Pazartesi, Aralık 22, 2014

DÜZCE'DE OLAYLI MAÇ

Düzce Birinci Amatör Liginde B Grubunda mücadele eden grup lideri Kirazlıspor'un takipçisi Kurukavakspor arasındaki mücadelede yaşanan olaylardan dolayı yarıda kaldı.



Çok zor geçen karşılaşmada Kirazlıspor maçın 42.dakikasında Kirazlısporlu Adem'e  Kurukavakspordan Devran tarafından faul yapılınca Adem Devran'ı iterek yere düşürdü ve yere düşen Devran'a acımasızca tekme vurdu. Ardından kulüp başkanı Cafer Şimşek koşarak yerde yatan futbolcuya tekme vurunca saha karıştı ve bütün futbolcular birbirine girdi. Devran'ın yerde dakikalarca yerde yatması ve Kirazlıspor'dan Sercan'ın aynı şekilde dakikalarca yerde yattıktan sonra müdahale edilmesi Düzce amatör sporuna yakışmadı. Düzce amatör sporunda daha ligin ilk yarısında her maçta olayların yaşanması ve hiç bir önlem alınmaması il disiplin kurulunun eyyamcı bir şekilde hareket ettiği Düzce amatör sporunda böyle olayların yaşanması devam edecek gözüküyor. Emniyet güçlerinin olaylara müdahale etmemesi, ambulansın 30 dakika sonra gelmesi, Kurukavak ve Kirazlı dan 6'şar oyuncunun kırmızı kart görmesi dikkat çekti. İkinci yarısı oynanmayan müsabakanın il disiplin kurulunca karar vermesi bekleniyor. Kirazlısporlu Sercan kaldırıldığı hastanede gözetim altına alındığı belirtilirken, Kurukavak oyuncusu Devran Sivrikaya hastahanesinde kafasında açılan her iki yere dikiş atıldı ve müşahide altında tutulduğu belirtildi. Kurukavakspor haftaya Aziziyespor  ile oynarken, Kirazlıspor Gökspor ile karşılaşacak.




Maçın 42 dakikasında oyuncular arasında çıkan olaylar nedeni ile maçın  Hakemi Nihat Hartlı tarafından tatil edildi. Maç ile ilgili kararı, İl disiplin kurulu verecek.


STAT: Nurettin Zafer

HAKEMLER:Nihat Hartlı,Kemal Göksu
KURUKAVAKSPOR: Ömer,Kahraman,R.Ali,Turan,Erkan,Cezmi,Şevki,Faruk,
Emre,Devran,Murat

KİRAZLISPOR: Ahmet,Şahin,Murat,Turgay,Ercan,Mustafa,Adem,Kenan,Savaş,
Sercan,Hasan

GOL: 23.dak.Hasan (Kirazlıspor)

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU






Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.