Pazartesi, Aralık 29, 2014

GAZİ MAHALLESİ FATİH'LE ZİRVEYE YAKLAŞTI



İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta 7 haftadır kaybetmeyerek seri galibiyet ritmi yakalayarak zirveye ortak olan Gazi Mahallesispor, inişli-çıkışlı bir grafik çizen Vardarspor'u gergin geçen maçı sonunda zorda olsa 1-0 kazanmayı başardı.




Cihan Ataş, Deniz Akkaya ve Şahan Süslü  hakem triosunun başarılı bir yönetim gösterdiği karşılaşma konuk takım Gazi Mahallesispor'un başlama vuruşu ile başladı.  İlk 15 dakikalik bölümde iki takım da savunma güvenliğini ön planda tutarak mücadele etti.




19.Dakikada sinirler gerildi
Orta sahanın ortasında Gazi Mahallesispor'da Okan Güzel rakibi Erman Balmuk faul yaptı. Bu faul ardından saha bir anda karıştı. İki takım oyuncuları arasında itişmeler yaşanırken, Erman ile Osman Ettin arasında gerginlik oldu. Hakem Cihan Ataş her iki oyuncuya sarı kart gösterdi.





Vardarspor 10 kişi kaldı
20.Dakikada Vardarspor'da Erman Balmuk rakibi Okan Güzel'le arkadan yaptığı faul sonrası Hakem Cihan Ataş tarafından ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan Vardarspor Serkan Sütlü ve Mehmet Çağlar, Aykut Albayrak ile Gazi Mahallesispor kalesinde etkili ataklar geliştirse de gol konusunda başarılı olamadı. Konuk takım Gazi Mahallesispor ilk yarıda rakip kalede fazla etkili olamadı. İlk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı ve takımlar soyunma odasına gitti.





Gazi Mahallesi ikinci yarı etkili olduİkinci yarıda Orta sahasını iyi kapatan, sahaya iyi yayılarak kanatları etkili kullanan bir Gazi  Mahallesispor sahadaydı. 46.Dakikada Vardarspor savunması arkasına atılan ara pasına hareketlenen Yılmaz Gözütok, düzgün bir vuruş çıkardı ancak kaleci Yılmaz Karamanoğlu topu başarılı bir şekilde çeldi.


51.Dakikada bu sefer Fatih Yılmaz aynı pozisyonda kaleci Yılmaz'i geçemedi. 58.Dakikada sağ taraftan gelişen Gazi Mahallesispor atağında Yılmaz Gözütok'un ceza alanı içine ortasında Fatih Yılmaz'in sert vuruşunda, top yan direğin yanından auta çıktı. 62.Dakikada Kerim'in sağ çaprazdan orta şut karışımı vuruşunu kaleci Yılmaz Karamanoğlu topu güçlükle kornere çeldi.






67.Dakikada gelişen Gazi Mahallesispor'da atağında sağ kanattan hızlı bir şekilde bindirme yapan Umut Fırat'in yerden ortasında topa arka direkte bekletmeden vuran Fatih Yılmaz  meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1.


72.Dakikada Vardarspor'da Cihan Paçal'in Gazi Mahallesispor ceza alanına yaptığı sert ortada Serkan Sütlü yükseldi, kafa vuruşunda top üstten auta gitti. Maçın uzatma anlarında Gazi Mahallesispor'da Kerim Ayyıldız sol tarafta korner çizgisinde Vardarspor'dan Fatih Köse'ye yaptığı faul sonrası Hakem Cihan Ataş tarafından ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.





Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 1-0 sona erdi. Gazi Mahallesispor bu galibiyet ile puanını 36'ya çıkartarak zirveye bir adım daha yaklaştı.


STAT:
Namık Sevik
HAKEMLER:Cihan Ataş, Deniz Akkaya, Şahan Süslü
VARDARSPOR:Yılmaz, Fatih, Cihan, Burak, Mehmet, Doğan (71.Dk.Doğan), Muammer, Aykut (82.Dk.Önder) , Serkan, Erman, Muhammet (55.Dk.Erdoğan)
TEKNİK DİREKTÖR: Mutlu Turan
GAZİ MAHALLESİSPOR: Özkan, Umut, Özgür, Arif, Ramazan, Osman, Yılmaz (88.Dk.Onur), Okan (83.Dk.Uğur), Fatih (90.Dk.Doğan), Sinan, Kerim
TEKNİK DİREKTÖR: Abbas Yaşar
KIRMIZI KARTLAR: 20.Dk.Erman / 90.Dk. Arif
GOL: 67.Dk. Fatih (Gazi Mahallesi)


HABER-FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK




















 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...