Pazartesi, Haziran 30, 2014

Giresunsporlu Samet, Göztepe'de

Geçtiğimiz sezon PTT 1.Lige yükselen Giresunspor'da attığı 12 gol ve 12 asist ile yıldızlaşan başarılı orta saha Samed Kartal, Göztepespor ile 1 yıllık mukavele imzaladı.

Gürcan Yücelik, Maltepespor'da ayrıldı

Geçtiğimiz sezon 3.Ligde mücadele eden Maltepespor'da görev yapan 1987 doğumlu kaleci Gürcan Yücelik'in Kulübü ile olan mukavelesi sona erdi.

Toros: Benim futbolcum parasını zamanında alır!

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yenibosna’nın Teknik Direktörü Adnan Toros, 2014-2015 sezonunda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracaklarını ve bu sezon 3.Lig hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Saha Komiserliğine başvurular başladı

İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği, Profesyonel ve Amatör maçlarda TFF adına Saha Komiserliği yapmak isteyenler için bir duyuruda bulundu.

Emin Çelik de Yenibosnaspor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yenibosnaspor, dış transferde takıma kattığı futbolcularla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sarı siyahlılar, Halide Edip Adıvarspor takımının kaptanlarından Emin Çelik'i de kadrosuna kattı.

Rüzgarlıbahçe turnuvasında şampiyon Çekimspor

Beykoz İlçesi Mahallelerinden Rüzgarlıbahçe Mahallesi adına düzenlenen “Dostluk Futbol Turnuvası” Gümüşsuyuspor Sahasında gerçekleşen final müsabakasının ardından tamamlandı. Normal süresi 4-4 beraberlikle neticelenen karşılaşma penaltı atışlarına giderken, ilk 5’er atışta da eşitlik bozulmadı. Altıncı atışlarda rakibine üstünlük sağlayan Çekimspor turnuvanın şampiyonu oldu.

Mert Yavru da Yenişehir’de kaldı

1.Amatör Ligin yeni ekiplerinden Beyoğlu temsilcisi Yenişehirspor, iç transferde Emre Sinan Dağ’dan sonra Mert Yavru ile de yeniden anlaştı.

Ataşehir Çamolukspor takviyelere devam ediyor

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ataşehir Çamolukspor, geçtğimiz sezon Adalarspor ve Avcılar Belediyespor forması giyen Servet Çoban ile Adalarspor'da sezonu noktalayan Zakir Caferoğlu ile anlaştı.

Yenişehirspor, Emre Sinan ile yeniden anlaştı

2.Amatör Ligde şampiyon olarak 1.Amatör Lige terfi eden Beyoğlu temsilcisi Yenişehirspor, iç transferde ilk imzayı Emre Sinan Dağ’a attırdı.

U16 Türkiye Şampiyonu Adana Gençlerbirliğispor oldu

Türkiye Futbol Federasyonu 2013-2014 Sezonu U16 Türkiye Şampiyonası final müsabakaları, 26-27 Haziran 2014 tarihlerinde Eskişehir'de oynandı.

Emre Erol Bergama Belediyespor'da

Transfere hızlı başlayan kırmızı lacivertli ekip Ünyespor'dan orta saha oyuncusu Emre Erol ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Alibeyspor, Silivri'nin pilot takımı oldu

TFF 3.Lig’de mücadele eden Silivrispor yeni sezon öncesinde ilçenin en köklü ikinci takımı Alibeyspor ile pilot takım olma konusunda tüm şartlarda anlaşma sağladı.

Alibeyspor İlhan Tekin ile devam edecek

Yeni sezonda Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Alibeyspor’da hoca arayışları son buldu ve başarılı teknik adam İlhan Tekin ile yola devam kararı alındı.

Akçakocaspor'da adaylar var ama..

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta temsil eden Akçakocaspor, olağanüstü kongreye gitmiş ve kongreyi tamamlayamamış ve divan heyetine kalmıştı.

Cumartesi, Haziran 28, 2014

Tunaspor sol kanadını Furkan'a teslim etti

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor, Modafenspor'un 1993 doğumlu genç oyuncusu Furkan Aktemur'u renklerine bağladı.

Yenibosnaspor'dan flaş transferler

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yenibosnaspor dış transferde atağa kalkarak 5 önemli transferi kadrosuna kattı.

Yetkin Karakaş o haberi yalanladı

Geçtiğimiz günlerde Ulusal bir Gazetede yayınlanan "Yemen Ekşioğlu'na 40.yıl plaketi" başlıklı haberde adının geçmesinin rahatsız olan Yetkin Karakaş, bu haberin gerçekle alakasının olmadığını belirtti.

Beykent Üniversitesi Keleş'e emanet

Beykent Üniversitesi Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü'ne genç antrenörlerden İbrahim Keleş'i getirdi.

Ergene Velimeşespor transferde hızlı

Teknik Direktörlüğünü Özgür Sağlam yaptığı Tekirdağ’ın BAL’daki temsilcisi iç ve dış transferde iki önemli oyuncuya imza attırdı.

Beşiktaş Veteranları kuruldu

Beşiktaş Kulüplerinde geçtiğimiz yıllarda forma giyen futbolcuların yer alacağı Beşiktaş Veteranlar Takımı kuruldu.

Derince Belediyespor Türkiye Şampiyonasında

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası grup elemeleri son maçında Dudulluspor evinde Derincespor Belediyespor'u konuk etti. Grupta ilk iki sırayı alan ve müthiş çekişmeye sahne olan mücadeleyi 1-0 kazanan Kocaeli temsilcisi Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan takım oldu.

Bu şarkı kesinlikle bitmez!

Her ne kadar açıkça ifade edilemese de çok ilginç gelişmeler yaşanıyor Silivrispor’da…

Bergama Belediyespor ilk imzaları attırdı

Önümüzdeki sezon Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Bergama Belediyespor Eren, Tuncer ve Okan'ın sözleşmelerini ikişer yıl uzattı.

Sarıgazispor'dan yardımlaşma ve dayanışma gecesi

Sancaktepe İlçesinin Amatör Spor kulüplerinden biri olan Sarıgazi Spor Kulübü U-13 liginde şampiyon olmasından dolayı Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi düzenledi.

Çatalcaspor sponsorunu buldu

Kurulduğu tarih boyunca ilkleri yaşayan Çatalcaspor yeni sezonda Özel Anadolu Hastanesinin sponsorluğunda mücadelesini verecek.

U13 Türkiye Şampiyonası (Final)

U13 Türkiye Şampiyonası 1.Tur'da ikinci gün karşılaşmalarının skorları haberimizin devamındadır.

U16 Türkiye Şampiyonası 3.Tur

U16 Türkiye Şampiyonası 3.Tur'da alınan sonuçlar haberimizin devamındadır.

Abdullah Küce'nin Annesi vefat etti

Kulaksız Okspor'un Teknik Direktörü Abdullah Küce'nin Annesi Zekiye Kıraç vefat etti.

Gölcükspor bir üst turda

Düzce’de oynanan U13 Türkiye şampiyonasında finalde rakibi Zonguldak Sarayspor’u 20. Dakikada Halil’in attığı golle 1-0 yenen Gölcükspor bir üst tura adını yazdırdı.

Ortaköyspor kalecisini buldu

Süper Amatör Lig ekiplerinden Ortaköyspor, geçtiğimiz sezon Sapanca Gençlik'te forma giyen kaleci Bilge Göktürk Duran ile anlaştı.

Bağlarbaşı kazanmasını bildi

U13 Türkiye Şampiyonası İstanbul Grubu'nda Bağlarbaşıspor ile İkitellispor karşı karşıya geldiler. Üsküdar temsilcisi Bağlarbaşıspor rakibini 2-0 yenerek grubunu 2. olarak tamamladı.

Tecrübeli eldiven Alemdağspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Alemdağspor, geçtiğimiz sezon Paşabahçe ve Çengelköyspor formaları altında başarılı bir performans sergileyen tecrübeli kaleci Mesut Güneş ile anlaştı.

Torulspor'da beş transfer

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Gümüşhane temsilcisi Torulspor'un transferden sorumlu yöneticisi Çağlar Günel, beş sporcunun transferini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Burçak, Çıksalınspor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz sezon 3.Ligde mücadele eden Çıksalınspor'da 22 maçta forma giyen ve 1 gole imzasını atan 1.89 cm boyundaki stoper Burçak Özkanca takımından ayrıldığını açıkladı.

Cuma, Haziran 27, 2014

Sercan Bektaş yuvada kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig'de sezona iddialı hazırlanan Güngörenspor, başarılı futbolcusu Sercan Bektaş'la yeniden el sıkıştı.

Serhan Şahin, İncirtepe'ye veda etti

Geçtiğimiz sezon Beşyüzevler 13, Klasman Grubunda transfer olduğu Esenyurt İncirtepe'de ise 10 maçta forma giyen 30 yaşındaki Serhan Şahin, Kulübünden ayrıldığını açıkladı.

Yenibosna, Engin Yıldız ile anlaştı

2014-2015 sezona 3.Lig parolası ile hazırlanan Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yenibosna, ilk transferini Halide Edip Adıvarlı Engin Yıldız'ı alarak gerçekleştirdi.

Seçimi kazanan kim?

Öncelikle, dikkatimi çeken birkaç konu ile yazıma başlamak istiyorum. Seçim sonuçlarındaki rakamlarda yatan gerçekler ve bunların etkenleri....

Sütlüce'de olay var!

Sütlüce Stadında oynanan Tophane Tayfunspor-Alibeyköy İmarspor maçının 75.dakikasında tribünlerde kavga çıktı. Olaylarda konuk ekibin Başkanı ile As Başkanı ve Genel Sekreterinin yanı sıra 3 taraftarı da yaralandı.

Tophane Tayfun imkansızı başardı

Baştan sona gerilim içinde geçen ve tribünlerde olayların çıktığı maçta Alibeyköy İmarspor karşısında 4-1’den maçı uzatmada 4-4’e getiren T. Tayfunspor, 8 kişi kaldığı maç sonunda bir üst lige yükseldi.

İASKF ilk toplantısını gerçekleştirdi

25 Haziran Çarşamba günü Orhan Saka Amatörler Evi’nde bir araya gelen İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, yemekte buluştu. Yapılan yemekli toplantıya Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Denetleme, Disiplin ve Onur Kurulu Üyeleri de iştirak ettiler.

Firuzköyspor üst lige çıktı

İstanbul U19/2 Ligi 1.Grubun güçlü takımlarından Firuzköyspor, grubun son maçında evinde Beycilerspor'u misafir etti. Firuzköyspor'un galip geldiği takdirde üst lige çıkacağı mücadelede ilk yarı sonuca giderek rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Şampiyon Yoncaspor'a takıldı

İstanbul U19/2 Ligi 22.grubda bir üst lige çıkmayı başaran iki ekip Yoncaspor ile Kirazlıtepe takımları Yenisahra Arena'da karşı karşıya geldi.

Sercan Türk Ataşehir Çamolukspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ataşehir Çamolukspor daha önce Yamanspor'dan İsa Ayva'yı renklerine bağladıktan sonra Fikirtepe Dumlupınarspor'dan da Sercan Türk'ü kadrosuna kattı.

Selvispor Fahrettin Erdem ile anlaştı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Selvispor, geçtiğimiz sezon Vardarspor forması giyen Fahrettin Erdem ile anlaştı.

Yılların malzemecisi Kasımpaşa’dan gönderildi

Kasımpaşaspor’da 18 yıldır görev yapan Mehmet Çevik’in görevine yeniden yapılanma gerekçe gösterilerek son verildi. Emektar malzemeci eski Kulübünü sert bir dille eleştirdi.

Tophane Tayfunspor Kırcı’ya emanet

2014-2015 futbol sezonunda Süper Amatör Ligde iddialı bir takım kurmak isteyen Tophane Tayfunspor, Teknik Direktörlük görevine Adem Kırcı’yı getirdi.

Vefa, Volkan Bayram ile anlaştı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Vefa, geçtiğimiz sezon Kuştepespor’da forma giyen Volkan Bayram ile anlaştı.

Beyköy Belediyespor'da görev dağılımı yapıldı

Düzce'yi Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Beyköy Belediyespor'da yeni oluşan yönetim kurulu bugün yapmış olduğu toplantıda görev dağılımını yaptı.

Beşiktaş tek golle geçti

U13 Ligi Türkiye Şampiyonası İstanbul Grubunda, Beşiktaş ile Bağlarbaşıspor Bayrampaşa Belediye Stadı'nda karşıya geldiler. Siyah Beyazlı takım rakibini 1-0 mağlup ederek puanını 6' ya yükselti.

Hayrullah ve İsa da Velimeşe'de

Tekirdağ'ın Bölgesel Amatör Ligdeki ekibi Ergene Velimeşespor, geçtiğimiz sezon Sultanbeyli Belediyespor'da forma giyen Hayrullah Çopur ile İsa Taştemir'i renklerine bağladı.

Sinan Yüksel, Ergene Velimeşespor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ergene Velimeşespor, geçtiğimiz sezon hem Yenibosna hem de Vefa forması giyen Sinan Yüksel'i kadrosuna kattı.

Halide Edip Adıvar Hocasını buldu

3.Ligin yeni ekiplerinden Halide Edip Adıvar, Profesyonel Ligdeki ilk sezonunda takımı Teknik Direktör Zeki Ersoy’a emanet etti.

Derinceli kızlar durdurulamıyor

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası gruplarında üçüncü maçını oynayan Derince Belediyespor, Alemdağ Stadında Küçükçekmece temsilcisi Akdeniz Nurçelikspor'u 9-0 yenerek 3.maçınıda farklı kazanmayı bildi.

Rüzgarlıbahçe turnuvasında finalistler belli

Beykoz İlçesinin son federe olan spor kulüplerinden Rüzgarlıbahçespor ve Rüzgarıbahçe Derneği ile Muhtarlığının ortaklaşa girişimleri ile gerçekleşen “Dostluk Futbol Turnuvası” nda finalistler belli oldu.

Orhan Akcan Galata'da

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Galata, dış transferde de atağa kalktı. Kırmızı siyahlılar Erokspor’dan tecrübeli futbolcu Orhan Akcan ile anlaştı.

Perşembe, Haziran 26, 2014

Serkan Afşar Kuştepespor'dan ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kuştepespor takımının formasını giyen ve BAL'da 52 maçta 23 golü bulunan santrafor Serkan Afşar, Şişli temsilcisinden ayrıldı.

Şampiyon Haliçspor

İstanbul U19/2.Ligi 11.Grup'ta Haliçspor, Bahçeköy Orman Fakultesi'nde Rumeli Hisarı'nı konuk etti. Yeşil beyazlılar maçı 6-1 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

İFA Spor'da yönetim seçimleri sonuçlandı

Bölgesel Amatör Lig'e yükselerek 3. lig yolunda emin adımlarla ilerleyecek olan İFA Spor'da kulüp üyelerine açık olarak yapılan seçim sonuçlanarak yeni yönetim belirlendi.

Gencoğlu; “Mali durumlara dikkat edeceğiz”

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Silivrispor’da basın sözcüsü Süleyman Gencoğlu açıklamasında; “İlçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Silivri MÜJDAT’I arıyor!

Geçen yıl altyapı takımlarından biri bir maçta beş kırmızı kart görmüş ve maç tamamlanamadan hükmen mağlup olmuştu.

Tahkim Marufspor'u haklı buldu

TFF Tahkim Kurulu, AFDK'nın Çankırı Marufspor'a verdiği ligden düşme cezasını kaldırdı. Kulüp seneye Süper Amatör Lig'de mücadele edecek.

Ebumedya Kupası'nda final heyecanı

4 Mayıs 2014'te başlayan Ebumedya Fatih Çukurbostam Futbol Turnuvası'nda finalistler belli oldu. FC Karagümrük be Kaybedenler Kulübü bu akşam 20.30'daki finalde karşı karşıya gelecek.

Ergene Velimeşespor, Emre ile yeniden anlaştı

Tekirdağ'ın Bölgesel Amatör Ligdeki yeni ekibi Ergene Velimeşespor, geçtiğimiz sezon elde ettiği başarıda payı olan yetenekli futbolcu Emre Karadağ ile yeniden anlaştı.

Sultangazi kalesini sağlama aldı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultangazispor, geçtiğimiz sezon Yenibosna'da 15 maçta görev yapan tecrübeli kaleci Hakan Çolak'ı renklerine bağladı.

Hamidiyespor üçüncü şampiyonluğuna ulaştı

Kurulduğu 2009 yılından bu yana birçok başarı elden Hamidiyespor, üçüncü şampiyonluğuna dün ulaştı. Hamidiyespor U19 takımı Harmantepe'yi 5-0 mağlup ederek bir üst lige terfi etti.

Karadeniz Ereğlispor'dan büyük başarı

Teknik Direktör Nejat Bakan'ı yeni  kadrosuna katan ve büyük başarıya imza atan Karadeniz Ereğli Belediyespor Yıldız Kızlar Futbol Takımı, Türkiye Şampiyonası Düzce Grubu’nda, 21-0’lık Zonguldak Gençlik ve 9-0’lık Sakarya galibiyetlerinin ardından, grup final maçında da Karabük temsilcisi Ovacıkspor Gençlikl ve Spor'u 3-0 mağlup etti.

Aslantepe şampiyonluğu Vefa'da bıraktı

Ligde son sıralardaki yer alan İMES İstanbul Kastamonuspor'u yenmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Aslantepespor, rakibine 2-1 mağlup oldu. Maç sonunda iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı.

Bağlarbaşı farklı kazandı

Türkiye U13 Şampiyonası İstanbul grubunda Merkezefendi Stadı'nda Gazi Mahallesispor ile Bağlarbaşıspor karşı karşıya geldiler. Üsküdar temsilcisi karşılaşmayı 4-0 kazanarak ilk maçtan galibiyetle ayrıldı.

