Pazartesi, Aralık 29, 2014

KÜÇÜKKÖYSPOR BÜYÜK YARA ALDI


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup maçında Küçükköyspor ile Yahya Kemalspor 1-1 berabere kaldılar.

Avcılar Firuzköy Stadında, Cihan Ataş, Hakan Deniz, İbrahim Mennanoğlu hakem triosunun yönettiği maça Küçükköyspor taraftarları da Yahya Kemal taraftarı da ilgi gösterdiler.

Maçtan anlar
Maça konuk takım Yahya Kemal başladı maçın daha ilk dakikalarında İsmail'in ceza sahasının sol çaprazından düzgün vuruşuyla 90 diye tabir dediğimiz direğin köşesinde patladı ve bu düzgün vuruşuyla taraftarından alkış aldı.

Maçın 20.dakikasında sağ açıktan Sercan'ın düzgün ortasıyla ev sahibi takımın golcüsü saçsız kral Ozan'ın güzel kafa vuruşuyla rakip kaleci Alican'ın uzanamayacağı köşeye topu bıraktı ve takımını 1-0 öne geçirdi.  Maçın 25. dakikasında Yahya Kemal'in gol pozisyonunu Küçükköyspor'un defans oyuncusu Sefa engelledi.

30 ve 35.dakikalarda Yahya Kemal'in baskıları iyi sonuç getirmedi ve maçın da ilk yarısı Ozan’ın attığı golle sona erdi.

İkinci yarıya başlangıçta Yahya Kemal'in baskılı ataklarında 65. dakikada sağ taraftan Özkan’ın yaptığı ortaya Cavit’in kafa vuruşunda durumu 1-1 yaptı. Başarılı futbolcu attığı bu golle takıma beraberliği sağladı. Bu sevincini takım arkadaşları ve yöneticisiyle paylaştı.

Kağıthane takımının siyahi oyuncusu 8 numaralı İbrahim 79. dakikada kaptan Uğur’a yaptığı sert hareketten dolayı çift sarıdan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Maçın 85. dakikasında Sercan’ın güzel ortasında Ozan’ın göğüsle kontrol ettiği topu düzeltip vurduğu ve kalecinin uzanamayacağı köşeden top direği yalayarak auta çıktı.

Maçın 87. dakikasında sol açıktan Erkan’ın yaptığı güzel ortadan 19 numaralı siyahi oyuncu Maybro’nun güzel vuruşu topun gol olmasını engelledi. Maçın hakemi verdiği 4 dakikalık uzatma dakikasında Küçükköyspor’lu Erkan’ın Yahya Kemalsporlu futbolcuya yaptığı sert hareketten dolayı çift sarıdan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi ve maçın ilerleyen dakikalarında gol olmayınca maç bu skorla bitti her iki takımda puanları paylaştı.

Küçükköyspor aldığı 1 puanla şampiyonluktan yara aldı. Maçın 90 dakika boyunca Küçükköyspor vasat bir futbol sergiledi zaman, zaman maç içerisinde ne kadar gerginlik olsa da maç dostça başlayıp dostça bitti. Her iki takım başkanları maç öncesi hatıra fotoğrafı çektirerek birbirine başarılar diledi.


HABER: MURAT FİLİZ











19 yorum:

Adsız dedi ki...

1 tane bile yahya kemal taraftarı yoktu düzgün yorum yapin

ULTRAS 1968 dedi ki...

Ulan Haliç Nerde ? KÜÇÜKKÖY nerde ? Pusu kurma İmkanımız bile yok.. Adamlar 1.Köprü yolundan gitmiş biz 2.Köprü yolundan gittik.. Hadi ordakilerin KÜÇÜKKÖYLÜ olduklarını kanıtlasınlar.. Üstünde KÜÇÜKKÖY FORMASI veya POLARI var mıydı ? Sizde çok Konuşmayın.. Alemdağ maçı seyircisizdi ve organize olmadı KÜÇÜKKÖY'den.. HADDİNİZİ BİLİN KENDİNİZİ REKLAM ETMEK İÇİN BİZE SATAŞMAYIN REKLAM DEĞİL REZİL OLURSUNUZ ..!

Adsız dedi ki...

beyler FERİKÖYü karıştırmadan konuşun alemdağ geldi feriköye bi pislik gördülermi çamlıca geldi bi pislik gördümü son olarak reşitpaşa geldi bi pislik gördülermi hatta reşitpaşadan bazı futbolcularla konuştum feriköy taraftarının kötü olduğunu bize söylediler ama sizler sadece takımınızı destekliyorsunuz dendi bizim kimseyle işimiz olmaz biz takımımızı destekleriz deplasmanlarda ne görürsek ne yaşarsak onu yaşatırız şimdi kalın sağlıcakla

Adsız dedi ki...

Alemdagda sıkıntının buyugu cikicak gorusuruz alemdaglilar insAllah karsimiza cikarsiniz.

KUCUKKOYLULER!

Adsız dedi ki...

Biz heryerde gideriz de adi duyulmamis kulup taraftarlarin koskoca KUCUKKOYE kafa tutmasi cok komik :)

Adsız dedi ki...

