Cuma, Ocak 31, 2014

Rumeli Hisarı'ndan Yenimahalle'ye destek

Rumeli Hisarıspor Kulübü, aynı ilçenin kulübü Sarıyer Yenimahalle SK'ya Klasman Grubu maçları öncesi başarılar diledi.


TÜFAD'dan Büyüköner'e önemli görev

TÜFAD İstanbul Şubesi Maltepe, Kartal, Sultanbeyli bölge sorumluluğuna, bölgenin tanınmış teknik adamlarından Murat Büyüköner getirildi.


Lider Alibeyköy Parseller rahat kazandı

Hedefini Türkiye şampiyonluğu olarak belirleyen Alibeyköy Parseller, sahasında konuk ettiği Emlakbank'ı 6-0 mağlup ederek 3'ncü maçını da kazandı.


Akşemsettinspor ilk galibiyetini aldı

İstanbul U16 Ligi 7.Grup maçında Eyüp temsilcisi Akşemsettinspor, Alibeyköy Parseller sahasında Sütlücespor'u konuk etti.


Acıbadem Üsküdar, Çekmeköy maçına hazır

İstanbul U19/1 Ligi 22.Grupta mücadele eden Acıbadem Üsküdarspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Çekmeköy maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenman ile tamamladı.


Feriköy'ün son transferi Uğur Turan

Teknik Direktörlüğe Hüseyin Köse'yi getiren ve Hocanın raporları neticesinde önemli transfere imza atan Feriköy, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yenibosna'nın başarılı futbolcusu Uğur Turan'ı da kadrosuna kattı.


Güle güle Erkan Hoca!

Son olarak Avcılar Belediyespor’da görev yapan ve camiası ve futbolcuları tarafından çok sevilmesi, dürüst kişiliği ve çalışkanlığı ile tanınan Erkan Bulut’un Manisa’ya tayini çıktı.


İçerenköy İdman Yurdu 1 attı 3 aldı

İstanbul U14 Ligi 30.Grup takımlarından İçerenköy İdman Yurdu,  Çakmak Stadında, Sarıgazispor'u misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi ev sahibi ekip kazanıp 3 puanın sahibi oldu.


İdealtepespor’dan 10 numara galibiyet!

İstanbul U14 Ligi 36. Grupta zirve yarışını sürdüren İdealtepespor, Çakmak Stadında Acıbadem Üsküdarspor'un misafiri oldu. Deplasman takımı İdealtepespor mücadeleyi üstün oyunuyla 10-0 kazanarak zirve yarışında olduğunu gösterdi.


Küçükköyspor Teknik kadrosuna takviye

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda mücadele eden Küçükköyspor’da Teknik heyete takviye yapıldı.


Göktürk Sarayspor farklı kazandı

İstanbul U14 Ligi 22.Grupta zirve mücadelesi veren Göktürk Sarayspor, Göktürk Stadında Yahya Kemalspor’u misafir etti. Ev sahibi ekip üstün oynadığı mücadeleyi farklı kazanıp zirve yarışından kopmayacağını gösterdi.


Geçmiş olsun Yiğit

İstanbul U14 Ligi 8.Grup takımlarından Yıldızspor'un başarılı Futbolcularından Yiğit Topal, Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başarılı bir Göz Ameliyatı geçirdi.


Fuat Cörüt’ün Anne acısı

1.Amatör Lig ekiplerinden Esenkent Gençlikspor’un Teknik Direktörü Fuat Cörüt’ün Annesi vefat etti.


Umut Burak Nişantaşı'nda

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu takımlarından Nişantaşı FK, Batı Trakyaspor'dan Umut Burak'ı transfer etti.


SAL Klasman Grubu'na bakış

Amatör futbolla uzun yıllardır ilgilenen yazarımız Mehmet Şentekin, İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu öncesi bir değerlendirme yazısı yazdı.


Perşembe, Ocak 30, 2014

Acıbadem Üsküdarspor lige veda etti

İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup'ta Acıbadem Üsküdarspor, cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle Orhanlıspor maçını hükmen 3-0 yitirdi. Mavi-Beyazlılar bu skorla küme düştü.


TFF karar verdi: Heybeliadaspor düştü

TFF İstanbul İl Başkanlığı 0-0 devam ederken çıkan olaylar nedeniyle yarım kalan Elmalıspor-Heybeliadaspor maçıyla ilgili kararını verdi.


Sarıgül: 2 yılda 17 futbolcumuz Profesyonel oldu

PTT 1.Lig temsilcisi İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un Altyapı Gençlik Geliştirme Programı Teknik Sorumlusu Mustafa Sarıgül, yaptıkları çalışmalar ile her geçen gün daha duruma geldiklerini söyledi.


Bakırköy Belediye Stadı'nda büyük olay

İstanbul U19 Ligi 3. Grup'ta Yücespor ve Kadırgaspor arasında çıkan maç büyük olaylara sahne oldu. Kadırgalı sporcular soyunma odası camlarını kırdı, bir yöneticinin eli kesildi, Kadırgaspor'un hocası fenalaştı.


Soğanlıkspor'dan takibe devam

İstanbul U14 Ligi 28. Grup'ta Soğanlıkspor, Öz Ataşehirspor'u 5-2 yenerek şampiyonluk umutlarını sürdürdü.


Dudulluspor son nefeste galip

İstanbul U16 Ligi 31. Grup'ta Dudulluspor deplasmanda Çavuşbaşıspor'u son anlarda bulduğu golle 1-0 mağlup etti.


Bayrampaşa kulüpleri 'Aydemir' dedi

Başkan Ali Kahraman’ın Belediye Başkan aday adayı olması nedeniyle Bayrampaşa Kulüpler Birliği'nde yapılan seçimde yeni başkanlığa Mustafa Aydemir seçildi.


Ekşioğlu'ndan İdealtepe açıklaması

İdealtepespor Kulübü'nün açıklamaları üzerine ulaştığımız TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, beyanatlarına açıklık getirdi.


Sercan’a geçmiş olsun ziyareti

Süper Amatör Lig ekiplerinden Güngörenspor’da forma giyen ve 3 hafta önce evinde geçirdiği kaza sonucu ölümle burun buruna gelen futbolcu Sercan Bektaş’ın durumu hızla iyileşiyor.


Acil kan arıyoruz!

Üsküdar'da bulunan GATA Haydarapaşa Eğitim Hastanesinde yatmakta olan hastamız Erol Arslan için B Rh (+) kana ihtiyaç vardır.


Tarı: 6 maç kala takımı ligden çekmek istedim

Bu sene İstanbul 1.Amatör Ligde şampiyon olarak Süper Amatör Lige terfi eden Örnektepespor’un Başkanı Bekir Tarı, sitemize açıklamalarda bulundu.


Çarşamba, Ocak 29, 2014

Gaziosmanpaşa hazırlık maçında göz doldurdu

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gaziosmanpaşaspor, hazırlık maçında Libya Premier Lig ekiplerinden El Medina ile karşılaştı.


Fatih Hilal'de Köktürk dönemi

İstanbul 2.Amatör Lig 13.Grup ekiplerinden Fatih Hilalspor'da Teknik Direktörlük görevine Oktay Köktürk getirildi. Tecrübeli çalıştırıcı dün takımı ile ilk antrenmanına çıktı.


İdealtepespor'dan Ekşioğlu'na tepki

İdealtepespor Kulübü, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu'nun genel sekreterleri Ali Tanrıyaşükür ve Acıbadem Üsküdarspor'a yaptıkları itirazla ilgili açıklamalarına sert tepki gösterdi.


Sarıyer Yenimahalle'den iki transfer

Sarıyer Yenimahalle SK, İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu maçları öncesi iki yetenekli ismi kadrosuna dahil etti.


Selvispor'da Birol Yalçın dönemi bitti

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Selvispor'da teknik direktör Birol Yalçın ve yardımcı antrenör Deniz Atak görevlerinden istifa etti.


İstanbul Hakemleri antrenman sahası bulamıyor

Üsküdar Burhan Felek Spor Kompleksinde 2 ay önce başlayan inşaat çalışmaları nedeniyle bu tesisi kullanamayan Hakemler antrenman yapacak saha bulamıyorlar.


İdealtepespor ne yapacağını şaşırdı!

İdealtepespor Maltepe sahilindeki tesisi için hem Milli Emlak'a hem de İBB'ye borç ödüyor. Buna rağmen sıkıntılar büyük. İBB, 8 yıllık sözleşmesi olan kulübe 'Çıkın' diyor. Kulüp Milli Emlak'la da mahkemelik.


Yeşil Ilgaz zirve yarışından kopmadı

İstanbul U19/1 Ligi 12.Grup takımlarından Boğaziçi, Beşiktaş Çilekli Tesislerinde ligin iddialı takımlarından Yeşil Ilgaz'ı misafir etti.


Ziganaspor liderliği bırakmadı

İstanbul U14 Ligi 36.Grubun lideri Sancaktepe Ziganaspor, Maltepe Başıbüyük Stadında grubun zayıf takımlarından 1923 Esenkent takımının misafiri oldu.


Sancaktepespor'dan Beşiktaş'a

İstanbul U16 ligi 31.grubun lideri Sancaktepespor’un 1998 doğumlu genç yeteneği Mert Çalışkan Beşiktaş’a transfer oldu. Mavi-Beyazlı Yönetim, genç oyuncunun transferine izin verdi.


1923 Esenkentspor'dan Kaynarcaspor'a kutlama

1923 Esenkentspor Kulübü Yönetim Kurulu, 1. Amatöt Lig 14. Grup'ta şampiyon olan Kaynarcaspor için kutlama mesajı yayınladı.


Çubuklu ilk yarıda işi bitirdi!

Türkiye Birinciliği İstanbul elemesi U17 maçında Çubuklu ile Altınordu, Selimiye Stadında karşılaştılar. 6 golün atıldığı maçı kazanan taraf Beykoz temsilcisi oldu.


İstanbul Gençlergücü transferde hızlı



İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Gençlergücü hedefini 1. Amatör olarak belirlerken transferde önemli isimleri kadrosuna kattı.

Gençlergücü attı Kültürspor baktı

İstanbul U19 1. Ligi 7. Grup'ta Bağcılar Gençlergücü, sahasında Küçükköy Kültürspor'u 5-0 mağlup etmesini bildi.


Mahmutbey yeni transferleriyle lider

U19 1. Ligi 5.Grup'ta mücadele eden Mahmutbeyspor, ocak ayının başında yaptığı transferleriyle çıktığı iki karşılaşmada da galip geldi.


Bağcılar Cemspor'dan olumlu prova

Yeni sezonda hedefini 1. Amatör Lig olarak belirleyen Bağcılar İdman Yurdu Cemspor, hazırlık maçında Güngören ekibi İstanbul Gençlergücü'nü 5-1 mağlup etti.


Esnafspor'da görev dağılımı yapıldı

Süper Amatör Lig'e yükselen Yeşilova Esnafspor'da geçen hafta yeniden başkanlığa seçilen Ahmet Ulaş yönetimiyle birlikte bir araya gelerek ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi.


Salı, Ocak 28, 2014

'Evrak takibi yapması hiç etik olmadı!'

Nüktedan kişiliğinin yanı sıra, biperva konuşma tarzı ile dikkatleri çeken ve uzun yılladır Türk futbolunda söz sahibi olan Sayın Ekşioğlu’nun açıklamalarının son bölümü çok ses getirecek cinsten.


Yükselme Grubu'nda iki maç seyircisiz

TFF İstanbul İl Başkanlığı, bu hafta sonu oynanacak iki maça seyirci alınmayacağını açıkladı.


Çekmeköyspor ve Çavuşoğlu dostça

İstanbul U16 ligi 30.grupta üst sıraları zorlayan takımlardan Çekmeköyspor ve Kartal Çavuşoğluspor Alemdağ Stadında karşı karşıya geldiler. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadele gol sesi çıkmayınca takımlar 1 'er puanla sahadan ayrıldılar.


Akşemsettin, lidere mağlubiyeti tattırdı

İstanbul U14 Liginde lider Haliç ile karşılaşan Eyüp temsilcisi Akşemsettinspor, rakibini son dakikada bulduğu 3-2 mağlup ederek puanını 6 yaptı. Yeşil-beyazlıların maç sonu sevinci görülmeye değerdi.


Güngören Stadı inşaatı devam ediyor

Güngören İlçesinde resmi maçların tek iki stattan birisi olan 12 amatör takıma hizmet veren Güngören Stadının yenilenme inşaatı devam ediyor.


Ve resmi açıklama: İkinciler de Süper'de!

İstanbul 1. Amatör Lig'de gruplarını ikinci olarak bitiren 16 takım kendi aralarında baraj maçı oynamadan doğrudan Süper Amatör Lig'e yükselecek. Bu kararla 8 takım yerine 16 takım Süper Amatöre yükseldi.


Yükselme Grubu fikstürü çekildi

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu'nda fikstür bugün çekildi. İlk hafta eşleşmeleri ve statü haberimizin devamında...


Göksu: Şampiyonluğa inanmıştık!

TFF İstanbul İl Başkanlığını dün akşam verdiği ancak henüz resmi olarak açıklanmayan kararla 2’nci olarak Süper Amatör Lige terfi eden Topkapıspor’un Teknik Direktörü Hüseyin Göksu, açıklamalarda bulundu.


1. Amatör'de sezonun ardından

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezon sona ererken bu sezon da önceki yıllarda olduğu gibi müthiş mücadeleler izledik.


'Galatasaray’ın yaptığı etik değil'

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun açıklamalarını yayınlamaya devam ediyoruz. Sayın Ekşioğlu’na ikinci transferleri ve maçlardaki güvenlik durumunu sorduk.


Ekşioğlu: İlk hafta birbirleri ile oynacaklar!

14 takımın yer alacağı ve bugün fikstürü çekilecek olan SAL Yükselme Grubu maçları hakkında konuşan Ekşioğlu, bazı önlemler alacağını ifade etti. Bunlardan birisi de 4 takımı ilk hafta birbiri ile eşleşmesi...