Sancaktepespor şampiyondan rövanşı aldı

İstanbul U19/2 Ligi 24.Grubu maçında Sancaktepespor, Sarıgazi Stadında grubun lideri ve şampiyonu Karabekirspor'u misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen son hafta mücadelesini ev sahibi Sancaktepespor 3-1 kazandı.

Boğaziçispor şampiyonluğunu kutladı

2013-2014 İstanbul U13 Ligi 5.Grubu yenilmeden şampiyon olarak tamamlayan Boğaziçispor, şampiyonluğunu önce kendi tesislerinde daha sonra Beşiktaş Belediyesinin organize ettiği yat gezisi ile kutladı.

Nereye gidiyoruz...

Amatöre hizmet büyük özveri gerektiren bir uğraş. Türk futbolunun dünya futbolunun geride kalmasının nedenlerini hiç merak eden TFF yetkilileri var mı? Diye hep düşünmekteyim.

Çarşamba, Haziran 25, 2014

Galata iki genç futbolcusu ile yeniden anlaştı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Galata, iç transferdeki çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı siyahlı kulüp iki genç futbolcusu Ahmet Bilal Müminoğlu ve Burak Uçar ile anlaştı.

Mesut Gönül Leventspor'da kaldı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Leventspor iç transferde imzaları bir bir attırıyor. Kırmızı siyahlı takımda forma giyen orta sahanın başarılı isimlerinden Mesut Gönül ile yeniden anlaşma sağlandı.

Spor Toto 2. Lig grup kuraları çekildi

2014 - 2015 sezonu Spor Toto 2. Lig gruplarının belirlendiği kura çekimi Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleştirildi.

Metin ile Arnavutköy Belediye’nin yolları ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediye’nin ikinci kalecisi durumundaki 1992 doğumlu Metin Oğhan, oynayabileceği bir takıma gitmek için karşılıklı anlaşarak Kulübüne veda etti.

Günaydın, Davutpaşaspor’dan ayrıldı

İkinci transfer döneminde Selvispor’dan Davutpaşaspor’a geçen ve Fatih temsilcisinde şampiyonluk yaşayan Ömer Neşet Günaydın yeni sezonda başka bir takım oynamak istiyor.

Derinceli Kızlar ikinci maçını da kazandı

Yıldız Kızlar Türkiye şampiyonasında ikinci maçını oynayan Derince Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Fatih Vatanspor’u farklı mağlup etti 8-2.

Beyoğlu Veteranlar takımı kuruldu

Beyoğlu Kulüplerinde geçtiğimiz yıllarda forma giyen futbolcuların yer alacağı Beyoğlu Veteranlar Takımı kuruldu.

İstanbul Sinopspor'un Bolu kampı başladı

Süper Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Sinopspor'un 2002 ve 2003 doğumlu futbolcuları sezona hazırlık amacıyla Bolu Termal Otel'de kampa girdiler.

Beşiktaş Kulüpleri yat gezisi ile sezona veda etti

Beşiktaş İlçesi Amatör futbol kulüpleri, Beşiktaş Belediye Başakanı Murat Hazinedar'ın düzenlediği Boğaz gezisiyle sezonun yorgunluğunu attılar. Gezide Beşiktaş İlçesindeki şampiyon olan kulüplere kupa ve madalyaları verildi.

İkitellispor Beşiktaş maçına hazır

U13 Türkiye şampiyonası 1.Kademe maçı için Çarşamba günü Beşiktaş U 3 Minik takımı ile karşılaşacak olan İkitellispor son hazırlığını yaparak bu önemli maça hazır.

Salı, Haziran 24, 2014

Leventspor Ömer Kesici ile yeniden anlaştı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Leventspor iç transferdeki çalışmalarını hızlandırdı ve imzaları peş peşe attırmaya başladı. Kırmızı siyahlılar 1988 doğumlu, savunmanın sağında oynayan ve hücuma yaptığı katkılarla ön planda olan Ömer Kesici ile yeniden anlaştı.

Gümüşsuyuspor kupasını kaldırdı

Bu sezon Beykoz İlçesinden son çıkan şampiyon takım Gümüşsuyuspor U19 yaş grubu oldu. Yer adığı Grupta namağlup şampiyonuk yaşayan yeşil-beyazı ekip için öze bir şampiyonuk kutlaması programı tertip edildi.

Ali Cem Gönek Leventspor'da kaldı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Leventspor  iç transferde, son 2 sezondur orta sahanın yükünü çeken ve çalışkanlığı ile ön planda olan Ali Cem Gönek ile yeniden anlaştı. 1989 doğumlu futbolcu kırmızı siyahlı forma altında 3.sezonunu yaşayacak.

Hakeme küfüre kızdı takımını ligden çekti

İstanbul U19/2 Ligi 9.Grup ekiplerinden Esenler Turgutreis takımının Başkanı Bahattin Ayar, futbolcularının Hakeme küfür etmesine sinirlendi ve son maç öncesinde takımını ligden çekti.

Trabzonlularda Şampiyon Yeşilyurt Köyü

3.Geleneksel Trabzonlular Turnuvasında şampiyonluk final maçında Merkezköy Derneğini 9-1 mağlup eden Yeşilyurt Köyünün oldu.

Spor Toto 3. Lig grup kuraları çekildi

2014 - 2015 sezonu Spor Toto 3. Lig gruplarının belirlendiği kura çekimi Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapıldı.

Albayrak dinamosunu geri aldı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Albayrak, eski futbolcusu Muzaffer Kollik ile yeniden anlaştı. Bu transferle başarılı futbolcunun eski Kulübüyle ayrılığı sadece 2 sezon sürmüş oldu.

İstiklaspor'un ücretsiz futbol okulu başladı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Osmaniye İstiklalspor’un ücretsiz futbol okulu 16 Haziran 2014 Pazartesi günü başladı ve çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bayrampaşaspor seçme yapacak

Bayrampaşaspor Kulübü 23-27 Haziran tarihleri arasında seçme yapacak. Seçmelere 1996-2003 doğumlu oyuncular katılabilecek.

Hacitakis, Selimpaşaspor kız futbol maçında

Yıllardır Silivri’ye gelerek iki ülke arasındaki dostluğu perçinleyen Yunanlı gazeteci Stelios Hacitakis, ligde son maçını oynayan Selimpaşaspor Kız Futbol takımının performansını canlı olarak takip etti.

Kasaba’dan Saral’a ziyaret

Silivrispor’un resmi taraftar grubu Kasaba eski Silivrispor Kulüp Başkanı yeni Başakşehir As Başkanı Mustafa Saral’ı makamında ziyaret etti.

İstanbul Saha Komiserleri Soma'da

İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği Yönetim Kurulu, 301 madencinin şehit olduğu Masina’nın Soma ilçesi ile İzmir’in Kınık ilçesinde şehit köylerini ziyaret ederek maden şehitleri için Kur’an-ı Kerim okudular.

Eren Bursaspor yolunda

İstanbul Küçükçekmece ilçesinde Halkalı Taştepespor Kulübü istikrarlı ve kararlı çalışmalarının meyvesini almaya başladı.

Ataşehir Çamolukspor, İsa'yı renklerine bağladı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ataşehir  Çamolukspor, ilk transferini kaleciden yana kullandı ve Yamanspor'un kalecisi İsa Ayva ile anlaştı.

Çorlu’da U13 kuraları çekildi

Çorlu’da oynanacak Türkiye U13 Şampiyonası  1.tur kuraları Çorlu Belediyesi  toplantı salonunda gerçekleştirildi. Tekirdağ ASKF başkanı Mehmet Kaya ve ASKF yönetim kurulundan M.Salih Yılmaz,Emin Neşeli, Ersan Karamehmetoğlu ve Ali Çimen toplantıda hazır bulundu.

Sultanbeyli Belediyespor'dan 4 yeni transfer

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor dış transferde 4 futbolcu ile anlaştı.

Beşiktaş yıldız kızları ilk maçında kayıp

Yıldız kızlar şampiyonası grubların ilk maçında Beşiktaş ile Derince Belediyespor takımları Alemdağ Stadında karşı karşıya geldiler. Deplasman takımı Derince Belediyespor Ebru'nun dört gol atıp yıldızlaştığı maçı 6-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Tunaspor Kerem'i yuvada tuttu

Yeni sezonda transfer çalışmalarını sessiz sedasısız bir şekilde sürdüren Süper Amatör Lig'in iddialı ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor, iç transferde altyapıdan yetiştirdiği genç oyuncusu Kerem Güler'le yeniden anlaştı.

Hakan Cemal Ergin’den Şehzadebaşıspor'a kutlama

Güngören Amatör Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Cemal Hakan Ergin’den, U19/1.Ligine yükselen Şehzadebaşıspor'a kutlama mesajı geldi.

Yeşil Ilgazspor üç attı üç aldı

İstanbul 2. Amatör Lig'de Yeşil Ilgazspor deplasmanda Güngören ekibi İstanbul Gençlergücü'nü 3-0 mağlup etti.

Pazartesi, Haziran 23, 2014

Merkezefendi’de Başkan Murat Oran oldu

Zeytinburnu temsilcisi Merkezefendi Spor Kulübü Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede Başkan Murat Oran oldu.

Mesut Güneş Çengelköyspor'dan ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor'un ikinci transfer döneminde Paşabahçespor'dan aldığı tecrübeli file bekçisi Mesut Güneş, Üsküdar ekibi ile yollarını ayırdı.

Çengelköyspor Kaptanı ile yeniden anlaştı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor, geçtiğimiz sezon en çok verim aldığı futbolculardan birisi olan Rıdvan Cumurcu ile yeniden anlaştı.

Veteranlarda İstanbul Demirspor ikinci kez şampiyon

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Derneğinin ortaklaşa düzenlediği 4.üncü Veteranlar Futbol turnuvası final maçında Yeni Ufukspor'u 3-0 mağlup eden geçen yılın şampiyonu İstanbul Demirspor ikici kez şampiyon oldu.

Emirefendi 1.Amatör Lige yükseldi

İstanbul 2.Amatör Lig 5.Grubu aynı puanda bitiren Emirefendi ile Büyükdere baraj maçında karşılaştılar. Vefa Stadındaki maçı Kasımpaşa temsilcisi 3-1 kazanarak 1.Amatör Lige terfi ederken, tribünlerde olaylar vardı.

68 Yeni Aksarayspor'da Kahraman dönemi

Spor Toto 3.Lig ekiplerinden 68 Yeni Aksarayspor'da başkanlığı devralacak olan Kenan Cumhur, Teknik Direktör Aydın Kahraman ile anlaştı. Kahraman, bütçeyi aşmadan şampiyonluğa oynayacak bir ekip kurma gayreti içerisindeyiz açıklamasında bulundu.

U13 Türkiye Şampiyonası başlıyor

2013-2014 Sezonu U13 Türkiye Şampiyonası, 64 ilden 115 takımın katılımıyla 20 grup merkezinde oynanacak.

Gürselspor-GOP Taşköprü maçı yarıda kaldı

İstanbul U19/2 Ligi 18.Grup maçında Gürselspor, GOP Taşköprüspor'u misafir etti. Grupta ikinci olarak üst lige çıkmak isteyen iki takımın mücadelesi uzatma dakikalarında çıkan olaylar sebebi ile tatil edildi.

2014 Şampiyonu Ankara bölge karması oldu

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Bölge Müdürlükleri'nin bulunduğu illerden katılım ile 17-22 Haziran 2014 tarihinde Nevşehir'de düzenlenen Bölgesel Amatör Karma müsabakalarında; Ankara Bölge, Kayseri Bölge'yi 1-0 yenerek şampiyon oldu.

Kulaksız Okspor şampiyon

İstanbul U19/2 Ligi 16.Grupta önceki haftalarda çıkmayı garantileyen Kulaksız Okspor, Beyoğlu Belediyesi Sütlüce Stadında en yakın rakibi yenilgisiz Hasip Dinçsoy İOÖ takımını 2-1 yenerek, 7 puan farkla şampiyon oldu.

Selimpaşaspor son maçını kaybetti

Selimpaşaspor ligin son maçında Fatih Vatanspor’u kendi sahasında konuk etti.

Selimpaşaspor'un kızları kahvaltıda buluştu

Silivri'de bir ilki gerçekleştiren Selimpaşaspor Kulübü kurduğu kız takımı ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Alibeyköyspor taraftarları şampiyon!

Eyüpspor Taraftarlar Derneği tarafından bu sene ilki düzenlenen Eyüp İlçesi Taraftarlar Dernekleri Arasındaki Turnuvanın şampiyonu Alibeyköyspor oldu.

Toprak sahada olay var!

İstanbul U19/2 Ligi 24.Grubun güçlü takımlarından Özataşehirspor evinde Sancaktepespor'u misafir etti. Maça 30.dakikada çıkan kavga damgasını vurdu, 6 kırmızı kartın çıktığı mücadeleyi 4-2 kazanan Sancaktepespor 3 puanın sahibi oldu.

Başıbüyükspor şampiyonluğunu ilan etti

İstanbul U19/2 Ligi 19.Grubun lideri Başıbüyükspor, Yenisahra Suni Çim Stadında en yakın rakibi Feneryoluspor'un misafiri oldu. Mücadeleyi üstün oyunuyla 4-1 kazanan lider Başıbüyükspor şampiyonluğunu ilan etti.

Sancaktepe Ziganaspor Şampiyonluğunu piknikle kutladı

İstanbul U11 Ligi 18.Grubu yenilgisiz tamamlayarak şampiyon olan Sancaktepe Ziganaspor futbol takımı yaptığı piknikle sezonu kapadı.

Söğütlüçeşmespor'da Mevlit Özdek dönemi başladı

Küçükçekmece ilçesinin 1.Amatör Lig ekiplerinden olan Söğütlüçeşmespor'da hafta sonu gerçekleşen kongrede Mevlit Özdek Başkanlığa seçildi.

Şehzadebaşıspor üst lige yükseldi

İstanbul U19/2.Ligi 12.Grup'ta Şehzadebaşıspor ile İTÜ karşı karşıya geldi. Güngören temsilcisi zorlu maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak U19/1.Lig'e bitime bir hafta kala yükselmeyi garantiledi.

Kelle İbrahim turnuvasında şampiyon 40+ oldu

12 Takımın iştiraki ile başlayan " Kelle İbrahim Veteranlar Futbol Turnuvası" nda Kale Yıldızspor'u 3-0'lık skor ile yenen 40 Artı Takımı şampiyon oldu. Turnuvada 2.Kale Yıldızspor  3.Kemerspor takımı oldu. Şampiyon takıma kupasını Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcılarından Muharrem Kaşıtoğlu takdim etti.

Son çizgi

Daha yazımın başında hemen söyleyeyim. Ben kulüplerin yanındayım ve onların gelirleri olmasını isteyen benim. Çünkü yazıyı okuyan bana tepki gösterebilir... Benim derdim kulübe zarar vermek değil bunu baştan söyleyeyim. Çatalca sahası yanındaki İl spor müdürlüğüne, bir şahsa ve orman işletmesine ait olan bir arizi var. Yıllardır burada kurulan lünapark’la biliniyor.

Çatalca yönetimden ses çıkmıyor...

Çatalca sahası yanındaki il spor müdürlüğüne ait olan alanda yapılan Çatalca halı sahası ile ilgili muamma devam ediyor. İl spor müdürlüğünün kulüp adına ihale ettiği ve sözleşmede halı sahayı kiralanamaz, devredilemez ve satılamaz ibarelerinin yer almasına rağmen halı sahayı bir şahsın yapmasının ardından ne il spor müdürlüğü konuya el attı, ne de Çatalcaspor kulübü yönetim kurulundan bu konu hakkında bir açıklama gelmedi.

Fenergücü'nden bir şampiyonluk daha

İstanbul U19/2 Ligi 9.Grubun lideri Fenergücüspor, Gazi Mahallesi Stadında grubun zayıf takımlarından İstanbul Sivasspor'un misafiri oldu. Fenergücü üstün oynadığı mücadeleyi 10-0 kazanarak bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Bölge Karmalarında finalin adı belli oldu

Nevşehir'de 21 Haziran'da oynanan Bölgesel Amatör Karma yarı final müsabakalarında; A Grubu birincisi Ankara Bölge ile B Grubu birincisi Samsun Bölge, C Grubu birincisi Antalya Bölge ile D Grubu birincisi Kayseri Bölge karşılaştı.

Ercan Üner göreve devam dedi

Arnavutköy Belediyespor Kulübü Başkanı Av.Ercan Üner bugün saat 17.00'da kendisini ziyarete gelen Arnavutköy'ün tanınmış iş adamları ve kulüp yöneticilerinin olduğu toplantıda duygusal dakikalar sonrası göreve devam edeceği konusunda açıklamada bulundu.

Pazar, Haziran 22, 2014

Cumartesi, Haziran 21, 2014

Akdeniz Nurçelikspor rahat galip

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası İstanbul elemelerinde Akdeniz Nurçelikspor, Bakırköy Zaraspor'u 3-0 mağlup etti.

Hasan Tanış'tan Çeliktepespor'a teşekkür

Geçtiğimiz sezon Çeliktepespor’un kalesini koruyan ve takım kaptanlığını yapan tecrübeli eldiven sarı siyahlı kulüple yollarını ayırdı.

Tecrübeli golcü Güngörenspor'da kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Güngörenspor, tecrübeli futbolcu Murat Dilek ile iç transferde yeniden anlaştı.

Fatih Vatanspor fırsatı kaçırdı

İstanbul U19/2.Ligi 14.Grup'ta zirveyi yakından ilgilendiren önemli maçta Fatih Vatanspor, Albayrak Stadında Mecidiyeköy Tayfunspor'u misafir etti. Ev sahibi ekip öne geçtiği mücadelenin sonlarına doğru yediği gollerle rakibine 3-2 yenilerek büyük avantajı kaybetmiş oldu.

Albayrakspor, Türkiye Şampiyonasına hazır

İstanbul'u Tekirdağ'da temsil edecek Albayrakspor U13 Ligi Türkiye Şampiyonası için hazırlık kampını Bolu'da yaparak moral depoladı.