Ula alemdag kendiniz bos muhabbet yaptiniz haftasonu olcaklarin sorumlusu biz degiliz ona gore

Adsız dedi ki...

Alemdaglilar guldurdunuz sizin tribununuz,mu vardi :)

Adsız dedi ki...

kaybedicek birseyimiz kalmadi alemdag sezon sonuna kadar cezaliyiz zaten ortami gerdiniz insAllah macgunu de bu soylediklerinizi yaparsiniz

Küçükköyspor dedi ki...

BIZIM ALEMDAG ILE BIR SORUNUMUZ YOKTUR KIMSE KENDINI KURMASIN ... BUDA KIMIN KIM OLDUGU BELLI DEGILEN BURASININ SANAL ALEM OLDUGUNU BILIRKEN KIMSE KIMSENIN GAZINA GELMESIN... VE KUCUKKOYPSOR DISINDAKI X TAKIMLAR KENDI TAKIMLARI ADINA GORUM YAPSIN... ALEMDAGA SAMPIYONLUK YOLUNDA BASARILAR ... INS IYI OLAN KAZANIR ... KIMSE BIZI LEKELEMESIN BI SPORUNDA SEMTINDE DAVANINDA NE OLDUGU GAYET IYI BILEN INSANLARIZ...

ALEMDAGLILAR dedi ki...

Daha önce yapılan bir sürü msj vardı.kötü içerikli degildi editör bey niye sildiniz.ne hikmetse hep küçukköylülerinkiler duruyor.çifte sdandart yapmayın.yasaklıyosan hepsini yasakla.hahta sonu görüşürüz.bundan sonra problemli takımlar hak ettikleri şekilde karşılanacaklar.herkes ayagını denk alsın.

Adsız dedi ki...

küçükköy taraftarı bence iyi bir grup ama yönetiminde sorun var. başkanları acayip ateşli biri ve aslında o sakin olsa sorun çıkmaz gibi.
feriköy alemdağ çamoluk bunların efendiliklerine bir şey diyemeyiz. bir sorun çıkmaz bu sanal alem böyle at tut ama olan küçükköye oluyor kaç haftadır sahasında maçı yok. yazık kuluplerimize

Adsız dedi ki...

KÜÇÜKKÖYÜMÜZ BU GRUPTAN ÇIKICAK.
FUTBOLCULARIMIZ YONETIM TARAFTAR BUNA INANMALIYIZ BİZ BUYUK CAMİALARIZ.ALEMDAG DEPLASMANIDA GALİBİYETLERİMİZİN BAŞLANGICI OLSUN.KALAN 5 MAÇI ALIRSAK ÇIKARIZ.HAYDİ KÜÇÜKKÖYÜM İNANIN HERŞEYE RAGMEN....

Adsız dedi ki...

Kimse Alemdağ Maçıyla İlgili Yorum Yapmasın Hedefimiz 3 Puan Alıp Geri Dönmektir.

Fakat Bu Alemdağlılar Kendini Neye Hazırlıyoelar Anlayamadık..

Adsız dedi ki...

KÜÇÜKKÖYLÜYÜZ BİZ, tüm futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz, bu kadar kötü şartlara rağmen çok iyi mücadele ediyorlar, kalan 5 maçı kazanıp bu takım ŞAMPİYON OLACAK.. Alemdağ kendini şampiyon görmesin..KÜÇÜKKÖY ŞAMPİYON.....

Adsız dedi ki...

futbolcu taraftar el ele, hep beraber şampiyonluğa, her türlü engele, her türlü zorluğa rağmen KÜÇÜKKÖYÜM ŞAMPİYON... yeterki gönülden oynayan futbolcularımız inansın...Alemdağ maçı şampiyonluk şarkımızın başlangıcı..

ALEMDAĞ MURAT dedi ki...

biz sadece kendimizi sizi eze eze yenmeye hazırlıyoruz SİZLER GİBİ TAŞKINLIK YAPIP ALEMİN KIRALIYIZ DEMİYORUM.ARTİSTİK YAPARSANIZ SİZDEN AŞŞAĞI KALMAYIZ FAZLASINIDA YAPARIZ DİYORUM.AKLI KÜÇÜKKÖYLÜ

Adsız dedi ki...

Alemdağ Sezon Sonuna Kadar Cezalıyız Zaten Kaybetcek Bişeyimiz Yok Eğer Bi Yanlış Yapipda Bize Saldırı Olursa Kaybeden Siz Olursunuz ;))

Adsız dedi ki...

Madem bu kadar atarlisiniz mac gunu gorusuruz beyler hadi bakalim her zaman heryerde en buyuk alemdag ...

Adsız dedi ki...

Yazmicam Yazmicam Diyordumda Yine Yazıyorum Dünkü Toplantı Sonrası Küçükköy Adına Kimse Yorum Yapmasın X Abinin Dediği Gibi Burasi Sanal Bir Ferikoylude Alemdağ Adina Yorum Yazabilir Bir Küçükköy lüde Yazabilir.

Ortaligi Germeye Gerek Yok Hedef 3 Puan

S...

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...