Pazartesi, Aralık 22, 2014

ÖZ ALİBEYKÖYSPOR PES ETMEMEYE KARARLI


Takımın başında Erol Tuna geldikten sonra toparlanma sürecine giren Öz Alibeyköyspor, zirve hesapları yapan Çamlıcaspor’u 3-2 mağlup etti.

Alibeyköy Stadında oynanan, Sinan Ertingü, Yasin Aydın, Hilmi Molla hakem triosunun yönettiği maç yoğun sağanak yağış altında oynandı.

Tecrübeli futbolculardan oluşan rakibine karşı, genç kadrosu ile ikinci yarıda direnen ve zaman, zaman da oyunda üstünlüğü ele alan Öz Alibeyköyspor, Hakan Bilal Akmaz ve Eyüp Yaşar’ın golleriyle zorlu karşılaşmayı 3-2 kazanmayı başardı. Çamlıcaspor'un sayılarını ise Burak Rabu ve Mehmet Cihan Sadıkoğlu kaydetti

Erol Tuna’nın göreve gelmesiyle 7 maçta 4 galibiyet alan turuncu-mavili ekip bu sonuçla puanını 13 yaptı. Çamlıcaspor ise 28 puanda bulunuyor.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR / SERKAN YILDIZ/ İSMAİL ERKOÇ













3 yorum:

Adsız dedi ki...

HELAL OLSUN BU GENÇ KADROYA HİÇ BİR BEKLENTİ OLMADAN ÇIKIP OYNUYOR BEŞ KURUŞ ALMIYORLAR ZATEN TAKIMIN YARISI GENÇ TAKIM OYUNCUSU HELAL OLSUN

Adsız dedi ki...

BU GRUPTA ÇAMLICANIN İDDİASI DEVAM EDİYOR.ALEMDAG ATAŞEHİRİ YENER.ÇAMLICADA ÖZ TRABZONU YENERSE YENIDEN POTAYA GİRER.ÇAMLICANIN DAHA ALEMDAG VE KASTAMONU MAÇLARI VAR.İYİ TOP OYNUYORLAR.AMA TRABZON MAÇINDA İŞİ ÇOK ZOR YENILIRSE KOPARLAR.

Ali Kemal Demir dedi ki...

Bu millet çok ilginç. Bizler Yerel Futbol Ailesi olarak, soğuk havada, yağmur altında hiç bir kazanç elde etmeden ve ailemizi bırakarak sırf amatör futbola katkı olsun diye, bir o sahada, bir bu sahada durmadan koşturacağız ve sonunda hasta olmak pahasına haber yapacağız. 16-17 yaşında kim olduğu belli olmayan bir çocuk çıkacak, yaptığımız habere terbiyesizce yorum yapacak. Bu millete yaranılmaz, bunu her geçen gün yeniden öğreniyorum.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...