GOP Venüsspor, puanını paylaştı

İstanbul U19/2 Ligi 6.Grup takımlarından GOP Venüsspor, evinde Yenigayretspor'u misafir etti. Çekişmeli geçen mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Ümit Murat Gültaş Kozlu Belediyespor’dan ayrıldı

Geçtiğimiz yıl Süper Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköyspor'da forma giydikten sonra Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Kozlu Belediyespor'a transfer olan Ümit Murat Gültaş, yeşil beyazlı kulüpten ayrıldı.

Kadın A Milli Takımı, Karadağ'ı 3-2 yendi

Kadın A Milli Takımımız, 2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 6. Grup'taki sekizinci maçında Karadağ'ı 3-2 yendi.

Kireçburnu Genç Kız takımı Türkiye Şampiyonasında

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası eleme maçında Dudulluspor evinde yenilgisiz Kireçburnuspor'u misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen mücade karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erince Kireçburnuspor Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Barış Kasaroğlu Ofspor ile anlaştı

Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Ofspor, Yeniköyspor'da stoper mevkiinde forma giyen Barış Kasaroğlu ile anlaştı. 1991 doğumlu Barış gelecek sezondan itibaren borbo-mavili takımın formasını terletecek.

Paşabahçespor'da ilk imzalar atıldı

İstanbul Süper Amatör Liginin Beykoz Temsilcilerinden Paşabahçespor transfer harekatına hızlı başladı. Yeşil-Kırmızılı ekip ilk önce Teknik Sorumluluğa takımı geçen sezon da çalıştıran Fahrettin Eldek ile önümüzdeki sezon için de anlaşma sağlarken iç transferde 3 futbolcusunu kadroda tutan anlaşmayı da beraberinde sağladı.

Emirhan Özkan Çatalcaspor'da

Spor Toto 3.Lig'de mücadele edecek olan Çatalcaspor'da dış transferde Yeniköyspor'da forma giyen savunma oyuncusu Emirhan Özkan ile anlaştı.

Acıbademspor şampiyon olarak yükseldi

İstanbul U19/2.Lig 15.Grup'ta şampiyon olarak 1.Amatör Lig'e yükselen taraf Acıbademspor oldu. Geçen sene son haftalarda kaybedilen şampiyonlugu ve gruptan çıkma şansızlığının ardından Acıbademspor, bu sezon şampiyon olarak yükselmenin sevincini yaşıyor.

KK Mevlanaspor'da Osman Kibar dönemi

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'da Teknik Direktörlük görevine Osman Kibar getirildi.

Damlaspor sezona damga vurdu

Henüz nihayetlenen 2013-2014 futbol sezonunda Damlaspor yine rekor kırdı. Futbol altyapı denilince sadece İstanbul'da değil tüm Türkiye'de artık akla ilk gelen spor kulüplerimizden. Bu yıl 20. kuruluş yıldönümünü idrak eden Damlaspor bu sezon da girdiği tüm altyapı kategorilerinde şampiyon olarak 20. yılını da taçlandırmış oldu.

Kozyatağıspor şampiyonluğua adım adım

İstanbul U19/2.Ligi 23.Grup'ta mücadele eden Kozyatağıspor, zirve yarışı mücadelsidne Şile Yıldız deplasmanına konuk oldu. Zorlu geçen maçta Kozyatağıspor maçı 2-1 kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

Silivrispor’un altyapı tamamen bitmiştir

Silivrispor borç batağında ve krizde artık bunu birçok kez daha dillendirmenin ve yapılanları tekrar tekrar yazmanın bir anlamı yok…

Cuma, Haziran 20, 2014

Leventspor dinamosu ile yeniden anlaştı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Leventspor iç transferde atağa kalktı. Daha önce Can ve Serkan Erok ile anlaşan kırmızı siyahlılar Ocak ayında takıma katıldıktan sonra orta sahanın dinamosu haline gelen Murat Yıldırım ile yeniden anlaşma sağlandı.

Umut Kalkan’ın Anne acısı

Eski Hakemlerden Umut Kalkan’ın Annesi Şenay Kalkan yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek 54 yaşında vefat etmiştir.

Yılın futbolcusunu Çengelköyspor aldı

Yerel Futbol Sitesinin düzenlediği 2013-2014 sezonun en iyileri ödül töreninde "yılın futbolcusu" seçilen Leventsporlu Erdem Yılmaz, Çengelköyspor'a transfer oldu.

Yerel Futbol Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bu yıl 4'ncüsünü düzenlediğimiz "Yerel Futbol Ödüllerinde" yılın en iyileri belli oldu. Geceye Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ev sahipliği yaparken, çeşitli kategorilerde spor adamları sporcular ödül aldılar.

Sancaktepespor'dan beş yıldızlık galibiyet

İstanbul U19/2 Ligi 24.Grubun güçlü takımlarından Sancaktepespor evinde Pendik Kavakpınarspor takımını misafir etti. Ev sahibi ekip mücadeleyi 5-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

İstanbul Altınordu zirve takibi sürdürdü

İstanbul U19/2 Ligi 22. Grupta zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede İstanbul Altınorduspor, evinde Tuzla Şifaspor'u misafir etti. Çekişmeli geçen mücadeleyi 4-3 kazanan ev sahibi Altınorduspor zirve yarışını bırakmadı.

Altınok'un serisi devam ediyor

İstanbul U19/2 Ligi 6.Grupta mücadele eden Fatih temsilcisi Altınok, son oynadığı 6 maçta mağlubiyet yüzü görmezken, kazandığı maçların tamamında 3 gol attı.

Çengelköyspor ile Erkut'un yolları ayrıldı

Bölgesel Amatör Ligin yeni ekiplerinden Çengelköyspor'un ikinci transfer döneminde Alemdağspor'tan transfer ettiği golcü futbolcu Volkan Erkut Öztürk, Kulübü anlaşma sağlayamadığını açıkladı.

Yeşilköyspor transfer atağına kalktı

İstanbul Süper Amatör Lige 1 sezon aradan sonra geri dönen Yeşilköyspor, Bölgesel Amatör Ligi hedefliyor. Yeşil-sarılı ekip anlaştığı futbolcular için imza töreni düzenledi.

Çatalcaspor genç yetenekler arıyor

TFF 3.lig ekiplerinden Çatalcaspor alt yapıyı güçlendirmenin planlarını yapıyor.Çatalcaspor başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Lokman Naroğlu yaş gruplarına göre 23 haziranda başlayacak olan seçmeler, 25 haziranda son bulacak. Çatalca sahasında yapılacak olan seçmelerde belirlenen yaş gruplarına yetenekli gençler kadroya alınacağını söyledi.

Beykoz'da son şampiyon Gümüşsuyuspor

İstanbul U19/ 2.Liginde müthiş bir sezon çıkaran yeşil-beyazlı ekip yapmış olduğu 12 müsabakanın tamamını kazanıp rakip filelere 61 gol bırakırken kendi kalesinde ise sadece 4 gol gördü. Bu sezon A Takımını çalıştırmaya başlayan Hasan Hız'ın Genç Takımdaki gençler ile el birliği ile sağladığı başarı camiada büyük bir sevinç yaşanmasına neden oldu.

Aziz Aykırı yuvada kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden  Bağlarbaşıspor'un başarılı sağ kanat futbolcusu takımıyla yeniden anlaştı. 1989 doğumlu futbolcu attığı imza ile Bağlarbaşı'nda 5.sezonuna girdi.

Nijerya penaltılarla finalist

Fatih Belediyesinin düzenlediği, Gençlik Spor Biriminin Tertip Komitesi görevini üstlendiği ve 12 takımın katıldığı Afrika Uluslar Kupasında finalin diğer takımı Nijerya oldu.

Afrika Kupasında ilk finalist Somali

Fatih Belediyesi tarafından organize edilen ve Gençlik Spor Birimi tarafından yürütülen Afrika Uluslar Kupasında yarı final maçları oynandı. Normal süresi 1-1 sona eren maçta Nijerya'yı 5-4 mağlup eden Somali finale yükseldi.

Altın Ayaklar'dan muhteşem başlangıç

Fikirtepe Altın Ayaklarspor ve Selimpaşaspor bayan futbol takımları arasında oynanan hazırlık maçında gülen, 7-1'lik skorla Altınayaklarspor oldu.

Hasan Cevahir'den teşekkür mesajı

Kağıthane Kulüpler Birliği başkanı Hasan Cevahir, İASKF genel kurulu sonrası bir teşekkür mesajı yayınladı.

Haznedarspor kupasını Düşmez'den aldı

İstanbul U13 Ligi'nde grubunda şampiyon olan Haznedarspor şampiyonluk kupasını İASKF Başkanı Ali Düşmez'in elinden aldı.

Güngörenspor'da Durgun dönemi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Güngörenspor’da teknik direktörlük görevine Ali İhsan Özgür Durgun getirildi.

Murat Güney Irmakspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig’de sezona iddialı hazırlanan Irmakspor, geçen sezon Çankırı Marufspor’da forma giyen orta saha Murat Güney’i renklerine bağladı.

Perşembe, Haziran 19, 2014

İBB’nin şampiyonu İSTAÇ A.Ş.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin final maçı dün oynandı. Üst Klasman hakemi Serkan Çınar’ın yönettiği maçı uzatmada bulduğu golle 1-0 kazanan İSTAÇ A.Ş. turnuvanın şampiyonu oldu.

İBB'de üçüncülük Yeşil Alan Müdürlüğü'nün

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 32.si düzenlenen Geleneksel Spor Şöleni’nde üçüncülük Yeşil Alan Müdürlüğü’nün oldu.

Eyüp'ün Kurmayları biraraya geldi

Geçtiğimiz günlerde yapılan İstanbul ASKF seçiminde kazanan listede yer alan Eyüp Kulüpler Birliği Yöneticileri, Alibeyköyspor Başkanı Ali Zengin'in konuğu oldular.

Topkapıspor'da Göksu bıraktı

Geçtiğimiz sezon 1.Amatör Ligde ikinci olarak Süper Amatör Lige yükselen Topkapıspor'da Teknik Direktör Hüseyin Göksu görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Esenkentspor deplasmanda farklı kazandı

İstanbul 2.Amatör Lig 16.Grubun son hafta mücadelesinde iddiası kalmayan İstanbul Altınordu ile Esenkentspor takımları Kartal Yunus Stadında karşı, karşı geldiler.

Yerel Futbol Ödülleri bu akşam, davetlisiniz!

Bu yıl 4.'sünü düzenlediğimiz Yerel Futbol Ödülleri gecesinde sona gelindi... Geceyle ilgili ayrıntılar haberimizin devamında...

Yamanspor’da görev yeniden Karakaya’da

Ümraniye’nin Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden Yamanspor, yeni sezonda da takımı İlhan Karakaya’ya emanet etti.

Poligon Fethiyespor da 1.Amatör'de

İstanbul 2.Amatör Lig 8.Grup'ta son haftayı bay olarak geçen ancak rakibi Gültepespor'un İstanbul Gençlerbirliğispor'a 2-1 mağlup olmasının ardından Poligon Fethiyespor da 1.Amatör Lig'e yükseldi.

Dolayobaspor Antrenör arayışında

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Pendik temsilcisi Dolayobaspor, takımı emanet edecek bir Teknik adam arıyor.

Ümraniyespor yeni yıldızlar arıyor

2. Lig ekiplerinden Ümraniyespor altyapı için seçme yapacaktır...


Anadolu Üsküdar futbolcu seçecek

3. Lig ekiplerinden Anadolu Üsküdar 1908, A takımı için 92-96 doğumlular arasında seçme yapacak.

G.Özgençlikspor'un eskileri bir araya geldi

Küçükçekmece ilçesinin 1.Amatör Lig takımlarından Gültepe Özgençlikspor yönetim kurulu Gültepe Mahallesinde eskiden kulüpte futbol oynayan, yöneticilik, hocalık yapanlarla kulüpte verilen kahvaltıda bir araya geldiler.

Tepecikspor, 14 Temmuz’da topbaşı yapacak

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Tepecikspor, 2014-2015 futbol sezonunu 14 Temmuz’da açacak ve çalışmalarına resmen başlamış olacak. Teknik Direktör Erdal Alparslan gözetiminde yapılacak olan yeni sezon hazırlıklarının ilk etabı Tepecik Stadında, ikinci itabı ise henüz yeri belli olmayan bir kamp tesisinde sürdürecek.

Ali Düşmez’e ailesinden büyük destek

Genel kurul ile ikinci kez İASKF, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığına seçilen Ali Düşmez’e ailesinden büyük destek geldi. Oğulları ve yeğenleriyle genel kurul sonrası boy gösterisinde bulunan Başkan Düşmez, başarısındaki sırrın ailesinden geldiğini söylemeden geçemedi.

Neden BAL'a çıktınız ki?

Geçtiğimiz hafta Düzce Gençlik Merkezinde yapılan Olağan Genel Kurulda Düzcespor Yönetimine talip çıkmadığı haberini duyunca inanın İstanbul’da yaşayan bir Düzce’li olarak o kadar üzüldüm ki bunun tarifi gerçek bir Düzce’li olarak asla mümkün değil.

Bektaş: Ecrimisil de epey yol kat ettik

İASKF, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kurucu üyesi Kemal Bektaş, Yıllardır Kulüplerin sırtında kangren olarak kulüplerin sırtında büyük bir yük olan Ecrimisillere çözüm getirme aşamasında epey bir yolun kat edildiğini açıkladı.

Tepecik'te altyapı seçmelerine ilgi büyük

Tepecikspor Altyapı Seçmeleri, tüm hızıyla devam ediyor. 2003 Doğumlularla başlayan seçmelere, 2001 doğumlu gençlerle devam edildi.

Çarşamba, Haziran 18, 2014

Sultanbeyli Belediyespor iç transferde coştu

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor iç transferde şuana kadar 11 futbolcu ile yeniden anlaşma sağladı.

İstanbul Bölge Karması turnuvaya veda etti

İstanbul Bölge Karması Nevşehir’de düzenlenen turnuvada dün ve bugün aldığı sonuçlarla veda etti.

Çatalcaspor’dan anlamlı Vefa

Sahnelediği güzel futbolla kulüp tarihinde ilk kez 3. Lige yükselen Çatalcaspor yönetimi geçtiğimiz günlerde 1974-1984 yılları arasında kulüpte yöneticilik yapan Ramazan Gündüz’ü huzurevinde ziyaret etti.

Babalar gibi oynadılar

İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Güzelhisarspor Kulübü, 15 Haziran'da kutlanan "Babalar Günü" nedeniyle bir etkinlik düzenledi.

Beşyüzevler Serkan Demir ile yeniden anlaştı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Beşyüzevler, geçtiğimiz sezon kalesini koruyan Serkan Demir ile yeniden anlaştı.

Tarık Uçman aramızdan ayrıldı

Geçtiğimiz yıllarda Hasköy, Feriköy, Fikirtepe Dumlupınar, Çıksalın, Kadırgaspor, Albayrak, Göztepe Hilalspor ve son olarak Adalar'da görev yapan antrenör Tarık Uçman vefat etti.

Mimarsinan Hocasını buldu

İstanbul Süper Amatör Ligin yeni ekiplerin Fatih Mimarsinan’da Teknik Direktörlük görevine Bülent Akatay ile anlaştı.

Yeşil Ilgazspor’dan futbolculara yemek

İstanbul 2.Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Zeytinburnu temsilcisi Yeşil Ilgazspor, son oynadığı İstanbul Gençlergücü maçından sonra futbolcularına yemek verdi.

Esenler Belediye Stadında inşaat başladı

Yapımı yılan hikayesine dönen  Esenler Belediye Stadı nihayet yıkılarak yeni tesis için inşaat başladı.

Yerel Futbol Ödülleri 19 Haziran'da

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Yerel Futbol Ödülleri Gecesi 19 Haziran Günü Kağıthane Belediyesi Gültepe Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecektir.

Yenimahalle’nin golcüsü Reşitpaşa’da

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligi hedefleyen Reşitpaşa dış transferde Sarıyer Yenimahalle’nin golcüsü Rasim Özgür Koç’u kadrosuna kattı.

Denizcilik İşletmeleri yemek ile noktaladı

İstanbul 2.Amatör Liginde bu sezon Beykoz İlçesini temsil eden takımlardan olan Denizcilik İşletmeleri Spor Kulübü, sezonun tamamlanmasını özel bir etkinlik ile kutladı.

Yeni idari menajer hazır bekliyor…

Özgür Kurt’un ayrılması ile ilgili kaleme alacağım son yazıdır. Aksi bir durum söz konusu olmadığı takdirde yazmama kararı aldım.

Silivrispor’da seçmeler 2 Temmuzda başlıyor

Yeni sezon için genç yetenekleri kadrosunda barındırmak isteyen Silivrispor’da genç yetenekler için seçmeler 2-3-4 Temmuz’da yapılacak.

Kozyatağıspor liderliğe yükseldi

İstanbul U19/2.Ligi 23.Grup'ta şampiyonluk yarışı git gide kızışıyor. Kozyatağıspor ilk yarısı 0-0 biten maçta Sultanbeylispor'u 3 golle geçti ve liderliğe yükseldi.

İkitellispor'dan şampiyona yakışır kutlama

Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan İkitellispor her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği şampiyonluk kutlamalarına dördüncüsünü gerçekleştirdi.

Tunaspor'un kalesi Efe Baş'a emanet

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor Kulübü, bu sezon ilk defa bir dış transfere imza atarak Çıksalınspor'un genç Kalecisi Efe Baş'ı renklerine bağlayıp kalesini sağlama aldı.

Salı, Haziran 17, 2014

Leventspor Serkan Erok'la da anlaştı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Leventspor, Can Emre Kaplanoğlu'nun ardından geçtiğimiz sezon serbest vuruşlardan kaydettiği gollerle oldukça önemli katkıda bulunan savunma oyuncusu Sacit Serkan Erok'la da anlaşma sağladı.

