Perşembe, Aralık 18, 2014

GÖKSPOR ZOR DA OLSA KAZANDI

Düzce Birinci Amatör Liginde B Grubunda mücadele eden Gökspor, Ligde 8 maçta 8 puanla 6 sırada bulunan Çiftlik Gençlik ile  Akçakoca stadında karşılaştı. Gökspor rakibine oranla daha güzel bir ortaya koydu. 



Gökspor geçen haftada olaylı oynadığı maçta 5 oyuncusunun kırmızı kart ile ceza almasından dolayı takım kurmakla zorlanan ve geçleri oynatan Gökspor iyi oynadığı müsabakayı zorda olsa kazandı 3-2.

İlk yarıda maçın 3.dakikada Gökspor Yusuf ile 1-0 öne geçti.Maçın 20.dakikada Çiftlik Gençlikten Serkan ile bir gol buldu 1-1. Göksporun atakları devam ederken 37.dakikada Gökspor'dan Fatih güzel bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın 42 dakikasında birbirlerine sert giren Erol ve Samet hakem tarafından kırmızı kart ile oyun dışına bırakıldı.Her iki takım mücadeleyi 10 ar kişi ile devam etti. İlk yarı bu skor ile sona erdi. İkinci yarıda oyundan Gökspor kalesinde pozisyon vermeye başlayınca Penaltıya sebebiyet verince maçın 60.dakikada Celal penaltı atışını gole çevirince durum eşitlenir 2-2. Maçın 80.dakikada İlker'
i ceza sahası içinde düşürülünce maçın hakemi penaltı atışını gösterdi penaltı atışını kullanan İlker topu ağlarla buluşturunca durum 3-2 oldu. Maçın son dakikalarında Gökspor kalesini ablukaya alan Çiftilık gençlık takımı gol bulamayınca sahadan 3-2 yenik ayrıldı ve küme düşme potasına yerleşti. Gökspor aldığı bu galibiyet ile puanını 13 çıkartırken, Çiftilk Gençlik 8 puanda kaldı. Gökspor haftaya yine sahasında Sancakspor ile karşılaşırken, Çiftilk Gençlik Üçköprüspor ile karşılaşacak.



STAT: Akçakoca ilçe
HAKEMLER: İdris Danış,Doğancan Uz,Batuhan Akkanat
GÖKSPOR: Cüneyt,Taner,Ufuk,Kaan,Ogun,Yakup,Yusuf,İlker,Erol,Fatih888.dak Erdinç),Şükrü
ÇİFTLİK GENÇLİK: Barbay(46.dak.Celal),Sabahattin,Abdullah,Kadir,Hayati,
Muhammed,Metin(42.dak.Furkan),Samet,Hamza,Ertuğrul,Serkan

SARI KART: 42.dak.Yusuf,82.dak.Erdinç,(Gök),42.dak Muhammed,88.dak.Abdullah(Çiftlik)
KIRMIZI KART: 42.dak Erol (Gökspor),42.dak.Samet  (Çiftlik)
GOLLER: 3.dak.Yusuf,37,Fatih,80.dak.Pent.İlker(Gökspor),20.dak.Serkan,60.dak Pent.Celal(Çiftik Gençlik)

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU





Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.