Cumartesi, Aralık 20, 2014

İSTANBUL MALATYASPOR RÖVANŞI ALDI

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grupta alt sırlardan kurtulma mücadelesi veren İstanbul Malatyaspor ligin ilk yarı karşılaşmasında 3-2 yenildiği Yeşilova Esnafspor'u 2-0 yenerek hem rövanşı hem de üç puanı alan taraf oldu.



Sefaköy Kartal Sahasında oynan maça her iki takımda mutlak galibiyet için sahaya çıktılar Kalabalık taraftar altında oynanan müsabakaya hızlı başlayan İstanbul Malatyaspor takım rakip kalede etkili olmaya başladı.

5.Dakikada sarı kırmızılı takım İstanbul Malatyasporlu Basri rakip ceza sahası içinde topla buluştu kaleci Berkcan'ın solunda topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 38.Dakikada soldan ortalanan topla ceza sahsı içinde topla buluşan İstanbul Malatyaspor takım kaptanı Erkan topu ağlara yollayarak skoru 2-0 yaptı ve ilk yarı sarı kırmızılı takımın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı misafir takım Yeşilova Esnafspor ilk yarıya göre daha derli topu başladı tüm hatları ile rakip kaleye yüklene yeşil eyazlılar da 62.Dakikada Oğuz'un şutu üst direkten döndü. Müsabakanın 70.Dakikasında her iki takım da karşılıklı ataklara geliştirdiyse de yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince ev sahibi İstanbul Malatyaspor ilk yarı 3-2 mağlup olduğu rakibini ikinci maçta 2-0 mağlup ederek puanı 16 çıkartarak camiaya ümit dağıttı.




Yeşilova Esnaf sporda 16 puanla kalarak ilerleyen haftalarda oynayacağı maçlara umudunu saklamış oldu.

İstanbul Malatyaspor’da ilkler kazandı
İstanbul Malatyaspor hafta içi yaptığı kongrede Turgut Öztürk Başkan seçilirken geçen hafta Teknik Direktör Levent Sarıca’ın görevine son verilmesi üzerine Özdemir Tezi takımın başına getiri. Öztürk ve Tez ilk kez çıktıkları takımların başında galip gelmesi takımda büyük sevinç yaşandı.


Stat: Sefaöy Kartal
Hakemler: Cihan Ataş, Hüsnü Çetinkaya, Doğancan Berkcan.
İstanbul Malatyaspor: Uğur**Enes**Erdi***Umur***Bahttin**Anıl**Ahmet Feyyaz**Ahmet Pırlant**Sercan**Erkan***Basri***
Yeşilova Esnafspor:Berkcan**Yunus**Servet**Samet***Murat**Umut**
Doğan**Mesut**Oğuz**Turgay**Batuhan**

Goller:5.Dk Basri,38.Dk Erkan
Kırmızı Kart: Umut-Yeşilova Esnafspor

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE









Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...