Pazartesi, Aralık 29, 2014

BEŞİKTAŞ U17 ZİRVEYE ORTAK OLDU

U17 Coca Cola Gelişim ligi Marmara 2 Grubun şampiyonluk adaylarından Beşiktaş A.Ş., Albayrak Suni Çim Stadında Sarıyer'i misafir etti. Mücadeleyi 2-0 kazanan Karakartal  lider Galatasaray'ında puan kaybetmesiyle zirveye ortak oldu.


Mücadeleyi Ali Sarısoy, Harun Baki, Serkan Sarısoy ve Emre Ceyhan hakem trİosu yönettiler. Maça hızlı başlayan Beşiktaş şampiyonluk yolunda önemli bir virajda puan kaybetmemenin hesabını yapıyordu, Siyah Beyazlılar ilk yarıda 12.dakikada Burak Ceylan attığı golle 1-0 öne geçti. Farkı açmak isteyen Kaan Demir'in öğrencileri Sarıyerspor kalesinde goller aradı. Mücadelenin ilk yarısı Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Siyah Beyazlı Karakartallar 55.dakikada Musa Akarslan'ın attığı golle  2-0 öne geçti. Beşiktaş  Sarıyerspor karşısında farkı açmak istesede maçta başka gol sesi cıkmadı ve Beşiktaş U17 takımı şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet almış oldu. 






Demir : "Ziveye ortak olduk sıra Şampiyonlukta"
Maç sonu Beşiktaş'ın başarılı Teknik Sorumlusu Kaan Demir yaptığı açıklamada "Öncelikle bu güzel oyunla kendisine yakışır bir galibiyet alan ve galibiyet serisini sürdüren tüm sporcularımı kutlarım, Beşiktaş U17 olarak iyi mücadele iyi oyun oynuyoruz,bu haftaki galibiyetimizle birlikte üst üstte yedinci galibiyetimizi aldık hedefimiz  A takıma oyuncu verebilmek, ligin en az gol yiyen takımı olarak lige devam ediyoruz. Bu hafta Galatasaray'ında puan kaybetmesiyle birlikte puanlarımız eşitlendi ve liderliği paylaşıyoruz  şampiyonluğun en büyük adayı olduk. Sezon sonunda kupayı kadıran şampiyon olan takım olacağız ve bu şampiyonluğu tüm camiamıza armağan edeceğiz" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ALİ RIZA SUBAŞI




Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...