Pazartesi, Aralık 29, 2014

SULTANÇİFTLİĞİ CAN HAVLİYLE KAZANDI


İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Sultangazi temsilcisi Sultangazi Sultançiftliğispor, Zara Ekinli Stadınnda Bayrampaşa Teknik’i konuk etti. Mücadele ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yapan Sultangazi Sultançiftliğispor Kulübü, Mikail ile gol fırsatlarını değerlendiremedi. İlk yarının ortalarına doğru oyuna ortak olan konuk ekip B. Teknikspor’a, Sultançiftliğispor’un genç file bekçisi Melih Özkaya geçit vermedi. İlk yarının son anlarında kontra atak yakalayan Sultançiftliğispor, Mikail ile 1-0 öne geçti ve soyunma odasına galip girdi.

İkinci yarıda rakibine oranla daha çok topla oynayan ev sahibi ekip, Mikail ve Semih’le çok net gol pozisyonları yakaladı. Ev sahibi ekip yakaladığı pozisyonlardan sonuç çıkaramadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında gol olmayınca Sultançiftliğispor sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

Sultangazi temsilcisi bu sonuçla puanını 13’e çıkarırken hala düşme potasının içinde bulunuyor. Sultançiftliğispor’un ligde kalması için kalan tüm maçlarını yenip, Haliçspor’un puan kaybetmesini bekleyecek.

HABER: MUSTAFA YILMAZ




Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.