Ekşioğlu: Küfür edenin tescilini iptal ederim

TFF İstanbul İl Başkanı, Sitemize oldukça önemli açıklamalar yaptı. SAL Yükselme Grubu maçları ve 1.Amatör Ligdeki itirazlar ve ikincilerin durumu hakkında konuşan Sayın Ekşioğlu’nun açıklamalarını bölümler halinde aktarıyoruz.


Gençtürk’ün ekibi genişliyor

2014 yılının Haziran ayında gerçekleşecek olan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon seçimlerinde Başkanlığını açıklayan Seymen Gençtürk kadrosunda yer alacak isimler arasına bir yenisi daha eklendi.


1923 Esenkentspor'dan Ramis Topal'a ziyaret

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden 1923 Esenkent Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Amasya CHP Milletvekilimiz Ramis Topal'ı makamında kabul etti.


Pazartesi, Ocak 27, 2014

Vefa, Babaeski'den rövanşı aldı!

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ikinci devrenin ilk maçını deplasmanda kazanan Vefa, olaylı maçın rövanşında Babaeski’yi 3-0’la golle geçerken, maç öncesi gerginlik had safhadaydı.


Bölgeler Turnuvası devam ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü bünyesinde uygulamaya başlatılan "Bölgeler Karması ve Yetenek Gelişim Programı" kapsamında nihai kadroların oluşturulması amacıyla düzenlenen Bölgeler Turnuvası devam ediyor.


Süper Amatör play-off başlarken

Tecrübeli kalem Orhan Budak, yakın zamanda başlayacak olan İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu maçlarını yorumluyor...


Alibeyköy Parseller, Bağcılarspor'u farklı geçti

İstanbul U16 Ligi 9.Grup maçında Bağcılarspor'u sahasında konuk eden Alibeyköy Parseller, rakibin üstün bir oyundan sonra 4-0 mağlup ederek 6'ncı maçında 4'ncü galibiyetini aldı.


Sancaktepe Belediye, Kocaelispor'u eli boş gönderdi

Coca-Cola Gelişim U17 Ligi Marmara grubunda üst sıraları zorlayan Sancaktepe Belediyespor, Sarıgazi Stadında grubun alt sıralarındaki takımlarından Kocaelispor'u misafir etti.


Aslantepespor ikinci maçını kazandı

Kağıthane’de düzenlenen Geleneksel Sadabad Kupasının 2.Hafta maçında Aslantepespor ile İkinci Nesil karşılaştılar.


Alibeyköy Parseller farklı kazandı

İstanbul U14 Ligi 25.Grup maçında Alibeyköy Parseller, sahasında Emirgan ile karşılaştı. Müsabakayı ev sahibi takım 13-2 gibi farklı bir skor ile kazanmayı başardı.


Emniyettepe ile İmarspor dostluğu!

2.Amatör Lige hazırlık karşılaşmalarına devam eden Emniyettepespor ile Eyüp Çırçır İmarspor karşılaştılar. Yoğun sis altında oynanan müsabaka 3-3 sona erdi.


Vefa'nın son transferi Selim Tataroğlu!

Bugün Vefa Stadında Babaeskispor ile karşılaşacak olan Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Vefa, İstanbulspor Kulübü'nden Selim Tataroğlu'nu kadrosuna kattı.


Öz Alibeyköy beraberliği son anda yakaladı

İstanbul U16 Ligi 12. Grupta mücadele eden Öz Alibeyköyspor, Eyüp Belediyesi Karadolap sahasında Batı Trakyaspor’u konuk etti.


Derbinin galibi Fenerbahçe

Coca-Cola Gelişim U15 Ligi Marmara Grubu maçında Beşiktaş, Çilekli Tesislerinde Fenerbahçe'yi misafir etti. İlk yarısı golsüz geçilen çekişmeli mücadeleyi Fenerbahçe 2-1 kazanarak haftayı 3 puanla kapayan ekip oldu.


Sancaktepe Belediyespor attı, Kocaelispor yakaladı

Coca-Cola Gelişim U19 ligi Marmara grubunda, 7’nci sıradaki Sancaktepe Belediyespor ile takipçisi Kocaelispor'un mücadelesi Sarıgazi Stadında nefesleri kesti.


Aydoğan: Zor bir maç olacak!

BAL 9.Grup ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Aydoğan, Kuştepespor ile zor bir maç oynayacaklarını ancak sahadan üç puanla ayrılan tarafın kendileri olmak istediğini söyledi.


Takviyeli Kumkapı Sarıçubuk, barajı 6 golle geçti

İstanbul 1.Amatör Lig 9.Grupta ligi 21’er puanla bitiren, ikili averajları da eşit olan ve ligde kalmak için baraj maçı oynayan Kumkapı Sarıçubuk ve Şişli Yaylaspor karşılaştı.


Pazar, Ocak 26, 2014

İstanbul Sitespor U16 çok formda

İstanbul U16 Ligi 32. Grup'ta İstanbul Sitespor, 1905 Maltepe Gençlik'i 1-0 yenerek yenilgisiz liderliğini sürdürdü.


Kadri Sancak’ın Baba acısı

Uzun yıllar futbolcu olarak Türk futboluna hizmet eden ve şimdilerde Tarsus İdman Yurdu’nda Antrenör olarak görev yapan Kadri Sancak’ın Babası vefat etti.


İstikrar abidesi stoper Feriköy'de

Yükselme Grubu maçları için yarın Kumburgaz'da kampa girecek olan Feriköy, İstanbulspor Kulübü'nün başarılı stoperi Sait Özaydınlı'yı kadrosuna kattı.


İstanbul Güngören kötü başladı

Tff 2. Lig Kırmızı Grup'ta Güngörenspor ikinci yarının ilk maçında evinde ağırladığı zirve takipçisi Ankaragücü’ne her iki yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu.


Suadiye-Zonguldak maçı tamamlanamadı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta Kartepe Suadiyespor-Zonguldak Kömürspor, maçı 4-1 konuk ekibin üstünlüğüyle devam ederken çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. 


Kulaksızlı kardeşlerin maçını Erokspor kazandı

Yıllardır aralarında tatlı bir rekabet olan iki Kulaksız takımı olan Kasımpaşa Erokspor ve Kulaksız Okspor'un hazırlık maçında kazanan taraf 5-2'lik skor ile yeşil-sarılı ekip oldu.


Fatih Karael’in yeni takımı Nişantaşı oldu

Süper Amatör Lig Yükselme Grubu ekiplerinden Nişantaşıspor final niteliğinde oynadığı Vardarspor maçının hemen öncesinde, Selvispordan Fatih Karael ile anlaşmaya vardı.


Kocasinanspor'un dinamosu Avcılar Belediye'de

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu ekiplerinden Avcılar Belediyespor, 2.Grupta sezonu 7'nci sırada bitiren Kocasinanspor'un yetenekli futbolcusu Bülent Dinler'i kadrosuna kattı.


Kumkapı Sarıçubuk kampa girdi

Kumkapı Sarıçubuk 81, yarın Şişli Yaylaspor'la oynayacağı baraj maçı öncesi sekiz futbolcu transfer ederken Laleli Gold Hotel'de kampa girdi.


Mehmet Ali ve Tayfun, S. Belediyespor'da

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor, birisi kaleci, diğeri de stoper olmak üzere 2 transfer yaptı.


Erokspor'un ilk yabancı transferi Dare oldu

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu ekiplerinden Erokspor,  2 yıldır takım ile çalışmalara katılan  Nijeryalı futbolcu Dare Olaitan'ı resmen kadrosuna kattı.


Sultanbeyli Belediyespor'dan iki takviye

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor, Pazartesi günü oynayacağı Kuştepespor maçı öncesi  kadrosuna 2 takviye yaptı.


Erokspor’dan defansına takviye

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu ekiplerinden Erokspor, Gazi Mahallesispor’dan Erdal Bakar’ı renklerine kattı.


Geçmiş olsun İlhan Hoca

İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Güzelhisarspor’un Teknik Direktörü Recep İlhan Karaca, alt yapı antrenmanında kalp krizi geçirdi.


Cumartesi, Ocak 25, 2014

Etiler Kartalspor'dan gençlere çağrı

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Etiler Kartalspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken Başkan Rafael Kalaora futbol oynamak isteyen gençleri davet etti.

Minik Eymen'den Yerel Futbol ailesine...

Eymen Ayaz henüz altı aylık  iken televizyonda maç keyfini kaçırmamaya başlamış. Minik Eymen Yozgatlı bir babanın oğlu. Yozgat'tan tüm Yerel Futbol ailesine selam gönderiyor.


"Ben" diyor  "İleride çok büyük futbolcu olmak için çok çalışacağım. Amcam Galatasaraylı  babam Beşiktaşlı. Önemli olan benim ileride renk aşkları en büyük olan Türk milli takımının formasını giymek olacaktır. Yerel Futbol taraftarlarına sevgilerimi gönderiyorum. Yozgat'tan herkese sevgilerimi gönderiyorum. Bana maşallah deyiniz."


YAZI: ORHAN BUDAK


[gallery link="file" ids="107223,107224"]

'Tita' Çetin Kartal Belediyespor'da

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu ekiplerinden Kartal Belediyespor, Keşanspor'dan 'Tita' lakaplı ön libero Çetin Eren'i transfer etti.


Velimeşe'de transfer şov sürüyor

Hedefini BAL olarak belirleyen Velimeşe Belediyespor üç önemli ismi daha kadrosuna kattı.


Calay: İyi bir sezon geçirmedik!

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grupta sezonu altı sıralarda bitiren Yahya Kemalspor’un Başkan Yardımcısı Hüseyin Calay geride kalan sezonda takımını değerlendirdi.


Cuma, Ocak 24, 2014

"Şampiyonluk uğruna sporun dibine dinamit koyuyorlar"

Sevgili futbol severler, her geçen gün bizlerden bir şeyler alıp götürmekle birlikte spor kültürümüzü de kazanmaya endeksli bir hale getirip insanları her ne şekilde kazanırsan kazan.


Sarıyer Yenimahalle’den 3 transfer

İstanbul Süper Amatör Lige çıktığı ilk sezonda müthiş bir sezon geçiren ve Yükselme Grubuna terfi eden Sarıyer Yenimahalle, kadrosuna 3 takviye yaptı.


Sarıyer'in gururu: Sarıyer Yenimahalle

Tribünler "Sefer Dursun" dedikçe "Sefer vurdu" Sarıyer Yenimahalle Play-Off'a selam durdu. Bağlarbaşı'nı son maçında 2-1 yenen Yenimahalle, BAL’a çıkmak için Play-Off’a kaldı.


Ömerlispor, Taşdelen'i ikinci yarıda geçti

İstanbul 2.Amatör takımlarından Taşdelenspor ile Ömerlispor hazırlık maçında Alemdağ Stadında karşı karşıya geldiler.


Nurettin Deha'nın hedefi Yükselme Grubu

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grubu 4'ncü sırada bitiren Gazi Mahallesinin bu sezon 16 maçında kaleyi koruyan ve kalesinde 11 gol gören Nurettin Deha yaptığı açıklamada, SAL Yükselme Grubunda oynamak istediğini söyledi.


Erokspor’da Teknik Direktör belli oldu

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu ekiplerinden Erokspor’da, Cemal Kavraz’ın yerine gelen isim belli oldu.


'Kral' Velimeşe'de!

Galata'da bu sezon 25 gol atan ve birçok ekibin transfer listesine giren Hakan Denizci tercihini Tekirdağ Süper Amatör Lig ekibi Velimeşe Belediyespor'dan yana kullandı.


Tecrübeli futbolcu, Aslantepespor'da

Uzun yıllar hem Profesyonel hem de Amatör olarak liglerde görev yapan ve son olarak Süper Amatör Lig Lig ekiplerinden Sanayi Mahallesispor'da forma giyen Davut Gecü, Aslantepespor ile anlaştı.


Nurtepe ve İkinci Nesil'den keyifli prova

U11 Miniminikler Şenliği müsabalalarına hazırlanan Nurtepespor ve İkinci Nesil, hazırlık maçında karşılaştılar.


Yıldıztabyaspor, Pazariçi maçından galibiyet bekliyor

İstanbul U14 Ligi 14.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yıldıztabyaspor U14 takımı, komşu takımı Pazariçi Köprülü ile oynayacağı maçtan galibiyet bekliyor.


Eyüp Çırçır İmarspor, Sultangazi maçına hazır

İstanbul U16 Ligi 14.Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 de mağlubiyet alan Eyüp Çırçır İmarspor, Sultangazi maçı hazırlıklarını tamamladı.


İstanbul Güngörenspor ikinci maçını da kazandı

Ligde oynadığı ilk maçta Anadolu Üsküdar 1908'i 4-1'le geçen İstanbul Güngörenspor, ikinci maçında Çıksalınspor'u da 3-1'lik skor ile geçerek ikide iki yaptı.


Albayrak’ta sessiz randevu

Coca Cola Elit Akademi U19 Liginde mücadele eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Kasımpaşa, Albayrak Stadında karşılaştılar.


Beyoğlu Yeniçarşı galibiyetle başladı

İstanbul U19/1 Ligi 16.Grupta ilk maçına çıkan Beyoğlu Yeniçarşıspor, Sütlüce Stadında karşılaştığı Haznedar Çetinkaya’yı 2-1 mağlup etti.


Kocasinan deplasmanda kazandı

İstanbul U19/1 Ligi 6.Grup maçında Yahya Kemalspor ile Kocasinanspor, Kağıthane Belediye Hasbahçe Stadında karşılaştılar.


Araklı Veteranlarda final heyecanı

Gaziosmanpaşa Sultangazi Araklılar Derneği'nin bu yıl ikincisini düzenlediği 40 yaş üstü Halı Saha Futbol Turnuvası finali bu hafta sonu Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi’nde yapılacak.


Güzeltepespor ilk hazırlık maçını kazandı

İstanbul 2.Amatör Lig 13.Grupta mücadele edecek olan Eyüp temsilcisi Güzeltepespor ile Eyüp Çırçır İmarspor, hazırlık maçında karşı, karşıya geldiler.


Galata ligi 3'ncü sırada bitirdi

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta iyi bir sezon geçirmesine rağmen Yükselme Grubu şansını son maçlarda yitiren Galata, kapanış maçında Öz Alibeyköyspor'u 2-1 yendi.