Can Kaplanoğlu Leventspor'da kaldı

2013-2014 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Leventspor, geçtiğimiz yıl kırmızı siyahlı forma altında 19 gol atma başarısı gösteren Can Emre Kaplanoğlu ile yeniden anlaşma sağladı.

Beşyüzevler kaptanını geri aldı

Gaziosmanpaşa temsilcisi Beşyüzevler, Yenibosna'da görev yapan eski futbolcusu Cem Çelik ile anlaştı.

Murat Çakal yeniden Beşyüzevler'de

Geçtiğimiz sezon Klasman Grubu iddiasını son maçlarda kaçıran Süper Amatör Lig ekiplerinden Beşyüzevler kadrosunu güçlendirmek için transferlere başladı. GOP temsilcisi ilk olarak Murat Çakal ile anlaştı.

Neslişahspor'da Kongre zamanı

Fatih temsilcisi Neslişahspor, Olağanüstü Kongre'ye gitme kararı aldı.

Çengelköyspor Hocasını buldu

Aydın Başaran ile yollarını ayıran Çengelköyspor, teknik direktörlük konusunda belirsizliğini noktaladı ve  Osman Yıldırım ile anlaştı.

U13 Türkiye şampiyonası kuraları çekildi

U13 Türkiye Şampiyonası kuraları çekildi.

Eyüp Taraftarlar Derneği’nde final belli oldu

Eyüpspor taraftarlar derneği tarafından düzenlenen yaza merhaba futbol turnuvasında finalin adı bügün Bahariye sahasında oynanan maçlardan sonra belli oldu. Rakiplerini yenen Alibeyköyspor ve Topçularspor final karşılaşmasında oynamaya hak kazandı.

U14 Türkiye Şampiyonu Arabayatağıspor

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2013-2014 sezonu U14 Türkiye Şampiyonası finali Yozgat'da oynandı. Yozgat Şehir Stadı'nda oynanan final müsabakasında Samsun Kadıköyspor'u 2-1 yenen Bursa Arabayatağıspor şampiyon oldu. İstanbul Damlaspor ise Şanlıurfa Edessa 7 Yıldızspor'u yenerek şampiyonayı üçüncü sırada tamamladı.

Ömerlispor kupasına kavuştu

İstanbul 2.Amatör Lig 18.Grubunda mücadele eden ve haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden Ömerlispor, kupasını düzenlenen özel bir törenle aldı.

Kaptan Tuncay'dan Feriköy'e teşekkür

Süper Amatör Lig ekiplerinden Feriköyspor'un 2 sezondur kalesini koruyan tecrübeli kaleci Tuncay Albayrak, takımına veda etti.

Kağıthane yaz spor okullarından görkemli açılış

Kağıthane Belediyesi’nin öğrencilerin boş vakitlerini spor yaparak değerlendirmeleri amacı ile gerçekleştirdiği yaz spor okullarının açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Pazartesi, Haziran 16, 2014

Düşmez'den teşekkür mesajı

Bugün Maslak TİM Show Center’da yapılan ve büyük farkla yeniden İASKF Başkanı seçilen Ali Düşmez, amatör camiaya teşekkür etti.

İASKF'de ikinci Düşmez dönemi

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 15. Olağan Genel Kurulu Maslak TİM Show Center'da yapıldı. Mevcut başkan Ali Düşmez yeniden seçildi.

Kartal Yuvası mutlu sona ulaştı

İstanbul 2.Amatör Lig 18.Grupta Ömerlispor'un ardından bir üst lige çıkacak takımı belirleyecek maçta Kartal Yuvası ile Fetih Kelkit karşılaştılar.

Emirefendi umudunu Baraja taşıdı

İstanbul 2.Amatör Lig 5.Grup maçında Emirefendi, sahasında Yavuz Selim İlköğretim Okulu SK'yı konuk etti. 9 golün atıldığı maçı 6-3 kazanan ev sahibi 1.Amatör Lig için baraj maçı oynayacak.

Bahçelievler 1.Amatör Ligde

İstanbul 2.Amatör Lig 11.Grup maçında Bahçelievler, sahasında 2-2 berabere kaldığı şampiyon Yenişehirspor'u deplasmanda 5-4 mağlup ederek 1.Amatör lige ikinci sıradan "merhaba" dedi.

Kurfalıspor ligi üçüncü tamamladı

İstanbul 2.Amatör Lig 18.Grubta umutlarını son haftaya bırakan Kurfalıspor, Kartal Yunus Stadında Üsküdar Çınarspor'u misafir etti. Kurfalıspor ikinci yarıda attığı gollerle mücadeleyi 4-1 kazanmasına rağmen ligi 3.sırada tamamladı.

Kartal Yunus'ta 1923 Esenkentspor güldü

İstanbul U19/2.Ligi 21.Grup takımlarından Kartal Yunusspor evinde 1923 Esenkentspor'u misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi deplasman takımı 1923 Esenkentspor 5-3 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

"Silivrispor Yönetimine üzgün ve kırgınım"

Silivrispor eski Futbol Şube Sorumlularından Cem Bayburt geçtiğimiz hafta yapılan Silivrispor Olağan Kongresinin başlama saati ile ilgili son derece çarpıcı ve sert açıklamalara imza attı.

Zara Ekinlispor transferlere başladı

Teknik Direktörlüğe Alaattin Çepeloğlu'nu getiren ve şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmaya hazırlanan Zara Ekinlispor, dış transfer iki önemli oyuncuya imza attırdı.

Gelen'in Yardımcısı Aydın oldu

Bu sene iddialı kadro kurmak için kolları sıvayan ve transferlere başlayan Küçükköyspor, Teknik Direktör Ergün Gelen’in Yardımcılığına Mehmet Efe Aydın’ı getirdi.

Davutpaşaspor şampiyon olarak üst lige yükseldi!

İstanbul 2.Amatör Lig 12.Grup’ta Davutpaşaspor, Aslantepe Gençlik deplasmanında golsüz berabere kaldı ve şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

Üsküdar Ekşioğlu ile hareket edecek

Pazartesi günü yapılacak olan İASKF Genel Kurulu ile ilgili durum değerlendirilmesi yapan Üsküdar Kulüpler Birliği üyeleri, Mavi-Yeşil'de yaptıkları son kahvaltıda TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu ile birlikteydi.

"Son 100 metreyi iyi koşan kazanır"

İstanbul ASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar yarın yapılacak seçimler öncesinde Yerel Futbol Sitesine konuştu. Seçimi değerlendiren Akpınar demecinde İbrahim Mamat'a da sitem etti.

Arnavutköy halkı Üner'i tekrar göreve çağırıyor

Geçtiğimiz hafta Arnavutköy Belediyespor Kulübü Başkanlığı’nı bırakacağını açıklayan Ercan Üner’e taraftar grubu ARBEDE, futbolcu, yönetici ve teknik heyet başkanlık görevini bırakmaması için 'saygı ve göreve dön' çağrısı için yürüyüş düzenledi.

Kelle İbrahim Turnuvası'nda yarı finalistler belli

Bu sene ikincisi düzenlenen “Kelle İbrahim Veteranlar Futbol Turnuvası” gerçekleşen çeyrek final müsabakaları ile devam etti.

Final maçını Giresun Emeksan kazandı

İstanbul 2.Amatör Lig 6.Grup'ta kazananın 1.Amatör Lig'e yükseleceği, beraberliğin Bahçelievler Olimpikspor'a yaradığı karşılaşmayı Giresun Emeksan 3-1 galip tamamladı ve Nurtepespor'un ardından üst lige yükseldi.

İçerenköy İdman Yurdu'nun adayı belli

İçerenköy İdman Yuurdu Kulübü Başkanı Vedat Çakıroğlu, İASKF Genel Kurulu'nda destekleyecekleri adayın belli olduğunu söyledi.

Aydın Başaran veda etti

Çengelköyspor'u Süper Amatör Ligden Bölgesel Amatör Lige taşıyan başarılı Teknik Adam Aydın Başaran Kulübü ile yollarını ayırdı.

"Süleymanoğlu’nun demeci bizi bağlamaz"

Kartalgücü Kulübü Başkanı ve İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ünal, Naser Süleymanoğlu’nun Sitemizde yayınlanan demecine cevap verdi.

Muradiyespor şampiyonluğunu ilan etti

İstanbul 2.Amatör Lig 8.Grup'ta geçtiğimiz hafta sahasında berabere kalarak şampiyonluğunu öteleyen Muradiyespor, bugün deplasmanda oynadığı maçta Söğütlüçeşme Birlikspor'u 5-1 mağlup etti ve şampiyon oldu.

Geçmiş olsun Başkan Gülbaran

Vefa Spor Kulübü Başkanı Mesut Gülbaran Cuma günü Yeşilköy İnternational Hospital'de bir cerrahi operasyon geçirdi.

Soğuksuspor kupasına kavuştu

İstanbul 2.Amatör Lig 16.Grubunda mücadele eden ve sezonu şampiyonluk ile kapatan Soğuksuspor, kupasını düzenlenen özel bir törenle aldı.

Kapusuz: Benim tercihim belli

Pazartesi (yarın) yapılacak olan İASKF Seçimleri öncesi destekleyeceği aday hakkında ortaya atılan iddialara sert yanıt verdi.

İASKF seçiminin tüm Delege listesi!

Yarın İstanbul Amatör Futbolunu 3 sene yönetecek olan Başkan ve Yönetim Kurulu seçimi yapılacak. Seçimin galibini belirleyecek olan Delegelerin isimleri Yerel Futbol farkıyla yayınlıyoruz.

İstanbul 2.Amatör Lig 15 Haziran sonuçları

İstanbul 2.Amatör Lig'de 15 Haziran 2014 Pazar günü sonuçları habermizin devamındadır.

Pazar, Haziran 15, 2014

KASK kararını açıkladı

Yarın yapılacak olan İstanbul ASKF seçimleri öncesinde Kulüpler Birlikleri kararlarını ilan etmeye devam ediyorlar.

U16 Türkiye Şampiyonası 2.Tur

U16 Türkiye Şampiyonası 2.Tur'da alınan sonuçlar haberimizin devamındadır.

Gençtürk: Beyaz sayfa açacağız

İASKF Başkan Adayı Seymen Gençtürk yarınki seçim için hakkında sitemiz aracılığı ile kulüplere seslendi. Gençtürk birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Gençtürk durum değerlendirmesi yaptı

İASKF Başkan Adayı Seymen Gençtürk, seçime saatler kala son toplantısını Ataşehir'de kurmayları ile yaptı ve Kongre'de izleyecekleri yol haritasını belirledi.

Fatih Vatanspor umudunu koruyor

İstanbul U19/2.Ligi 14.Grubun güçlü takımlarından Gürzaferspor, Bayrampaşa Belediyesi Stadında grubun iddialı takımlarından Fatih Vatanspor'u misafir ettti.1-5

Çatalcaspor’da görev değişikliği

Spor Toto 3.Lig ekipleriden Çatalcaspor yönetim kurulunun dün yaptığı toplantıda kendi aralarında görev değişikliği yaptı. Görevinden istifa eden Ali Özbek’den sonra Arif Yıldız alt yapı sorumluğuna getirilirken, sarı kırmızılı ekipte transfer komitesi de belirlendi. Öte yandan sarı kırmızılı ekip pazartesi günü teknik heyet ve oyuncularla bir araya gelecek.

Bağcılar İY.Cemspor kupasını aldı

İstanbul 2.Amatör Lig 7. Grup'ta yenilgisi bulunmayan Bağcılar İdmanyurdu Cemspor, Ateştuğlaspor'u 9-1 yenerek adını 1. Amatör Lig'e yazdıran ekip oldu.

Üst lig yolunda tatlı bir antrenman!

İstanbul U19 /2 Ligi 7.Grupta bir üst lig için mücadele eden Güzelhirsaspor’un son antrenmanını ziyaret eden Yöneticiler takıma moral verdiler.

Bergama Belediyespor efsane kaleciye emanet

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Bergama Belediyespor’da  Teknik Direktörlük görevine kırmızı lacivertli ekibin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olarak adlandırılan, 80’li yılların Zeki’li, Cafer’li efsane kadrosunun file bekçisi Hikmet Akıncı getirildi.

Şişli Yaylaspor dört köşe

İstanbul U19/2 Ligi 10.Grubta şampiyonluk yarışından yara almak istemeyen Şişli Yaylaspor, evinde İstanbul Kastamonuspor'u misafir etti. Mücadelede üstün oynayan lider Şişli Yaylaspor her iki yarıda attığı gollerle maçı 4-0 kazanarak yoluna devam etti.

KK Mevlanaspor’da Hoca arayışları başladı

1.Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor, Teknik Direktör arayışlarına başladı. Başkan Türlü "Takımızın başına 3 sene görev yapacak bir Teknik Direktör getirmek istiyoruz” dedi.

İstanbul 2.Amatör Lig 14 Haziran sonuçları

İstanbul 2.Amatör Lig'de 14 Haziran 2014 Cumartesi günü sonuçları haberimizin devamındadır.

Düzcespor sahipsiz kaldı

Düzcespor takımının ilk kongresi geçtiğimiz hafta sonu yapılacaktı fakat çoğunluk sağlanamadığından kongre bir hafta sonra yapıldı. Fakat sonuç hüsran oldu.

Fikirtepe Dumlupınarspor kararını verdi

2 gün sonra yapılacak olan İASKF seçimleri öncesinde Kulüpler hangi adaya oy vereceklerini belirlemeye başladılar. Kadıköy temsilcisi Fikirtepe Dumlupınarspor Başkan Vekili Hüseyin Gediz yaptığı açıklamada taraflarını ilan etti.

Akçakocaspor'da üyeler ilgisiz kaldı

3 Mayıs günü karşılaştığı Düzcespor'a baraj maçında  yenilerek adını Süper Amatör Ligine düşen Akçakocaspor ertelenen kongresinde yine çoğunluk sağlanamadı. Akçakocaspor Genel kurulu toplantı yeterli sayısına sahip olunmaması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Cumartesi, Haziran 14, 2014

Selimiyespor penaltılarda kaybetti

Türkiye U 16 Şampiyonası Kütahya Grubu'nda Selimiyespor ile Bursa Yolspor Kütahya M.Asım Alkış stadında karşı karşıya geldiler. Mücadele golsüz sona ererken penaltılarla Selimiyespor 4-1 mağlup oldu.

Berkay Çakır Tunaspor'da kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor Kulübü, iç transferde savunma oyuncusu Berkay Çakır'la yeniden anlaşmaya vardı.

U14 Türkiye Şampiyonasında final belli oldu

U14 Türkiye Şampiyonası Yozgat'ta başlıyor. Bozok Stadı'nda oynanacak olan maçların programı haberimizin devamındadır.

Amaç Şenozan anısına futbol turnuvası

Leventspor Kulübü'nün unutulmaz yöneticisi sporcuların değerli abisi yardım sever insan futbol aşığı Amaç Şenozan anısına Leventspor Tesisler'inde 1999 ve 2000 doğumlular arasında turnuva yapılacak.

Bugün 14 Haziran...

Bugün 14 Haziran, Feriköyspor'un doğum günü... Tam bugün, 1927'de Feriköy Spor Kulübü kuruldu...

Ali Düşmez'den kulüplere müjde

16 Haziran 2014 Pazartesi Günü Olağan Genel Kurulunu yapacak olan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda başkanlığa adaylığını açıklayan 3 isimden biri konumunda olan mevcut Başkan Ali Düşmez'den seçime son 3 gün kala müjdeli haberler gelmeye devam ediyor.

İstanbulspor AŞ yeni yıldızlar arıyor

Türk futbolunun köklü kulüplerinden İstanbulspor AŞ, daha kuvvetli bir altyapı için Avcılar ve Bakırköy’de seçmeler yapılacak.

Gençtürk'e sitem: Neden daha önce gelmediniz?

İASKF Başkan Adayı Seymen Gençtürk, Eyüpspor'u ziyaretinde 4 amatör Kulübün yetkilisi ile sohbet etti. Kulüpler Gençtürk'e "sizi dinlediğimiz için mutlu olduk, keşke daha önce gelseydiniz" dediler.

Adnan Toros'un durumu yarın belli olacak!

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yenibosna’nın Teknik Direktörü Adnan Toros yaptığı açıklamada "Kulübüm ile durumum bugün-yarın netleşecek" dedi.

'Ahmet Akpınar amatörler için şanstır'

İASKF seçimleri öncesinde bir açıklama yapan Vatanspor ile Güzelhisar’ın Başkan ve Yöneticileri Av. Ahmet Akpınar’ın amatörler için bir şans olduğunu belirttiler.

Oğuz Tacir, Göktürk Saray ile yeniden anlaştı

Eyüp temsilcisi Göktürk Saray ile yeniden anlaşan genç Antrenör Oğuz Tacir yaptığı açıklamada hedeflerinin en az 2 kategoride Türkiye Finallerine katılmak olduğunu söyledi.

Vay Rüstem Paşalılar vay!

Kimse vazgeçilmez değildir.
Mezarlıklar vazgeçilmez adamlarla doludur.
Tabii ki asıl olan camiadır.
Şahıslar gelir geçer.
Bu bir bayrak yarışıdır, ancak Özgür Kurt’un bubi tuzaklarıyla dolu mayın tarlasında görev yaptığını en iyi bilenlerdenim.

Başkan “Göndermedim, kovmadım ama gel de demem” diyebilir bu durum tamamen yönetimin tasarrufudur.

Özgür Kurt kendi bırakır kendi tasarrufudur yapacak bir şey yok aslında. Lakin Silivrispor’a nasıl geldiğini, nasıl kaldığını, çalıştığı kulüplerden neden nasıl gönderildiğini bildiğimiz teknik ekip arkadaşlarının sinsi ayak oyunlarıyla bu noktaya gelinmesi inanılır gibi değil.

Bu gibi durumlarda görüş ayrılığı olabilir normaldir. Çünkü takımın omurgasından çok birbiriyle çalışan kişilerin omurgası öne çıkar.

