Cumartesi, Aralık 20, 2014

ÜSKÜDAR ANADOLU HÜSRANA UĞRADI

İstanbul 1.Amatör Lig 14. Grup 15.Hafta mücadelesinde Üsküdar Anadolu ile Öz Karacaahmet takımları Selimiye Stadında karşı karşıya geldiler. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan keyifli maçta galip ayrılan taraf 2-1 skorla Öz Karacaahmet oldu.



Zorlu mücadeleyi Aytaç Geçgel, Selman Abdullah Akbulut ve Furkan Olcaş hakem triosu yönetti. Mücadele her iki takım için çok önemliydi, iki takımda 3 puanı almak haftayı en iyi şekilde tamamlamak amacındaydı. Konuk takım ilk dakikalarda orta sahayı kalabalık tutup rakibinden gelen atakları karşılayıp kontra atakla gole gidip oyunu tamamlama amacındaydı. Ev sahibi Üsküdar Anadolu oyuna atak başladı, rakibinin üstüne gidip golü erken bulma amacındaydı. ev sahibi ekip bulduğu sayısız gol pozisyonunu cömertçe harcadı. 

28.dakikada konuk takım Öz Karacaahmet kendi sahasından hızla çıkıp kontra atakla rakip kaleye geldiler, Üsküdar Anadolu defans oyuncularını hazırlıksız yakalayan ve topla buluşan Murat Samur kaleci Abdullah Demir ile karşı karşıya kaldı güzel bir vuruşla topu filelere göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı konuk takımın üstünlüğü ile geçildi.
İkinci yarıya hızlı başlaya Öz Karacaahmet, 47.dakikada sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Fatih, kaleci Abdullah Demir'le karşı karşıya kaldı güzel bir vuruş yaptı, kaleci Abdullah Demir'in müdahalesi ile top dışarı çıktı. Ev sahibi takım bu ataktan sonra rakibinin üstüne gidip sağlı sollu ataklarla giderek oyuna iyice ağırlığını koydu, sayısız gol pozisyonlarını cömertçe harcayan ev sahibi takım 55.dakikada sağ kanattan ceza sahası içine yapılan ortayı iyi takip eden Ceyhun Ertaş güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-1.




70.dakikada konuk takım rakibinin üstüne kontra  atakla gidip sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Fatih topu ceza sahası için gönderdi topla buluşan günün başarılı ismi Murat Samur iyi bir vuruşla topu filelere gönderdi 2-1.  Konuk takımdan 72. dakikada İlker ve 88.dakikada Fatih, Hakem Aytaç Geçgel tarafından kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar. karşılaşmanın son düdüğüyle konuk takım Öz Karacaahmet mücadeleyi 2-1 kazandı.
Bu galibiyetle hayati bir 3 puan kazanan Öz Karacaahmet 13 puana yükselerek rahat bir nefes alırken, 28 puanda kalan Üsküdar Anadolu hiç ummadığı yenilgi ile zirve yarışında önemli bir yara almış oldu.

HABER-FOTOĞRAF: AKGÜN ÇOKGEZ







1 yorum:

Adsız dedi ki...

Tanju hoca kıyakmı yaptı yoksa

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.