Nişantaşı'na Hilmi'can' verdi!


İstanbul Süper Amatör Lig 2.grup mücadelesinde Nişantaşı FK, ligde 2.sırada bulunan Vardarspor ile Feriköy sahasında karşı karşıya geldi. Son derece zevkli  çekişmeli karşılaşmayı 90.dakikada Hilmican’ın kafa golüyle 1-0 kazanan Nişantaşı Yükselme Gruplarına kalmayı başardı.

Perşembe, Ocak 23, 2014

İstiklal 1 puanı aldı, ligde kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta İstiklalspor, sahasında ağırladığı Damlaspor karşısında kendisine gerekli olan 1 puanı alınca kümede kaldı.


Süper Amatör Lig 23 Ocak Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de normal sezon bugün sona eriyor. Program haberimizin devamındadır...


Ömerli Köyüspor ligde kaldı

Süper Amatör Lig 1. Grupta ligde kalma mücadelesi veren Ömerli Köyüspor, kendi sahasında konuk ettiği ligin rahat takımlarından Sanayi Mahallesispor’u 2-1 mağlup ederek ligde kalmanın sevincini yaşadı.

Söğütlüçeşme Birlikspor “Demir’le devam” dedi

İstanbul 2.Amatör Lig takımlarından Söğütlüçeşme Birlikspor’un hafta sonu gerçekleştirdiği Kongresinde Ercan Demir yeninden Başkanlığa seçildi.


Şampiyon Feriköy farklı bitirdi

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup şampiyonu Feriköy, son maçında konuk ettiği Gürpınar’ı farklı geçti 7-1.


Sultanbeylispor şov yaparak kapattı

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup takımlarından Sultanbeylispor, sezonun son maçında evinde grubun son sırasındaki Başakşehir'i misafir etti.


Beşyüzevler ligi farklı galibiyet ile bitirdi

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta normal sezonun son maçında Güngörenspor'u Yıldıztabya Stadında konuk eden Beşyüzevler, rakibini 7-1 mağlup ederek ligi  3.sırada tamamladı.


Alemdağspor'un kaptanı da Çengelköyspor'da

Transfer çalışmalarına devam Yükselme Grubu ekiplerinden Çengelköyspor, ligde kendisini sürekli olan takip eden ve 21 hafta mağlup olmamasına rağmen ligi üçüncü sırada bitiren Alemdağspor'un kaptanı Gökhan Budak ile el sıkıştı.


Amatör Liglerde sağlık sorunları bitmiyor

İstanbul Süper Amatör Ligde oynanan Beşyüzevler-Güngörenspor maçında sakatlanan 18 yaşındaki futbolcu ambulans gelmediği için sahayı Yöneticisinin sırtında terk etti ve 200 metre taşınıp, özel bir araçla hastaneye götürüldü.


Genç golcü, Çengelköyspor'a imzayı attı

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grupta normal sezonu ikinci sırada tamamlayan Çengelköyspor, Bölgesel Amatör Lig için kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, Alemdağ'ın golcüsü Volkan Erkut Öztürk'ü de renklerine bağladılar. 


Çarşamba, Ocak 22, 2014

Güneştepe Çağlayan'ı rahat geçti

İstanbul U14 Ligi 22. Grup'ta lider Güneştepespor sahasında Kağıthane Çağlayanspor'u 8-0 yenerek dördüncü maçında puanını 10 yaptı ve yoluna kayıpsız devam etti.


Şehzade'yi yendiler, tahtı kaptırmadılar!

İstanbul U16 Ligi 25. Grup'ta Halide Edip Adıvarspor deplasmanda Şehzadebaşıspor'u 3-0 yenerek liderliğini devam ettirdi.


Olimpiyatspor siftah yaptı

İstanbul U16 Ligi 23. Grup'ta Olimpiyatspor sahasında Bağcılar Asil Kartalspor'u 3-1 yenerek bu sezon ligde ilk galibiyetini aldı.


Ve İFA şampiyon...

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta İFA Spor şampiyon oldu... Yeşil-Kırmızılılar bugün rakipleri Teraziderespor sahaya çıkmayınca Sarıyer Yenimahalle'nin önünde ipi göğüsledi.


Metin Hartamacı teklifleri değerlendiriyor

Uzun yıllar profesyonel liglerde forma giyen ve birçok başarı elde eden tecrübeli forvet 2. transfer dönemi için teklifleri değerlendiriyor.

CFS penaltılarla turladı

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul Elemeleri'nde CFS Bağcılarspor, normal süresi 1-1 sona eren maçta İkitellspor'u penaltılarla 3-1 mağlup etti.


Süper Amatör 22 Ocak Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de bugün oynanan maçların programı haberimizin devamındadır...


Mustafa Kemal Paşa liderliğini sürdürdü

İstanbul U19/1 Ligi 8.Grupta Piyalepaşa ile Mustafa Kemal Paşaspor, Beyoğlu Belediyesi Sütlüce Stadında karşılaştılar.


Erokspor'da Cemal Kavraz dönemi sona erdi

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grubu ikinci sırada tamamlayan ve Yükselme Grubuna terfi eden Erokspor'da 2 yıldır başarıyla görev yapan Teknik Direktör Cemal Kavraz'ın görevi sona erdi.


Bakırköy Aslan adı gibi...

İstanbul U14 Ligi 22.Grup ekiplerinden Bakırköy Aslanspor, Sadabad Stadında konuk olduğu Yahya Kemalspor'u farklı mağlup etti 12-1.


Keşanspor'da Melih Altınok gönderildi

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup ekiplerinden Keşanspor'da A takım yardımcı Antrenörü Melih Altınok'un görevine son verildi.


Yeni Ortabayır, Şirintepe'yi mağlup etti

İstanbul U14 Ligi 12.Grup maçında Yeni Ortabayır ile Şirintepe'nin karşılaştığı maç 4-2 ev sahibi ekibin lehine sona ererken, maçtan sonra iki takım birlikte tribünleri selamladılar.


İstanbul Kastamonuspor’dan, Ala Aliş’e ziyaret

İstanbul Kastamonuspor Başkanı İlker Dilek, Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı ve “silah kraliçesi” diye anılan Nur Ala Aliş’i ofisinde ziyaret etti.


Silivrispor transfere doymuyor

TFF 3. Lig ekiplerinden Silivrispor, Sancaktepe takımının defans oyuncusu Bülent Demir’i kadrosuna dahil etti.


Süper Amatör Lig’de Haftanın Hakemleri açıklandı

İstanbul Süper Amatör Lig’de 22-23 Ocak 2014 tarihlerinde oynanacak son hafta maçlarını yönetecek Hakem ve Yardımcı Hakemler açıklandı.


Sancaktepe Ziganaspor liderliğe yükseldi

İstanbul U14 Ligi 36.Grupta zirve yarışından kopmak istemeyen Sancaktepe Ziganaspor, Sarıgazi Stadında lider İdealtepespor'u misafir etti.


Çamlıcaspor liderliğini sürdürdü

İstanbul U14 Ligi 30.Grubun lideri Çamlıcaspor, Sarıgazi Stadında grubun orta sıralardaki takımlarından İçerenköy'ün misafir oldu.


Sarıgazi ve Salacakspor puanları paylaştılar

İstanbul U14 Ligi 30.Grup takımlarından Sarıgazispor, Sarıgazi Stadında grubun iddiasız takımlarından Üsküdar Salacakspor'u misafir etti.

Salı, Ocak 21, 2014

Çengelköyspor’a müthiş maestro!

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu ekiplerinden Çengelköyspor, müthiş bir transfere imza attı ve Yenibosna’dan Fırat Işık’ı kadrosuna kattı.


Yükselme Grubu fikstürü çekiliyor

14 takımın Bölgesel Amatör Lig'e katılmak için mücadele edeceği İstanbul Süper  Lig Yükselme Grubu'nun fikstürünün çekilme tarihi belli oldu...


Zorlu maçın galibi Örnektepe

İstanbul U19 1. Ligi'nde Örnektepespor, Sadabad Stadı'nda konuk ettiği Yücespor'u 2-1 mağlup etti.


Örnektepe U14'ten beş gollü galibiyet

İstanbul U14 Ligi'nde Örnektepespor, sahasında konuk ettiği Fatih Hilalspor'u 5-2 mağlup ederken dört gol atan Kerim yıldızlaştı.


Beyoğlu Yeniçarşı Selim'le güldü

İstanbul U16 Ligi'nde Beyoğlu Yeniçarşıspor sahasında konuk ettiği İstanbul Gümüşhanespor'u 1-0 yendi. Mavi-Beyazlılar'ın golü 16. dakikada Selim'den geldi.


Öz Yavuzselimspor dört köşe

İstanbul U19 1. Ligi 9. Grup'ta Esenler Öz Yavuzselimspor deplasmanda Hasköyspor'u 4-0 mağlup etti.


Hakem Adem Dalbay’a soruşturma açıldı

İstanbul U16 Ligi 23.Grupta oynanan Damlaspor-Aslantepe Gençlik maçını yöneten Hakem Adem Dalbay’a maçı  erken bitirdiği gerekçesi ile soruşturma açıldı.


Yasin Bilal'in acı kaybı

Gürzaferspor Kulübü Başkanı Yasin Bilal'in amcası Hüseyin Bilal vefat etmiştir. Merhumun cenazesi yarın memleketi Kastamonu'nun İnebolu ilçesinden kaldırılacaktır.


Müthiş maçın galibi Kağıthane Çağlayan oldu

İstanbul U19/1 Ligi 8.Grupta Kağıthane Çağlayanspor, sahasında İncirlispor'u konuk etti. Gol düellosu şeklinde geçen maçı ev sahibi ekip 4-3 kazandı.


Metin Kaygın sezonu değerlendirdi

Süper Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköyspor’un Teknik Direktörü Metin Kaygın, geride kalan sezonu değerlendirdi. Kaygın açıklamasında kendisinden önceki Hocalara da teşekkür etti.


Zeytinburnuspor itiraz etti

İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grubu 3'ncü sırada bitiren Zeytinburnuspor, Çankırı Marufspor'un şampiyonluğuna itiraz etti.


Şirintepe, Yenişehir'i ikinci yarıda geçti

Kağıthane’dedüzenlenen Geleneksel Sadabad Kupasının ikinci gününde Yenişehir ile karşılaşan Şirinitepe, rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.


İstanbul Giresun 3 puanla tanıştı

İstanbul U14 Ligi 18.Grupta mücadele eden Çayırgücüspor ile İstanbul Giresunspor'un mücadelesinden 2-0'lık sonuç ile galip ayrılan yeşil-beyazlılar ligdeki ilk galibiyetlerini aldılar.


Marmara 1907, 4'ncü maçında coştu

Ligde oynadığı ilk 3 maçta gol atamayan Marmara 1907, Alibeyköy Parseller sahasında karşılaştığı İkinci Nesil'i 9-2 mağlup etmeyi başardı.


Kocasinan Sitespor ilk 'Zafer'ini elde etti

İstanbul U14 Liginde galibiyeti bulunmayan iki takım olan Kocasinan Sitespor ile Zeytinburnu Zaferspor, Alibeyköy Parseller sahasında karşılaştılar.


Feriköy, Hüseyin Köse ile anlaşmak üzere

Metin Uzun’un istifasının ardından Teknik adam arayışlarına başlayan Feriköy’de ibre, geçtiğimiz sezon Kuştepespor’u çalıştıran Hüseyin Köse’ye döndü.


Güzelhisar'da hazırlıklar sürüyor

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Güzelhisarspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yönetim idmanlarda takımı yalnız bırakmıyor.


Alper Şafak Taç Nişantaşı'nda

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup ekiplerinden Nişantaşı FK, Teknik Direktör Mehmet Kaplan’ın raporu doğrultusunda kadrosuna takviye yaptı. Kırmızı-Lacivertliler, Tophane Tayfunspor'dan, eski profesyonel futbolcu Alper Şafak Taç’ı renklerine bağladı.


Süper Amatör Lige terfi maçları hafta sonu

İstanbul 1.Amatör Ligde gruplarını ikinci sırada bitiren ve 8’inin Süper Amatör Lige terfi edeceği maçlar hafta sonu oynanacak.


Cüneyt Çakır’ı Brezilya’ya U17 maçı ile uğurluyoruz

Brezilya'da düzenlenecek olan FIFA Dünya Kupası  2014'te düdük çalacak Hakem Cüneyt Çakır ile Yardımcı Hakemleri Bahattin Duran ve Tarık Ongun'u U17 maçı ile uğurluyoruz.


Feriköy'de Metin Uzun dönemi sona erdi

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubu şampiyon olarak bitiren ve Yükselme Grubu maçları oynamaya hak kazanan Feriköy'de Teknik Direktör Metin Uzun görevinden istifa etti.


Parseller, Küçükköy Kültürspor'u farklı geçti

İstanbul U19/1 Ligi 7.Grup lideri Alibeyköy Parseller, deplasmanda konuk olduğu Küçükköy Kültürspor'u farklı mağlup etti 8-0.


Esenyurt İncirtepespor 4 futbolcu ile anlaştı

Müthiş bir sezon geçiren ve İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grupta şampiyonluğa ulaşan Esenyurt İncirtepespor, kadrosunu 4 futbolcu ile güçlendirdi. 


Küçükköyspor'dan 3 takviye

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup şampiyonu Küçükköyspor, Yükselme Grubu maçları için transferlere başladı. Yeşil-siyahlılar 3 oyuncuyu renklerine kattılar. 


Pazartesi, Ocak 20, 2014

1. Amatör Lig'de şok gelişme

İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup'ta İdealtepespor, Acıbadem Üsküdarspor'un Tuzla Şifaspor karşılaşmasında cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle TFF İstanbul İl Başkanlığı'na başvuruda bulundu.


Günyamaç, Gültepe'yi Tarık ile geçti

2.Amatör Lig takımlarına yönelik düzenlenen Geleneksel Sadabad Kupasının açılış maçında Günyamaç ile Gültepespor karşılaştılar.


