Salı, Aralık 30, 2014

K.K.MEVLANASPOR ŞAFAK'TAN 1 PUANI SÖKTÜ

İstanbul  1.Amatör Lig 10.Grup’ta Kazım Karabekir Mevlanaspor ile Şafakspor 1-1 berabere kaldı.


Grupta 2. sırada bulunan Şafakspor, deplasmanda K.K.Mevlanaspor ile karşılaştı ve sahadan 1-1 lik skor çıktı. Karşılaşma baştan sona çekişmeli geçti. İlk gol siyah beyazlı ekipten geldi. Ancak ev sahibi ekibin maçtan puan ya da puanlar çıkarma isteği üst düzeyde olduğundan seyri zevkli olan bir karşılaşma çıktı ortaya. Berabelik golü sonrasında baskısını devam ettirsede ev sahibi ekibin çabaları 3 puan için yetmedi.

K.K.Mevlanaspor kümede kalma mücadelesi verdiği şu son haftalarda az sayıdada olsa taraftarlarınında desteği ile güçlü rakibi karşısında zorda olsa 1 puan kazandı diyebiliriz. Maç içerisinde kıdemli yardımcı hakem 2 golü iptal etti. İyi bir yönetim gösteren hakem Abdülkadir Düzgün kıdemli yardımcısı Muharrem Meral ' in iptal bayraklarına uyarak kararlar verdi. Ev sahibi ekip bu hafta Yedikulespor deplasmanına gidecek. Zorlu bir karşılaşma olacak. Mavi beyazlı ekip alt sıralardan kurtulmak için kalan maçlarından mutlaka puanlar almak zorunda.

Şafakspor gruptan çıkma adına büyük fırsat tepti. Diğer rakibi Araphanspor haftayı bay geçti, Yedikulespor berabere kaldı ve puan olarak ara açılamadı. Son iki haftada maçlr dahada zevkli olacak artık. 24 puana ulaşan siyah beyazlı ekip kendi sahasında bu hafta 1907 Ataköy Çobançeşmespor ile karşılaşacak ve mutlak 3 puan almaya çalışacak.

Yerel Futbol Sitesi




1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu Takımın Tribünü Böyle Yürümez

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.