Salı, Aralık 30, 2014

MASÖRDEN HAYAT KURTARAN MÜDALE


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grupta hafta sonu Ortaçeşme Stadında oynanan Gümüşsuyu-İstanbul Kastamonuspor maçında İstanbul Kastamonuspor'da Hamza Koçer hava topundan sonra yere sert düşerek bilinç kaybı yaşadı.


 


Hamza için ambulans çağrıldı ancak beklenen ambulans bir türlü gelmedi. İstanbul Kastamonuspor'un tecrübeli masörü Yıldıray Çaylı kulübesinden hızla sahaya girerek genç futbolcuya anında müdahale ederek hayatını kurtardı.





20.dakika da İstanbul Kastamonuspor’dan Hamza ile Gümüşsuyuspor’un kaptanı Erdinç hava topu mücadelesine girdi. Hamza erken topa yükselince dengesiz bir şekilde yere sırt üstü düştü. Yere düşmesinin ardından bilinç kaybı yaşayan Hamza, İstanbul Kastamonuspor idarecilerince yakında bulunan özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına alınmıştı. Hamza’nın çarpmaya dayalı geçici bir sorun yaşadığını belirten doktorlar, tedbir amaçlı röntgen çekildiğini şuanda sağlığının gayet iyi olduğunu belirttiler.


HABER: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...