Cumartesi, Aralık 20, 2014

ŞAHİNLER ÇATALCASPOR ALT YAPISINDA GÖREVE BAŞLADI

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Çatalcaspor, Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak eski hocaları Recai Şahinler’i kadrolarına kattı. 


Altyapıda Recai Şahinler ile birlikte görev alacak olan Mutlu Tarkan, A Takıma futbolcu kazandırılması için kolları sıvadılar.

Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Arif Yıldız, yapılan imza töreninin ardından Recai Şahinler hocalarının tecrübelerinden faydalanacaklarını, bununla birlikte Mutlu Tarkan’ın da iyi bir ekip olarak Çatalcaspor’a oyuncu yetiştireceklerine inandıklarını söyledi. Çatacaspor’un altyapıda çığır açması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Teknik Direktör Recai Şahinler, eski kulübü Çatalcaspor’a döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. 

Çatalcaspor’a yabancı olmadığını söyleyen Şahinler, Burada başarılı olacaklarına inandıklarını belitti. Kulüp Başkanı Hasan Gökçe ise, Recai Şahinler ile birlikte altyapılarına hareket geldiğini, camialarının altyapısının emin ellerde olduğunu bu anlamda gözlemlemiş olduklarını söyledi. Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Arif Yıldız’da bu başarılı teknik kadro ile üzerlerine düşen görevi yerine getirip altyapıdan her yıl A Takıma en az bir oyuncu vermek için çaba göstereceklerini söyledi.

HABER: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.