.

Özcan Davutpaşaspor'da kaldı

1.Amatör Lig ekiplerinden Davutpaşaspor, tecürebeli oyuncusu Özcan Hirik ile anlaşma sağladı. Minik takımdan bu yana Fatih temsilcisinin formasını giyen sol ayaklı oyuncu Davutpaşaspor'da kaldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Erokspor'da kaptan takımının başında

Bölgesel Amatör Lig’in yeni ekiplerinden Erokspor, geçtiğimiz sezon takım kaptanlığını yürüten ve attığı gollerle takımına önemli bir katkı sağlayan Ali Yavuz Akkaya ile yeniden anlaştı.

İFA dış transferde atağa kalktı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İFA, dış transferde bombaları patlattı. Kırmızı yeşilliler 6 futbolcu ile anlaşmaya vardı.

Yücespor Ayhan Uşar'la devam

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından, Bakırköy temsilcisi Yücespor 2 sezondur takımın başındaki Süleyman Ayhan Uşar’la yola devam etme kararı aldı.

Ebumedya Cup'ta değişiklik

Ebumedya Cup Halı Saha Turnuvası'nın başvuru ve başlangıç tarihleri değişti... Ayrıntılar haberin devamındadır...

Pendikgücü'nde Büyüköner dönemi

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Pendikgücü'nden teknik direktörlük görevine Murat Büyüköner getirildi.

Gaziosmanpaşaspor’da Şen dönemi

Spor Toto 2. Ligden geçtiğimiz sezon küme düşerek 3. Lig 1. Gruptan tekrar 2. Lige çıkmak için mücadele edecek olan Gaziosmanpaşaspor, Teknik Direktör Sorununu geçtiğimiz sezon başında Tepecikspor’da görev yapan ve beşinci hafta takımdan ayrılan Teknik Direktör Enver Şen ile çözdü.

Naci Bayraktaroğlu Çengelköyspor'da

Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Çengelköyspor, Erokspor'un savunmasında forma giyen ve bu sezon iyi bir performans sergileyen 1993 doğumlu Naci Bayraktaroğlu ile anlaştı.

İstanbul Sinopspor iftarda bir araya geldi

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından İstanbul Sinopspor haftanın ilk günü yapılan antrenman sonunda kulübün Genel Kaptan Osman Tunçel tarafından futbolcu ve teknik heyete iftar yemeği verildi.

Çamlıcaspor sahaya indi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çamlıcaspor 2014-2015 sezon hazırlıklarına Teknik ekip Vehbi Albayrak, Hakan Ulaş, Genel kaptan Hakan Tudun yönetiminde yaptığı sezonun ilk çalışmasına yeni transferlerde katıldı.

Kemal Yaşar da Davutpaşaspor'da kaldı

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Davutpaşaspor da iç transferde imzalar arka arkaya attırılıyor. Geçen sezon transfer edilen ve şampiyonlukta büyük katkısı olan Kemal Yaşar da Davutpaşaspor ile sözleşme yeniledi.

İstanbul Malatyaspor Cuma günü toplanıyor

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından İstanbul Malatyaspor yeni sezon hazırlıklarına başlamak için cuma günü toplanıyor.

Kaptanın seyir defteri

Transfer dönemi bir alış-veriş bir pazarlama tekniğidir. Masada kuvvetli olan istediğini alır. Az oynamak çok oynamak bazen kaptan olmak bile önemli olmayabilir.

Ali Gültiken'den ziyaret

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Ali Gültiken, Çiroz ve Bakırköy Belediye Stadında idmanlarını sürdüren, Beşiktaş Bakırköy Futbol Okulunu ziyaret etti.

Engin, Gaziosmanpaşa’da

Geçtiğimiz sezon Silivrispor’da forma giyen genç sol kanat oyuncusu yeni sezonda Gaziosmanpaşaspor ile anlaştı.

Barış, Çine Madranspor'a transfer oldu

Silivrispor’un başarılı file bekçisi Barış Başkan yeni sezonda 3. Ligin yeni ekiplerinden Aydın temsilcisi Çine Madranspor  ile anlaştı.

Bergama'dan Mert Kaytankaş bombası

Yaptığı transferler ile dikkat çeken Spor Toto 3. Lig ekibi Bergama Belediyespor, kariyeri başarılarla dolu forvet Mert Kaytankaş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Davutpaşaspor'da Osman Kara kaldı

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Davutpaşaspor, iç transferde genç golcüsü Osman Kara'yı da kadrosunda tutmayı başardı.

Ceylan, Silivri Kulüpler Birliğine aday

Alibeyspor Kulübü İkinci Başkanı Çetin Ceylan yaptığı bir açıklama ile Silivri Kulüpler Birliğine aday olduğunu açıkladı.

Kartal Belediyespor'dan iki transfer birden

İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Kartal Belediyespor, geçtiğimiz sezon Halid Edip Adıvar'da forma giyen Atilla Gayberi ve Serhat Altun'u kadrosuna kattı.

Küçükköy'de dostluk kazandı

Çalışmalarını teknik direktör Sakıp Gül gözetiminde sürdüren Güneştepespor U11 ve U10 takımları özel maçta Küçükköyspo'run konuğu oldu.

Salı, Temmuz 15, 2014

Yasin Davutpaşaspor'la anlaşam sağladı

Geçen sezon 2.Amatör Lig'de şampiyon olarak 1.Amatör Lig'e yükselen Davutpaşaspor, iç transferde alt yapısında yetişen Yasin Emre ile sözleşme yeniledi.

Silivri’de yeni Menajer Tonta oldu

3.Lig ekiplerinden Silivrispor’da Özgür Kurt’un görevine son verilmesinin ardından arayışlarını sürdüren Kulüp Yönetimi son kararını Mesut Tonta’dan yana verdi.

Sultangazi teknik ekibinde ayrılık

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultangazispor'da geçtiğimiz yıl göreve başlayan genç teknik adam Hasan Kurtuluş Vurgun, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Hasköy transferlere devam ediyor

Süper Amatör Lig ekiplerinden Hasköy, Teknik Direktör Burak Ali Satar’ın raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Turuncu-beyazlı Beyoğlu temsilcisi kadrosuna 4 önemli oyuncuyu daha kattı.

Doğancan Demirci, Refahiyespor'da

Geçtiğimiz sezon 2.Lig ekiplerinden Göztepespor'un kadrosunda yer alan 1994 doğumlu kaleci Doğancan Demirci, 3.Lig ekiplerinden Refahiyespor'a transfer oldu.

Tophane Tayfun 13 futbolcuyla yeniden anlaştı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Tophane Tayfunspor iç transfer görüşmelerine başladı. Beyoğlu ekibi 13 futbolcusuyla yeniden anlaştı.

Sultanbeyli'de 3.Kulüp kuruldu

Bölgesel Amatör Ligde yer alan Sultanbeyli Belediyespor ve Süper Amatör Ligde mücadele eden Sultanbeylispor Kulüpleri bulunan Sultanbeyli İlçesinde 3.Futbol Kulübü kuruldu.

Örnektepespor Süper Amatör Lige girmeyecek

Geçtiğimiz sezon kurduğu genç kadro ile İstanbul 1.Amatör Lig 7.Grupta şampiyonluğa ulaşan Örnektepespor, 2014-2015 futbol sezonunda Süper Amatör Ligde mücadele etmekten vazgeçti.