Çeliktepe Ümitspor galibiyet ile başladı

Geleneksel Sadabad Kupası Kağıthane’de başladı. 2.Amatör Lige hazırlanan takımların kendi aralarında düzenledikleri turnuvada ilk hafta geride kaldı.


Aykutalp, Aslantepespor'da göreve başladı

Tecrübeli teknik adam Recep Aykutalp, İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Aslantepespor’da Başdanışman olarak göreve başladı.


Çengelköyspor, Yükselme Grubunda

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup maçında Okmeydanı Fetihspor'un deplasmanda konuğu olan Çengelköyspor, rakibini 2-0 mağlup ederek Yükselme Grubuna terfi etti.


Metin Uzun 7.yılında 8.şampiyonluğa çok yakın

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Feriköy’ün 41 yaşındaki çalıştırıcısı Metin Uzun, teknik direktörlük yaşantısında 8’nci şampiyonluğunu elde etmek üzere.


Gazi Mahallesispor, Reşitpaşaspor'u da geçti

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup ekiplerinden Gazi Mahallesispor, taraftarının büyük desteği ile çıktığı maçta Reşitpaşaspor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı.


Gazi Mahallesispor sahasında kazandı

İstanbul U19/1 Ligi 17.Grupta ligin ilk maçını kazanan Gazi Mahallesispor, sahasında oynadığı maçta Kocamustafapaşa'yı 3-0 yenerek ikide iki yaptı.


Ataköy Çobançeşme kendine güveniyor

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta son haftaya düşme hattının hemen üstüne giren Ataköy Çobançeşmespor, Kocasinanspor maçını kazanıp diğer sonuçlara bakmadan ligde kalmanın hesaplarını yapıyor.


Selvispor'dan başarı ve tebrik mesajı

Selvispor Kulübü Başkanı Yahya Dediş, 1. Amatör Lig'de başarılı olan Zeytinburnu kulüpleri için kutlama ve başarı mesajı yayınladı.


Anadolu Hisarı güzel bitirdi

İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup'ta Anadolu Hisarı İdman Yurdu son maçında Tuzla Şifaspor'u 3-1 yenerek sezonu galibiyetle bitirdi.


Süper Amatör'e hoş geldin İçerenköy

İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup'ta İçerenköy İdman Yurdu son maçında 1877 Alemdağspor'u 5-1 yenerek tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig'e yükseldi.


BAL 19 Ocak Pazar Toplu Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de bugün oynanan maçların sonuçları haberimizin devamındadır...


1. Amatör play-off eşleşmeleri belli

İstanbul 1. Amatör Lig'de 2013-2014 sezonu, 14. Grup'ta kararı verilmeyen Elmalıspor-Heybeliadaspor maçı dışında sona erdi. Şimdi gözler play-off'ta.


Beyoğlu Yeniçarşı galibiyetle kapattı

İstanbul 1.Amatör Lig 4.Grupta sezonun son maçında Güngören temsilcisi Altınovaspor, ev sahibi gözüktüğü maçta Gazi Mahallesinde Beyoğlu Yeniçarşı ile karşılaştı.


Pazar, Ocak 19, 2014

Çağlayan Gençlerbirliği'nden devam adım!

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta düşme adayı iki ekipten birisi olan Çağlayan Gençlerbirliği, 75.dakikasına 2-1 geride girdiği maçta Kazım Karabekir Mevlanaspor'u 3-2 mağlup ederek ligde kalma yolunda dev bir adım attı.


Küçükçekmecespor şansını son maça bıraktı

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta düşme hattında yer alan Küçükçekmecespor, Rami Stadında konuk olduğu Öz Alibeyköyspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı.


Bağcılar Cemspor kuradan memnun

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Bağcılar İdman Yurdu Cemspor kuradan memnun. Kulüp Başkanı Abidin Yılmaz, "Grubumuzda zorlu takımlar var ancak biz daha iyi olmak için varız" dedi.


1. Amatör Lig 19 Ocak Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de normal sezon bugün oynanan maçlarla sona erdi. Karşılaşmaların sonuçları haberimizin devamındadır...


Haznedar Çetinkaya lideri devirdi

İstanbul U16 Ligi 12.Grup maçında lider Öz Alibeyköyspor’a konuk olan Haznedar Çetinkaya, 3 kırmızı kartın çıktığı maçta rakibini 2-1 mağlup ederek ligdeki ilk mağlubiyetini tattırdı

Cemspor, Tozkoparan'ı geçemedi

İstanbul U14 Ligi 17.Grupta ilk 3 maçını kazanan Bağcılar İdman Yurdu Cemspor ve Tozkoparanspor karşı, karşıya geldiler.


Öz Yavuz Selim liderliğe yükseldi

İstanbul U14 Ligi 17.Grup ekiplerinden Esenler Öz Yavuz Selimspor, İstanbul Türk Telekomspor’u 4-1 mağlup etti.


Cumartesi, Ocak 18, 2014

Göktürk Saray, Beştelsiz’i puansız gönderdi

İstanbul U16 Ligi 22.Grup ekiplerinden Göktürk Sarayspor, sahasında konuk ettiği Beştelsiz’i farklı geçti 4-0.


Gökhan Bölükbaşı’nın amcası vefat etti

Futbolcu ve Teknik Direktör olarak Türk futboluna hizmet eden, şimdilerde hem TÜFAD İstanbul Şubesi Yöneticisi hem de İBB U17 takımı Antrenörü olarak görev yapan Gökhan Bölükbaşı’nın amcası vefat etti.


1. Amatör Lig 18 Ocak Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de 11'li gruplarda mücadele bu hafta sonu bitiyor. Bugünün programı haberimizin devamında...


Güneştepe'nin 'Altın' çocukları turladı

Türkiye U17 Şampiyonası İstanbul Elemeleri 2. Tur maçında Güneştepespor, Altınovaspor'u 3-1 yenerek Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkını elde etti.


Güngören-Ömerli maçının stadı değişti

İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'taki Güngörenspor-Ömerli Köyü SK karşılaşmasının oynanacağı stat değiştirildi.


U17 İstanbul Elemeleri Programı

Türkiye U17 Şampiyonası İstanbul elemelerine bugün oynanan maçlarla devam ediledi. Program haberimizin devamındadır...


Cuma, Ocak 17, 2014

Dikilitaş 12'den vurdu

İstanbul U14 Ligi 7.Grup ekiplerinden Dikilitaşspor, Beşiktaş Belediyesi Çilekli Sahasında Güneşlispor'u misafir etti.


Mustafa Uçar da, Gençtürk’ün ekibinde

2014 Haziran ayında gerçekleşecek olan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon seçimlerinde başkanlığını açıklayan Sayın Seymen Gençtürk kadrosunda yer alacak isimleri açıklamaya devam ediyor.


Kuştepe-Arnavutköy Beld. maçının kararı verildi

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta 24 Kasım 2013 Pazar günü oynanan ve 15.dakikasında yarım kalan Kuştepe-Arnavutköy Belediyespor maçı hakkında karar açıklandı.


Mustafa Bayat, Bafraspor'a Sportif Direktör oldu

Son olarak Alibeyköyspor'da futbol oynayan ve sezonun sona ermesiyle aktif futbola veda eden Mustafa Bayat, TFF 3.Lig 3.Grup ekiplerinden 1930 Bafraspor'un Sporfif Direktörü oldu.


Çengelköyspor'dan kaleye takviye

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Çengelköyspor, Paşabahçespor'un tecrübeli file bekçisi Mesut Güneş'i kadrosuna kattı.


Yaldız: Herkesi şaşırtmaya devam edeceğiz

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Sarıyer Yeni Mahallesispor’un genç Yöneticisi Emre Yaldız, Sitemize açıklamalarda bulundu.


Gaziosmanpaşa Kulüpler Birliği töreni bugün

Gaziosmanpaşa Amatör Spor Kulüpleri Birliği’nin ‘2013 Yılında Sporda En İyiler’ ödül töreni bugün yapılacak.


Genç Sultanlar penaltılarla turu geçti

U15 ligi Türkiye Şampiyonası, İstanbul eleme maçında Halkalı Taştepe ile Sultanbeyli Belediyespor takımları Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadında karşılaştılar.


Fikirtepe Dumlupınarspor’da Velilerin dediği oldu

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup ligden düşen 3.takım olan ancak TFF’ye şike başvurusu yapan Fikirtepe Dumlupınar’ın alt yapı takımlarını ligde çekme isteği gerçeğe dönüşmedi.


Perşembe, Ocak 16, 2014

Bu penaltı gol mü yoksa aut mu?

Halkalı Taştepespor, bugün Sultanbeyli Belediyespor'a elendiği Türkiye U15 Şampiyonası eleme maçında penaltıların tekrarı için TFF Yönetim Kurulu'na başvuracak.


U15 İstanbul Elemeleri Sonuçları

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri ilk tur maçları ve bazı ikinci tur bu hafta oynandı. Toplu sonuçlar haberimizin devamındadır...


2. Amatör'de gruplar belli oldu

İstanbul 2. Amatör Lig'de 2013-2014 sezonu grupları belli oldu. Gruplar haberimizin devamında...


Alemdağspor’dan 3 futbolcu ayrıldı

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Alemdağspor’un 3 futbolcusu takımdan ayrıldılar ve başka Kulüplerle anlaştılar.


Dudulluspor, ikinciliği garantiledi

İstanbul 1.Amatör Lig 13. Grupta Play-Off iddiasını sürdüren Dudulluspor, en yakın rakibi Balkan Yeşilbağlar'ı Dudullu Stadında misafir etti.


Modafen kayıpsız devam etti

İstanbul U16 ligi 34. grubun yenilgisiz lideri Modafen, Alemdağ Stadında grubun puansız takımlarından Kozyatağı'nı misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen maçı 5-2 kazanan Modafen 4. maçından da 3 puan alarak liderliğini devam ettirdi.


Kartal Bulvar turladı

U17 ligi Türkiye Şampiyonası İstanbul elemesi ilk ayağında Kartal Yuvası ile Kartal Bulvar takımları Alemdağ Stadında karşı karşıya geldiler.


Örnektepespor Süper Amatör'de...

İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup'ta Örnektepespor şampiyonluğa ulaştı... Kağıthane temsilcisinin şampiyonluk öyküsünü Orhan Budak kaleme aldı...


Çarşamba, Ocak 15, 2014

Sütlüce’nin kaptanı Beykoz maçında sahada!

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden Sütlücespor’un Başkanı ve aynı zamanda faal bir sporcu olan İlhan Aydın Kartal, 19 Ocak 2014 Pazar günkü Beykoz maçında takımının başında sahaya çıkacak.


Yıldıztabyaspor son maçında berabere kaldı

İstanbul 1.Amatör Lig 8.Grupta sezonun son maçında Telsizspor'u konuk eden Yıldıztabyaspor, Telsizspor ile 1-1 berabere kaldı.


KK Mevlana'da Kerem Barut bıraktı

Bu sezon mücadele ettiği İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta istediği sonuçları alamayan ve ligden düşen Kazım Karabekir Mevlanaspor'da Teknik Direktör Kerem Barut görevinden istifa etti.


AFDK, Bayrampaşa Demirspor’a ceza verdi

Dün toplanan TFF Amatör Futbol Disiplin Kurulu, Zaferspor-Bayrampaşa Demirspor 1.Amatör Lig maçını da görüştü. Kurul, Bayrampaşa Demirspor’u hükmen mağlup etti, iki futbolcu ve bir Yönetici de ceza aldı.


İnanç: Kulübümüze kimse leke sürmeye kalkamaz!

Kadırgaspor'un Başkanı Cemalettin İnanç ile çok konuşulan ve halen gündemi işgal eden Kadırgaspor-Esen Bayburtspor maçını ve Fikirtepe Dumlupınar'ın iddilarını sorduk.  10 yıldır bordo-mavililerin Başkanı olan İnanç, Cuma akşamı yaptığımız görüşmede oldukça samimi cevaplar verdi.


Aslantepespor’in yeni Hocası Keleş oldu

İstanbul 2.Amatör Ligde mücadele edecek olan Aslantepespor, Teknik Direktörlük görevi için İbrahim Keleş ile anlaştı.


Yeni sezona 'Örnek' bir başlangıç

İstanbul U19 1. Ligi 3. Grup'ta ilk hafta mücadelesinde Örnektepespor deplasmanda Kadırgaspor'u 3-2 mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yaptı.


Şehzadebaşı Erdem'i durduramayınca...

İstanbul U14 Ligi 9. Grup'ta Şehzadebaşıspor, 3-1 öne geçtiği maçta Gültepe Özgençlikspor karşısında bir puana razı oldu.


Haznedarspor beşinci viteste

İstanbul U16 Ligi 10. Grup'ta Haznedarspor, ilk yarısını 2-1 yenik kapattığı Bayrampaşa Teknikspor'u 5-2 yenerek dördüncü maçında üçüncü galibiyetini aldı.


Kaynarca Süper Amatör'e döndü

İstanbul 1.Amatör Lig 13. Grup'ta Kaynarcaspor, Yakacıkspor’u 4-2 yenerek sezonun bitmesine bir hafta kala Süper Amatör Lig’e çıkmayı garantiledi.


Feriköy-Çamlıca maçı tatil edildi

U15 ligi Türkiye Şampiyonası İstanbul eleme maçında Feriköyspor ile Çamlıcaspor takımları Selimiye Stadında karşılaştılar.


Erkekler sahada, kadınlar tribünde

Çekmeköy Belediyesi’nin ilçede bulunan siteler arasında düzenlediği futbol turnuvası Şahinbey ve Alemdağ sahalarında yapılan karşılaşmalar ile başladı.


Halkalı'da hedef namağlup şampiyonluk

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Halkalıspor, yeni hazırlıklarına teknik direktör Selçuk Yıldız yönetiminde start verdi.


Küçükköy Kültürspor penaltı ile yıkıldı

İstanbul U19 ligi 7.grup maçında Emlakbank, Bakırköy Belediye Stadında Küçükköy temsilcisi Kültürspor'u misafir etti.


Bakırköyspor 3 puanı 3 golle aldı

İstanbul U19 ligi 7.grup maçında Bakırköyspor, sahasında Küçükköyspor'u misafir etti. Bakırköy Belediye Stadında oynana mücadeleyi 3-0 kazanan ev sahibi Bakırköy üst sıralara oynayacağının sinyallerini verdi.


