Salı, Aralık 30, 2014

EMİN GÜL BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESPOR’DA


Bölgesel Amatör Lig 11.Grup ekiplerinden Büyükçekmece Belediyespor kadrosuna takviye yapmaya başladı. İkinci yarıda zirve hesapları yapan ekip, HEASK’lı Emin Gül ile anlaştı.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ilk yarıyı 7.sırada bitiren Büyükçekmece Belediyespor’da geçtiğimiz günlerde birçok oyuncu ile yolları ayrılmıştı. Giden oyuncuların yerlerini doldurmak isteyen Büyükçekmece temsilcisinin ilk transferi 3.Lig ekiplerinden Halide Edip Adıvar’ın kaptanı Muhammet Emin Gül oldu. Tecrübeli futbolcu stoper olarak görev yapıyor.

Günaydın Karagümrük’te
3.Ligde ilk yarıyı istediği gibi bitiremeyen Halide Edip Adıvar’dan 4 futbolcu geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanı Sedat Cengiz ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı. Bu futbolculardan bazılarının yeni takımları da belli oldu. Buna göre Kaleci Halim Altaş, 3.Lig 1.Grup ekiplerinden Kızılcabölük Belediyespor ile anlaşırken, Fenerbahçe’den sezon başı transfer edilen Ömür Günaydın’ın 2.Lig ekiplerinden Centone Karagümrük ile anlaştığı ileri sürüldü.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.