Zara Belediyespor'dan Adnan Toros'a ziyaret

Geçtiğimiz sezon 3.Lig şansını Zonguldak Kömürspor ile oynanan final maçında kaybeden BAL ekiplerinden Zara Belediyespor Yöneticileri, Yenibosna Teknik Direktörü Adnan Toros'u ziyaret ettiler.

Hasköy’de Teknik Direktör belli oldu

Süper Amatör Lig ekiplerinden Hasköy, 2014-2015 sezonunda Teknik Direktörlük görevine geçtiğimiz sezon Vardarspor'da görev yapan 38 yaşındaki Burak Ali Satar'ı getirdi.

Transfer ve katılım bedelinde indirim

Türkiye Futbol Federasyonu, amatör kulüplerin transfer ve lige katılım ücretlerinde indirime gitti.

Gazi Mahallesinde 8 futbolcu A takıma çıktı!

Alt yapıda son yıllarda ciddi bir hamle yapan Gazi Mahallesispor, geçtiğimiz sezon Türkiye şampiyonluğunda 2.kademeye kadar çıkan genç takımından 8 futbolcuyu A takıma çıkarttı.

Muhammet Balcı Hasköy’de

Hedefini ‘Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Süper Amatör Lig ekiplerinden Hasköyspor, geçtiğimiz sezon Van Başkalespor’da görev yapan yetenekli forvet Muhammet Balcı ile anlaştı.

GOP Taşköprüspor'dan iftar yemeği

2.Amatör Lig ekiplerinden GOP Taşköprüspor Kulübü Başkanı Cezmi Kayhan ve Yönetim Kurulunun düzenlediği geleneksel olan iftar yemeği yapıldı.

Yenişehir’de Teknik adam belli oldu

Geçtiğimiz sezon 2.Amatör Ligde şampiyon olarak 1.Amatör Lige yükselen Yenişehirspor’da takımın başına Fatih Durna getirildi.

Sancaktepe Belediyespor çalışmalarına başladı

Spor Toto 3.lig 2.Grupta mücadele edecek Sancaktepe Belediyespor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı.

Sarıgazispor'un kaptanı Koşuyolu'nda

2014-2015 sezonunda Süper Amatör Ligi hedefleyen 1. Amatör lig takımlarından Koşuyoluspor, Sarıgazispor kaptanı Mutlu Kemer'i renklerine bağlayarak orta sahasını güçlendirdi.

Halide Edip Adıvar sahaya indi

3.Lig 2.Grup ekiplerinden Halide Edip Adıvar, yeni sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Namık Sevik Stadında yapılan çalışmaya 27 futbolcu katıldı.

Çavuşoğluspor sezonu açtı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kartal Çavuşoğluspor 2014-2015 futbol sezonunu açtı.

Topkapıspor yeni sezona merhaba dedi

İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edececek Topkapıspor yeni sezon öncesi çalışmalarına bugün start verdi. Fatih Mimarisinan Stadı'nda yeni sezon çalışmaları Hüseyin Göksu yönetiminde gerçekleştirildi.

Arnavutköy Belediyespor seçmeleri başladı

Arnavutköy Belediyespor Bölgesel Amatör Lig'de kadrosunu güçlendirmek ve 3.lig için ön hazırlık niteliği taşıyan gençleştirme sürecine başladı.

İstanbul Kastamonuspor sezonu açtı

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından İstanbul Kastamonuspor 2014-2015 sezonunun ilk idmanını Fatih Minarsinan Stadında gerçekleştirdi. Teknik Direktör Ozan Karakiraz nezaretinde gerçekleştirilen ilk antrenmana tüm futbolcular katıldı.

Burhan Tutkun Vardarspor'da

Süper Amatör Lig ekiplerinden Vardarspor dış transferde Esenler Öz Yavuzselimspor'dan, Burhan  Tutkun'u renklerine bağladı.

Sancaktepespor U15 Takımı sezonu açtı

İstanbul Amatör Lig takımlarından Sancaktepespor, U15 Takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı. Sarıgazi Stadında sezonu açan Sancaktepespor U15 Takımı Atalarspor ile yaptığı hazırlık maçınıda farklı kazanmayı bildi.

Beşiktaş İlçesi Yaz Futbol Turnuvası başlıyor

Beşiktaş Belediyesinin ve Beşiktaş Kulüpler Birliğinin düzenlediği ve geleneksel olması planlanan Beşiktaş İlçesi Yaz Futbol Turnuvası başlıyor.

Özcan Karakiraz İstanbul Kastamonuspor'da

İstanbul Kastamonuspor 2014-2015 sezonu transfer çalışmaları kapsamında geçen sezon Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri forması giyen tecrübeli orta saha Özcan Karakiraz’ı renklerine bağladı.

İbrahim Davutpaşaspor'da kaldı

1.Amatör Lig ekiplerinden Davutpaşaspor'da transfer rüzgarı devam ediyor. Geçen sezon şampiyon olan kadroda yer alan genç kaleci İbrahim Kürkut yuvada kaldı.

Anıl Vardarspor'da kaldı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Vardarspor iç transferde kaleci Anıl Tutkun'a imzayı attırdı.

Silivrispor'da yaprak dökümü

Spor Toto 3.Lig takımlarından Silivrispor yeni sezon öncesinde ayrılıklar devam ediyor. Takımın 3 önemli oyuncusu Vahit Yaşar, Erkan Yetişmiş ve Hakan Sayar takımı ile ile yollarını ayırdılar ve yeni takımları da belli oldu.

Beykoz camiası iftarda buluşmaya devam ediyor

Beykoz İlçesinde son federe olan spor kulübü konumundaki Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü, Beykoz ilçesi Amatör Futbol camiasını buluşturan bir iftar programı gerçekleştirdi. Rüzgarlıbahçe Fesleğen Restaurant-Cafe'de gerçekleşen iftara programına katılım yüksek oldu.

Solak ve Pandul düşman çatlattılar

İki yıldır maddi ve manevi olarak Akçakocaspor'a destek veren işadamı Kadir Pandul, Bölgesel Amatör Lig'in devre arasında takımı almak istemiş fakat eski yönetim kabul etmemişti.

Mert Eren Ortaköyspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ortaköyspor, geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan ve ara transferde Avcılar Belediyespor’a giderek BAL’a yükselme sevinci yaşayan Mert Eren’i yeniden kadrosuna kattı.

Çağlayan Gençlerbirliği sahaya indi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çağlayan Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Edirnespor Gençlik'in kaptanı Tekirdağspor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tekirdağspor, Teknik Direktörlüğe Tevfik Saygılı'yı getirdikten sonra Edirnespor Gençlik'den Turgut Gönültaş, Volkansel Yalçın'dan sonra da kaptan Orhan Küçükertuğrul ile anlaşmaya vardı.

Mustafa Sarıçan Tunaspor'da

Süper Amatör Lig'de,yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bayrampaşa Tunaspor Kulübü, Albayrakspor'un başarılı forvet oyuncusu Mustafa Sarıçan'ı renklerine bağlayarak forvet hattını güçlendirdi.

Selimpaşa’da deprem yıkımla sonuçlandı

Yıllarca Selimpaşaspor’un başarısı için canla başla çalışan tecrübeli teknik adam Nursal Bilir yaptığı açıklama ile kulübü ile yollarını ayırdığını açıkladı.

İstanbul Sinopspor sezonu açtı

İstanbul Süper Amatör lig takımlarından olan İstanbul Sinopspor 2014-2015 futbol sezonu için Fikret Doruk yönetiminde ilk çalışmasına başladı.