Profesyonelliğin acımasız kuralları geçen sezon ilk 10 haftada pas geçmiş olabilir ama bugün her an kapınızı çalabilir…

Son yıllarda kulübün dik durmasını sağlayan en sağlam ayaktı Özgür Kurt.
Herkesin açığını eksiğini kapatıyordu.
Öyle anlaşılıyor ki Özgür gitti kel göründü olacak, şimdi…

Başkan Atun, Özgür Kurt ve teknik ekiple ilgili düşüncelerini tekrar tekrar gözden geçirmeli…

Bu işi yerele yaymaya çalışırken kulübün yereldeki en önemli sembol ismini elinde banka hesap numaraları ve belediye bankamatik kartlarıyla dolaşanlara kurban vermemeli.

Özgür Kurt tüm kariyeri boyunca belli bir duruşu olan Silivrispor ile ilgili görev söz konusu olduğunda kulübün menfaatleri ve geleceği açısından mevcutların arasında en iyisidir…

Bu işin bir de taraftar boyutu var.
2,3 milyonluk bütçeli kulübün kongre sonrası ilk icraatının Özgür Kurt’u saf dışı etmek olmasını da kimseye anlatamazsınız.

Çarşıdaki herkes kimin ne olduğunu, neyin nereden geldiğini çok iyi biliyor.

Amaç kısa vadeli kişisel menfaatler ise herkes sonuçlarına katlanır. Yok, eğer uzun vadeli toplumsal yarar gözetilecekse o zaman bu operasyon Özgür ile sınırlı kalamaz, kalmamalı da.

Silivrispor camiası öz evlatlarına ihanet edenleri asla tasvip etmez.
Ben ihanet diyorum ama kendi işini kovalayan sözleşme yenilemek izin Özgür Kurt’u kullananların işini garantiye aldıktan sonra ilk fırsatta kapı arkasında “Onsuz da olur” demeleri ihanettir.

Ekip arkadaşını satmaktır onun takdirini de kamuoyu yapacaktır.

İhanet veya satmak ikisi de kötü ve tercihini kötüden yana kullananlar bunun bir açıklamasını yaparlar diye umuyor ve inatla ve sabırla da bekliyorum…

YAZI: ENGİN AKIN

Ertan Çalışır Vefa'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Vefa, dış transferde Kuştepespor'dan Bektaş Berk ve Sezer Akyalın'ın ardından Ertan Çalışır'la anlaştı.

Selimiyespor ilk maçını farklı kazandı

U 16 Türkiye Şampiyonası Kütahya grubu Selimiyespor ile Aksaray Karadenizspor M.Asım Alkış stadında karşı karşıya geldiler İstanbul temsilcisi rakibini 6-2 farklı skorla mağlup ederek ilk galibiyetini aldı.

Canpolat, "Akpınar" dedi

Futbol okulları kurulmasında öncülük yapan isimlerden biri olan, Beşiktaş ve diğer profesyonel kulüplerde halen bir çok oyuncusu bulunan Yılmaz Canpolat, İASKF seçimleri öncesinde kararını verdi.

Cuma, Haziran 13, 2014

Umut Şahin Çatalcaspor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz sezon Çatalcaspor ile 3.Lig'e yükselme başarısı gösteren Çatalcaspor'da orta sahada forma giyen ve 24 karşılaşmada ter döken Umut Şahin, sarı kırmızılı takımdan ayrıldığını açıkladı

Küçükçekmece kararını açıkladı

Küçükçekmece Kulüpler Birliği, İASKF seçimlerinde Seymen Gençtürk’ü destekleme kararı aldı.

Beylerbeyi yeni yetenekler arıyor

3. Lig ekiplerinden Beylerbeyi AŞ, alt yapısı için 16-18-20 Haziran tarihlerinde 1999-2005 doğumlular arası ücretsiz seçme yapacak.

Kirazlıtepespor kararını verdi

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Kirazlıtepespor'da Yönetim Kurulu, İASKF Genel Kurulu'nda destekleyeceği adayı açıkladı.

Türk Telekomspor'dan taziye mesajı

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Türk Telekomspor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun Annesi Nimet Ekşioğlu’nun vefatı sebebiyle bir taziye mesajı yayınladı.

İASKF'de 'beyaz' sayfa açılacak

Pazartesi günü yapılacak ve büyük çekişmeye sahne olacak İASKF seçimlerinde Sayın Başkan, Ali Düşmez'in en büyük rakibini Seymen Gençtürk olarak görüyorum. Hatta projelerini hayata geçirmeyi başarabileceğine tüm spor kulüplerini inandırmayı başardığı taktirde halef olup Ali Düşmez'i selefi ilan etmesi de benim için çok büyük sürpriz olmaz.

Hakan Cemal Ergin’den Düşmez'e büyük tepki

Bir açıklama yapan Hakan Cemal Ergin, Rıza Çavuşoğlu'nu, Beykoz ve Eyüp Kulüpler Birliği'ni ve Hakan Songur'u eleştirirken, Ali Düşmez'i de Şubat ayında çekilen fotoğrafı Haziran ayında servis etmekle suçladı.

Silivrispor’da Kurt dönemi sona erdi

İki sezondur Silivrispor Kulübü’nde İdari Menajerlik görevini idame ettiren Özgür Kurt’un görevine son verildiği kulüpçe yapılan resmi yazı ile bildirildi.

Çocuklar yine top oynuyor ancak durum farklı!

İstanbul’un en elit halkının yaşadığı Nişantaşı’nda futbol oynayacak bir saha yok artık. Semtin çocukları da futbol zevklerini otopark’a dönüştürülen eski sahada gideriyorlar.

Sistem nasıl işleyecek?

İstanbul Amatör Spor Kulüplerinin seçimleri ile ilgili bir yazı yazmamıştım, daha önceki seçimlerde yazdığımız yazıları herkes biliyor. Şimdi seçimlere bir bakalım diyeceğim ama neresinden bakacağımı şaşırdım. Altından bakıyorum, üstünden bakıyorum aynı.

Bakan Kılıç'tan Düşmez'e ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez'i ve yönetim kurulunu makamında ziyaret etti.

"BAL’a çıkartmadan bir yere gitmemeli!"

Şu anda Cezaevinde olan İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükköyspor’un Başkan Vekili Bülent Karakuş, Sitemize açıklamalarda bulundu.

Boğaziçispor’dan Ertuğrul’a ziyaret

Sefaköy Kartalspor ile Türkiye şampiyonası maçında ayağı kırılan Boğaziçisporlu genç futbolcu Ertuğrul Keskin’i Kulüp Yöneticisi Suat Üzümcü ile takım arkadaşları evinde ziyaret ettiler.

Seymen Gençtürk, Sultangazi Kulüpleri ile buluştu

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Adayı Seymen Gençtürk, Sultangazi Kulüpleri ile yaptığı istişare toplantısında projelerini anlattı ve destek istedi.

Kim kazanırsa kazansın, ama kazanan İstanbul olsun...

Seçim öncesi son günlere gelindi artık. Kalan 3-5 gün içerisinde herkes kesin kararını verecektir. İnşallah verilen kararlar yerinde olur ve kazanan İstanbul olur.

Ayazağaspor altyapıda seçme yapacak

2013-2014 Futbol sezonunda U13, U14, U15 ve U16 kategorilerinde şampiyonluk, U17 ve U19 kategorilerinde gruplarında 2.lik elde eden Ayazağaspor, altyapı kategorilerini daha da güçlendirmek için seçme yapacak.

Çapa farklı kazandı

İstanbul U19/2.Ligi 6. Grupta mücadele eden Çapaspor Zeytinburnu Hasan Doğan Stadında oynanan zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmayı 4-0 lık skorla kazanan taraf oldu.

Bu yazı burnundan kıl aldırmayanlara gelsin

İstanbul’un Amatörlerinin önemini hemen, hemen herkes kavradı. Aynı şekilde herkesinin de Amatörlerle ile ilgili kendince bir planı ve yine kendince bir beklentisi oluyor.

Hakkari'deki özel turnuvanın kazananı Adliye

Hakkari Posta Gazetesi öncülüğünde yapılan ve Vedaş Hakkari İl Müdürlüğünün Ana sponsurluğu ve katkılarıyla devam ettiği Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası Adliye-Özel İdare arasındaki final maçıyla son buldu. Hedef halı sahada gerçekleştirilen final maçı yağmurlu havaya rağmen coşkulu geçti.

İnönü'ye Nişantaşı FK forması

Süper Amatör Lig ekiplerinden Nişantaşı FK Yöneticiler, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'yü makamında ziyaret ederek Nişantaşı FK forması hediye ettiler.

Tepecik'te altyapı seçmeleri Pazartesi günü

Pazartesi günü akşam saatlerinde Tepecik Stadında yapılacak olan Altyapı seçmeleri için hazırlıklarını tamamlayan Tepecikspor Altyapı Antrenörleri, öğrencilerin gelmesini beklemeye çekilecek.

Eser ve Recep Onur’a Ümraniye talip

İki dönem Tepecikspor’u çalıştıran ve Spor Toto 2. Ligin yeni takımlarından Ümraniyespor ile anlaşma imzalayan Teknik Direktör İlker Erdem, eski takımı Tepecikspor’dan Eser Şen ile Recep Onur Çelik’i kadrosunda görmek istiyor.

İsim değil, hizmeti yapacak kazansın

Evet, İASKF seçimlerine şunun şurasında sadece iki gün kaldı. Adaylar hamlelerini yaparak son kozlarını kullanmaya başladılar. Adaletli bir seçim olması için herkesin sağduyulu bir şekilde salona gelerek dost hane bir şekilde oylarını kullanmasını yürekten arzu ediyorum.

Matias İstanbul'da sertifika programı düzenleyecek

Bayern Münih'in Bayan takımının Teknik ve Yaratıcılık Antrenörü Matthias Nowak, 10-11-12 Temmuz tarihlerinde Türkiye'de olacak. İstanbul Bağlarbaşı'nda gerçekleştirilecek olan sertifika programı ile ilgili bilgiler haberimizin devamında yer almaktadır.

Silivrispor’da deprem!

Silivrispor’un 3. Lige çıkmasında ve akabinde geçen sezonlardaki başarısında büyük payı olan efsane kaptan Özgür Kurt istifa mı etti?

Perşembe, Haziran 12, 2014

Ortaköyspor'da Kaya dönemi sona erdi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ortaköyspor ile Teknik Direktör Murat Kaya'nın yolları ayrıldı.

İlkay Yazıcı Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Edirnespor Gençlikspor’da geçtiğimiz sezon iyi bir performans sergileyen kaleci İlkay Yazıcı ile anlaştı.

Arnavutköy Kulüpleri "Gençtürk" dedi

16 Haziran 2014 Pazartesi günü yapılacak olan İASKF'nin 15.Olağan Genel Kurulu öncesi Arnavutköy Kulüpler Birliğinden yapılan açıklamada Kongrede Başkan adayı Seymen Gençtürk'ü destekleyecekleri yönünde mesaj çıktı.

F. Karagümrük'ün Teknik Direktörü belli oldu

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ile yollarını ayıran 2.Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, 2014-2015 sezonunda Nihat Balan ile anlaştı.

Akpınar Belediye’nin desteğini arkasına aldı

İASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar, Sarıyer’de Amatör Kulüplere hitap etti. Katılımın iyi olduğu toplantıda Sarıyer Belediyesi adına konuşan Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek destek sözü verdi.

Fatih ve Feyzi de Sultanbeylispor’da kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Sultanbeylispor, Ergun Vezir’in ardından savunma oyuncusu Fatih Kukku ve sol bek ve kanatta oynayan Feyzi Çimen ile de yeniden anlaştı.

Bölgesel Amatör Karma maçları Nevşehir'de oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Bölge Müdürlükleri'nin bulunduğu illerden katılım ile düzenlediği Bölgesel Amatör Karma müsabakaları, 17-22 Haziran 2014 tarihinde Nevşehir'de yapılacak.

Selimpaşa’nın kızları şampiyonaya hazır

Silivri’de bir ilke daha imza atan Selimpaşaspor Kulübü hayata geçirdiği bayan futbol takımı oynayacağı ilk müsabakası olanca hızıyla hazırlanıyor.

Cevahir’e cevap Ergin’den geldi

Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir’in, İASKF seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamaya, Güngören Kulüpler Birliği Başkanı Hakan Cemal Ergin cevap verdi.

Adayların oy pusula renkleri belli oldu

İstanbul ASKF’nin 16 Haziran 2014 Pazartesi günü yapılacak olan seçimleri öncesinde adayların kullanacağı oy pusulası renkleri belirlendi.

Sarıyerspor, profesyonel takımına seçme yapacak

Spot Toto 2.Lig'de mücadele eden Sarıyerspor, profesyonel Futbol Takımının 2014–2015 Sezonu oyuncu seçmeleri 14-15 Temmuz 2014 tarihlerinde Saat: 17.00’de Sarıyer Spor Kulübü Orhan Keçeli Spor Tesislerinde yapacaktır.

Hasan Cevahir'den sert açıklama

16 Haziran da yapılacak olan İASKF seçimleri öncesi Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir sert açıklamalarda bulundu.

Bayrampaşa Teknikspor'dan taziye nesajı

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşa Teknikspor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun Annesi Nimet Ekşioğlu’nun vefatı sebebiyle bir taziye mesajı yayınladı.

Sultanbeylispor ilk iç transferini gerçekleştirdi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Sultanbeylispor, geçtiğimiz sezonda da kadrosunda bulunan forvet Ergun Vezir ile anlaşma sağladı.

Kumkapı Sarıçubuk'tan taziye mesajı

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Kumkapı Sarıçubuk 81, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun Annesi Nimet Ekşioğlu’nun vefatı sebebiyle bir taziye mesajı yayınladı.

Fetih Kelkit'i Ömerlispor da durduramadı

İstanbul 2.Amatör Lig 18. Grubun güçlü takımlarından Fetih Kelkitspor, Yeni Sahra Suni Çim Stadında grubun Şampiyonu Ömerlispor'u misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi 2-1 kazanan ev sahibi Fetih Kelkitspor 9.maçındanda 3  puan çıkarmayı bildi.

Mustafa Uçar: Seçimde kaybeden olmayacak

Tepecik Anadoluspor Kulüp Başkanı Mustafa Uçar, yaklaşan İASKF Seçimleri öncesi, yaptığı açıklamada ilginç noktalara el koydu.

Düşmez, durum değerlendirmesi yaptı

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı ve Başkan Adayı Ali Düşmez, seçim sürecine girilirken bu zamana kadar yaptıkları toplantıları değerlendirdi.

Çarşamba, Haziran 11, 2014

Sarıyer’de Turhan Özyazanlar dönemi

Geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükşehir Belediye Spor’dan Kamil Dizdar’ı genel menajerliğe getiren Sarıyer, spor kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından kulüp yönetimi yeni teknik direktörünü Turhan Özyazanlar olarak kamuoyuna açıkladı.

Zabıtaspor yeni yetenekler arıyor

Bu sezon A takım dahil olmak üzere 4 kategoride liglere katılan, gelecek sezon takım sayısını 6’ya çıkartacak olan Zabıtaspor altyapısına yeni yetenekler kazandırmak için seçme düzenliyor.

Zabıtaspor'dan Ekşioğlu ailesine taziye

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Zabıtaspor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun Annesi Nimet Ekşioğlu’nun vefatı sebebiyle bir taziye mesajı yayınladı.

Küçükköyspor Ergün Gelen ile yeniden anlaştı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükköyspor,  camiasının çok sevdiği Teknik Direktörü Ergün Gelen ile yeni sezon için yeniden anlaştı.

Dönmez: Benim adayım Düşmez

Ömerlispor Kulüp Başkanı Vedat Dönmez, 16 Haziran Pazartesi günü yapılacak olan İASKF İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığı seçimleri öncesi rengini belirledi.

Gençtürk, Malta Köşkü'nde konuştu

Seçimin bir kazan-kaybet maçı olmadığının altını çizen Seymen Gençtürk, kulüp başkanlarıyla Malta Köşkü'nde kampanyasını değerlendirdi.

Silivrisporlu Cemal Sancaktepe’de

Geçtiğimiz sezon Silivrispor forması altında başarılı bir futbol sergileyen Cemal Şener eski takımı Sancaktepe Belediyespor ile tekrar anlaştı.

Vefaspor’dan taziye mesajı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Vefaspor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun Annesi Nimet Ekşioğlu’nun vefatı sebebiyle bir taziye mesajı yayınladı.

Topkapıspor’dan taziye mesajı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Topkapıspor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun Annesi Nimet Ekşioğlu’nun vefatı sebebiyle bir taziye mesajı yayınladı.

Altınokspor’dan taziye mesajı

Fatih temsilcisi Altınokspor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun Annesi Nimet Ekşioğlu’nun vefatı sebebiyle bir taziye mesajı yayınladı.

"Bu dönemde yatırımların çoğu spora olacak"

Hafta sonu gerçekleştirilen Silivrispor Kulübünün Olağan Genel Kurulu’na katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ilçe için son derece önemli sportif yatırımlarının müjdelerini verdi.

Akpınar’ın amacı koltuk değil hizmet!

İASKF seçimlerine sayılı günler kala, adaylar ilçeleri gezerek, projelerini, yapacakları hizmetleri, eksik gördükleri noktaları, tek tek kulüplerle paylaşıyorlar.

Güzelhisar şampiyonları tebrik etti

Fatih temsilcisi Güzelhisar Spor Kulübü, aynı grupta mücadele ettikleri Bağcılar İY Cemspor ile Bahçelievler Gümüşhanespor’u bir üst lige terfi ettiklerinden ötürü kutladı.

Gençtürk, Sancaktepe’de projelerini anlattı

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Adayı Seymen Gençtürk, Sancaktepe ilçesi Kulüplerine projelerini anlattı.  Toplantıya Sancaktepe İlçesinin tüm kulüpleri katıldılar.

