Pazartesi, Aralık 29, 2014

ŞAMPİYON ESENYURTSPOR

İstanbul U17 Ligi 2. Grup maçında Esenyurtspor Esenyurt Belediye Stadı'nda İzzettinspor'u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan ev sahibi ekip maçı farklı kazandı.


Mücadeleyi 18. dakikada Barışcan Şentürk, 34. dakikada Kemal Sümer, 47 ve 60. dakikalarda Kerim Yiğit ve 55. dakikada Fırat Bingöl'ün attığı gollerle 5-0 kazanan Esenyurtspor böylelikle ligi namağlup olarak şampiyon bitirdi.

Fener Beylikdüzüspor'un 6 puan önünde 38 puan toplayarak şampiyon olan Esenyurtspor ligde 39 gol atarak 40 gol atan Fener Beylikdüzüspor'un ardından en çok gol atan takım olurken sadece 3 gol yiyerek defansif anlamda mükemmel bir performans gösterdi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Esenyurtspor Teknik Sorumlusu Ümit Yeşilyurt "Sezonu hak ettiğimiz yerde yani ligin tepesinde bitirdik. Buralara gelmek için çok çalıştık. Sezonun son maçı olmasına ve şampiyonluğu garantilemiş olmamıza rağmen oyun disiplininden taviz vermeden oynadık ve maçı farklı kazandık. Şampiyonluğumuzdaki en büyük pay oyuncularımızın vermiş olduğumuz taktikleri doğru bir şekilde yapmaya gayret göstermeleridir. Özveri ile çalışıp hak ettikleri şampiyonluğu kazandılar. Bundan sonra çalışmalarımızı sürdürüp Türkiye Şampiyonası'nda iyi işler yapmaya çalışacağız. Şampiyonluğumuz tüm camiamıza hayırlı olsun" dedi.

HABER: SELİM DEMİRER




Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...