Büyükçekmece’de yeni başkan, Ümit Kalko

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Büyükçekmece Belediyespor’da Seyfettin Selim’den boşalan Kulüp Başkanlığı koltuğu Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko ile dolduruldu. Cuma günü yönetim ile bir araya gelen Ümit Kalko, oluşum için düğmeye basarak Büyükçekmece Belediyespor’da yeni dönem Başkanı olarak resmen göreve başladı.

Avcılar Gençlik iftar programı düzenledi

Avcılar Gençlik taraftar grubu İstanbul’daki tribün gruplarını bir araya toplayarak Avcılar Turgut Özal Stadı’nda bir iftar programı düzenledi.

U13 Türkiye Şampiyonu Altınordu oldu

Kastamonu'da 12-13 Temmuz 2014 tarihlerinde  oynanan TFF 2013-2014 Sezonu U13 Türkiye Şampiyonası final müsabakaları sonunda Altınordu şampiyon oldu.

Soğuksuspor'da anlaşmalar başladı

Beykoz İlçesinde şampiyon olarak İstanbul 1.Amatör Ligine çıkan tek takım olan Soğuksuspor'da transfer harekatı hızlı başladı. İlk etapta iç transfer görüşmelerine başlayan yeşil-beyazlı ekibin transfer komitesi Ergün Yılmaz, Kadir Ülker, Ercan Armağan, Bahadır, Fırat Örs, Tarık Havuz ile anlaşma sağladı.

Akçakocaspor'da mutlu son

Akçakocaspor'da 31 Mayıs 2014 tarihinde ilk kongresinde çoğunluk olmamış,ikinci kongreye gidilmiş ve 14 Haziran 2014 tarihinde yine çoğunluk sağlanamamıştı ve o gün kongre divan kuruluna kalmıştı.

Cumartesi, Temmuz 12, 2014

Beykoz'a Süper müjde!

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligde başarısız olarak 1.Amatör Lige gerileyen Türk futbolunun asırlık çınarı Beykoz 1908'e yeniden Süper Amatör Ligde yarışma şansı doğdu.

Hasköyspor Erdi Engin ile anlaştı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Hasköyspor, son 2 sezondur Vardarspor formasını terleten Erdi Engin ile anlaşmaya vardı.

Gökhan Günel Çatalcaspor'da kaldı

Spor Toto 3.Lig'in yeni ekiplerinden Çatalcaspor, geçtiğimiz sezon 28 maçta savunmanın sağ kanatında forma giyen Gökhan Günel ile yeniden anlaşmaya vardı.

Muammer Kutlu yuvada kaldı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Vardarspor iç transferde ilk imzayı golcü oyuncusu Muammer Kutlu'ya attırdı.

Selçuk Aydın Vardarspor'da

Süper Amatör Lig temsilcilerinden Vardarspor, Halide Edip Adıvarspor'dan tecrübeli orta saha oyuncusu Selçuk Aydın'ı renklerine bağladı. Yüksek tekniği ile göz dolduran tecrübeli oyuncu bu sezon Vardarspor forması giyecek.

Gazi Mahallesispor'dan 4 transfer

Süper Amatör Lig ekiplerinden Gazi Mahallesispor, kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor. Abbas Yaşar'ın çalıştırdığı turunu-siyahlılar dün de 4 önemli transfer yaptılar.

Ebumedya Cup'ta şampiyon belli oldu

Ebumedya Futbol Turnuvası sona ererken şampiyon, finalde FC Karagümrük'ü yenen Kaybedenler Kulübü oldu...

Kavacıkspor'a Murat Yılmaz eli değdi

Beykoz İlçesinde Saha sorunu yaşayan ve uzun yıllardır tabiri caizse "Toza, torağa mahkum" bir kulüp görüntüsü veren Kavacıkspor'da bütün bu olumsuz şartlara karşın kurumsallaşma anlamında ciddi bir çalışma gözlemlendi.

Karakartal kardeşlerden Beykoz'a büyük başarı

Mehmet Şahin Başkanlığında geçen sezon başında oluşturulan Beykoz 1908 A.Ş. Altyapı Komitesinde Antrenör olarak vazife alan Hüseyin ve Murat Karakartal Kardeşlerin sarı-siyahlı kulüp altyapısına katkıları büyük oldu.

Bergama Kaleci Salih ile sözleşme yeniledi

Bu sezon Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Bergama Belediyespor Yönetimi, bir çok 2. ve 3. Lig Kulübünün transfer listesinde yer alan kalecisi Salih Şenbaş'ı, eşinin de yardımıyla ikna etmeyi başararak sözleşmesini iki yıl uzattı.

Çamlıcaspor Umut ile yeniden anlaştı

Süper Amatör Ligin iddialı takımlarından  Çamlıcasporspor iç transferde başarılı orta saha oyuncusu Umut Kaan Açıkbaş ile nikah tazeledi.

Berk Yağızer Şile Yıldızspor'a geri döndü

Süper Amatör lig takımlarından Şile Yıldızspor yeni sezonda kalesini tekrardan Berk Yağızer’e emanet etti.

Gol makinası Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon Yeni Çanspor forması altında 23 gole imzasını atan 38 yaşındaki santrafor Zafer Özkanay ile anlaştı.

Abdullah Dinç Kartal Belediyespor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kartal Belediyespor, geçtiğimiz sezon Ocak ayı transfer döneminde BAL ekiplerinden Çayırovaspor’a transfer olan ve 6 maçta 4 gol kaydeden tecrübeli santrafor Abdullah Dinç ile anlaştı.

Davutpaşaspor genç yeteneği bırakmadı

Transfer çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren 1.Amatör Lig'in yeni ekibi Davutpaşaspor, birçok Kulübün talip olduğu başarılı genç futbolcusu Ahmet Can Boşat ile sözleşme yeniledi.

Erokspor kaleyi sağlama aldı

Bölgesel Amatör Lig’in yeni ekiplerinden Erokspor, Leventspor'un kaleci Serkan'dan sonra Kuştepesporlu kaleci Kutsal Anı Ertok'u da renklerine bağlayarak kaleyi sağlama aldı.

Tekirdağspor'a 'çalışkan' futbolcu

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tekirdağspor, transferde son sürat devam ediyor. Sarı siyahlılar son olarak geçtiğimiz sezon Adapazarıspor ile Büyükçekmece Belediyespor’da forma giyen Metin Çalışkan’ı kadrosuna kattı.

Golcü futbolcu Tekirdağspor'da kaldı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tekirdağspor, BAL'da 48 maçta 37 gol atarak adından sıkça söz ettiren Birol Öztürk sarı siyahlı kulüpte kaldı.

Beykoz'da miniklerin şovu devam ediyor

Beykoz Kulüpler Birliğinin öncülüğünde Soğuksuspor ve Çubukluspor’un verdiği saha desteği ile gerçekleşen 2002 ve 2003’lüler Futbol Turnuvalarında heyecanlı bir hafta daha geride kaldı.

Yeni Çanspor Hamzaoğlu'na emanet

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yeni Çanspor, Teknik Direktör olarak Ahmet Hacı Hamzaoğlu ile anlaştı.

Karasuspor Tamer Erbaş'ı kadrosuna kattı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Eskişehir Demirspor’un başarılı futbolcusu ve Akçakocaspor'un eski futbolcusu Tamer Erbaş Karasuspor'a transfer oldu.

