Pazar, Aralık 21, 2014

FİKİRTEPE DUMLUPINAR İLE BAŞIBÜYÜK PUANLARI PAYLAŞTI

İstanbul 1.Amatör Lig 15. Grup takımlarından Fikirtepe Dumlupınar ile Başıbüyükspor Yenisahra Stadında karşı karşıya geldiler. Baştan sona büyük bir mücadele içinde geçen karşılaşma 1-1'lik skorla tamamlandı.


Zorlu mücadeleyi Tolga Ahmet Kalaycı, Yakup Yunus Yılmaz ve Onur Mert hakem triosu yönetti. Karşılaşmaya her iki takımda ilk dakikadan itibaren 3 puanı almak için sahaya çıktığı anlamak mümkündü, her iki takımda etkili ataklarla ile rakip kaleyi zorluyorlardı. Fikirtepe Dumlupınar kendi saha avantajını iyi kullanıp rakibinin üstüne ilk dakikalardan gidip erken gollü bularak oyuna ağırlını koymak istedi. Karşılıklı ataklarla birbirini hata yapmaya zorlayan takımlar yakaladıkları pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarı 0-0 sona erdi.


İkinci yarıya her iki takımda oldukça istekli başladı karşılıklı ataklar golü bulma yollarını arıyorlardı. 80. dakikada ev sahibi takım sol kanattan geliştirdiği atakta ceza sahası içine gelen ortayı iyi takip eden Hamit Tüfekçi şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Ev sahibi takim golden sonra geriye yaslandı rakibinden gelen atakları karşılayıp maçı bu sonuçla bitme arzusu içindeydi. 



Konuk takım rakibini üstüne sağlı sollu ataklarla giderek mutlaka bir gol atmak için bütün gücünü kullanmaya başladı, özellikle kaleci Egemen Ukis büyük gayreti vardı. 90+3. dakikada konuk takım  rakibini iyice üstüne giderek ceza sahası içine gele ortayı iyi takip eden Mert Koçali iyi bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-1. Karşılaşma 1-1'lik skorla tamamlandı.

HABER-FOTOĞRAF: AKGÜN ÇOKGEZ





Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.