İstiklalspor’dan ücretsiz futbol okulu

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Osmaniye İstiklalspor, futbol sevgisini yaygınlaştırmak için kendi tesislerinde ücretsiz futbol okulu açtı.

İFA altyapıda seçme yapacak

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İFA spor altyapısını güçlendirmek ve Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak amacı ile 16-20 Haziran tarihleri arasında 1998-1999-2000-2001 doğumlular arası seçmeler yapacaktır.

HEASK'dan taziye mesajı

Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Halide Edip Adıvarspor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun Annesi Nimet Ekşioğlu’nun vefatı sebebiyle bir taziye mesajı yayınladı.

Akpınar Fanatik Web TV'nin konuğu olacak

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Adayı Av.Ahmet Akpınar yarın Fanatik Web TV'nin konuğu olacak.

Denizcilik İşletmeleri'nden görülmemiş uygulama

İstanbul 2.Amatör Liginde Beykoz İlçesini temsil eden Denizcilik İşletmeleri Takımı yaptığı bir uygulama ile tüm takımlara örnek olacak bir düşüncesi hayata geçirip uygulamakta. Her hafta oynanan maçın ardından " Haftanın en başarılı futbolcusu" ve "Haftanın en güzel golü" adlı bir uygulama başlattı.

Akçakocaspor'da Pandul sesleri

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta temsil eden Akçakocaspor, olağanüstü kongreye gidiyor. Geçen  sezon takıma oldukça maddi olarak katkı sağlayan Akçakocalı İş Adamı Abdulkadir Pandul, şimdilerde ise takıma sahip çıkması için kendisine teklif götürüldüğü iddiaları Akçakoca'da dahil her kesimde konuşulur oldu.

Salı, Haziran 10, 2014

Sezer yuvaya geri döndü

İstanbul Süper Amatör Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Vefa'nın kadrosunda da forma giyen Sezer Akyalın, 2 sezon aranın ardından tekrar yuvaya döndü.

Vefa, Bektaş Berk ile anlaştı

İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Vefa, Teknik Direktörlüğü Muharrem Yıldırım'ı getirmesinin ardından Yıldırım'ın Kuştepespor'dan eski talebesi olan Bektaş Berk ile anlaştı.

Vedat Dönmez kararını verdi

Ömerli Köyü Spor Kulübü Başkanı Vedat Dönmez, İASKF Genel Kurulu'nda destekleyeceği aday hakkında bir açıklama yaptı.

Pro Lisans Kursu Antalya'da devam ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından Antalya Titanic Deluxe Otel'de düzenlenen Pro Lisans Kursu devam ediyor.

Sultanbeyli Belediyespor'dan taziye mesajı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun Annesi Nimet Ekşioğlu’nun vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

Yücespor'dan taziye mesajı

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Yücespor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun Annesi Nimet Ekşioğlu’nun vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

Mimarsinanspor'dan taziye mesajı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Fatih Mimarsinanspor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun Annesi Nimet Ekşioğlu’nun vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

Kadırgaspor'dan taziye mesajı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kadırgaspor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun Annesi Nimet Ekşioğlu’nun vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

Güngörenspor'dan taziye mesajı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Güngörenspor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun Annesi Nimet Ekşioğlu’nun vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

Erokspor’dan Ekşioğlu’na taziye mesajı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Erokspor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun Annesi Nimet Ekşioğlu’nun vefatı sebebiyle bir taziye mesajı yayınladı.

Küçükköyspor’dan Ekşioğlu’na taziye mesajı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükköyspor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun Annesi Nimet Ekşioğlu’nun vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

Üzümcü: Şampiyonluklar gelip geçer

Boğaziçi Spor Kulübü Yönetici Suat Üzümcü, Sefaköy Kartalspor Kulüp Başkanı Yener Dayı’nın demeci sebebiyle bir açıklama yayınladı.

Mamati'den taziye mesajı

Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı İbrahim Mamati, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun Annesi Nimet Ekşioğlu’nun vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

İstanbul Sinopspor deplasmanda kazandı

İstanbul U19/2 Ligi 10.Grup maçında İstanbul Kastamonuspor ile İstanbul Sinopspor, Vefa Stadında karşı, karşıya geldiler.

Yeni Ufukspor umudunu son haftaya taşıdı

İstanbul 2.Amatör Lig 11.Grup maçında sahasında lider Yenişehir’i ağırlayan Yeni Ufukspor rakibini 3-1 mağlup ederek son haftaya iddialı girmeyi başardı.

İBB'de finalistler belli oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel turnuvası yarı final maçları oynandı. Rakiplerini eleyen İSTAÇ ve Güvenlik Müdürlüğü şampiyonluk için mücadele etmeye hak kazandılar.

Birinci transfer ve tescil dönemi başladı

2014 - 2015 futbol sezonunda Birinci Transfer ve Tescil Dönemi 10 Haziran 2014 Salı günü başladı. Transfer Dönemi, FIFA kuralları gereği 12 hafta (84 gün) sürecek ve 1 Eylül 2014 Pazartesi günü sona erecek.

Bölgesel Amatör Lig sezon sonu değerlendirmesi

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig'de 2013-2014 sezonu tamamlandı. Profesyonel takımı olmayan 30 ilde futbol heyecanını yaşatarak çok önemli bir boşluğu dolduran BAL'da 79 ilimizden 152 takım mücadele etti.

Yener Dayı'dan Boğaziçispor'a sert yanıt

Sefaköy Kartalspor Kulüp Başkanı Yener Dayı, Türkiye U13 Şampiyonası elemelerinde yaşı büyük oyuncu oynattıkları iddiasında bulunan Boğaziçispor'a tepki gösterdi. Dayı iddialara da yanıt verdi.

Ağlayan futbolcuya Hakem şefkati

Sakarya'da oynanan Demirspor-Aslan FK U13 Ligi müsabakasında sakatlanan küçük futbolcu ağlayınca, Hakem Gökhan Kahyacık onu sakinleşmesi için kucağına alarak sahadan çıkardı.

Kayan: Artık Düzcespor'a sahip çıkma zamanı

Düzce’de 2013-2014 Süper Amatör Lig şampiyonu olarak  BAL  temsilcilerinden Akçakocaspor ile oynadığı baraj maçını kazanarak tekrar Bölgesel Amatör Lig'e yükselen  Düzcespor Basın sözcüsü Mutlu Kayan dobra dobra açıklamalarda bulundu.

Paşabahçespor'dan taziye mesajı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Paşabahçespor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun annesi Nimet Ekşioğlunun vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

Beykoz 1908 A.Ş.'den taziye mesajı

Beykoz 1908 A.Ş. TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun annesi Nimet Ekşioğlunun vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

Binkılıç 3 puanı 3 golle aldı

İstanbul 2.Amatör Lig 2.Grup'ta Yeşilbayır ile Binkılıçspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk takım 3-1 kazanırken 3 puanı alan taraf oldu.

Gücüyener teklifleri değerlendiriyor

Geçtiğimiz sezon başarılı olarak BAL'a terfi eden ancak Kulübü ile yollarını ayıran Teknik Direktör Serdar Gücüyener, sitemize yaptığı açıklamada serzenişte bulundu.

Aslantepespor son maça kaldı

İstanbul 2.Amatör Lig 12.Grup maçında Fatih temsilcisi Zabıtaspor'un Merkezefendi Stadında konuğu olan Aslantepespor, rakibini 4-1 mağlup etti ve 1.Amatör Lig için son maçı beklemeye başladı.

Beylerbeyi ligi galibiyetle kapattı

İstanbul U13 Ligi 45.Grupta F. Karagümrük ile Beylerbeyi ligin son maçında karşılaştılar. Vefa Stadındaki maçı konuk ekip ikinci  yarıda bulduğu goller ile 3-0 kazandı.

Beykoz Kulüpler Birliğinden taziye mesajı

Beykoz Kulüpler Birliği TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun annesi Nimet Ekşioğlu’nun vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

Çankırı Marufspor'dan taziye mesajı

Çankırı Marufspor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun annesi Nimet Ekşioğlunun vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

Yunus ve Kübra’ya mutluluklar

Silivrispor’un 18 yıl aradan sonra profesyonel olması ile kaptanlık pazobandını takan Yunus Yaşar ve Kübra Yaşar muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.

Sarıyerspor altyapıda seçme yapacak

Sarıyer Spor Kulübü Futbol Altyapı Takımları 2014–2015 Sezonu oyuncu seçmeleri 25-30 Haziran 2014 tarihlerinde Sarıyer Spor Kulübü Tesislerinde yapılacaktır.

1905 Maltepe Gençlik Türkiye Şampiyonasında

Türkiye U13 Şampiyonası İstanbul elemeleri 3 tur maçında Dudulluspor ile 1905 Maltepe Gençlik takımları Yeni Sahra Suni Çim Stadında karşı karşıya geldiler.

Sancaktepe Ziganaspor şampiyon oldu

İstanbul U11 Miniminikler Futbol Şenliği 18.Grubun iki yenilgisiz takımı Sancaktepe Ziganaspor ile Artukbey İlköğretim Okulu takımları şampiyonluk maçında karşı karşı geldiler.

Tunaspor Cihan ile yeniden anlaştı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor Kulübü, 2014 - 2015 Futbol Sezonunun ilk transfer çalışmasını, iç transferin gözde ismi Cihan Evin'i tekrar renklerine bağlayarak gerçekleştirdi.

Etilerspor'dan taziye mesajı

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Etilerspor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun annesi Nimet Ekşioğlu’nun vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı. 

Arnavutköy Belediyespor'dan taziye mesajı

İstanbul Bölgesel  Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor  Yönetim Kurulu, Annesi vefat eden İstanbul İl Başkanı Sayın Yemen Ekşioğlu için bir taziye mesajı yayınladı.

Gol düellosunu Sancaktepespor kazandı

İstanbul U19/2 Ligi 24.Grupta iddiası olmayan iki takım Sancaktepespor ile Örnek Gençlikspor takımları Alemdağ Stadında karşı karşıya geldiler. Dokuz golün atıldığı zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi son saniye attığı gol ile 5-4 Sancaktepespor kazandı.

Gürpınarspor Türkiye finallerinde

U13 Ligi Türkiye şampiyonasında maçında Gürpınar, Ayazağaspor'u 2-1 mağlup ederek finallerin biletini cebine koyarken, maçın sonlarında Ayazağaspor teknik heyeti ile Hakem arasında yaşanılanlar hayret verici nitelikteydi.

Boğaziçispor çok tepkili

U13 Ligi Türkiye Şampiyonası maçında Sefaköy Kartal ile karşılaşan ve 0-0 sona eren maçı penaltılarla kaybeden Boğaziçispor, rakip takımdan 4 futbolcuya itiraz etti.

Son dakika golü ile tur geldi

U13 Ligi Türkiye şampiyonasına gidecek takımı belirleyecek maçta Bağcılar Eğitimspor, Kemer FK'yı 2-1'lik skorla geçip Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

İkitellispor zorlanmadan tur biletini kaptı

İstanbul U13 Ligi 3.Tur karşılaşmasında İkitellispor ile Esenlerspor karşı karşıya geldi. İkitellispor rahat bir oyun ortaya koyduğu maçı 3-1 kazanarak adını Türkiye Şampiyonasına yazdırdı.

Bağlarbaşı, Fikirtepe'nin direncini erken kırdı

U13 Ligi Türkiye şampiyonasına gidecek takımı belirleyecek maçta Bağlarbaşı ve Fikirtepe Dumlupınarspor, Selimiye Stadında karşılaştılar.

Ercan Üner Arnavutköy Belediyespor'u bırakıyor mu?

Müthiş bir çıkış yakalayarak Arnavutköy tarihinde önemli bri başarı elde edn Arnavutköy Belediyespor’da ayrılık rüzgarları esmeye başladı.

Albayrak tek golle kazandı

U13 Ligi Türkiye Şampiyonası eleme maçında Artukbey İlköğretim Okulu ile Albayrak, Selimiye Stadında karşılaştılar.

Albayrak İrfan Köklü ile devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig şansını baraj maçında kaybeden Albayrak, 2014-2015 sezonunda takımını yine deneyimli Teknik adam İrfan Köklü'ye emanet etti.

Pazartesi, Haziran 09, 2014

Düzce İdman Yurdu'ndan taziye mesajı

Düzce İdman Yurdu Spor Kulübü, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun annesi Nimet Ekşioğlu'nun vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

Altın Ayaklarspor'dan taziye mesajı

Fikirtepe Altın Ayaklar Spor Kulübü, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun annesi Nimet Ekşioğlu'nun vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

1923 Esenkentspor'dan taziye mesajı

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden 1923 Esenkentspor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun annesi Nimet Ekşioğlu'nun vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

Galataspor'dan taziye mesajı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Galata Spor Kulübü, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun annesi Nimet Ekşioğlu'nun vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

Ceylanspor'dan taziye mesajı

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Ceylanspor, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun annesi Nimet Ekşioğlunun vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

Irmakspor'da Nejat Öntaş dönemi

İstanbul Süper Amatör Lig'de yeni sezona iddialı hazırlanan Irmakspor, tecrübeli teknik direktör Nejat Öntaş'la anlaşmaya vardı.

Mutlu sona Karadolap ulaştı

İstanbul 2.Amatör 5.Grupta mutlu sona Eyüp temsilcisi Karadolapspor ulaştı. Yeşil-siyahlılar son maçında Yavuz Selim İlköğretim Okulu'nu 4-1 mağlup etmeyi başardı.

Fatih Hilalspor'dan dramatik son!

Vefa Stadında uzun süre unutulmayacak bir 90 dakika oynandı. Kazanması halinde 1.Amatör Lig şansını son maça bırakacak olan Fatih Hilalspor, 2-1 önde götürdüğü maçı 90+5 ve 90+7'de yediği gollerle 3-2 kaybetti ve üst lig şansını harcadı.

Beştelsiz şampiyonluğunu ilan etti

İstanbul 2.Amatör Lig oldukça kaliteli bir kadro kuran Zeytinburnu temsilcisi Beştelsiz, ligde oynadığı 17 maçın 16'sını kazanarak 1.Amatör Lige terfi etti. Mavi-beyazlılar son maçında Hamidiyespor'u 3-0 mağlup ettiler.

Çavuşbaşıspor camiasi kahvaltıda buluştu

Yaşar Şahin Başkanlığındaki yönetimi ile atağa kalkan ve kurumsal bir kimliğe kavuşma yönünde ciddi projeler geliştiren Çavuşbaşıspor, bir "Ahde Vefa" kahvaltısı düzenleyerek güzel bir faaliyete daha imzasını atmış oldu.

Dudulluspor'dan taziye mesajı

Ümraniye Bölgesi Kulüpler Birliği ve Dudulluspor Başkanı Ali Yazlı, TFF İstanbul İl Başkanı Sayın Yemen Ekşioğlu’nun annesi Nimet Ekşioğlu vefat nedeniyle taziye mesajı yayınladı.

Kelle İbrahim turnuvasında grup maçları tamamlandı

Gümüşsuyuspor Futbol Sahasında devam etmekte olan Kelle İbrahim Veteranlar Futbol Turnuvasında grup maçları tamamlandı. Gruplarında ilk 4 sırayı alan toplam 8 takım yola devam ederken, 4 takım ise turnuvaya veda etti.

Sultanbeylispor'dan taziye mesajı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Sultanbeylispor Yönetim Kurulu, Annesi vefat eden İstanbul İl Başkanı Sayın Yemen Ekşioğlu için bir taziye mesajı yayınladı.

Bayrampaşa Tunaspor'dan taziye mesajı

Bayrampaşa Tunaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Annesi vefat eden İstanbul İl Başkanı Sayın Yemen Ekşioğlu için bir taziye mesajı yayınladı.

Nurtepe şampiyon olarak geri döndü

Geçtiğimiz sezon 2.Amatör Lige düşen Nurtepespor, 1 sezon aradan sonra şampiyon olarak 1.Amatör Lige geri döndü. Kırmızı-yeşiller final maçında ilk maçta 2-1 mağlup olduğu Giresun Emeksan'ı 4-0 mağlup etti.

U19'larda şampiyon İzmir BŞB. oldu

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2013 - 2014 sezonu U19 Türkiye Şampiyonası finali Konya Atatürk Stadyumu'nda oynandı. Üst Klasman Hakemi Deniz Çoban'ın yönettiği müsabakada Sakarya Erenlerspor'u 2-0 mağlup eden İzmir Büyükşehir Belediyespor, Türkiye şampiyonu oldu.

Hasip Dinçsoy'dan beş yıldızlık galibiyet

İstanbul U19/2.Ligi 16.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Hasip Dinçsoy İ.Ö.O. Albayrak Suni Çim Sahasında Beyoğluspor'u misafir etti.  Çekişmeli geçen mücadeleyi 5-2 kazanan Hasip Dinçsoy İ.Ö.O. zirve yarışını önümüzdeki haftalara taşıdı.

Fikirtepe Dumlupınar 10 kişiyle kazandı

U13 Ligi Türkiye Şampiyonası maçında Vefa ile karşılaşan Fikirtepe Dumlupınar 35 dakika 10 kişi oynadığı maçta Vefa'yı 1-0 mağlup ederek Bağlarbaşı'nın rakibi oldu.

12 bin bisikletli Boğaz Köprüsü’nden geçti

Birleşmiş Milletler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, İstanbul Valiliği, Bakırköy Belediyesi, Avrupa Bisiklet Federasyonu ve Bisikletliler Derneği işbirliği ile düzenlenen İstanbul 1.Uluslararası Bisiklet Festivali kapsamında düzenlenen Kıtalararası Boğaz Geçişine 12 bin bisikletli katıldı.

Pedallar Soma için döndü

Birleşmiş Milletler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, İstanbul Valiliği, Bakırköy Belediyesi, Avrupa Bisiklet Federasyonu ve Bisikletliler Derneği işbirliği ile düzenlenen İstanbul 1.Uluslararası Bisiklet Festivali Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı’nda başladı.