Volkansel Tekirdağspor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tekirdağspor, geçtiğimiz sezon Edirnespor Gençlik takımının formasını giyen Volkansel Yalçın ile anlaştı.

Ramazan Yıldız Gazi Mahallesispor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Gazi Mahallesispor, son 2 sezondur Leventspor formasını giyen orta saha ve savunmada başarıyla görev yapma özelliğine sahip olan Ramazan Yıldız ile anlaştı.

Şifo Mehmet Çayırova’da

Bu sezon hedefini büyük tutan Çayırovaspor kadrosuna yıldız bir ismi daha kattı. Sultan Orhanspor'un orta sahası şifo Mehmet Çayırova ile anlaştı.

Sultan Orhan'dan transfer taarruzu

Hedefini, 3. Lig olarak koyan Kocaeli temsilcisi Sultan Orhanspor BAL'da başarılı olmak istiyor. Sultan Orhanspor yöneticileri transfer çalışmalarını sürdürürken bu anlamda adeta ser verip sır vermiyorlar.

Turgut Gönültaş Tekirdağspor ile anlaştı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tekirdağspor, Teknik Direktörlüğe Tevfik Saygılı'yı getirdikten sonra dış transfere başladı. Sarı siyahlılar Edirnespor Gençlik'den tecrübeli futbolcu Turgut Gönültaş ile anlaşmaya vardı.

Zafer Keleş Paşabahçespor altyapısında

Bu sezon yeni yönetimi ile yaptığı transferler ve görev değişiklikleri ile adından sıklıkla söz ettiren bir kulüp hüviyetinde olan Paşabahçespor' da Altyapı Takımlarına tecrübeli bir isim daha dahil oldu.

Yeşilova Esnaf çalışmalar başladı

İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni takımlarından olan Yeşilova Esnafspor yeni sezon hazırlıklarına başladı.

CFS Bağcılarspor gençlerle yoluna devam edecek

Bağcılar ilçe kulüplerinden olan CFS Bağcılarspor 204-2015 futbol sezonunda gençlerden oluşan bir takımla mücadele verecek.

Hakan Çalışkan Galata'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Galata, bugün Galatasaray ve Güneştepespor altyapılarında da forma giyen 1996 doğumlu Hakan Çalışkan ile anlaştı.

Mert Dobre Şile Yıldız'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Şile Yıldız kadrosuna Nijeryalı futbolcu Mert Dobre'yi kattı.

Cuma, Temmuz 11, 2014

Vefa'ya tecrübeli golcü

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Vefa, geçtiğimiz sezon Kuştepespor forması giyen tecrübeli futbolcu Serkan Afşar'ı renklerine bağladı.

TÜFAD İstanbul Şubesi iftar yemeği verecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi tarafından her yıl düzenlenen iftar yemeği bu yıl da verilecek.

Beştelsiz başarılı Hocası ile yeniden anlaştı

Zeytinburnu temsilcisi Beştelsiz, A takımı 2013-2014 futbol sezonunda 2.Amatör Ligde şampiyon yapan başarılı Hocası Sedat Yıldız ile yeniden anlaştı.

Beşiktaş Kulüplerine müjde

Beşiktaş Belediyesi Olağan Meclis toplantısında ilçesinde bulunan Spor Kulüpleri için oldukça yararlı bir karar aldı.

Gökhan da Halide Edip Adıvar'da

Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Haldie Edip Adıvarspor, Yeniköyspor'un sağ beki 1990 doğumlu Gökhan Kalkan ile anlaşmaya vardı.

Gelişimci Futbol Antrenörleri Derneği kuruldu

Öncülüğünü çeşitli üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu genç Antrenörlerin yaptığı Gelişimci Futbol Antrenörleri Derneği kuruldu.

Bergama'ya yerli takviye

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Bergama Belediyespor altyapısından yetiştirdiği Kemal ve Mehmet ile sözleşme yeniledi.

Davutpaşaspor'a Senegalli futbolcu

Geçtiğimiz sezon 2.Amatör Lig 12.grupta şampiyon olarak üst lige yükselen Davutpaşaspor hücum hattını Alassane Sarr transferiyle güçlendirdi.

Silivrispor orta alanını güçlendirdi

Birbiri ardına gerçekleştirdiği transferlerle yeni sezon için takımı güçlendiren 3.Lig ekiplerinden Silivrispor’da haftanın son imzası orta sahaya attırıldı.

Salih, Silivri Alibey yolunda

Silivri Alibeyspor, Mimarsinanlı oyuncu Salih Kankal ile anlaşmak üzere.

Batukan Güven Halide Edip Adıvarspor'da

Spor Toto 3.Lig'in yeni ekiplerinden Halide Edip Adıvarspor savunmanın soluna Yeniköyspor'dan 1993 doğumlu futbolcu Batukan Güven'i transfer etti.

Küçükköyspor camiası iftarda buluştu

Süper Amatör Lig temsilcilerinden Küçükköyspor'un Başkan ve Yöneticileri, üyeleri ve Küçükköyspor futbolcuları, dün akşam düzenlenen iftarda bir araya geldi.

U13 Türkiye Şampiyonası Finalleri Kastamonu'da oynanacak

2013-2014 sezonu U13 Türkiye Şampiyonası final müsabakaları 12-13 Temmuz 2014 tarihlerinde Kastamonu'da oynanacak.

Tayfun Genç Maltepespor'da

Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Maltepespor, Yeniköyspor'un orta sahasında mücadele eden 1992 doğumlu Tayfun Genç'i kadrosuna kattı.

Bir başarı öyküsü

Sevgili Yerel Futbol Sitesi ziyaretçileri... Nisan ayında ilk köşe yazımda sizlerle birlikte oldum. Bu köşe yazımda çok takdir de edildim, çok eleştri de aldım. Bu ayki köşe yazımda sizlere Bağcılar ilçesinde 2011'de  kurulan Bağcılar İdman Yurdu Cemspor’u tanıtacağım.

Neden isim vermiyorsunuz?

Yazmayayım dedim ama yine dayanamadım. Geçtiğimiz günlerde Çatalcaspor kulübü tarafından gazetelerde ve bazı internet sitelerinde Çatalcaspor kulübü yönetim kurulu adına Başkan Hasan Gökçe’nin bir açıklaması yayınlandı.

Kulüpler Birliği Başkanından haber alınamıyor!

Gelişmeleri alt alta toplayın, yan yana getirin, ters yüz çevirin neresinden bakarsanız bakın ilçemin sporunda büyük bir "kaza geliyorum" diyor…

Cihan Boral, Arnavutköyspor'da

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköyspor, Küçükköyspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Cihan Boral ile anlaştı.

İmarsporlular iftarda biraraya geldiler

2. Amatör Lig temsilcilerinden Alibeyköy İmarspor tarafından düzenlenen iftar yemeği Alibeyköy’de Hacı Ahmet Cafe Restaurant’ta verildi.

Vehbi Hocayı okulda yakaladık

Yıllarca Bigaspor Teknik direktörlük yaptıktan sonra  2003-2009 yılları arasında Albayraksporda 6 yıl boyunca aralıksız görev alan, daha sonrasında tekrardan Bigaspor'a geri dönen Vehbi Cevher'i, Maltepe ilçesinde özel bir lisede okul müdürlüğü yaparken bulduk.

Erkan Saygılı’yı uğurladık

Önceki gün vefat eden Selimpaşaspor’un 53 yaşındaki Genel Kaptanı Erkan Saygılı, son yolculuğuna uğurlandı.

