Pazar, Aralık 21, 2014

KEMAL AKTAŞ'TA GOLSÜZ MAÇ


İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grupta son haftalarda aldığı seri galibiyetler ile çıkış yakalayan İstanbulspor Kulubü zirve yarışında bulunan rakibi Ortaköyspor'u Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadında konuk etti. Mücadelede gol sesi çıkmazken her iki ekipte puanları paylaştı.



Tolga Akbaba, Oğuzhan Yılmaz, Muhammed Üstün hakem triosunun yönetti. Maçın ilk dakikalarında her iki takım da skor üretmekte zorlanırken, birbirlerine ilk 45 dakikada üstünlük de kuramadılar.


Ortaköyspor'da Ali Zengin'in sakatlığı korkuttu.
21.Dakikada İstanbulspor Kulübü ceza sahası içinde rakibi ile hava topuna yükselen Ali Zengin pozisyon sonrasında bir anda yerde kaldı. Bu pozisyonda dizinden sakatlanan Ali Zengin oyundan çıkmak zorunda kaldı. Ortaköyspor Teknik Direktörü Uğur Demirtaş sakatlıktan sonra 1996 Doğumlu defans oyuncusu Kemal Şişmanı oyuna alarak önemli maçta oyuncusuna şans verdi.



Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda birbirini yoklarken, pozisyonlarda yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Her iki takımda organize ataklar geliştirmek için çaba sarf etti. Ortaköyspor  özellikle Mert Yılmaz ile kullandığı duran toplarda maç boyunca İstanbulspor Kulübü kalesinde etkili oldu.


Oyunun son bölümünde temposunu arttıran sarı-siyah ev sahibi İstanbulspor Kulübü rakip kalede gol aradı. Hakan Denizci ve Kaptan Hüseyin pozisyonlarında  Ortaköy kalecisi Bilge  gole izin vermedi.


Maçın uzatma anlarında İstanbulspor Kulübü, Ortaköyspor ceza yayı üzerinde Hakem Tolga Akbaba'nın düdüğü ile faul atışı kazandı. Kaptan Hüseyin'nin tehlikeli bir noktadan kullandığı atışta top kaleye doğru giderken baraja çarparak kornere gitti. Pozisyon sonrasında İstanbulspor Kulübü oyuncuları  kaleye giden topun barajda Ortaköyspor'lu oyuncunun eline çarptığını iddiaa ederek penaltı bekledi. Hakem Tolga Akbaba korneri attırmadan 90 dakikayı  bitirdi. Her iki takımın da çabaları tabelayı değiştirmedi ve karşılaşma 0-0 berabere bitti.


STAT:
Kemal Aktaş
HAKEMLER: Tolga Akbaba, Oğuzhan Yılmaz, Muhammed Üstün
İSTANBULSPOR KULUBÜ: Cemil, Berkay, Gökhan, Sait, Özgür, Serhan, Ozan, Serkan (66.Dk.Süleyman), Samed Ali, Hüseyin, Nazım (75.Dk.Hakan Denizci)
TEKNİK DİREKTÖR: Oğuz Ataman
ORTAKÖY: Bilge, Mert, Ufuk, Sezer, Esat, Uğur, Çağlar, Mesut, Taha (90.Dk.Volkan) , Sercan, Ali (21.Dk.Kemal Şişman)
TEKNİK DİREKTÖR: Uğur Demirtaş


HABER-FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK














 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...