Salı, Aralık 30, 2014

GÜNGÖRENSPOR'DA MUHTEŞEM GECE

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup ekiplerinden Güngörenspor kulübünün geçtiğimiz senelerde olduğu gibi büyük bir katılımla gerçekleşti.




Gecede İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Faik Yılmaz, İstanbul Güngörenspor'dan Yusuf Şahintürk, Kazım Karabekir Mevlanaspor Başkanı Mustafa Türlü, Kadırgaspor Kulüp başkanı Cemalettin İnanç ve Alt yapı sorumlusu Orhan Peynir, Gençosmanspor kulüp başkanı Ulvi Pabuçcu, Güneştepespor eski teknik direktörü Cihat Akgün geceye katıldılar.

Gecenin açılış konuşmalarını Bülent Parlakkılıç ve Ayhan Çevik yaptı. Gecede bir ufak sürpriz yapıldı. İstanbul esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Faik Yılmaz'ın doğum günü dolayısıyla sahnede pasta kesildi. Faik Yılmaz yapılan jestte karşılık Güngörenspor yönetim kuruluna teşekkürlerini iletti. Gecede söz alan Güngörenspor kulübü başkanı Erol Pehlivan geceye katılan konuklarına teşekkürlerini sundu ve yeni sezonda lige çok iyi başladıklarını ve adımızı Bölgesel Amatör Lig'inie yazdıracağız dedi. Konuşmanın ardından şarkılar ve horonlar ile günün yorgunluğu atıldı.

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU














Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.