Düzcespor’a siyasetçiler hani sahip çıkacaktı

Sevgili Düzceli ve Düzcespor’u seven sporseverler, bu yazı seçimlerde yaşananlar üzerine anımsatma adına yazılmıştır. Hani siyasiler seçimlerde Düzcespor’u çok sevdiklerini, her defasında destek olacaklarını söylemişlerdi ya, aklıma birden o geldi ve onu hatırlatma adına böyle bir yazı yazmayı kendi kendime uygun gördüm.

Ali Tayfun Akbey Kütahyaspor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kütahyaspor, geçtiğimiz sezon Edirnespor Gençlik forması altında 11 gole imzasını atan Ali Tayfun Akbey ile anlaştı.

Emre Türko'nun yeni durağı Dikilitaş

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Dikilitaş, geçtiğimiz sezon Bağlarbaşıspor ve Velimeşe Belediyespor formalarını giyen Emre Türko ile anlaştı.

Silivrispor’da sağ kanat Bal’landı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transferlerine devam eden Silivrispor’da sağ kanada takviye yapıldı.

Semin Bilen Davutpaşaspor'da kaldı

Türk Futbolunun köklü kulüplerinden Davutpaşaspor transferlerine devam ediyor. Eski başarılı günlerine dönmek isteyen Fatih temsilcisi şampiyon olarak yükseldiği 1.Amatör Lig'den gözünü Süper Amatör Lig'e dikti.

Halide Edip Adıvar kampa girdi

Spor Toto 3.Lig’in yeni ekiplerinden Halide Edip Adıvar, bugün Bayrampaşa Titanic Otel’de kampa girdi. Şişli temsilcisi iç transferde anlaştığı 6 futbolcunun yanı sıra yeni transferleriyle bir araya geldi.

Perşembe, Temmuz 10, 2014

Erdi ve Serdar yeniden Güngörenspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Güngörenspor, geçtiğimiz yıllarda Çankırı Marufspor'a giden iki önemli oyuncusunu geri aldı. Erdi Beyhan ve Serdar Aksoy yeniden sarı-lacivertli formayı giyecekler.

Reşitpaşaspor kadrosuna takviye yapıyor

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Reşitpaşaspor’da Teknik Direktör Mehmet Sağlam ile yeniden anlaşmasından sonra Sarıyer temsilcisi dış transferde de atağa kalktı ve önemli isimleri kadrosuna kattı.

Gürkan: Bayan yöneticiler futbola güzellik katar

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Fikirtepe Dumlupınarspor’un yeni oluşan Yönetiminde görev alan Nazan Gürkan, bayanların artık futbolda da ön plana çıkması gerektiğini söyledi.

Özgün Candaş Gezener, Galata'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Galata, Özgün Candaş Gezener ile yeniden anlaştı.

Avcılar Belediyespor'da Öztürk dönemi

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Avcılar Belediyespor, yeni Teknik direktörünü buldu. İstanbul Kartal Belediyespor, Eyüpspor, Edirnespor, Ceyhanspor ve iki dönem İstanbul Güngörenspor’da Teknik Direktörlük görevinde bulunan Raif Öztürk, yeni sezonda Avcılar Belediyespor'da görev yapacak.

Kocaelispor 6 futbolcu ile sözleşme imzaladı

Bu sezon tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kocaelispor transferlere başladı. Kulüp yöneticileri  Imperial Park Otel’de 6 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Tunaspor sezonu 14 Temmuz'da açıyor

İstanbul Süper Amatör Lig'in köklü ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor, 2014 - 2015 Futbol Sezonunu 14 Temmuz 2014 Pazartesi günü saat 17.00'de Bayrampaşa Belediye Sahasında taraftarlarının huzurunda açıyor. 

Sergen Sarp yeniden Selvispor’da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Zeytinburnu temsilcisi Selvispor, Çerkezköyspor’dan eski futbolcusu Sergen Sarp’ı transfer etti.

Zara Ekinli sezonun ilk çalışmasını yaptı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Zara Ekinli Spor Kulübü, 2014-2015 futbol sezonuna kendi tesislerinde yaptığı antrenman başlarken, yeşil-beyazlılar dün 2 transfer daha yaptılar.

Gazi Mahallesispor topbaşı yaptı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Gazi Mahallesispor’da 2014-2015 futbol sezonu çalışmaları dün yapılan çalışma ile başladı.

İstanbul Sinopspor maestrosunu buldu

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Klasman Grubu şansını son maçta kaybeden İstanbul Sinopspor, yeni sezonda da iddialı bir kadro kurmak niyetinde. Cuma günü topbaşı yapacak olan sarı-siyahlılar transferlere başladılar.

Alemdağspor iftarda buluştu

İstanbul Süper Amatör Ligin iddialı takımlarından Alemdağspor, yeni transferlerin tanışması ve kaynaşması için iftar yemeği düzenledi.

Alemdağspor'da imzalar atıldı

İstanbul Süper Amatör Ligin iddialı takımlarından Çekmeköy temsilcisi Alemdağspor, dış transferde 8 oyuncuya imza attırdı.

Murad Damra Kaya Sultangazispor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultangazispor transferde hız kesmiyor. Sultangazi temsilcisi geçen sezon Kuştepespor forması giyen Murad Damra Kaya ile anlaştı.

Arnavutköy BLD. futbolcularının sağlığı Tezcan'dan sorulur

Arnavutköy Belediyespor sağlık yönünden işi sağlama aldı. Profesyonel liglerde bir çok başarılı futbolcunun özel masörlüğünü yapan Mehmet İsmail Alpay Tezcan yeniden Arnavutköy Belediyespor dedi.

Yalovaspor'da Yurtsever dönemi

Bölgesel Amatör Lig'den yerel lige gerileyen Yalovaspor, Teknik Direktör olarak Ahmet Yurtsever ile anlaşma sağladı.

Kaleci Mustafa Tumbar yuvaya geri döndü

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanspor, 1988 doğumlu kaleci Mustafa Tumbar ile yeniden anlaştı. Başarılı eldivenin mavi beyazlılarda 3.kez forma giyecek.

Akın Alkan Fatih Karagümrük'te

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Fatih Karagümrük, Batman Petrolspor'dan kaleci Akın Alkan'ı transfer etti.

Yeniköyspor'da Metin Uzun dönemi

Bölgesel Amatör Lig'den Süper Amatör Lig'e gerileyen Yeniköyspor'da Osman Yıldırım'dan boşalan Teknik Direktörlük görevine Metin Uzun'u getirildi.

Çarşamba, Temmuz 09, 2014

Selimpaşaspor’da deprem

İstanbul Süper Amatör Lig’e yükselen Selimpaşaspor’da yıllarca Başkanlığını ve Teknik patronluğunu yapan Nursal Bilir görevinden istifa etti.

Kartal Belediyespor'da kale Ercan'a emanet

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kartal Belediyespor, tecrübeli eldiven Ercan Aykanat'a kalesini teslim ederek önemli bir transfere imza attı.

Galata sezonu açıyor

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Galata, 13 Temmuz 2014 Pazar akşamı 18.30’da Sütlüce Sahası’nda ilk antrenmanını gerçekleştirecek.

Onur Mengi Sultangazispor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultangazispor orta saha oyuncusu Onur Mengi ile anlaşmaya vardı. Geçen sezon Kozlu Belediyespor forması giyen ve devre arasında Zonguldak Kömürspor'a transfer olan başarılı oyuncu bu takımla 3.Lig'e çıkma başarısı göstermişti.

