Salı, Aralık 30, 2014

GÜRPINAR BİR PUANLA YETİNDİ

İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Gürpınarspor, deplasmanda konuk olduğu Topkapıspor engeline takıldı. Zorlu geçen müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erirken yeşil-beyazlılar, rakiplerinin de puan kaybettiği haftada ikinci sıradaki yerini korumasını bildi.



Fatih Mimarsinan Stadında oynanan karşılaşmanın ilk 45 dakikasında etkili olan ve galibiyeti daha çok isteyen bir takım görünümü veren Gürpınarspor, istediği golü 45. dakikada Burak Yeşilyurt’un attığı golle buldu ve ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. 

Devre arası olay
İlk yarının bitiş düdüğü ile saha için bir anda ana baba günü gibi oldu. İki takım oyuncuları arasında arbede çıktı ve bir anda ortalık karıştı. Kendi imkanlarıyla ayrılan iki takım oyuncuları, olayların büyümemesi için çaba gösterdiler. Bu sıkıntılı ortamın ardından soğuk havaya rağmen soyunma odalarına gerginlikten dolayı girmeyen Gürpınarspor, Hakemlerin çıkış kapısının yanında taç çizgisi kenarında ikinci yarının başlamasını beklemek zorunda kaldı. 


Olayların büyümemesi için soyunma odalarına girmeyen Gürpınarsporlu oyuncular, psikolojik baskıya yenik düştüler. İkinci yarının başlarında dakikalar 50’yi gösterirken kazanılan serbest atışta topa düzgün bir şekilde vuran Enes, harika bir gole imzasını koyarak takımı adına beraberlik sayısını Gürpınar filelerine bırakmanın sevincini yaşadı. 


Gürpınar 10 kişi

Bu golden sonra ataklarını sıklaştırmaya çalışan Topkapıspor, acele golü bulmak isteyince istediği vuruşları yapamadı. 65. dakikada yakın mesafeden topa kafayı vuran Gürpınarspor takım kaptanı Engin, kale direğini geçemedi. 75. dakikada rakip ceza alanı içinde kendini yere bırakan Emrah’a kendisini aldattığı gerekçesiyle müsabakanın hakemi tarafından önce sarı ardından kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı. 

Müsabakanın uzatmalar dahil kalan 19 dakikasını 10 kişi oynamak zorunda kalan Gürpınarspor, geriye kalan bölümlerde büyük sıkıntılar yaşadı. Müsabakanın 86. dakikasında kaleci Barbaros, Gürpınarspor adına mutlak bir golü önleyerek takımının bir puan kazanmasında başrol onadı. Yakın mesafeden mükemmel bir kurtarış yapan Barbaros, tribünlerden alkış oldu. 
Bu arada ilk yarıda Gürpınarsporlular bir pozisyonda uzun süre penaltı itirazında bulundu.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.