Salı, Aralık 30, 2014

SAĞLIK SKANDALININ İKİNCİ KURBANI MASÖR OLDU


76.dakikasında yaşanan sağlık skandalı nedeniyle TFF’nin açıklama yapmak zorunda kaldığı Albayrak-Vefa maçının ikinci kurbanı ev sahibi ekibin Masörü Salih Güntürk oldu.

İstanbul’da her hafta yaşanan skandallarından sadece bir tanesi, sedye yerine bank kullanılması nedeniyle ülke gündemine oturmuştu.

Ulusal basın ilgi gösterince…
Bugün birçok Ulusal medya kanalı, görsel ve yazılı basının bu habere yoğunlaşması nedeniyle, yetkililer acil çözüm arayışına girdiler. TFF Yönetimi ayrıca konuyla ilgili bir açıklama da yayınlayarak sahada sedye olduğunu savundu.

İkinci kurban masör oldu
Öte yandan, yaşanan skandal nedeniyle sadece Albayrakspor’un kaptanı Lütfü Balcı’nın mağdur olmadığı öğrenildi. Edindiğimiz bilgiye göre, Gaziosmanpaşa ekibine 13 yıldır masör olarak hizmet eden Salih Güntürk de bank kurbanı olmuş.

Ağır bankı taşıyınca fıtığı patladı
Olay esnasında Albayraklı futbolcularının ve Vefa’nın masörünün yardımıyla talihsiz futbolcuyu bank ile saha dışına taşıyan Salih Güntürk’ün  (fotoğrafta arkada, lacivert eşofmanlı) olay esnasında fıtığının patladığı öğrenildi. Bugün Eyüp Devlet Hastanesinde ameliyat olan Güntürk’ün ameliyatının iyi geçtiği öğrenildi.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...