Silivrispor’dan 'Taş' gibi transfer

Yeni sezonda hedeflerini yüksek tutan Silivrispor Ümraniyespor’un başarılı futbolcusu Yemen Taş ile bir yıllığına anlaştı ve imzalar atıldı.

Fenerköy lige giriyor

Geçen sezon Süper Amatör Lig'e girmeyen Fenerköyspor yeni sezonda 1. Amatör Lig'e lige iddialı hazırlanıyor.

Büyük Kılıçlısporlu Can Silivrispor’da

Silivrispor’da geçtiğimiz hafta yapılan seçmelerden Büyük Kılıçlısporlu oyuncu Can Erven geçer not aldı.

Çankırı Marufspor çalışmalara başlıyor

İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Çankırı Marufspor bu akşam sahaya iniyor. Bayrampaşa ekibi transfer çalışmalarına da başlıyor.

Akçakocaspor'da kongre günü

Gelecek sezon Düzce Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Akçakocaspor'da iki kez yapılamayan kongrenin yenisi tekrar yapılacak. Hafta sonu yapılacak olan kongreden muhtemelen yeni bir başkan çıkacak.

Gülsuyuspor sahaya indi

2014-15 sezonunda Süper Amatör Lig'de Maltepe ilçesini temsil edecek tek takımı Gülsuyuspor, Başıbüyük Tesislerinde çalışmalara başladı.

TFF, Maruf kararı için Tahkim'e itiraz etti

TFF, bilmeden kardeşinin lisansıyla futbolcu oynatan Çankırı Marufspor'u haklı bulan Tahkim Kurulu'na itiraz etti ve yeniden yargılanma talep etti.

7 ay oldu küme düşen belli değil!

İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup'ta sezon biteli 7 ay oldu ancak Heybeliadaspor-Elmalıspor maçının sonucu henüz belli değil. Dolayısıyla düşen takım da belirlenmedi.

Bülent Galata'da kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Galata, iç transferde forvet oyuncusu Bülent Çaylak ile yeniden anlaşma sağladı.

Emrah ve Atalay, Çengelköyspor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lige yükselen Çengelköyspor'da oynadıkları maçlarda çok iyi performans sergileyen Emrah Karabul ve Atalay Demirbağ, yeşil-beyazlı ekiple yollarını ayırdılar.

Esentepespor, Gökay ile anlaştı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Sultangazi Esentepespor, Reşitpaşa Spor Kulübünden sağ kanat oyuncusu Gökay Baykal ile anlaştı.

Güngörenspor iç transfere devam ediyor

Süper Amatör Lig ekiplerinden Güngörenspor, iç transferde imzalara devam ediyor. Sarı-lacivertliler dün de iki futbolcusuyla yeniden anlaştılar.

Ergin ve Basat ile yeniden anlaştılar!

Geçtiğimiz sezon 2.Amatör Lig 7.Grupta ikinci olarak 1.Amatör Lige yükselen Bahçelievler Gümüşhanespor, tecrübeli futbolcu Ergin Kalkan ile yeniden anlaştı.

Kurt: İstifa etmedim, görevime son verildi!

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen olağan kongrenin ardından görevine son verilen Silivrispor eski İdari Menajeri Özgür Kurt suskunluğunu bozdu ve yaptığı açıklama ile akılda kalan sorulara açıklık getirdi.

Murat Pekiçli Kastamonuspor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz sezon Batı Trakya Türklerispor ve BAL takımlarından Kastamonuspor'da sezonu tamamlayan tecrübeli eldiven Ahmet Murat Pekiçli, gelecek teklifleri değerlendirecek.

U12 Ligi kuruluyor

2014 - 2015 Sezonunda oynanmaya başlanacak olan U12 Ligi ile ilgili detaylar Amatör Uygulama Kitapçığı'nda açıklanacak.

Bağlarbaşıspor sezonu açtı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Bağlarbaşıspor  2014-2015 sezonun hazırlıklarına Teknik Direktör Özcan Çerli yönetiminde yaptığı antrenman ile yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Afjet Afyonspor imzalara başladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’ın yeni ekiplerinden Afyonkarahisar temsilcisi Afjet Afyonspor, yeni sezon öncesinde dış transferde anlaştığı futbolculara imza attırmaya başladı.

Salı, Temmuz 08, 2014

Oğulcan da Yenibosnaspor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yenibosnaspor, geçtiğimiz sezon Büyükçekmece Belediyespor’da forma giyen santrafor Oğulcan Ahmet Erdul ile anlaştı. BAL’da 54 maçta 15 golü bulunan Oğulcan artık sarı siyahlı formayı terletecek.

İşte Arnavutköy Belediyespor'un transferleri

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor, dış transferde Çatacalspor'un kalecisi Nihat Şen, Edirnespor Gençlik'ten Volkansel Yalçın, Beyköy Belediyespor'dan Ahmet Şen, Tekirdağspor'dan Volkan Sipahi, Bayburt İl Özel İdarespor'dan Recep Serkan Çetintaş ve Kerim Konur ile anlaştı.

Başıbüyükspor A takıma futbolcu seçecek

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Başıbüyükspor A takımı için 13 Temmuz Pazar günü seçme yapacak.

Tekirdağ'da Albayrak'a tepki var

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın Tekirdağspor kongresinde yaptığı konuşma Tekirdağ’da yer alan diğer kulüplerce tepkiyle karşılandı.

Kartal Belediyespor'da 6 isim yuvada kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kartal Belediyespor, geçen sezonki kadrosundan altı isimle yeniden anlaştı.

Çamlıcaspor'da üç imza

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çamlıcaspor, üç önemli ismi kadrosuna dahil etti. Gökhan Elaman, Yasin Albayrak ve Selami Çevik gelecek sezon yeşil-beyazlı formayı giyecek.

Bu gençlerde hayat var

Yıllardır bir türlü federe olamayan Danamandıra ve Sayalar takımlarının altyapıları önceki gün Danamandıra Stadı’nda gösteri maçında karşı karşıya geldi.

Ormanlı’nın şampiyonu Danamandıra oldu

Her yıl geleneksel bir şekilde düzenlenen Çatalca Ormanlı Köy Futbol Turnuvasının bu seneki şampiyonu Danamandıra takımı oldu.

Oğuz & Yağız Saki: Elimizden geleni yapacağız

Süper Amatör Ligin mütevazı takımları arasında ilk sırayı alan Ömerli Köyüspor'un Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Muratlı Belediyespor’dan transfer ettiği ikiz kardeşler Oğuz & Yağız Saki, kendilerini Ömerlispor’u yapan imzayı attıktan sonra siyah-beyazlı camiaya başarı sözü verdiler.

Başkan kovana kadar buradayım

Süper Amatör Lig takımlarından Ömerli Köyü'nde iç ve dış transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Dış transferde dört oyuncuyu kadrolarına kacak siyah-beyazlılarda iç transferde de hareketli günler yaşanıyor.

Ufukspor’da görevler belli oldu

Küçükçekmece Yeşilova Ufukspor’un yeni yönetimi, Pazar günü yapılan Genel Kurul sonrası yaptığı ilk toplantıda görev bölümü yaptı. Nusret Öksüz Başkanlığında gerçekleşen toplantıda Yönetim kurulunda bulunan isimlerin görevleri şöyle oluştu.