KK Mevlanaspor ilk turu geçti

İstanbul U15 ligi Türkiye Şampiyonası İstanbul eleme maçında Kazım Karabekir Mevlanaspor ile Bezirganbahçe karşılaştılar.


Turu geçen takım Zara Ekinli oldu

 İstanbul U15 ligi Türkiye Şampiyonası İstanbul eleme ilk ayağında Zara Ekinli ile 1905 Maltepe Gençlik takımları Selimiye Stadında karşılaştılar.


İFA’dan açıklama: Bunları yazanlar bizden değil

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden İFA Yönetim Kurulu, 2-0 mağlup oldukları Sarıyer Yeni Mahallesi maçı ve bu maç haberine yapılan yorumlar ile ilgili bir açıklama yayınladı.


Salı, Ocak 14, 2014

Vefa, Hakan Ezenerden’i kadrosuna kattı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Vefa, son olarak Sultanbeyli Belediyespor'da forma giyen eski kalecisi Hakan Ezenerden'i kadrosuna kattı.


Kadırga-Esen Bayburt maçına soruşturma açıldı

İstanbul Süper Amatör 7.Grupta ligin son haftasında oynanan Kadırgaspor-Esen Bayburt maçı hakkında TFF, şike soruşturması açtı.


F. Karagümrük, Güven Gürsoy ile anlaştı

TFF 3.Lig ekiplerinden Localtime Fatih Karagümrük, Anadolu Üsküdar 1908’den Güven Gürsoy ile anlaştı.


Sefaköy ilk galibiyetini aldı

İstanbul U16 Ligi 10.Grupta ligde galibiyeti bulunmayan Talatpaşaspor ile Sefaköy, Kağıthane Belediyesi Sadabad Stadında karşı, karşıya geldiler.


Vefa, kazanmaya devam ediyor

İstanbul U16 Ligi 20.Grupta oynadığı 3 maçı da kazanan Vefa, sahasında Zeytinbunu Yeşiltepespor'u konuk etti.


1877 Alemdağ, Hisarı yenip ligde kaldı

İstanbul 1.Amatör Lig 16.Grupta alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede 1877 Alemdağspor, Alemdağ Stadında Anadolu Hisarı takımını misafir etti.


Ulutepespor son maçta nefes aldı

İstanbul 1.Amatör Lig 6.Grupta Şişli temsilcisi Ulutepespor ile Beyoğlu ekibi Cevizlispor, Kağıthane Belediyesi Sadabad Stadında karşılaştılar.


İstanbul Artvinspor liderliğini sürdürdü

İstanbul U14 Ligi 5.Grupta oynadığı ilk iki maçını kazanan İstanbul Artvinspor, üçüncü maçında Bağcılar Üsküp İlköğretim Okulu'nu 8-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.


İstanbul Bulancakspor galibiyetle başladı

İstanbul U19/1 Liginin ilk haftasında Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadında Davutpaşaspor'u konuk eden İstanbul Bulancakspor, rakibini son dakikalarda bulduğu goller geçti 4-2.


Feriköy-Çamlıca maçı tatil edildi

Feriköyspor ve Çamlıcaspor arasında oynana Türkiye Şampiyonası eleme maçı çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.


Gazi Mahallesispor durdurulamıyor

İstanbul U16 Ligi 9.Grup lideri Gazi Mahallesispor, sahasında Yavuz Selim İlköğretim Okulu Spor Kulübü'nü konuk etti.


Gülsuyu 3 puanla başladı

İstanbul U19 Ligi 23.Grup takımlarından Alemdağspor, sahasında Gülsuyu takımını misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi sonlarla bulduğu golle 3-2 kazanan deplasman takımı Gülsuyu, lige 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşadı.


Sancaktepespor liderliği bırakmadı

İstanbul U16 ligi 31.grubun 9 puanla lideri Sancaktepespor, Sarıgazi Stadında averajla 2. sıradaki Dudulluspor'u misafir etti. Zorlu mücadeleyi 2-1 kazanan ev sahibi Sancaktepespor yenilgisiz liderliğini sürdürdü.


Bayrampaşa Teknik galibiyetle bitirdi

İstanbul 1.Amatör Lig 4.Grup maçında Bayrampaşa Teknikspor, sahasında İkitellispor'u konuk etti. Ligin son maçını kazanan taraf ev sahibi ekip oldu 1-0.


Mecidiyeköyspor Şampiyon

İstanbul 1. Amatör lig 9. Grup şampiyonu Mecidiyeköyspor oldu. Bu sezon lige çok iyi başlayan Mecidiyeköyspor ligin 2.yarısında sakatlık ve cezalıların çokluğundan dolayı şampiyonluk yolunda epeyce puan kaybetmişti.


Öz Alibeyköyspor, 4'ncü maçını da kazandı

İstanbul U16 Ligi 12.Grup lideri Öz Alibeyköyspor, Kumkapı Sarıçubuk’un Fatih Mimar Sinan Stadında konuğu oldu.


Teraziderespor beraberliklere abone

İstanbul U16 Ligi 13.Grupta Alibeyköyspor ile Teraziderespor, Alibeyköy Parseller Sahasında karşı karşıya geldiler.

Sultan Orhanspor ‘Kuvvet’lendi!

Kocaeli Süper Amatör Ligi B Grubunda lider durumda olan Sultan Orhanspor, Bağcılarspor’dan Haydar Kuvvet’i kadrosuna kattı.


Parseller'in golcüsü Kozan Belediyespor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grupta mücadele eden Alibeyköy Parseller'in bu sezon muhteşem bir sezon geçiren genç golcüsü Samet Şenol, BAL ekiplerinden Kozan Belediyespor'a transfer oldu.


Söğütlüspor'da tehlike çanları

Sakarya Süper Amatör Lig'de ilk yarıyı başarılı bir şekilde tamamlayan Fevzi Çapkınlar’ın ekibi Söğütlüspor’da tehlike çanları çalıyor.


Bakırköy derbisi Barışspor'un

İstanbul U14 Ligi 25. Grup'ta İstanbul Barışspor, Bakırköy Kartaltepespor'u 6-0 yenerek üçüncü maçında galibiyetle tanıştı.


As Akyazı’da radikal kararlar

Sakarya Süper Amatör Lig ekiplerinden As Akyazıspor’da Kulüp ve Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı tarafından radikal kararlar alındı.


Ramazan, 'Bal'ıkesir Belediyespor'da

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Alemdağspor'un başarılı forvet oyuncusu Ramazan Bal, Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Balıkesir Belediyespor'a transfer oldu.


Kastamonu, Çağlayan'ı ateşe attı

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta üst sıralarda yer alan İstanbul Kastamonuspor, sahasında Çağlayan Gençlerbirliği'ni 4-1 yenerek rakibini sıkıntılı bir konuma soktu.


Namık Sevik Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk dakikaları orta alan mücadelesi şeklinde geçti. İlk yarıda iki takımında karşılıklı cılız atakları vardı. İlk yarıda son dakikasında 45+4'te Kemal'in düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunu yine aynı oyuncu gole çevirdi ve ilk yarı İstanbul Kastamonuspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf konuk Çağlayan Gençlerbirliğispor oldu. 51. dakikada Furkan Ali Osman'ın uzaktan şutunda top ağlara gitti ve mücadeleye eşitlik geldi: 1-1
Golden sonra daha fazla topa sahip olan İstanbul Kastamonuspor, 58. dakikada yeniden öne geçti. Bu dakika içinde Kemal'in vuruşunda kaleci Burakhan çaresiz kaldı ve Kırmızı-Siyahlılar 2-1 üstünlüğü yakaladı. Tekrar öne geçmenin verdiği moralle maçta oyunun hakimi olan İstanbul Kastamonuspor 75. dakikada Egemen, 83. dakikada da Ahmet'in golleriyle farkı artırdı ve karşılaşmayı 4-1 kazanmayı bildi.


Küçükçekmecespor'un haftayı galibiyetle kapatmasıyla, son haftalara girilirken Çağlayan Gençlerbirliği düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı.


HABER - FOTO : ERTUĞRUL AKDUMAN
www.istanbulkastamonuspor.com


[gallery link="file" columns="5" ids="105313,105314,105315,105316,105317"]

Pazartesi, Ocak 13, 2014

Kaynarca'dan Valide Tayfun'a yanıt

Kaynarcaspor Kulüp Başkanı Eşref Şeneroğlu, Valide Tayfunspor Kulüp Başkanı Mustafa Gürlü'nün açıklamalarına sert yanıt verdi.


Futbolcudan polise Bruce Lee tekmesi!

Trabzon 1. Amatör Lig'de oynanan bir maç sonrası futbolcular, emniyet güçlerine yumruk ve uçan tekmeyle saldırdı.


Onur Atila, Paşabahçe’ye teşekkür etti

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor’un kaptanı Onur Atila, eski Kulübü Paşabahçe’ye teşekkür etti.



Geçtiğimiz sezon yine Çengelköyspor’dan transfer olduğu Paşabahçe’de 15 maçta forma giyen ve 13 gol atan golcü oyuncu mesajında, “başta Kulüp Başkanımız olmak üzere Fahrettin Eldek Hocama, Yardımcılarına ve takım arkadaşlarıma beni destekledikleri için teşekkür ederim. Transferimde gösterdikleri anlayıştan dolayı da Yönetim Kurulu’na teşekkürü borç bilirim” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Berk Yağızer Albayrakspor'da

İstanbul SAL Yükselme Grubu'nda mücadele etmeye hazırlanan Albayrakspor, Şile Yıldızspor'un kalecisi Berk Yağızer'in transfer etti.


Gazi Mahallesi'nin golcüsü Kuştepespor’da

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup ekiplerinden Kuştepespor, Gazi Mahallesispor’da başarılı bir sezon geçiren santrafor İsmail Fatih Yılmaz’ı kadrosuna kattı.


Zara Ekinlispor gol yemeden kazanıyor

İstanbul U14 Ligi 25.Grupta oynadığı 2 maçı da Zara Ekinlispor, üçüncü maçında Alibeyköyspor'u farklı geçti 6-0.



Zara Ekinli Stadında oynanan ve Hakem Kemal Duyar'ın yönettiği maçta Sultangazi temsilcisinin golleri Eren (3), Zafer (2) ve Serhat'tan gelirken, Fatih Yıldırım'ın öğrencileri 3.maç sonunda 15 gol atıp, kalelerinde henüz gol görmediler.

Terazidere beraberliğe abone

İstanbul U16 Ligi 13. Grup'ta Teraziderespor deplasmanda Alibeyköyspor ile 0-0 berabere kaldı.


Güneşlispor'dan Okspor provası

İstanbul 1.Amatör Lig 5.Grubu ikinci sırada tamamlayan ve Okspor ile Play-Off maçı oynayacak olan Güneşlispor, sahasında İstanbul Esenler Tokatspor'u ağırladı.


Esentepe Şahin kazandı, Yeşilpınar sevindi

İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup'ta Esentepe Şahinspor, Yeşilpınarspor'u 4-2 yense de ligi üçüncü sırada tamamladı ve play-off'a çıkamadı.


Talatpaşaspor, Fişekspor'u mağlup etti

İstanbul 1.Amatör Lig 10.Grupta sezonun son maçında Talatpaşaspor, sahasında Fişeksor'u konuk etti.


Alibeyköy derbisi Parsellerspor'un

İstanbul U19 1. Ligi 7. Grup'taki Alibeyköy derbisinde Alibey Hospital Parsellerspor, Alibeyköyspor'u 6-1 mağlup etti.


Kaynarca-Bağlarbaşı dostça

İstanbul U19 1. Ligi 19. Grup'ta ilk hafta mücadelesinde Kaynarcaspor ve Bağlarbaşıspor 2-2 berabere kaldı.


Düzce'de haftanın toplu sonuçları

Düzce amatör futbol liglerinde geride bıraktığımız hafta sonu oynanan maçların sonuçları haberimizin devamındadır...


Heyecan kasırgasının galibi Kaynaşlı

Düzce Süper Lig'de oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan maçta Kaynaşlı Belediyespor deplasmanda Bahçeköyspor'u 4-3 mağlup etti.


Çamlıcaspor fırsatı değerlendiremedi

Süper Amatör Lig 2. grubun alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Çamlıcaspor, Alemdağ Stadında Çavuşoğluspor'u konuk etti. Çekişmeli geçen mücadeleyi deplasman takımı Çavuşoğluspor ikinci yarıda penaltıdan bulduğu golle 1-0 kazanmasını bildi.


Beyköy'den olumlu prova

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup ekiplerinden Beyköy Belediyespor, hazırlık maçında Boluspor A2 Takımı'nı 3-2 mağlup etti.


Galata son saniyede güldü

İstanbul Süper Amatör Küme 4.grup karşılaşmasında Yıldıztabya Sahasında Galata, lider Kartal Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada goller ikinci yarı geldi.


Düzcespor zor da olsa kazandı

Düzce Süper Amatör Lig'de ilk yarının son haftasında Düzce Belediyespor'la karşılaşan lider Düzcespor rakibi karşısında aradığı golü 89. dakikada, ikinci yarıda oyuna giren Hüseyin'in ayağından buldu ve maçı 1-0 kazandı.


Teknik Bakış (3): Dayanıklılık Antrenmanları

Antrenörlerimizden Koray Yıldız teknik-taktik konulardaki yazı dizisinin üçüncü bölümüyle bizlerle… Yıldız, bu kez futbolun en önemli öğelerinden, antrenmanla ilgili dosyasını açıyor...


İçerenköy mutlu sona çok yakın

İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup'ta lider İçerenköy İdman Yurdu deplasmanda Sitespor'u 3-0 yenerek son haftaya önde girdi. Ataşehir temsilcisi artık son 90 dakikayı bekliyor.


Görler: Herkes işine baksın

Haznedarspor Teknik Direktörü Taşdan Görler, bazı kesimlerin kendilerini haksız yere eleştirdiğini belirterek, Güngören spor camiasına yönelik açıklamalarda bulundu.


Yeşil Ilgaz 'Çetin Ceviz' çıktı!