Sönmez, acısını paylaşanlara teşekkür etti

Kardeşi Mehmet Ali Sönmez’i Cuma günü toprağa veren Fatih Yayla Kulübü Yöneticilerinden Metin Sönmez, Sitemiz aracılığı ile bir mesaj yayınladı.

Fatih Vatanspor işini zora soktu

İstanbul U19/2.Ligi 14.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Fatih Vatanspor ile Hamidiyespor Albayrak Suni Çim Sahasında karşı karşıya geldiler. Oldukça çekişmeli geçen mücadeleyi 4-1 kazanan Hamidiyespor grubun yeni lideri oldu.

Beyköy Belediyespor 'Yıldırım' dedi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor, Mustafa Yıldırım ile anlaştı.

Saçmalıpınarspor hocası sezonu değerlendirdi

Düzce 2.Amatör B-Gurbununda  ligi, 10 maçta 27 puan toplayarak gurubu birinci bitirerek şampiyon olan Gölyaka temsilcisi Saçmalıpınarspor hocası Nejdet Uygun ile Düzce temsilcimiz İbrahim Tuzcu bir sohbet gerçekleştirdi.

Güngörenspor'da Başkan değişmedi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Güngörenspor'da yapılan genel kurul sonrasında Erol Pehlivan yeniden başkanlığa seçildi.

Albayrakspor, Artukbey İ.Ö. maçına hazır

İstanbul U13 Ligi 12. Grubta 14 maçınıda kazanarak yenilmeden şampiyon olan Albayrakspor, İstanbul elemeleri 2.tur maçında Bakırköy Aslanspor'u elemişti.

Pazar, Haziran 08, 2014

Yemen Ekşioğlu'nun annesi vefat etti

TFF İstanbul İl Başkanı Sayın Yemen Ekşioğlu’nun annesi Nimet Ekşioğlu vefat etmiştir.

Çatalca'da altyapı güçlendirildi

Çatalcaspor’da daha önce alt yapıda tek başına mücadele eden Mutlu tarkan’ın yanına Erkan Gündoğdu ve Oğuz Türkönde göreve getirildi.

Küçükçekmece'nin parlayan yıldızı Halkalı Taştepespor

Son 5 yıldır gelen şampiyonluklar ve altyapısından Profesyonel kulüplere futbolcu veren Halkalı Taştepespor altyapının başarısını gözler önüne seriyor.

Altunçayspor son maçında lidere yenildi

Düzce 2.Amatör Ligi bu hafta oynanan müsabakalarla devam etti. Akçakoca stadında saat 15.00'de başlayan Altunçayspor ile Saçmalıpınarspor  karşılaştı. Altunçayspor çok çekişmeli geçen ve iyi oynadığı maçta Saçmalıpınarspora 2-1 yenildi.

Gençtürk: Külüpler asil unsurdur

İlçe gezilerine devam eden İASKF Başkan adayı Seymen Gençtürk, seçilmeleri halinde bahaneler değil, işler üreteceklerini söyledi. Kartal Kulüpler Birliği’nin sabah kahvaltısı davetinde, ilçedeki tüm kulüp temsilcilerine seslenen Seymen Gençtürk, dedikodu ve laf yerine iş üreteceklerini söyledi.

Son saniyede gelen Gür'zafer'

İstanbul U19/2.Lig 14.Grup’ta Mecidiyeköy Tayfunspor ile Gürzaferspor, Ayazağa Atatürk Stadı’nda karşılaştılar. Maçın ikinci yarısında 4 golü ve 3 kırmızı kartın çıktığı maçta son saniye golüyle Gürzaferspor maçı 3-2 kazandı.

Silivrispor’da İhsan Atun güven tazeledi

Hafta sonu olağan kongresini yaparak yeni sezon için kolları sıvayan Silivrispor’da İhsan Atun güven tazelerken yönetim kurulu listesinde de yenilemeye gitti.

Maçı kaybedince uzun süre yerden kalkamadılar

İstanbul U19/2.Lig 14.Grup’ta Hamidiyespor’u yendikten sonra şampiyonluğun en büyük favorilerinden olan Mecidiyeköy Tayfunspor, bugün son dakika golüyle 3-2 mağlup oldu ve siyah beyazlı futbolcular sahada adeta yıkıldılar ve uzun süre yerden kalkamadılar.

2.Amatör Lig 8 Haziran Sonuçları

İstanbul 2.Amatör Lig'de 8 Haziran 2014 Pazar günü oynanan maçların sonuçları haberimizin devamındadır.

Rumeli kolejinden Çatalcaspor’a ziyaret

Çatalca’nın ovayenice mahallesinde faaliyete geçen rumeli kolejinin yöneticileri dün Çatalcaspor kulübünü ziyaret ettiler. Sarı kırmızılı ekibin kulüp Başkan ve yöneticilerini alınan başarıdan dolayı kutlayan Rumeli koleji yöneticilerine Çatalcaspor yönetim kurulu sarı kırmızılı ekibin rozetlerinden ve kulübün duvar saatini hediye ettiler.

Bayrampaşa'da güneş açtı

İstanbul U11 Ligi 8. hafta maçında Terazidere Arda Turan sahasında Bayrampaşa Demirspor'un konuğu olan Güneştepespor'du.

Çavuşoğluspor Başkanının babası vefat etti

Çavuşoğluspor Kulübü Başkanı İbrahim Baygın'ın babası Niyazi Baygın vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Çavuşoğlu Merkez Camii'nden kaldırılacaktır.

Mevlit Özdek adaylığını açıkladı

Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor'da 15 Haziranda yapılacak genel kurulda Başkanvekili Mevlüt Özdek başkan adayı olduğunu açıkladı.

Çatalca'da sportif direktör Türkyılmaz oldu

Çatalcaspor’da yıllardır teknik heyette yer alan Hasan Türkyılmaz bu sezon sarı kırmızılı ekipte sportif direktörlük yapacak. Dün yapılan imza töreninde attığı imza ile teknik kadrodaki görevine devam edecek olan Hasan Türkyılmaz sportif direktör oldu.

Mustafa Saral, Süper Lige çıktı

Silivrispor’u 17 Yıl aradan sonra Spor Toto 3. Lige çıkartma başarısı gösteren ve daha sonra görevi İhsan Atun’a devreden Mustafa Saral, Spor Toto Süper Ligin yeni takımlarından İstanbul Başakşehirspor Futbol Kulübü Yönetiminde yer aldı.

Tepecikspor’dan bir yıldız kaydı

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Tepecikspor, orta alanda önemli silahını İnegölspor’a kaptırdı. Geçtiğimiz sezon takımın orta sahasındaki en önemli isim olan Yılmaz Özeren, 2. Lig takımlarından İnegölspor ile anlaşma imzaladı.

10 gollü maç Çayırbaşı Özkan'ın

İstanbul 2.Amatör Lig 4.Grup’ta gol düellosu şeklinde geçen maçı 6-4’lük skorla Çayırbaşı Özkan oldu.

Karşılaşmada Çatalzeytinspor’un gollerini İsmail, Oğuzhan(2) ve Hakan kaydederken, konuk takıma galibiyeti getiren golleri Onur, Serdar, Ali Barış(2), Alper(2) kaydetti. Ev sahibi takımdan 2, Çayırbaşı Özkanspor’dan bir futbolcu kırmızı kart gördü. Maçın ilk yarısını 3-2 önde kapatan Çatalzeytinspor, ikinci yarıda yediği kırmızı kartlar sonrasında oyundan düştü ve peş peşe goller yiyerek mağlup oldu.

 

Çatalzeytinspor Başkanı Hasan Özbey, Turgut Demirkıran, Muzaffer Okan ve Çayırbaşı Özkanspor Başkanı İhsan Doğan, Memiş Kayacık birlikte izlediler.

 

 

STAT: Mehmet Akif Ersoy(Örnektepe)
HAKEMLER: Kutsal Gurbetçi, Mert Can Yılmaz, Mertcan Ayoğlu
ÇATALZEYTİNSPOR: Tolga(Eren), İlhan, Erol, Murat(Ömer), Kerem, Reşat, İlker(Ahmet), Hakan, Fuat, Oğuzhan
ÇAYIRBAŞI ÖZKANSPOR: Serhat, Süleyman(Burak), Görkem, Süleyman, Alper(Ayhan), Gökhan, Onur, Serdar, Ali, Barış, Cem, Niyazi

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

[gallery link="file" ids="130386,130387,130385,130384,130388,130389,130390"]

İstanbul Malatyaspor, genel kurul toplantısı yapacak

22 Haziran Pazar, 13:00’de İstanbul Malatyaspor, olağanüstü genel kurul toplası yapacak.

Etilerspor kazandı ve zirve karıştı

İstanbul U19/2.Ligi 15.Grup’ta Etilerspor lider Kocasinan Sitespor’u tek golle mağlup ederek puanları eşitledi.

Kazananın tur atacağı maçta gol yok

İstanbul 2.Amatör Lig 8.Grup’ta kazananın şampiyonluğunu ilan edeceği maçta gol sesi çıkmadı. Muradiyespor ile Poligon Fethiyespor maçı başladığı gibi bitince, Muradiye avantajı ele geçirirken, Poligon Fethiyespor’da işler biraz karıştı.

Cumartesi, Haziran 07, 2014

Ortaköyspor, Kentyıldız’a yara verdi

İstanbul U19/2.Ligi 9.Grup’ta Ortaköy ile Esenler Kentyıldızspor karşı karşıya geldi. Beşiktaş temsilcisi maçı 3-1 kazanıp puanını 18’e yükselti, konuk takım 22 puanda kaldı. Karşılaşma sonrasında ise bazı istenmeyen olaylar yaşanırken, bazı camların kırıldığı görüldü.

2. Amatör Lig 7 Haziran Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün oynanan maçların sonuçları haberimizin devamındadır...

Çankırı Marufspor'dan açıklama

TFF'nin, lisansta sahtecilik nedeniyle hakkında küme düşme kararı verdiği Çankırı Marufspor'da yönetim kurulu bir açıklama yaptı.

Naroğlu: Yine uzun vadede anlaştık

Çatalcaspor’un başkan yardımcılarından ve basın sözcüsü Lokman Naroğlu yeni sezon öncesi yapılan imza töreninde yaptığı konuşmada Çatalcaspor’un önümüzdeki sezondaki teknik kadrosuna başarılar diledi. Kadir Akbulut’la yine uzun vedede anlaştıklarını ve bu üç yıllak süre içerisinde Çatalcaspor’un büyük başarılara imza atacağını söyledi.

Erçevik geri döndü

Çatalcaspor’da daha önce Süper Amatör Lig'de görev yapan teknik direktör Cahit Erçevik Kayseri Şeker’de iki sezon çalıştıktan sonra 3.lig sevincini yaşamıştı. Son olarak geçtiğimiz sezon 1930 Bafraspor’da görev yapmıştı. Çatalcaspor’da ismi defalarca anılan Cahit Erçevik sarı kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmelerden sonra anlaşmaya vardı ve teknik direktör Kadir Akbulut’un yardımcısı olarak dün imzayı attı.

Akbulut: Bu benim için ikinci etap

Çatalcaspor’un nikah tazelediği teknik direktör Kadir Akbulut sakin ve az konuşan kişiliği ile tanınıyor. Yapılan imza töreninde konuşan Kadir Akbulut üç yıl evvel Çatalcaspor’la anlaştığında uzun vadede başarı kazanmak istediklerini söylediğini hatırlatarak bu başarıya ulaştıklarını hatırlattı.

Çatalcaspor’da Akbulut imzaladı

TFF 3.Lig ekiplerinden Çatalcaspor yeni sezon öncesi ilk transfer çalışmasını yaptı.Dün Çatalcaspor kulübünde yapılan imza töreninde Kadir Akbulut’la üç yıllık sözleşme imzalayan sarı kırmızılı ekip, Akbulut’un yardımcılığına Cahit Erçevik’i getirdi.

Beykoz 1908, Tek Rumeli Tv'deydi

2013-2014 Sezonu öncesinde Mehmet Şahin ve bir grup arkadaşı tarafından düşünülen bir proje kapsamında Beykoz 1908 A.Ş. Altyapısının yönetiminin devir alınması 3 şampiyonluğu da beraberinde getirdi.

Zorlu mücadeleyi Dikilitaşspor kazandı

Türkiye U13 Şampiyonası İstanbul elemeleri ikinci tur maçında Sarıgazispor ile Dikilitaşspor takımları Selimiye Stadında karşı karşıya geldiler. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi 2-1 kazanan Dikilitaşspor, Gazi Mahallesi'nin rakibi oldu.

Çekişmeli geçen maçı Esenler kazandı

Türkiye U13 Şampiyonası İstanbul elemeleri ikinci tur maçında Esenlerspor ile Beykoz 1909 A.Ş. karşı karşıya geldi. Seyrantepe Stadı’nda yoğun yağış altındaki maçtan tek golle Esenlerspor galip ayrıldı.

Boğaziçispor iki golle finale kaldı

Türkiye U13 Şampiyonası İstanbul Elemeleri ikinci tur karşılaşmasında Boğaziçispor ile Feriköyspor karşı karşıya geldi. Beşiktaş temsilcisi maçı 2-0 kazanarak bir üst tura çıktı.

Son gülen Bağlarbaşı oldu

Türkiye U13 Şampiyonası İstanbul elemeleri ikinci tur maçında Tepebağ Kültürspor ile Bağlarbaşı karşı karşıya geldi. Gollü ve çekişmeli geçen maçı Üsküdar temsilcisi 3-2 kazandı.

Arda Turan'dan vefa örneği

Milli futbolcu Arda Turan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'i makamında ziyaret etti. İspanya'nın Atletico Madrid takımında futbol yaşantısını sürdüren Arda Turan, 30 Mart'ta yeniden Bayrampaşa Belediye Başkanı seçilen Atila Aydıner'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Alkışlar eşliğinde çıktı, yine kazandı

İstanbul 2.Amatör Lig 10.Grubun açık ara lideri Kısırkayaspor, ligin dibinde bulunan İstanbul Gençlergücüspora konuk oldu.  Sarıyer temsilcisi maçı 5-2'lik skorla kazanıp 3 puanı alan taraf oldu.

Cuma, Haziran 06, 2014

Artukbey İ.Ö. bir üst tura adını yazdırdı

Türkiye U13 Şampiyonası İstanbul elemeleri ikinci tur maçında Artukbey İ.Ö. ile Erokspor takımları Selimiye Stadında karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen mücadeleyi ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 kazanan Artukbey İ.Ö. 3. Tura yükselen takım oldu.

Ayazağaspor son nefeste

Türkiye U13 Şampiyonası İstanbul Elemeleri ikinci tur karşılaşmasında Ayazağaspor, çekişmeli geçen maçta Cevizli Anadoluspor’u 1-0 mağlup etti. Maçtaki tek golü oyuna girdikten beş dakika sonra Hüseyin Emre kaydetti.

Yenisahra Stadı’nda oynanan karşılaşma 60 dakika boyunca büyük çekişmeye sahne oldu. 52.dakikada Serhat’ın yerine dahil olan Hüseyin Emre, 59.dakikada orta alandan Hakan’ın pasına hareketlendi ve karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruş yaparak Ayazağaspor’a turu getirdi.

Ayazağaspor 3.turda Kanaryaspor’u 2-0 mağlup eden Gürpınarspor ile karşılaşacak.

STAT: Yenisahra
HAKEM: İzzet Erol
CEVİZLİ ANADOLUSPOR: Cüneyt, Rahmi, Doğukan, Resul, Burak, İsmail(Dk.60 F atih), Oğuz, Furkan, Abdullah, Talha, Mert
AYAZAĞASPOR: Ömer, Eyüphan, Mehmet, Bora, Agit, Murat, Serhat(Dk.52 Hüseyin Emre), Tahir, Hakan(Dk.60+1 Batuhan), Umut(Dk.60+2 Muhammed), Berkant
GOL: Dk.57 Hüseyin Emre

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

[gallery link="file" columns="4" ids="130183,130184,130185,130186,130190,130189,130188,130187,130191,130192,130193,130194,130198,130197,130196,130195,130199,130200,130201,130202"]

 

Dudulluspor kaptanıyla güldü

Türkiye U13 Şampiyonası İstanbul Elemeleri ikinci tur karşılaşmasında Çeliktepespor ile Dudulluspor karşı karşıya geldi. Dudulluspor’un tek golle galip geldiği maçta golün sahibi Murat bir de penaltı atışından yararlanamadı.

Öz Nakkaşspor 1. Amatör Lig'de!

İstanbul 2. Amatör Lig 3. Grup’ta mücadele eden sezonun flaş takımı Öz Nakkaş ligin bitimine 2 hafta kala 1. Amatör Lig’e yükselmeyi garantiledi...

U13 İstanbul elemeleri 2. tur

Türkiye U13 Şampiyonası İstanbul elemelerinde bugün ikinci tur maçları oynandı. Alınan sonuçlar haberimizin devamındadır...

Çalışkan gitti, Erçevik geliyor!

Bu sezon müthiş bir sezon geçiren ve 3.Lige terfi eden Çatalcaspor’da Antrenör Cem Çalışkan görevinden istifa etti.

Kritik maçın galibi Kurfalıspor

İstanbul 2.Amatör Lig 18.Grubta zirve yarışını sürdüren Kartal Yuvası ile Kurfalıspor takımları, Kartal Bulvar Stadı'nda karşı karşıya geldiler. İki Kartal takımının mücadelesinde gülen takım ikinci yarıdaki üstün oyunuyla iki gol bulan Kurfalıspor oldu.

Yazar Sancaktepe Belediyespor'dan ayrıldı

Sancaktepe Belediyespor U17 Takımı Teknik Direktörü Tayfun Yazar görevinden ayrıldı. Yazar bir açıklamayla Kırmızı-Beyazlı camiaya teşekkür etti.