Tepecikspor’da imzalar bir bir atılacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Tepecikspor’da bugün büyük bir hareketlilik olacak. İç ve dış transferde bugüne kadar yapılan görüşmeler neticesinde anlaşma aşamasına gelen isimlere bir bir imza attıracak olan Tepecikspor yönetimi, kadrosunu şekillendirip 14 Temmuz’da çalışmalara tam kadro çıkmayı hedefliyor.

Kaleci Murat, Çatalcaspor’da

Spor Toto 3.Ligin yeni takımlarından Çatalcaspor, kalesini sağlama aldı. Tepecikspor’da forma giyen genç ve başarılı file bekçisi Murat Coşkun’u bir yıllığına kiraladı.

Ufukspor, yine ‘Öksüz’ kalmadı

Küçükçekmece’nin 2. Amatör Lig temsilcilerinden Yeşilova Ufukspor, önceki gün olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kulüp Lokalinde gerçekleşen Olağan Genel Kurula tek liste ile giren eski Başkan Nusret Öksüz, oyların tamamını alarak beşinci kez Kulüp Başkanlığına getirilerek bir anlamda güven tazelemiş oldu.

Arnavutköy Belediyespor transferlerini tanıttı

Arnavutköy Belediyespor'da imzalar gelmeye başladı. İç ve dış transferde yapılan transferler sonrası oldukça güçlenen Arnavutköy Belediyespor dün ilk kez basın karşısına çıktı.

F. Karagümrük sahaya indi

2014-2015 sezonunda Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan F. Karagümrük, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Gülendağ Esen, Çankırıspor'da göreve başladı

Albayrakspor’un başarılı Antrenörlerinden Gülendağ Esen, 2014-2015 sezonunda 3.Lig takımlarından Çankırıspor’da Hakan Yılmaz’ın Yardımcılığına getirildi.

Tecrübeli eldiven Yeniköyspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Yeniköyspor, tecrübeli eldiven Hamdi Yılmaz ile anlaştı.

Gökhan Elaman Çamlıcaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çamlıcaspor, geçtiğimiz sezon Çubukluspor'da forma giyen tecrübeli stoper Gökhan Elaman ile anlaştı.

Özgür Şengüler Yenibosnaspor’da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yenibosnaspor, geçtiğimiz sezon Büyükçekmece Belediyespor’da 23 maçta forma giyen Özgür Şengüler ile anlaştı.

Pazartesi, Temmuz 07, 2014

Gaziosmanpaşaspor’da 'Eş Başkanlık' dönemi

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda üyelerin isteği doğrultusunda ilginç bir eş başkanlık önergesi geldi.

Vardarspor'dan Turan dönemi başladı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Vardarspor, Teknik Direktörlük görevi için geçen sezon kaleci antrenörlüğü yapan Mutlu Turan ile anlaştı.

Leventspor'dan savunmaya bir takviye daha

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Leventspor bugün savunma bir takviye daha yaparak önemli bir futbolcuyu kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon Çatalcaspor ile 3.Lig'e yükselme sevinci yaşayan, 1992 doğumlu savunma oyuncusu Musa Demir bugün Leventspor ile resmen anlaştı.

Volkan Yazkan Gazi Mahallesispor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Gazi Mahallesispor, tecrübeli santrafor Volkan Yazkan ile anlaşmaya vardı.

Kura çekim tarihleri belli oldu

İstanbul Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig, U15 ve U17 liglerinde grupların kura çekim tarihleri belli oldu.

Topkapıspor, Hüseyin Göksu ile yeniden anlaştı

Geçtiğimiz sezon ikinci olarak Süper Amatör Lige terfi eden Topkapıspor'da Teknik Direktör Hüseyin Göksu ile yeniden anlaşma sağlandı.

Kocaelispor tam gaz

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Kocaelispor, çalışmalarına önceki gün Vinsan Tesisleri’nde yapılan antrenman ile devam etti. Kıran kırana geçen çalışmaya Almanya’dan gurbetçi bir futbolcu da katıldı.

Z.Burnu Yıldız’da yeni Başkan Zekir Keskin oldu

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Zeytinburnu Yıldız’ın dün yapılan Kongresinde Kulüp Başkanlığına eski futbolculardan Zekir Keskin getirildi.

Çeliktepespor’dan dev alt yapı hamlesi

Süper Amatör Lig ekiplerinden Çeliktepespor, geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan 10 genç futbolcusuyla yeniden anlaşırken, 10 futbolcu da A takıma yükseldi.

BAL statüsü TFF'ye sıkıntı oldu

BAL'da bu sezon kaç grup olacağı konusunda TFF Amatör İşler Kurulu'ndan net bir karar çıkmadı. Kurul üyeleri 11 grup olmasını isterken son karar TFF'nin.

Amatör futbola 27+5 mi geliyor?

İstanbul’da toplanan TFF Amatör İşler Kurulu’nda liglerde devam eden 27+4 kuralıyla ilgili tartışmalar yaşanırken, önemli bir gelişme yaşandı.

Yöneticimiz uyuyor mu Arif Ağabey?

Profesyonel kulüplerde işleyişin nasıl olacağı kimin kimle nasıl iletişimde bulunacağı kimin nerede duracağı yetki görev sorumluluk alanları bellidir.

Selimpaşa’nın kızlarına durmak yok

Silivri’de sportif tarihinde bir ilke imza atarak kız futbol takımını kuran ve lige giren Selimpaşaspor’un başarılı kızları idmanlarına devam ediyor.

Çatalcaspor seçmelerini yaptı

TFF 3. Ligin yeni ekiplerinden Çatalcaspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında seçmelerini gerçekleştirdi.

Mimarsinanspor Kulübünde yaprak dökümü

Silivri temsilcisinin tecrübeli oyuncusu Fikret Altun yaptığı açıklamayla tek taraflı olarak kendi mahallesinin spor kulübünden ayrıldığını belirtti.

Sultangazi Esentepespor hızlı başladı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Sultangazi Esentepespor şampiyonluk mücadelesi verecek güçlü bir kadro oluşturmaya çalışırken iç transferde 9 futbolcusuyla yeniden anlaştı.

Zara Ekinli Ailesi iftarda biraraya geldi

İstanbul Süper Amatör Lig temsilcilerinden Zara Ekinli Spor Kulübü camiası iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mustafa Çelikbaş yuvada kaldı

1.Amatör Ligin yeni takımlarından Yenişehirspor, iç transferde başarılı futbolcusu Mustafa Çelikbaş ile yeniden anlaştı.

TFF Amatör İşler Kurulu İstanbul'da toplandı

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu, 04-05 Temmuz tarihlerinde İstanbul'da toplandı.

Koskoca Düzcespor’un düştüğü hale bakın

Her ne kadar İstanbul’da ikamet etsem de Düzcespor’u yakından takip etmeye gayret ediyorum. Tabi insan Düzce’li olunca ister istemez bu sıcaklığı üzerinde hissediyor tıptı ben gibi düşünen Düzceliler gibi.

İkizler Ömerli Köyü'nde

Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Ömerlispor,. Geçtiğimiz sezon yaşadığı sıkıntıları bir kez daha yaşamamak için kadrosunu güçlendirmeye karar verdi.

Gürpınarspor birleşmeye sıcak bakıyor

Geçtiğimiz hafta ortaya atılan Beylikdüzüspor – Gürpınarspor Birleşmesi iddiasına Gürpınarspor Kulüp Başkanı Mustafa Küçük’ten yanıt çabuk geldi. İki kulübün birleşmesine sıcak bakan Başkan Küçük, bununla ilgili kendilerine resmi bir teklifin gelmediğini fakat söylentileri kendisinin de duyduğunu bu gelişmeye camia olarak sıcak baktıklarını söyledi.

