Perşembe, Aralık 18, 2014

MAHMUTBEY STADI'NDA BİR GARİP TELEFON VAKASI!

İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup'ta oynana CFS Bağcılarspor-Bağcılar Gençlergücü maçında ilginç bir olay yaşandı.

1-1 sona eren müsabakanın ardından hakem Tayfun Yurdakul ve yardımcıları soyunma odasına giderken Mahmutbey Stadı'nın tribünlerinden hakemlere doğru bir adet cep telefonu atıldı. Soyunma odasına gitmekte olan hakem Yurdakul birden dönerek telefonu yerden aldı ve içeri gitti.

Olayın hemen ardından CFS'den bazı yöneticiler hakem odasına giderek hakemden telefonu rica ettiler. Yöneticiler telefonun, ismini açıklamak istemedikleri bir seyirciye ait olduğunu dile getirdiler ancak hakem Tayfun Yurdakul söz konusu telefonu raporuyla birlikte TFF'ye göndereceğini, telefonun sahibinin de cihazını TFF'den alabileceğini belirtti ve tüm ısrarlara rağmen telefonu geri vermedi.

Şimdi telefonun sahibi TFF'ye gitmek zorunda... Bu da demek oluyor ki telefonun meçhul sahibi TFF'ye gittiğinde hakkında işlem yapılacak. Her ne kadar CFS yöneticileri isim vermese de statta konuşulanlara göre söz konusu telefon Bağcılar temsilcisinin yönetim kurulundan birine ait olması söz konusu.

HABER-FOTOĞRAF: YUNUS EMRE

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...