1923 Esenkentspor'un büyük başarısı

1923 Esenkentspor, İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta bitime iki hafta kala 1. Amatör Lig'e çıkmayı garantiledi. Kulüp böylece ilk senesinde büyük bir başarıya imza attı.

Görkem Bağlarbaşı'na veda etti

Bağlarbaşıspor'un başarılı file bekçisi ve takım kaptanı Görkem İbrahimoğlu, beş sezon forma giydiği bordo-beyazlı kulüpten ayrıldı.

Afrika Uluslar Kupası başladı

İstanbul'da yaşayan binlerce Afrikalıyı her yıl bir araya getiren Afrika Uluslar Kupası'nın dördüncüsü Fatih Mimarsinan Stadı'nda başladı.

Ankarasporlu Sedat Yüce hayatını kaybetti

Ankaraspor'un genç futbolcusu Sedat Yüce, denizde boğularak hayatını kaybetti.

"Biz Kulüpler Birliği Üyesi Değiliz"

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Okmeydanı Fetih Spor Kulübü tarafından Sitemize bir açıklama yapıldı.

Bakırköy'de gol sesi çıkmadı

İstanbul U19/2.lLigi 13.Grup'ta Alibeyköy İmarspor ile Güngören Doğuşspor arasında oynanan karşılaşma golsüz sona erdi.

Emlakbankspor ikinci yarıda

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup mücadelesinde, sezonun ilk karşılaşmasında 9 gollü galip geldiği Taşolukspor karşısında, rehavetin de etkisi ile ecel terleri döken Emlakbankspor, ikinci yarıda müthiş bir geri dönüş yaparak 3 puanı almasını bildi.

Perşembe, Haziran 05, 2014

Reşitpaşaspor'dan taziye mesajı

Reşitpaşaspor Kulübü, vefat eden Çayırbaşıspor antrenörü ve aynı zamanda eski antrenörleri Ahmet Erdeniz için taziya mesajı yayınladı.

Bence Ali... DÜŞMEZ!

Şunun şurasında İASKF seçimlerine sayılı günler kaldı...3 adaylı seçimde kulüpler kendi görüş ve düşünceleri kapsamında oylarını kullanacak temsilcilerini seçecek. Seçim sürecinde birkaç kez Ali Düşmez’in programlarına katılma imkanı buldum.

Afkan: Bu karar kabul edilemez

Çankırı Marufspor Başkan Vekili İlhan Afkan, AFDK'nın haklarında verdiği sahtecilik nedeniyle küme düşürme cezasının haksız olduğunu, olayda kulüp olarak hiçbir suçlarının olmadığını söyledi.

Cevahir sağduyu çağrısı yaptı

Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir yaptığı açıklamada 15.Olağan Kurulu’nu yapacak olan İstanbul ASKF seçimleri öncesinde birlik-beraberlik içinde olması gerektiğini ifade etti.

Marufspor küme düştü Zeytinburnu SAL'da

Amatör Futbol Disiplin Kurulu, 12.01.2014'te oynanan Zeytinburnusupor-Çankırı Marufspor 1.Amatör Küme maçıyla ilgili ev sahibi ekibin itirazını karara bağladı. Sahtecilik yaptığı gerekçesiyle Marufspor küme düşürüldü.

Güzelhisarspor’da mangal ziyafeti

İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Güzelhisarspor Kulübü sporcu velileri ve spora katkı veren spor sevdalıların katılımı ile minik takım genç ve a takım oyuncuları ve yönetim kurulu üyelerinde katılımlarıyla yapılan mangal keyfi yaptılar.

Business Cup'ta en büyük İSTAÇ!

Business Cup 2014 Bahar dönemi şampiyonu, finalde Konya Adliye takımını 2-1lik skorla yenen İSTAÇ takmı oldu.

İstiklalspor’un yeni Hocası Mehmet Kaplan oldu

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Osmaniye İstiklalspor, Teknik Direktör Mehmet Kaplan ile anlaşma sağladı.

Düşmez: Amatörlere soluk aldırdık

16 Haziran'da yapılacak İstanbul ASKF seçimleri öncesinde ilçeleri ziyaretini sürdüren Ali Düşmez, 2.sefer geldiği Eyüp'te iyi karşılandı. Katılımın yoğun olduğu ziyaret Düşmez için çok olumlu geçti.

Okur: Mutluluğu yaşayamadık

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Paşabahçespor'da gerçekleşen kongre sonrasında göreve gelen yeni Başkan Coşkun Okur, mutluluğu yaşayamadıklarını ifade etti.

Poligon Fethiyespor'dan taziye mesajı

Poligon Fethiyespor Yönetim Kurulu, vefat eden Çayırbaşıspor antrenörü Ahmet Erdeniz için taziya mesajı yayınladı.

Ahmet Erdeniz vefat etti

Emirganspor ve Çayırbaşıspor Kulübü'nde görev yapmış olan Antrenörlerimizden Ahmet Erdeniz vefat etmiştir.

Eyüp Kulüpler Birliği toplantısı gerçekleşti

Eyüp Kulüpler Birliği haftalık toplantısı Öz Alibeyköyspor kulübünde yapıldı. Toplantıda Kulüpler Birliği Başkanı Yahya Sünnetçi, İstanbul ASKF seçimlerinde Ali Düşmez için Kulüplerden oy istedi.

Akpınar, Küçükçekmece Kulüplerini ziyaret etti

İASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar ve ekibi seçim çalışmaları programları doğrultusundan bu sefer ki durakları Seymen Gençtürk'ün Başkanlığını yaptığı Küçükçekmece Kulüpler Birliğiydi.

Gençtürk, Bayrampaşa'da projelerini anlattı

Yaklaşan İASKF seçimleri öncesinde Başkan Adayı Seymen Gençtürk, Bayrampaşa'da Kulüplerle buluştu, projelerini anlattı.

Akpınar da resmen Aday

16 Haziran 2014 Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimlerinde Başkanlık için bir resmi başvuru da Av. Ahmet Akpınar’dan geldi.

Arnavutköy Belediyespor’da ayrılık rüzgârları başladı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor'da defansın usta ayağı İsmail Alper Balaban ve forvet Deniz Satılmış yeni sezonda farklı bir kulüpte oynamak için yuvadan uçtu.

Metin Sönmez’in acı günü

Fatih Yaylaspor Yöneticilerinden ve TFF İstanbul İl Başkanlığı Tertip Komitesi Üyesi Metin Sönmez’in Antalya’da yaşayan kardeşi Mehmet Ali Sönmez vefat etti.

Çarşamba, Haziran 04, 2014

Demokrasi kültürümüz oluşuyor

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimleri Büyük Ailemize hayırlı olsun. Yerel Basından, sohbet ortamlarından, telefon trafiğinden ve yapmış olduğumuz toplantılardan şunu anlıyoruz ki; Demokrasi Kültürü spor camiamızda bedeller ödeyerek oturacak gibi gözüküyor.

Dikili: Ortaçeşmespor'u satmak gibi bir niyetimiz yok!

Bir süredir Beykoz İlçe Spor Kamuoyunda dillendirilen ve Ortaçeşme Spor Kulübü, bir işadamına satılacak türündeki dedikodulara Kulüp Başknı Ali Rıza Dikili imzalı bir basın açıklaması ile sert bir cevap geldi.

Acıbademspor liderliği kimseye bırakmıyor

İstanbul 2.Amatör Lig 15.Grup'ta Acıbademspor, Ortadağspor ile Alemdağ Stadı'nda karşı karşıya geldi. Üsküdar temsilcisi maçı 6-2 kazanarak liderliği kimseye bırakmadı.

Beykoz 1908 A.Ş iyi başladı

U13 Yaş Grubu Türkiye Şampiyonası ilk etap müsabakalarının İstanbul ayağında Beykoz 1908 A.Ş. Takımı Özalibeyköyspor'u 5-1 ile geçti. Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Sahasındaki müsabakanın ilk yarısından 1-0 galip ayrılan sarı-siyahlı ekibimiz ikinci yarıda güzel futbolunu devam ettirdi.

Nurtepe bir sezon aradan sonra 1. Amatör'de

İstanbul 2. Amatör Lig 6. Grup'ta Nurtepespor bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Batı Trakyaspor "Kaya ile devam" dedi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü yeni sezonunda da genç teknik adam Serkan Kaya ile devam kararı aldı.

Sabri Yılmaz güven tazeledi

Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü Başkanı Sabri Yılmaz, dün yapılan 9. Olağan Genel Kurul'unda yeniden Başkanlığa seçildi.

Düşünün, taşının kararınızı öyle verin!

16 Haziran 2014 günü İstanbul adına önemli bir seçim olacak. Öncelikle bu dönemde ve seçim sona erene kadar her üç adayının da sağduyulu olması, hoşgörülü olması ve eleştirilere açık olması gerektiğinin altını çiziyorum. Nihayetinde adaylar yarışacak, projelerini ortaya koyacak ama sonucunda bir kişi ekibi ile birlikte İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı olacak. Başkanı da Kulüplerimiz ve Delegeleri belirleyecek.

Irmakspor'da yeni bir dönem

İstanbul Süper Amatör Lig'de yeni sezonda iddialı bir ekip kurmak isteyen Irmakspor'da yönetim düğmeye bastı. Başkan Cenap Altınok, Cahit Kesler'i tam yetkili olarak atadı.

ISS turnuvasında final maçlarına gelindi

5 yıldır düzenlenen ISS Facility Services futbol turnuvasında grup maçları geçtiğimiz hafta oynandı ve final grubuna kalan 4 takım belli oldu.

İbrahim Zeydan Patnos ile yollarını ayırdı

Geçtiğimiz sezon BAL 1.Grupta mücadele eden ve sezonu 7.sırada tamamlayan 20 yaşındaki stoper, Kulübü ile yollarını ayırdı.

Adı Amatör, soyadı para

Sakarya’da 2. Amatör Lig başladı. Başlamasına da futbolumuzda ne tat var ne de bir güzellik. Karasu ve Kocaali takımlarının yer aldığı Kuzey grubunda maçlar dolu dizgin oynanmakta.

U19 Türkiye Şampiyonası finalleri Konya'da oynanacak

2013-2014 sezonu U19 Türkiye Şampiyonası final müsabakaları 7 ve 8 Haziran 2014 tarihlerinde Konya'da oynanacak.

Selimpaşaspor sportif faaliyetlerde uçuşa geçti

Silivri’nin köklü tarihi bulunan Selimpaşaspor Kulübü sportif branşlarda kurduğu kategorilerle ilçenin parmakla gösterilen kulüpleri arasındaki yerini aldı.

Silivri’den, Tonta ve Gençtürk’e güçlü destek

Haziran ayının 16’sında gerçekleştirilecek olan İASKF olağan kongresinde Seymen Gençtürk’ün listesinden girerek sportif hizmetlerine devam etmeyi planlayan Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta ilçe kulüplerinin desteğini aldı.

Trabzonspor'un İstanbul’daki seçmelerine yoğun ilgi

Trabzonspor Kulübü alt yapı bünyesine yeni yetenekler kazandırmak amacıyla düzenlediği seçmeler Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda başladı.

Salı, Haziran 03, 2014

Ramispor'da Çalışkan yeniden Başkan seçildi

İstanbul Süper Amatör Lig Kulüplerinden Rami Spor'da, 30.05.2014 Cuma günü yapılan kongre sonucunda Ramispor'da 2 yıldır başkanlık görevinde bulunan ve kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Ercan Çalışkan tekrar Başkanlığa seçildi.

Leventspor'da yeni Teknik Direktör belli oldu

2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Leventspor, Serdar Gücüyener ile yollarını ayırdıktan sonra Teknik Direktör olarak Yıldırım Tükenmez ile anlaştı.

Alibeyköy Parseller’in 9 yaşındaki yeteneği

Alt yapılarda elde ettiği başarılar ve bünyesinden çıkan yetenekli sporcular ile bilinen Alibeyköy Parseller, ilerleyen yıllarda adından sıkça söz ettireceğe benzeyen yeni bir yıldız adayı yetiştirdi.

İstanbul BBSK altyapı seçmelerine yoğun ilgi

Bu sezon yeniden Süper Lige çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a oyuncu kazandırmak amacıyla yapılan seçmeler dün başladı. Lacivert-turunculu ekibin seçmelerine oldukça yoğun bir ilgi var.

Öz Alibeyköyspor hazırlık maçında mağlup

İstanbul U13 Ligi 11.Grubu, Alibeyköy Parseller'in 1 puan önünde şampiyon olarak bitiren ve Türkiye Şampiyonası elemesinde Beykoz 1908 ile eşleşen Öz Alibeyköyspor, Alibeyköy Parseller ile hazırlık maçı yaptı.

Uzun: Dobrucaspor alt yapı kulübü olacak

Gaziosmanpaşa temsilcisi Dobrucaspor’un Teknik Direktörü Ömer Faruk Uzun "Kulübümüz velilerin tercih ettiği alt yapısı ile örnek bir takım ve kulüp olma yolunda adımlarını atmıştır" dedi.

F. Karagümrük’den altyapıya dev hamle

2.Ligin yeni ekiplerinden Fatih Karagümrük, eski başarılı alt yapısını geri döndürmek için ciddi bir hamle yaptı ve Coca-Cola Akademi liglerine girme kararı aldı.

Tunaspor'da teknik menejerlik devri

Süper Amatör Lig'in iddialı ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Futbol Takımı'nın idari kadrosuna Teknik Menajerlik sistemini getirdi.

Özdemir, Paşabahçespor'un kongresi ile ilgili konuştu

Bir önceki hafta sonunda gerçekleşen ve Beykoz İlçe Spor ve siyaset dünyasında bayağı ses getiren Paşabahçe Spor Kulübü Kongresinde yaşananlara ilişkin basın açıklamaları gelmeye devam ediyor.

Sarıyerspor'da görev dağılımı yapıldı

2014 Mayıs ayı içersinde yapılan olağan genel kurulda Sarıyer Spor Kulübü Yönetimi Başkan Saffet Akkoyun Başkanlığında şu şekilde oluştu.

Atun’dan, Kurt’a talimat, “takımı kur”

Yaklaşan yeni sezon öncesinde Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, Kulüp İdari Menajeri Özgür Kurt’a verdiği talimatla takımı oluşturmasını istediği bildirildi.

Başkan Altuntaş son noktayı koydu

Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor'un Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altuntaş, yakın zamanda istifasını sunan Tunaspor Kulübü Basın Danışmanı ve Sözcüsü Selim Açan'ın istifasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Takım 3.lige çıktı, sen nereye çıktın

Çatalcaspor’un başarısı dilden dile dolaşıyor. Bu tabiki büyük bir başarı bu konuda kim ne yaptıysa kim ne emek verdiyse teşekkürü hak ediyor.

İBB Turnuvasında yarı finale gelindi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimleri, iştirak şirketleri ve ilçe belediyeleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen spor şöleninde dün oynanan 4 maç ile yarı finale kalan takımlar belli oldu.

Geçmiş olsun İrfan Yazıcı

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lige yükselen Avcılar Belediyespor’un başarılı futbolcusu İrfan Yazıcı’nın dün oynanan özel turnuvada kolu kırıldı.

Güzelhisar Spor Kulübünden anlamlı Panel

İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Güzelhisarspor düzenlediği panelde "çocuk gelişimi, futbolda ahlak, şiddet ve centilmenlik" başlıklı bir panel düzenledi.

Gümüşsuyuspor'un gençleri tutulamıyor

İstanbul U19/2.Ligi 21.Grupta liderliğini elinde tutmasını bilen Gümüşsuyuspor'da şampionluk havasına girilmek üzere. Bu ana kadar yapmış olduğu 9 maçın tamamını galibiyet ile kapattı.

Kalesinde sadece 3 gole izin veren Beykoz temsilcisinde Antrenör Hasan Hız, futbolcularını başarılarından dolayı kutlarken, adım, adım şampiyonluğa gittiklerini ve sezon sonunda camialarına güzel bir hedie sunacaklarını söylerken, "Son oynadığımız Üsküdar Anadoluspor maçını da arzu ettiğimiz gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildik. Futbolcularım ma ç boyunca hiçbir an disiplinden kopmadı, futbolllarını sahaa en iyi biçimde ansıtmaa çalıştı. Onlarla gurur duyuorum" şeklinde konuştu.

mustafa kurtuluş

Gümüşsuuspor Genel Kaptanı Mustafa Kurtuluş ise yaptığı açıklamada Hasan Hız ve öğrencilerinin her hafta ortaya kodukları futbol ve aldıkları başarılı sonuçlar ile Gümüşsuyuspor camiasından daha da fazla takdir topladıklarını söylerken," Oynadığımız her maçtan galibietle ayrılmamızın anı sıra ligde bu yaş kategorisinde en az gol yiyen ekip konumuzda olmak ayrı bir gurur vesilemiz oldu. Hafta sonunda grup ikincisi olan ve 5 puan fark attığımız Pendik Doğanspor ile deplasmanda önemli bir müsabakaya çıkacağız. Bu maça sıkı bir antrenman programı ile hazırlanacağız. Büyük konuşmak istemezsem de eğer ki bu maçı alırsak artık bitime haftalar kala da olsa şampiyonuz diyebilecek hakkı kendimde buluorum" diye konuştu.

 

HABER: TALİP ERCAN

Damlaspor bunu hep yapıyor!

Türkiye Futbol altyapı eğitimi denilince hemen akla gelen 2-3 takımdan biri olan İstanbul Zeytinburnu ekibi Damlaspor U14 Takımı Türkiye Şampiyonasında 2. Turu da geçti. Böylece dörtlü finale adını yazdırarak yine Zeytinburnu’nun ve İstanbul’un tek temsilcisi olma başarısını gösterdi.

Kağıthane Belediyesi Yaz Spor Okullarına kayıt sürüyor

Kağıthane Belediyesi 2014 Yaz Spor Okulları kapsamında futbol, basketbol, voleybol ve jimnastik spor dallarında kayıtlar başlamıştır.

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.