İstanbul U14 Ligi 26. Grup'ta Yeşil Ilgazspor deplasmanda Haznedar Çetinkayaspor'u 3-2 yenerek üçte üç yaptı ve liderliğini sürdürdü.


Tozkoparanlı gençler siftah yaptı

İstanbul U16 Ligi 7. Grup'ta haftaya puansız son sırada giren Tozkoparan Birlikspor, sahasında konuk ettiği Sultangazi temsilcisi Özgenspor'u 3-2 mağlup etti.


Tunaspor'a ilk yarı yetti

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup'ta Bayrampaşa Tunaspor, Bollucaspor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 4-0 yenerken, Nişantaşı'nın puan kaybetmesiyle zirveye yükseldi, Yükselme Grubu'na katılmayı büyük ölçüde garantiledi.


Öz Trabzonlular, şampiyonu yendi ve ikinci oldu

İstanbul 1.Amatör Lig 10.Grupta şampiyonluğu iki hafta önce ilan eden Fatih Mimar Sinanspor ile Öz Trabzonlular'un karşı, karşıya geldiği maçta 6 gol vardı.


Çekmeköyspor 'Emin' ellerde

İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup'ta daha önce şampiyonluğunu ilan eden Çekmeköyspor kendi sahasında, seyircisinin önünde, iddiası bulunmayan Koşuyoluspor’u son dakikada bulduğu golle 3-2 mağlup etti.


Ayazağa Şükrü'ye şükretti!

İstanbul U 16 Ligi 10. Grup'ta zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Ayazağaspor ile İstanbul Gençlerbirliği, Ayazağa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Maçta gülen ev sahibi oldu.


Ayazağa Meydan Muharebesi'nin galibi yok!

İstanbul 1. Amatör Lig 12. Grup son hafta mücadelesinde Mecidiyeköy Tayfunspor ile Yıldırım Bosnaspor Ayazağa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Olaylı geçen maç 2-2 bitti.


Zorlu maçın galibi Topkapıspor

İstanbul 1.Amatör Lig 4.Grup maçında Topkapıspor ile Yedikule, Vefa Stadında karşı, karşıya geldiler. Zorlu maçı Topkapıspor 80.dakikada Gökhan'ın golüyle 1-0 kazanıp, ligi ikinci sırada tamamladı ve Süper Amatör Lig için eleme maçı oynamaya hak kazandı.


Prestij maçında kazanan Tozkoparan

İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup'ta rahat konumda olan iki ekibin karşılaşmasında Tozkoparan Birlikspor, Ayazağa Esenspor'u 3-1 mağlup edip sezonu moralli kapattı.


23 dakikalık maçın galibi Tepebağ

İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup'ta Tepebağ Kültürspor, maça 9 kişi gelip sahada 6 kişi kalan İstanbul Artvinspor'u rahat geçerken ligi ikinci sırada tamamladı.


Yeşil Ilgazspor üç puanla başladı

İstanbul U-19 1. Ligi 12. Grup'ta evinde İkitellispor'u konuk eden Yeşil Ilgazspor sahadan 2-0 galip ayrılarak yeni sezona üç puanla başladı.


Nişantaşı umduğunu bulamadı

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta şampiyonluk kovalayan Nişantaşıspor konuk olduğu 1907 Ataköy Çobançeşmespor deplasmanında istediği sonucu alamadı.


Maçı Göçek yönetti
Mücadeleyi FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek yönetirken, yardımcılıklarını Fatih Canberk Özsoy ve Ali Anıl Özdemir yaptılar. Tribünlerde mücadeleyi izlemek üzere yaklaşık iki yüz elli kadar taraftar toplanırken konuk ekip Nişantaşıspor taraftarları da deplasmanda takımlarını yalnız bırakmadılar. Bunun yanı sıra FIFA hakemi Hüseyin Göçek'i canlı olarak izleyebilmek için pek çok il hakemi, hakem gözlemcisi ve federasyon görevlisi de karşılaşmayı takip etti.


İlk gol ev sahibinden
Mücadeleye ev sahibi ekip 1907 Ataköy Çobançeşmespor'un vuruşuyla başlandı. Santrayla birlikte lider Nişantaşıspor rakip kaleye yüklenmeye başlasa da kornerde oluşan karambol sonrasında erken golü bulan taraf ev sahibi oldu.
2. dakikada Nişantaşıspor'un tehlikeli noktadan kazandığı frikiği Hilmican kullandı, top üst direğe çarparak auta gitti.
5. dakikada ev sahibi ekibin sağ kanattan kullandığı top ceza alanı içinde yerde sekti, oluşan karambolde topa son dokunan Anıl oldu ve takımını erken bir golle öne geçirdi, 1-0.
10. dakikada Nişantaşıspor sağ kanattan üst üste bindirmeler yaptı ancak sonuç alamadı.
16. dakikada konuk ekip maçın başındakiyle aynı noktadan bir frikik daha kazandı. Topun başına yine Hilmican geçti, ancak bu kez vuruşunda kaleci Gürle topu köşeden çelmeyi başardı.
24. dakikada Abdullah'ın şutu az farkla üstten auta gidince Nişantaşıspor beraberlik şansını kaçırmış oldu.


25. dakikada bu kez Eyüp sol ayağıyla kaleyi yokladı ancak kaleci Gürle topu kornere tokatladı. Kornerden gelen topla arka direkte buluşan Sedat'ın vuruşunda top az farkla auta gitti.
28. dakikada konuk ekibin sağdan geliştirdiği atakta top ceza alanı içine çevirildi, Metin bu pozisyonda bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak kaleci Gürle harika bir refleksle pozisyonu uzaklaştıran müdahaleyi yaptı.
34. dakikada Emrah'ın yaklaşık yirmi metreden vurduğu sert şut yan ağlara takılınca Nişantaşıspor tribünleri "gol" diye ayağa kalktı.

Devre biterken beraberlik...
38. dakikada Nişantaşıspor'un golcüsü Hilmican'ın uzak mesafeli kafa vuruşu kalecide kaldı.
44. dakikada sol kanattan olgunlaşmaya çalışan konuk ekip atağında Emre taç çizgisi üzerinden topu içeriye doğru kaldırdı. Falso alıp kaleye doğru yönelen top kaleci Gürle'nin uzanamayacağı noktaya gitti ve ağlarla buluştu: 1-1.
45+2. dakikada öne geçmek için yüklenen Nişantaşıspor'da Abdullah'ın yakın mesafeden şutunu Anıl çizgi üzerinden çıkardı ve devre karşılıklı atılan birer golle 1-1 sona erdi.


İkinci devreye ev sahibi 1907 Ataköy Çobançeşmespor istekli başladı ve özellikle ilk beş dakikada sağ kanadı çok etkili kullandılar. Oyunda temponun düşmeye başladığı dakikalarda golü bulan ev sahibi ekip karşısında Nişantaşıspor bitime iki dakika kala yıldızı Hilmican'ın kafa golüyle bir puanı adeta zor kurtardı.


Çobançeşme yeniden önde
56. dakikada orta alanda kaptıkları topla ileriye hızlı çıkan ev sahibi ekipte son vuruşu Onur yaptı ancak top auta gitti.
60. dakikada atılan uzun topla savunma arkasına sarkan Onur bu kez affetmedi ve kaleciyi de çalımladıktan sonra topu Nişantaşıspor ağlarına gönderdi, 2-1.
62 ve 66. dakikalarda ev sahibi ekipte Mert çok önemli fırsatlardan yararlanamayan isimdi.


Nişantaşı baskısı ve gol
70. dakikada Nişantaşıspor'un kazandığı serbest atışta Eyüp'ün arka direğe gönderdiği topa müsait pozisyonda Hilmican kafayı vuramadı.
75. dakikada konuk ekipte Hilmican verkaça girdi ve aldığı topa yaptığı vole vuruş kaleci Gürle'de kaldı.
76. dakikada kullanılan serbest atışta Cüneyt'in kafası kaleci Gürle'nin kucağına gitti.
88. dakikada Nişantaşıspor'un duran toplarını kullanan Eyüp sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda arka direkteki Hilmican'a "al da at" dercesine bir top gönderdi, bu oyuncunun kafa vuruşunda skora bir kez daha denge geldi, 2-2.


Kalan dakikalar ve maçın uzatma bölümlerinde de başka gol olmayınca mücadele iki devrede karşılıklı atılan birer golle 2-2 sona erdi. Mutlak üç puan parolasıyla sahaya çıkan Nişantaşıspor ilk yarıda cömertçe harcadığı fırsatlar nedeniyle doksan dakika sonunda adeta bir puanı kurtaran taraf oldu 


NOT: Saha komiseri Necati Ateş'e teşekkürler.


HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER


Haberle ilgili daha fazla fotoğrafa amator-futbol-foto.blogspot.com adresinden ulaşabilirsiniz


[gallery link="file" columns="5" ids="104844,104845,104846,104847,104848,104849,104850,104851,104852,104853,104854,104855,104856,104843"]

Yeşilova Esnafspor Süper'e doğru...

İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta Yeşilova Esnafspor, sahasında Abide-i Hürriyetspor'u 4-2 yenerek şampiyonluk için büyük avantaj yakaladı. Yeşil-Beyazlılar haftaya İkitellispor'u yenerse şampiyon olacak. 


Çengelköyspor, Kale'yi ikinci yarıda aştı

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup maçında Çengelköyspor ile Kalespor, Beylerbeyi 75.Yıl Stadında karşılaştılar. İlk devresi 0-0 sona eren maçta Üsküdar temsilcisi ikinci yarıda sonuca gitti 2-0.


Pazar, Ocak 12, 2014

Erokspor, Yükselme Grubunun kapısını araladı

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta Yükselme Grubuna çıkmak için mücadele eden Erokspor, Esad'ın atılmasıyla 10 kişi kaldığı maçta Gazi Mahallesispor ile sahasında 2-2 berabere kaldı.


Altıntepsi dört köşe

İstanbul U19 1. Ligi'nde Altıntepsi Makelspor, Zeytinburnu Hürriyetspor'u 4-0 mağlup ederek sezona güzel bir başlangıç yaptı.


Elmalı-Heybeliada maçında 17 kırmızı kart

İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup'ta bugün oynanan Elmalıspor-Heybeliadaspor maçında çıkan olaylarda toplam 17 kırmızı kart çıktı.


Ramazan teklifleri değerlendiriyor

Çıksalınspor'da bu sezonda forma şansı bulamayan ve yollarını ayırma kararını alan kaleci Ramazan Demir ara transferde başarılar yaşayabileceği, hedefleri olan bir takımda forma giymek istediği belirtti.


Süper Amatör 12 Ocak Sonuçları

İstanbul Süper Amatör Lig'de bugün oynanan maçların sonuçları ve puan tablosu haberimizin devamındadır...


1. Amatör Lig 12 Ocak Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün maçlarında alınan sonuçlar ve puantaj haberimizin devamındadır...


Vardar'dan lige güzel başlangıç

İstanbul U19 1. Ligi'nde Vardarspor deplasmanda 1907 Ataköy Çobançeşmespor'u 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda rakiplerine gözdağı verdi.


Ekşioğlu: Verdiğim en doğru karardı

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, Sarıyer Yenimahalle-İFA maçı, SAL 6. Grup'taki iddialar ve 1. Amatör Lig'deki ikincilerle ilgili Yerel Futbol'a özel açıklamalarda bulundu.


'Farklı yenilgiye mazeret arıyorlar'

Kaynarcaspor Genel Kaptanı Nurettin Küçükosman, Valide Tayfunspor'un Kaynarca Stadı'nda yaşadığını öne sürdüğü olayları yalanlayarak "Şampiyonluğumuza gölge düşürmek istiyorlar" dedi.


Valide Tayfunspor'dan Kaynarcaspor'a tepki

İstanbul 1. Amatör Lig 13. Grup ekiplerinden Valide Tayfunspor'da Başkan Mustafa Gürlü, Kaynarcaspor'la deplasmanda oynadıkları maçla ilgili sert bir açıklamada bulundu.


Keşanspor'dan anlaşılmaz açıklama

BAL 11.Grup'ta bütün takımlar ikinci yarıya daha iyi bir şekilde hazırlanmak için kamp yapıyor,transfer yapıyor ve ikinci yarıya hazır olmaya çalışıyor.


Altıntepsi kader maçına hazır

İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta Altıntepsi Makelspor, yarın deplasmanda Beyoğlu Yeniçarşıspor'la oynayacağı 'kader maçı'na hazır...


Cumartesi, Ocak 11, 2014

1. Amatör Lig 11 Ocak Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün sonuçları ve puan durumlaru haberimizin devamındadır....


İstanbulspor Kulübü, kazanmaya devam ediyor

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup maçında, Küçükçekmece Yeşilova Stadında Bağcılarspor'u konuk eden İstanbulspor Kulübü, rakibini 3-0 mağlup ederek galibiyet serisini 5 maça çıkarttı.


Alibeyköy Parseller, ikinci yarıda kazandı

İstanbul Süper Amatör 3.Grupta Albayrak Stadında oynanan Alibeyköy Parseller konuk ettiği Bağlarbaşı’nı 2 -1 yenerek puanını 43'e yükseltti.


Topkapıspor, Altınovaspor'u geçti

İstanbul 1.Amatör Ligin en dikkat çekici gruplarından birisi olan 4.Grupta zirve mücadelesi veren Topkapıspor, Gazi Mahallesi Stadında karşılaştığı Altınovaspor'u 4-2 mağlup etmeyi başardı.


Cuma, Ocak 10, 2014

Fikirtepe'den, Düşmez ve Ekşioğlu’na sorular!

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grupta ligden düşen 3.takım olan ve Kadırgaspor-Esen Bayburt maçının araştırılması TFF’ye başvuran Fikirtepe Dumlupınarspor, soruşturma açılmasını bekliyor.


Şişli Yaylaspor'dan Sarıçubuk'a yanıt

Kumkapı Sarıçubukspor’un Şişli Yaylaspor’a verilen cezalarla ilgili açıklamasına Şişli temsilcisinden yanıt geldi.


Sarıçubukspor'un itirazı var!

