Çarşamba, Aralık 31, 2014

DÜZCESPOR'DAN İKİ TAKVİYE

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup ekiplerinden Düzcespor kadrosuna iki takviye yaptı.

Ligde şampiyonluk yarışında yara almamak adına BAL ligi 4. grupta mücadele eden Nevşehir Gençlikspor'dan Emre Uzunca'yı takıma dahil ederek güçlendirmiş oldu. Devre arasını Bölgesel Amatör Ligi 4. grupta mücadele eden Nevşehir Gençlikspor'da top koşturan Emre ve Arifiye Kalaycısporlu Ufuk Ayvalı artık Düzcespor için ter dökecek.



Tecrübeli oyuncu devre arası kampına katılarak çalışmalara başlayacağı öğrenilirken transfer edilecek olan diğer bir oyuncu olan için girişimlerin tamamlandığı ve bu oyuncunun da Antalya kampında takımdaki yerini alacak. İkinci yarıda 3. lige çıkmak için her şeyi yapmaya hazır olan Düzcespor yönetimi şampiyonluk bir isimle daha anlaştı.





Emre UZUNCA Kimdir?
1988 Akyazı doğumlu olan Emre Uzunca, futbol yaşantısına 2001 yılında YIldırımspor'da ilk olarak filiz lisans ile başladı. Burada uzunca bir süre futbol oynadıktan sonra kendisini bir anda Kayseri Erciyesspor'da buldu. 2007 yılında profesyonel mukaveleye  imza atan tecrübeli futbolcu sırasıyla Kastamonuspor(3. Lig), 1930 Bafraspor(3.Lig Yükselme), Balıkesirspor(O dönemde Türkiye 2.Lig), Sivas 4 Eylül Belediyespor(3.Lig), Orhangazispor(3.Lig), Yozgat Ticaret A.Ş. (3. Lig) ve son olarak da Nevşehir Gençlikspor'da forma giydi.  Futbolculuk kariyerinde bir çok sayısız kulüpte forma giyen Uzunca, 21 kez U21 liglerinde, 3 Türkiye Kupası, 182 kez 3. lig, 13 kez PTT 1. lig ve 13 kez de Bölgesel Amatör Liglerinde top koşturdu ve 18 kez fileleri havalandırdı.

Kariyerinde profesyonel liglerde oynamasının vermiş olduğu avantajı Düzcespor'da da yakalamak isten Emre Uzunca yapmış olduğu açıklamada," Buraya gelmeyi çok istiyordum. Araştırmam tabi ki de oldu. Düzcespor, geçmişten de bildiğim ve hedefleri olan bir kulüp. Buraya geldim çünkü 3.lige yeniden çıkmak istiyorum. Eski günlerime geri dönmek istiyorum. Bu yüzden takım arkadaşlarımızla iyi bir ekip olup bu takımı layık olduğu yere yani 3.lige çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız." dedi.


Ufuk Ayvalı Kimdir?
26 Haziran 1992 Pamukova doğumlu olan Ufuk Ayvalı futbola 2003 yılında Sakaryaspor'un alt yapısında başladı. Daha sonrasında Skarya Tekspor'Da forma giyen Ayvalı, sırasıyla Tuzlaspor, Boluspor A2 takımına, Tepecikspor A.Ş.'de profesyonel olarak yolun devam etti. Buradan da Pazarspor, Kartalspor, İstanbul Kartal Beledyespor, ve sonrasında ise son durağı Arifiye Kalaycıspor. Ayvalı, 5 kez de 3.lig forması giydi. Başarılı bir grafik çizen yetenekli futbolcu şimdilerde ise Düzcespor formasını giyecek.

HABER: EMRAH TUZCU

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...