Çarşamba, Aralık 31, 2014

LÜLEBURGAZSPOR’UN YERİ BURASI DEĞİL


Kırklareli'nde Süper Amatör Liginde erteleme maçlarının bitimi ile Kırklareli Süper Amatör Lig devre arasına girdi.

12 takımın mücadelesi verdiği ligde Lüleburgazspor ilk yarıyı lider bitirdi. Güçlü kadrosu ve muhteşem taraftarı ile bu ligin en iyi ekibi olan Lüleburgazspor ikinci yarıda favori olarak görünüyor. Kırmızı-yeşillilerin en yakın takipçisi Evrenspor ise ikinci yarı için transfer atağına kalkarsa liderliği kapabilir. Henüz rakipleri ile puan farkını açmamış olan Lüleburgazspor takipçilerinin yetişmesi halinde liderlikten olabilir.

Lüleburgaz’ın Ligi Değil!
Ligde hiç yenilmeyen Lüleburgazspor kalesinde sadece 6 gol gördü ve rakip kaleleri 53 kez havalandırdı. 47 Yıllık Lüleburgazspor, geçmiş zamanlarda Beşiktaş’ı ve Fenerbahçe’yi kupadan elemişti. Finalde ise Galatasaray'a mağlup olarak tarihi bir fırsatı kaçırmıştı. Ancak bugün bile Lüleburgaz'da halen o maçlar söz edilir. Lüleburgazspor şu anda Kırklareli Süper Amatörde mücadele ediyor. Ancak Trakya’nın güçlü takımı bu ligde kalıcı olmayacak gibi duruyor.


Bu Takımlara Dikkat
Ligde oynadığı maçlarla dikkat çeken Evrenspor, Pınarhisarspor, Büyükkarıştıranspor ve Vizespor liderin arkasından geliyor ve ikinci yarı yapacakları transferlerle yükselişe geçecek gibi görünüyorlar.


HABER: BURAK SOYDAL

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.