Pazartesi, Aralık 29, 2014

LİDER ALİBEYKÖYSPOR'A ORTAÇEŞMESPOR'DAN SÜRPRİZ

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grupta 34 puanla lider durumda bulunan Alibeyköyspor 17. hafta maçında grupta 21 puanla küme düşme hattından kurtulmak isteyen Ortaçeşmespor ile deplasmanda karşılaştı.



Alibeyköyspor'da sürekli oynayan 4 oyuncu Ortaçeşmespor maçında forma giymedi. Yusuf Kaymak ve Nadir Yıldırım sakatlıkları nedeniyle oynamazken Mustafa Samsama ve Enes Bahadır Bayram'da takımdan ayrıldıkları için forma girmediler.

Ortaçeşmespor'un genç oyuncusu Murat Kaba'nın yıldızlaştığı karşılaşmayı ev sahibi ekip 3-2 kazandı. Ortaçeşmespor'un gollerini 24 ve 77. dakikalarda Murat Kaba ce 60. dakikada Mehmet Timur attı. Alibeyköyspor'un gollerini ise 20. dakikada Samet Şenol 85. dakikada Murat Kızılkara attı.

Ortaçeşmespor Sercan Çanur'un ayağından 5. dakikada bir penaltı atışından yararlanamadı. Sercan, topu üstten auta attı.

5. dakikada hakem Emre Kosif'in çaldığı penaltı düdüğünün ardından Alibeyköysporlu defans oyuncuları bir başka penaltı olmaması açısından müdahalalerde tereddüt yaşayınca Ortaçeşmeli futbolcular ceza sahası içerisinde daha rahat hareket etmeye başladılar.

20. dakikada Alibeyköyspor sağ kanattan Mustafa Yalçın ve Bilal Kara'nın duvar pasları ile Ortaçeşmespor ceza alanına yaklaştılar. Bilal Kara mükemmel bir orta yaptı. Samet Şenol'da o çok iyi yükselerek iyi bir kafa vuruşu yaptı ve topu kaleci Murat Lütoğlu'nun solundan ağlara yolladı.

24. dakikada günün başarılı ismi Murat Kaba Alibeyköyspor ceza sahasının sağına girdi. Üç defan oyuncusunun arasından sıyrılan genç futbolcu düzgün bir vuruşla kaleci Onur Koç'u mağlup etti ve skor 1-1 oldu.

İlk devra başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına 1-1 eşitlikle girdi.

İkinci devreye daha istekli başlayan taraf Ortaçeşmespor oldu.

60. dakikada Mehmet Timur ilk gole benzer bir pozisyonda Alibeyköyspor ceza sahasına girdi ve defans oyuncuları müdahale edemeyince düzgün bir vuruşla takımını 2-1 öne geçiren golü attı.

77. dakikada genç futbolcu Murat Kaba yine sahneye çıktı. Alibeyköyspor beraberliği kurtarmak için yüklenirken verdiği açığı iyi değerlendiren Ortaçeşmespor Murat Kaba'yı topla buluşturdu ve genç futbolcu ceza sahasına girer girmez Onur Koç'un sağından topu ağlara yolladı ve skoru 3-1'e getiren golü attı.

85. dakikada Alibeyköyspor bir serbest vuruş kazandı. Murat Kızılkara harika bir vuruşla kaleci Murat Lütoğlu'nun sağından topu ağlara yolladı ve Alibeyköyspor'u umutlandıran golü attı. Skor 3-2 oldu.

Sonraki dakikalarda Alibeyköyspor Ortaçeşmespor kalesini ablukaya aldı. Tugay Banicar, Mehmet Yılmaz, Samet Şenol ve sonar Mor ile pozisyonlar bulsa da beraberlik golünü bulamadı ve maç 3-2 Ortaçeşmespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Bu netice ile Alibeyköyspor 34 puanda kalmasına rağmen liderliğini sürdürdü. Ortaçeşmespor ise puanını 24'e yükseltti ve düşme hattının üstünde yer aldı.

Alibeyköyspor haftaya Sütlücespor deplasmanına çıkacak. Ortaçeşmespor da deplasmanda Bağcılarspor ile karşılaşacak.

Stat: Ortaçeşme
Hakemler: Emre Kosif, Kubilay Kartal, Mahir Koca
Saha Komiseri: Adem Ak
Ortaçeşmespor: Murat Lütoğlu, Tunca Günay, Oğuz Yılmaz, Onur Kaşka, Sercan Çanur, Berat Çapoğlu, Mehmet Timur, Sergen Işık, Miraç Gültiken, Murat Kaba, Onur Gündoğdu
Yedekler: Cemil Korkmaz, Enes Aksu, Fırat aktı, Bora Sarmaz, Özgür Yalçın, Batuhan bilgin, Gökhan Demirci
Alibeyköyspor: Onur Koç, Bilal Kara, Metehan Görgül, Ahmet Faruk Özcan, Mehmet Aslan(K), Hasan Çaylan, Mustafa Yalçın, Orhan Karabay(Tugay Banicar), Samet Şenol, Murat Kızılkara, Soner Mor
Yedekler: Kaan Öztürk, Tugay Banicar, Hüseyin Oral, Cengizhan Kam, Enes İgne, Burak Özçelik, Yusuf Kaymak
Teknik Sorumlu: Metin Kaygın
Goller: Dk.24 ve 77 Murat Kaba, Dk.60. Mehmet Timur / Dk.20 Samet Şenol Dk.85 Murat Kızılkara

HABER-FOTOĞRAF-VİDEO: SELİM DEMİRER

Daha fazla fotoğrafa ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ
Ortaçeşmespor'un kaçırdığı penaltı atışını izlemek için lütfen TIKLAYINIZ








Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...