Çarşamba, Aralık 31, 2014

HAYRULLAH ÇOPUR VEFA’DA


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Vefa, BAL ekiplerinden Ergene Velimeşe Belediyespor forması giyen Hayrullah Çopur’u kadrosuna kattı.

Yerel Futbol’a konuşan yeşil-beyazlıların Genel Kaptanı Emrah Erdoğ, "Tecrübeli futbolcu Eser’den sonra Hayrullah ile de anlaşarak takımımızı daha da güçlendirmiş olduk. Transferlerimiz sürecek" dedi. Bugün yeni takımıyla ilk çalışmasına çıkan başarılı futbolcu defansta görev yapıyor.

Hayrullah Çopur kimdir?
1987 doğumlu Hayrullah Çopur, futbol hayatına 2000 yılında Sarıyer alt yapısında başladıktan sonra 2005 yılına kadar Beyaz Martıların alt yapısında mücadele ettikten sonra 2006 yılında ilk profesyonellik hayatını bu kulüpte yaşadı. 2009 yılına kadar Sarıyer temsilcisinde görev yaptıktan sonra 2010 yılında kiralık olarak Beykoz 1908 A.Ş takımına gönderildi. 2010 yılında tekrar Sarıyer’e döndükten Beylerbeyispor’a bir kez daha kiralık olarak gönderildi. Stoper mevkiinde görev yapan futbolcu 3 sezon önce sezon Fatih Karagümrük’le amatöre dönüş yapmıştı. Başarılı futbolcu Vefa ve Sultanbeyli Belediyespor formaları giymiş, bu sezon ise Ergene Velimeşe Belediyespor’da görev yapmıştı.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...