Kumkapı Sarıçubukspor, düşme hattındaki rakiplerinden Şişli Yaylaspor'un Küçükayasofyaspor'la oynadığı maç sonrası çıkan olaylarda yeteri kadar ceza almadığı gerekçesiyle TFF'ye tepki gösterdi.


1. Amatör Lig'de ihtimaller rehberi

İstanbul 1. Amatör Lig’de 10’lu gruplarda mücadele bu hafta sona eriyor. Şampiyonluk ve düşme hatlarında neler oluyor, ihtimaller neler, haberin devamında…


Kar: Tek sorumlu Belediye Başkanı Farsakoğlu'dur

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Adalarspor’da Genel Kaptan Aydın Kar görevinden istifa etti. İstifasını bir basın bildirisi ile duyuran Kar, Belediye Başkanına yüklendi.


Emre Türko artık Velimeşeli

Bağlarbaşıspor'un genç golcüsü Emre Türko, Tekirdağ Süper Amatör Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Velimeşe Belediyespor'a transfer oldu.


Amatör camianın başkan kardeşleri

Fuat ve Suat Özcan kardeşler, Fatih ilçesinde aynı dönem iki ayrı kulübe başkanlık yaparak Türk sporunu hizmet etmenin mutluluğunu yaşamaktalar.


Fatih Hilalspor'da hedef sporcu kazanmak

İstanbul U14 Ligi 17.Grupta mücadele eden ve oynadığı iki maçını da kaybeden Fatih Hilalspor Genel Kaptanı Hayri Çelik "hedefimiz sporcu kazanmak" dedi.

Güngörenspor'dan Akyol'a tebrik mesajı

Güngörenspor Kulübü, İstanbul Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Asistanı olarak göreve başlayan Gökhan Akyol için bir tebrik mesajı yayınladı.


Çekmeköyspor’a tek devre yetti

İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta şampiyonluğunu daha önce ilan eden Çekmeköyspor, düşme korkusunu üstünden atmak isteyen Heybeliadaspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle geçti.


Sarıçubuk'tan ilginç bir iddia

Kumkapı Sarıçubuk 81 Kulübü, Şişli Yaylaspor-Hürriyetgücü maçına konuk ekibin genç takımla çıkacağı yönünde duyum aldıklarını öne sürdü. Hürriyetgücü bu iddiayı reddetti.


İçerenköy zirveyi sevdi

İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup'ta İçerenköy İdman Yurdu, sahasında zorlu Kavacıkspor engelini 2-1'lik skorla aşarak zirvedeki yerini korudu.


Ortaçeşme play-off'u garantiledi

İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup'ta Ortaçeşmespor, sahasında Üsküdar Barbarosspor'u 4-1 yenerek bitime iki hafta kala play-off'a gitmeyi garantiledi.


10. Grup'ta dananın kuyruğu kopuyor!

Mimarsinanspor'un şampiyonluğunu ilan ettiği İstanbul 1.Amatör 10.Grup'ta ikinci, dolayısıyla play-off oynayacak takım bu hafta sonu belli oluyor. 


Ferahevler umutlarını korudu

İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup'ta Ferahevlerspor, 2-0 geriye düştüğü maçta Tozkoparan Birlikspor'u 3-2 yenerek ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı.


Altıntepsi için son 180 dakika!

İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta Altıntepsi Makelspor, sahasında konuk ettiği Gültepe Özgençlikspor'u 4-2 yenerek lider Yeşilova Esnafspor'u yakaladı ve şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı.


Topkapıspor'dan şok iddia

İstanbul 1. Amatör Lig'de zirve mücadelesi veren ekiplerinden Topkapıspor, rakipleri Altıntepsi Makelspor'la ilgili ilginç bir iddia ortaya attı.


Perşembe, Ocak 09, 2014

Tanju Çolak Futbol Akademisi Kağıthane’de açıldı

Neden Sende Bir Kral Olmayasın? Sloganıyla yola çıkan Mustafa Ertem, Tanju Çolak Futbol Akademisi’nin Kağıthane Şubesini Demir Halı Saha Spor Tesisleri-Şirintepe Mah. Barbaros Cad. No:36 Kağıthane’de açtı.


Sütlücespor'da Fatih sevinci

İstanbul Süper Amatör Ligde 3.Grup ekiplerinden Sütlücespor'da, tecrübeli kaleci Fatih Mumcu'nun yapılan kontrollerinin iyi çıkması ve takıma geri dönmesinin sevinci yaşanıyor. 


İkinciler doğrudan çıkmak istiyor!

İstanbul 1. Amatör Lig'de, ikinci sırada yer alan bazı takımların yöneticileri, play-off olmadan direkt Süper Amatör'e çıkma olması için yarın (cuma) TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu ile görüşecek.


1. Amatör Lig 9 Ocak Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de bugün oynanan maçların sonuçları ve puan durumları haberimizin devamındadır....


Reşitpaşa-Leventspor maçının günü değişti

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, yarın oynanacağı ilan edilen Reşitpaşa-Leventspor maçının Cumartesi gününe alındığını açıkladı.


İstanbulspor Bağcılar'a hazırlanıyor

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup ekiplerinden İstanbulspor, cuma günü Bağcılarspor'la oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını sürdürdü.


Yeşilköyspor'da mutlu son

İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup’ta lider Yeşilköyspor, takipçisi İTÜ’yü 3-1 yenerek matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etti ve 1 sezon aradan sonra Süper Amatör’e yükseldi.


Çarşamba, Ocak 08, 2014

Osman Kibar: Bizi tehdit ederek yendiler

Kadırgaspor ile oynadıkları maçın ikinci yarısında rakibine ilk dakikalarda direnemeyen ve bazı ithamlara maruz kalan Esen Bayburtspor Teknik Direktörü Osman Kibar açıklamalarda bulundu.


Temel: Kamp performansından memnunum

Antalya kampını ziyaret eden Silivrispor Genel Kaptanı Yusuf Temel sezon başında koydukları hedefleri tek, tek tutturduklarını ve Ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Adliyespor maçı ile ilk yarıdaki çıkışımızı sürdürmek istedikleri söyledi.


Şahbaz son idmanını yaptı

Sezon başında Silivrispor’a transfer olan ve ligin devre arasında açılan transfer sezonunda Süper Lig takımlarından Sivas’a imza atan Ahmet Şahbaz son idmanını yaptı.


İstanbul Kastamonuspor, Modafen’e tepkili

Süper Amatör Lig ekiplerinden İMES İstanbul Kastamonu Spor Kulübü, geçen hafta oynadıkları Modafen maçında yaşanan olaylarla ilgili bir bildiri yayınladı.


Gürpınarspor, Hakemlerden çok dertli

Gürpınarspor-Çengelköyspor maçında Hakem hatalarından dolayı ezildiklerini söyleyen Süper Amatör Lig ekiplerinden Gürpınarspor Kulüp Başkanı Mustafa Küçük, Müsabakanın hakemi M. Kürşat Filiz’in art niyetli maç yönettiğini düşündüğünü söyledi.  


Jetler’den bir düzine gol

İstanbul U16 Ligi 7.Grup lideri Fenergücü, Albayrak sahasında oynanan 3.hafta mücadelesinde Özgenspor ile karşılaştı.


K. Karabekir Mevlana, Hasan’ın golleri ile kazandı

İstanbul U16 Ligi 4.Grup maçında Kazım Karabekir Mevlanaspor, Bakırköy 1903 ile karşılaştı.


K. Karabekir Mevlana, İmarspor’u mağlup etti

İstanbul U14 Ligi 16.Grup maçında Kazım Karabekir Mevlanaspor, Eyüp Çırçır İmarspor’u konuk etti.


Keşanspor’da neler oluyor?

Öncelikle tüm sporseverlerin yeni yılını kutlar sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim. Allah herkesin gönlünüze göre versin, kavgasız, dövüşsüz ve sporun spor gibi yapıldığı, siyasete, kişilere bağımlı olmadığı, adam gibi adamların yaptığı bir spor olması dileğiyle.


1. Amatör Lig 8 Ocak Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de bugün 11'li gruplarda hafta içi mesaisi var. Program haberimizin devamındadır...


İdealtepespor'dan Galatasaray'a...

İdealtepespor'un 2001 doğumlu genç yeteneği Mustafa Fettahoğlu Galatasaray'a transfer oldu. Turuncu-Beyazlı Yönetim, genç oyuncunun transferine izin verdi.


Mahmutbey lideri de devirdi!

İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup'ta ikinci yarının lideri Mahmutbeyspor, grup lideri Yeşilköyspor'u 2-1 yenerek üst üste 7. galibiyetini aldı.


Salı, Ocak 07, 2014

Sultangazispor, Furkan Kaygın'ı renklerine bağladı

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup ekiplerinden Sultangazispor, Ümraniyespor ile mukavelesini karşılıklı anlaşarak fesh eden genç stoper Furkan Kaygın'ı renklerine kattı.


Alibeyköy Parseller zorlansa da kazandı

İstanbul U16 Ligi 9.Grupta şampiyonluk mücadelesi vermesi beklenen takımlardan olan Alibeyköy Parseller ve Halil Rıfat Paşa karşı, karşıya geldiler.


Hürriyet Eğitim liderliği sevdi

İstanbul U14 Ligi 6.Grupta oynadığı ilk maçı kazanan Kağıthane temsilcisi Hürriyet Eğitimspor, ikinci hafta maçında Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor'u konuk etti.


Kuştepe ile Kültürspor dostça bitirdiler

İstanbul U16 Ligi 19.Grup maçında Kuştepespor, Beyoğlu Belediyesi Sütlüce Stadında Küçükköy Kültürspor'u konuk etti.


Zara Ekinlispor, 3.galibiyetini aldı

İstanbul U16 Ligi 19.Grupta ilk iki maçını kazanan Zara Ekinlispor, deplasmanda konuk olduğu Günyamaç'ı oldukça çekişmeli geçen maçın ardından 2-1 mağlup etti.


Fikirtepe Dumlupınarspor, TFF’ye başvuru yaptı

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grupta ligden düşen 3.takım olan Fikirtepe Dumlupınarspor, Kadırgaspor-Esen Bayburt maçının araştırılması için resmen başvuru yaptı.


İstanbul Sivas, 20 dakika dayanabildi!

İstanbul 1.Amatör Lig 9.Grupta ligden düşen İstanbul Sivasspor, Hürriyet Gücü'ne konuk olduğu maçın 20.dakikasında sakatlıklar sebebiyle sahada 6 kişi kalınca maç sona erdi.


Alibeyköy Stadı'nda sona gelindi

Süper Amatör Lig 7. Grup ekiplerinden Alibeyköyspor'un sezonun 7. haftasında başlanan zemin değişimi çalışmalarında sona gelindi.


Araklı Veteranlar Turnuvasında heyecan devam ediyor

Gaziosmanpaşa Sultangazi Araklılar Derneği'nin düzenlemiş olduğu 40 yaş üstü Halı Saha Futbol Turnuvası finaline günler kala müsabakalara ilgi oldukça yoğun.


Süper Amatör Ligde Cuma mesaisi

TFF İstanbul İl Başkanlığı, güvenlik nedeniyle İstanbul Süper Amatör Lig 3.Gruptaki 3 maçı 10 Ocak 2014 Cuma günü oynatma kararı aldı.


Haznedar Çetinkaya doludizgin

Haznedar Çetinkayaspor bu hafta sonu U14 ve U16 kategorilerinde oynadığı maçlardan galibiyetle ayrıldı.


Pazartesi, Ocak 06, 2014

Bağcılar ne derse o!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Bağcılarspor, sahasında Sarıyer Yenimahalle'yi 3-1 yenerek rakibin ikincilikten etti.


Ayazağa Esenspor'da Kurtuluş şov!

İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup'ta Ayazağa Esenspor, sahasında Balat Yeşilovaspor'u 8-3 yenerken ev sahibi ekibin tüm golleri Kurtuluş'tan geldi.


Play-off için kura yok

TFF İstanbul İl Başkan Vekili Ufuk Tatar, İstanbul 1. Amatör Lig'de sezonun bitmesine kısa bir süre kala, kulüplerin merak ettiği önemli bir sorunun yanıtı.


Süper Örnektepespor, şampiyonluğu garantiledi

Genç Teknik Direktör Selçuk İmamoğlu’nun öğrencileri Eroğluspor’u 2-1 mağlup ederek Örnektepespor’u şampiyonluğa taşıdılar.


Uzatmalarda golü attı, takımını yaktı!

İstanbul 1.Amatör Lig 11.Grupta oynanan İstanbul Giresunspor-Etilerspor maçının uzatma anlarında takımının beraberlik golünü atan futbolcu, takımını yaktı.


Ünal: U14 ve U16 takımlarımızı ligden çekiyoruz!

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grupta ligden düşen 3.takım olan Fikirtepe Dumlupınarspor,  çok sert bir açıklama yayınladı. Turuncu-siyahlı takım ayrıca U14 ve U16 takımlarını ligden çekti.


Şampiyon Esentepe 'Es'ti geçti

İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup'ta şampiyonluğunu daha önce ilan eden Sultangazi Esentepespor, grubun zorlu ekiplerinden Esenkent Gençlikspor'u 3-1 yendi.


Esenyurt İncirtepespor şampiyon...

İstanbul Süper Amatör Lig 6.grup karşılaşmasında Albayrakspor ile Esenyurt İncirtepespor şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya misafir ekibin istediği gibi 0-0  berabere biterken ligi şampiyon olarak tamamlamayı başardı. Albayrakspor 2.sırada Yükselme  grubuna kaldı.

Topkapıspor'da beş kadro dışı

Sahasında Altıntepsi Makelspor'a 3-1 yenilerek şampiyonluk yolunda büyük yara alan Topkapıspor'da beş futbolcu kadro dışı bırakıldı.


Altıntepsi'den 'Altın' galibiyet

İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta haftanın en kritik maçında Topkapıspor ve Altıntepsi Makelspor karşı karşıya geldi. Maçı 3-1 kazanan Altıntepsi şampiyonluk yolunda büyük adım attı.


Pazar, Ocak 05, 2014

Çengelköyspor'un Onur'u var!