Pazar, Temmuz 06, 2014

U13 Türkiye Şampiyonası 2.Tur (Final)

U13 Türkiye Şampiyonası 2.Turu tamamlandı.Bugünkü maçlar sonunda Galatasaray,Altınordu,Trabzonspor ve Antalya Özerspor final turunu önümüzdeki haftasonu Kastamonu'da oynama hakkı kazandı.

Yenigayretspor Serdar'ın peşinde

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Yenigayretspor, Yedikulespor'dan Ali Serdar Süy'ü transfer ederek kaleye takviye yapma amacında...

Muhammet transferin gözdesi

Merterspor alt yapısında futbola başlayan ve sırasıyla Vardarspor, Alibeyköy, Selvispor, Bağcılarspor ve son olarak İfaspor gibi birçok kulüpte başarıları sezonlara imza atan Muhammet Altunay, bu sene hangi kulübe imza atacağı merak konusu.

Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpleri iftarda buluştular

Gaziosmanpaşa Ak Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar yemeğine sivil toplum kuruluşlarının yanında Gaziosmanpaşa İlçesindeki Amatör Spor Kulüpleri temsilcileride katıldılar.

Öz Alibeyköyspor'da Teknik Direktör belli oldu

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Öz Alibeyköyspor'da Fahrettin Yıldız'dan boşalan Teknik Direktörlük görevine Yunus Pekşen getirildi.

Çatalcaspor, Sercan Çobanoğlu ile anlaştı

3.Ligin yeni ekiplerinden Çatalcaspor, geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligde Küçükköyspor forması altında çok başarılı bir sezon geçiren genç kaleci Sercan Çobanoğlu'nu kadrosuna kattı.

Bergama Belediyespor transferde hız kesmiyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekibi Bergama Belediyespor, Sivasspor, Anadolu Üsküdar, Gebzespor, Kırşehir, Sivas 4 Eylül ve Bafraspor'da 177 maçta forma giyip, 11 gol atan 26 yaşındaki tecrübeli stoper Gökhan Çetinus ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

İlk düdük 6 Eylül'de çalacak

2014 - 2015 Sezonunda İstanbul'da SAL, 1.Amatör Lig, U15, U17 ve U11 kategorilerinin başlangıç tarihleri belli oldu.

Halide Edip Adıvar 5 futbolcusu ile yeniden anlaştı

Spor Toto 3.Lig'in yeni ekiplerinden Halide Edip Adıvar, iç tranfserde 5 önemli futbolcusu ile yeniden anlaştı.

Gaziosmanpaşa'da Seyit Ateş dönemi

Süper Toto 3.Lig 1. grupta yer alan İstanbul temsilcisi Gaziosmanpaşaspor'da bugün seçime gidildi. Yeterli çoğunluğun sağlandığı seçimi tek liste ile giren Seyit Ateş kazandı.

Cumartesi, Temmuz 05, 2014

Tekirdağspor’da yeni Başkan Aydoğdu

Tekirdağspor olağan kongresi bugün gençlik merkezi kongre salonunda gerçekleşti Başkanlık için Mustafa Aydoğdu ve Yılmaz Yıldırım aday olurken Tekirdağ Büyüksehir Başkanı Kadir Albayrak başta olmak üzere  kongre üyeleri ve taraftarlar uzun yıllardan sonra ilk defa 2 adayın olduğu kongreye yoğun ilgi gösterdi.

Alper Balaban Vefa'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Vefa, geçtiğimiz yıl Arnavutköy Belediyespor'da forma giyen savunma oyuncusu İsmail Alper Balaban'ı kadrosuna kattı.

Nusret Çalışkan Tunaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor, yeni bir transfere daha imza atarak orta saha, kanat ve forvet bölgesinde çok yönlü görev yapabilen tecrübeli oyuncu Nusret Çalışkan'ı renklerine bağladı.

Gelişemeyen futbolumuz

TFF 09.06.2014 tarihinde yapmış olduğu toplantıda aldığı karar Coca Cola GELİŞİM LİGLERİ'nin esaslarını belirledi. Ligin adı her ne kadar Gelişim Ligi olarak gözüksede GELİŞEMEYEN lig olacağı bariz ortadadır.

Umut Burak Nişantaşı'ndan ayrıldı

Genç orta saha oyuncusu Umut Burak, Nişantaşı'ndan ayrıldığını ve gelecek sezon için kulüplerle görüşme halinde olduğunu söyledi.

Zafer Telli Irmakspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Irmakspor, 1988 doğumlu santrafor Zafer Telli'yi renklerine bağladı.

Kemal Babul teklifleri değerlendiriyor

Son olarak Bağlarbaşıspor'da görev yapan tecrübeli teknik adam Kemal Babul, teklifleri değerlendirdiğini ifade etti.

Bayrampaşa'da Topgül'e yeni görev

Bayrampaşaspor'a üç sezondur A2 ve U19 takımlarında  hizmet veren antrenör Akın Topgül, Kırmızı-Yeşilliler'in 2. Lig'deki A takımında yardımcı antrenörlük görevine getirildi.

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri açıldı

Türkiye Futbol Federasyonu tarihinin en önemli projeleri arasında yer alan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Yer teslimi 29 Mart 2013'te, temel atma töreni ise 9 Nisan 2013'te gerçekleştirilen Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri 450 günde tamamlandı.

Paşabahçespor'da koordinatör Közen oldu

Coşkun Okur'un başkanlığa gelmesinin ardından müthiş bir çıkış yakalama düşüncesindeki Paşabahçespor'da Genel Koordinatörlük Görevine İskender Közen getirildi.

Paşabahçespor'dan bir transfer daha

İstanbul Süper Amatör Ligdeki Beykoz Temsilcilerinden Paşabahçespor son yaptığı transfer ile bir hayli ses getireceğe benziyor. Son derece kaliteli ve yetenekli bir forvet oyuncusu olan Onur Kerman ile anlaşan yeşil-kırmızılı ekip, forevet hattını da 2 Onur'a ( Onur Atilla-Onu Kerman ) emanet etmiş oldu.

Cuma, Temmuz 04, 2014

Eyüpspor'un Teknik Direktörü belli oldu

Geçtiğimiz günlerde Başkanını seçen, Yönetimini oluşturan ve görev dağılımını yapan 3.Lig ekiplerinden Eyüpspor'da Teknik Direktör konusundaki belirsizlik sona erdi.

Ercan Kılıç Galata ile yeniden anlaştı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Galata, orta saha ve ön liberoda forma giyen futbolcusu Ercan Kılıç ile yeniden anlaştı.

Onur Karavuş Sultanbeylispor'da kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Sultanbeylispor, 1994 doğumlu orta saha futbolcusu Onur Karavuş ile yeni sezon için de anlaşma sağladı. Çalışkanlığı ile orta sahada geçtiğimiz sezon iyi işlere imza atan Onur yeni sezonda da Sultanbeylispor formasını terletecek.

Mustafa Akar Leventspor'da

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Leventspor, bugün dış transferde önemli bir ismi daha kadrosuna kattı. Kırmızı siyahlılar geçtiğimiz sezon Çengelköyspor'un savunmasında forma giyen stoper Mustafa Akar ile anlaşma sağladı.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...