İstanbul Süper Amatör 5.Grupta Yükselme Grubu için mücadele eden Çengelköyspor, ligde kalmak için mücadele veren Gürpınarspor'a konuk oldu. Boğaz ekibi, 65.dakikaya kadar mağlup götürdüğü maçta kaptanı Onur'un 2 gol, 1 asisti ile 3 puanı aldı 3-1.


Bulancak ikinci yarıda açıldı

İstanbul U16 Ligi 20. Grup'ta İstanbul Bulancakspor, sahasında konuk ettiği İkinci Nesil Spor Kulübü'nü 6-1 yenerek 'üçte üç' yaptı ve liderliğini sürdürdü.


Topkapıspor'dan taziye mesajı

Topkapıspor Kulübü Yönetim Kurulu, Altınovaspor Kulüp Başkanı Doğan Albayrak'ın annesinin vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayınladı.


1. Amatör Lig 5 Ocak Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de bugün oynanan maçların sonuçları ve puan durumları haberimizin devamındadır...


Arslan: Esenyurt ilçesi için Bölgesel’i istiyoruz

3 sezon önce çok duyulmayan bir takımken, şimdi Bölgesel Amatör Lig için Yükselme Grubu maçları oynama hakkı kazanan Esenyurt İncirtepespor’un genç Başkanı Elvan Arslan bazı açıklamalar yaptı.


Teşekkürler Suat Ak

Kağıthane temsilcisi Yahya Kemalspor’un Yönetim Kurulu, 1.5 sezon boyunca yaptığı görevden kendi istediği ile ayrılan Teknik Direktör Suak Ak’a teşekkür etti.


Irmakspor, Play-Off iddiasını sürdürdü

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup maçında Çağlayan Gençlerbirliği'nin konuğu olan Zeytinburnu temsilcisi Irmakspor, rakibini son dakikalarda bulduğu gollerle 6-2 yenerken, ev sahibi ekip maçı 9 kişi tamamladı.


Mahmutbeyspor'dan farklı tarife

İstanbul U14 Ligi 9. Grup'ta ilk maçlarını yitiren iki ekibin karşılaşmasında Mahmutbeyspor, sahasında Yeni Özkartalspor'u 7-0 yenerek üç puanla tanıştı.


CFS Bağcılar Süper Amatör'e veda etti

[gallery link="file" columns="6" ids="103135,103136,103137,103138,103139,103140"]

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta CFS Bağcılarspor, son maçında Ramispor'a 3-2 mağlup oldu. İkinci yarıda hükmen 2 galibiyet dışında hiç maç kazanamayan Bağcılar temsilcisi küme düştü.

Ve zirve İçerenköy'ün...

İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup'ta İçerenköy İdman Yurdu, deplasmanda İdealtepespor'u 2-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 13 maça çıkarırken bitime 3 hafta kala liderliğe yükseldi.


Şafakspor, İstanbul Bafra'yı aynı skorla geçti

İstanbul 1.Amatör Lig 8.Grupta ligde iddiası kalmayan iki takımın maçında Şafakspor, deplasmanda 2-1 yendiği İstanbul Bafraspor'u yine aynı skorla mağlup etmeyi başardı.


Cumartesi, Ocak 04, 2014

Öz Alibeyköyspor ikinci yarıda farka koştu

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup maçında Kazım Karabekir Mevlanaspor'u konuk eden Öz Alibeyköyspor, rakibini 65.dakikadan sonra bulduğu gollerle 5-1 mağlup etti.


İstanbul Gümüşhane lideri devirdi

İstanbul 1. Amatör Lig 10. Grup'ta İstanbul Gümüşhanespor, şampiyonluğu daha önce garantileyen Mimarsinanspor'u 2-1 yenerek play-off umutlarını son haftaya bıraktı.


Anadolu Hisarı'nın Fırat'ı var

İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup'ta kalma mücadelesi veren Anadolu Hisarı İdman Yurdu, Kavacık deplasmanında genç golcüsü Fırat Önder'le güldü.


Karagümrükspor'dan taziye mesajı

Karagürümrükspor Kulübü, efsane futbolcusu ve eski teknik direktörü Abdülkerim Durmaz'ın babası Mustafa Durmaz'ın vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayınladı.


Arnavutköy Belediyespor transfere başladı

Son dakika bombaları ile transfer de takıma takviye güçler ilave eden BAL 9.Grup ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor yeni transferleri ile sözleşme imzaladı.


Güngörenspor'dan taziye mesajı

Güngörenspor Kulübü Yönetim Kurulu, Altınovaspor Kulüp Başkanı Doğan Albayrak'ın annesinin vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayınladı.


Vefa'dan transfer bombaları

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup ekiplerinden Vefa’da, Başkan Gülbaran’ın camiasına söz verdiği transfer bugün gerçekleşti ve yeşil-beyazlılar 7 futbolcu ile anlaştılar.


Cemal Hakan Ergin'den taziye mesajı

Güngören Kulüpler Birliği ve Tozkoparan Birlikspor Kulüp Başkanı Cemal Hakan Ergin, Altınovaspor Kulüp Başkanı Doğan Albayrak'ın annesinin vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayınladı.


Doğan Albayrak'ın acı kaybı

Altınovaspor Kulüp Başkanı Doğan Albayrak'ın annesi Elmas Albayrak vefat etmiştir.


Karagümrük Akademi, fabrika gibi!

Karagümrük Akademi'den yetişen ve Kırmızı-Siyahlı kulüpte başarıyla forma giyen Gökhan Şen, 2. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'a transfer oldu.


1. Amatör Lig 4 Ocak Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de 4 Ocak Cumartesi günü oynanan maçların sonuçları haberimizin devamındadır...


Cuma, Ocak 03, 2014

Bağcılar, İstiklal'i ateşe attı

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Bağcılarspor deplasmanda İstiklalspor'u 3-2 yenerek rakibinin düşme hattına gerilemesine neden oldu.


Altıntepsi kader maçına hazır

Altıntepsi Makelspor, yarın Topkapıspor'la oynayacağı kritik maça hazır. Maç satini bekleyen Yeşil-Beyazlılar'da tek hedef galibiyet.


'Ferahspor maçını kazanmalıyız'

İstanbul 1. Amatör Lig 13. Grup ekiplerinden  Haydarpaşa Demirspor'un tecrübeli futbolcusu Hayri Eron, Ferahspor maçı sitemize öncesi açıklamalar yaptı.


Bayrampaşaspor'dan TFF'ye tepki

Bayrampaşaspor Kulübü Yönetim Kurulu bir bildiri yayınlayarak, İstanbul'daki profesyonel takım altyapılarının Türkiye Şampiyonası'na alınmaması üzerine bir bildiri yayınladı.


Ahmet Şahbaz Süper lig yolunda...

Silivrispor'un başarılı orta saha oyuncusu Ahmet Şahbaz, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'la prensip anlaşmasına vardı.


Süper Amatör Ligde 7 maçın yeri değişti

İstanbul Süper Amatör Ligde 04 Ocak Cumartesi ve 05 Ocak 2014 Pazar günü oynanacak olan 7 maçın yeri değişti.


Suat Ak: Herkese hakkımı helal ediyorum

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Yahya Kemal İdman Yurdu Teknik Direktörü Suat Ak, 2 yıldır görev yaptığı siyah-beyazlı ekipteki görevinden ayrıldı.


Zara Ekinli, Adalar maçında gençlerle sahada

Zara Ekinlispor’un, Adalarspor ile deplasmanında oynayacağı maçta, takımın tecrübeli futbolcularının da aralarında olduğu 7 futbolcu görev almayacak.


Beyoğlu’nda, Fikret Sivri dönemi sona erdi

TFF 3.Lig ekiplerinden Çıksalınspor’un Başkanı Fikret Sivri, uzun yıllardır Başkanlık yaptığı Beyoğlu Kulüpler Birliğindeki görevinden ayrıldı.


Yenibosna’da 4 ayrılık

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup ekiplerinden Bahçelievler Yenibosnaspor, 4 futbolcusu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı.


Berent Yerdak, Parseller’den ayrıldı

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden Alibeyköy Parseller’in genç yeteneği Berent Yerdak, yeşil-beyazlı ekipten ayrıldı.


Feriköy, zorlansa da kazanmayı bildi

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grupta lider durumda bulunan Feriköy, düşme korkusunu yakından hisseden Haliçspor ile deplasmanda karşılaştı. Haliçspor'un 85.dakikada 10 kişi kaldığı maçta Şişli ekibi 88.dakikada bulduğu golle kazandı 2-1.


Keşanspor’da hareketli saatler!

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup ekiplerinden Keşanspor, dün ilginç gelişmeler yaşandı. Sarı-siyahlı ekipte Sebahattin Algun Erdem’in görev süresi sona ererken, 3 futbolcu da takımdan ayrıldı.


Güngören son anda yıkıldı

İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Güngörenspor, Reşitpaşa deplasmanında galibiyeti son dakikada yediği golle kaçırdı.


Yenimahalle cezayı Kağıthane'ye kesti

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Sarıyer Yenimahalle'yle ligde kalma savaşı içindeki Kağıthanespor'un karşılaşmasında gülen taraf 3-0'lık skorla Sarıyer temsilcisi oldu.


İFA, gümbür gümbür geliyor

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup lideri İFA, kendisi gibi Yükselme Grubu hesapları yapan Alibeyköy Parseller'in konuğu oldu. Maçın ilk dakikasında öne geçen İFA, 90 dakika sonunda gülen taraf oldu 5-1.


Perşembe, Ocak 02, 2014

Mehmet Dinç’in Babası vefat etti

Küçükköyspor Kulübü eski Başkanı ve şimdinin Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dinç’in Babası Raşit Dinç vefat etti.


Yenidoğan Güneşspor'un büyük çıkışı

İstanbul 1. Amatör Lig 6. Grup ekiplerinden Yenidoğan Güneşspor, sezonun en büyük başarı hikayesine  imza atmaya çok yakın...


Batı Trakya çok farklı kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grupta ilk iki iddiasını sürdürmek isteyen Batı Trakya Türkleri, ligden düşen Bezirganbahçe’yi farklı geçti 8-0.


Onca 'Emek' boşa mı gitti?

Geçen sezon federe olan ve ilk sezonunda 2. Amatör Lig'den 1. Amatör Lig'e çıkma başarısı gösteren Yenişehir Emekspor bu sezon tüm kategorilerden çekildi.


Şimdiden 6 takım çekildi

Yeni başlayan İstanbul U14 ve U16 liglerinde toplam 6 takım ligden çekildiler. Takımların dilekçeleri TFF tarafından kabul edildi.


Bayrampaşa Demir'in kaderi belli oluyor

Zeytinburnu Zaferspor-Bayrampaşa Demirspor maçında konuk ekibin sahte lisansla oyuncu oynattığı yönünde Yeni Özkartalspor'un yaptığı itiraz yarın (3 Ocak Cuma) karara bağlanacak.

Sancaktepespor altyapıdan devam

Geçen sezon 1. Amatör Lig'de 2. Amatör Lig'e düşen Sancaktepespor bu sezon A takımla liglere katılmama kararı aldı.


Olaylı maçın kararı verildi!

İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup'ta oynana ve 4-4 devam ederken 75. dakikada tatil edilen Sultançiftliğispor-Arnavutköy Yeniköyspor maçı hakkında karar verildi.


İstanbul Kastamonuspor büyük yara aldı

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta Yülseme Grubu hesapları yapan İstanbul Kastamonuspor, sahasında Öz Alibeyköyspor'a 2-0 mağlup olarak yarışta büyük yara aldı.


Yeni yıl ve beklentilerimiz

Yeni bir yıla daha girdik, aslında her yeni bir yıl hayatın devamının, başarıların, güzelliklerin ve acıların yaşanmasını sağlayan devir teslim olmaktadır.


Göksu: Kimse heveslenmesin

Topkapıspor Teknik Direktörü Hüseyin Göksu, İkitellispor yenilgisiyle zirveyi emaneten bıraktıklarını, sezon sonunda mutlu sona ulaşan tarafın kendileri olacağını söyledi.


İstanbul'da takım çalıştırmak zor

Küçükçekmece ilçesinin sevilen antrenörlerinden Uğur Aytaç, sporcuları ve aileleri kandırarak sırtlarından para kazanan kişilerle ilgili köşe yazısıyla bizlerle…


Ortaköyspor, Orhan ile güldü

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup maçında Kazım Karabekir Mevlanaspor'a konuk olan Ortaköyspor, rakibini Orhan Seğmen'in iki golü geçti 2-1.


Velimeşe'de transfer atağı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de ilk yarıyı zirvede bitiren Velimeşe Belediyespor, devre arasında önemli transferlere imza attı.


Teraziderespor U19 Takımı lige hazır

İstanbul U19 1. Ligi 11. Grup'ta mücadele edecek olan Teraziderespor yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor...


Çarşamba, Ocak 01, 2014

Tophane Tayfunspor'dan rahat galibiyet

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup karşılaşmasında Beyoğlu Belediyesi Sütlüce sahasında Tophane Tayfunspor, Ataköy Çobançeşmespor ile karşılaştı. Karşılaşmayı Tophane Tayfunspor 4-2 kazanarak rakibini düşme korkusu içerisinde bıraktı.


Modafen, en zorlu engeli aştı

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta ikinci sırada bulunan Modafen, Merkezefendi Stadında konuk olduğu Irmakspor'u her iki devrede bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.


Çengelköyspor’un ilk transferi Onur Atila

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grupta Yükselme Grubuna kalmak için mücadele veren Çengelköyspor transferlere başladı. Yeşil-beyazlılar ilk olarak Paşabahçespor'dan eski oyuncusu Onur Atila ile el sıkıştılar.


Ömerlispor top başı yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Ömerlispor yeni sezonu açtı... Sarı-Siyahlılar önceki sezonlara göre bu sezon daha iddialı.


Bakırköy'e ikinci suni çim müjdesi

Bakırköy Belediye Stadı'ndaki büyük sahanın suni çime dönüştürülme çalışmalarında son aşamaya gelindi... Yaklaşık 1 ay sonra sahaya maç verilmesi bekleniyor.


BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.