Pazartesi, Aralık 29, 2014

BERGAMA BELEDİYESPOR'DA ÇİÇEK DÖNEMİ

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Bergama Belediyespor Teknik Direktör Alaettin Çiçek ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.



Kulüp binasında Kulüp Başkanı Hakkı Özlü ile transfer komitesi katıldığı imza töreniyle kırmızı lacivertli ekibin yeni Teknik direktörü olan Alaettin Çiçek'in yardımcılıklarını İzzet Çerciz, Bekir Sartan ve İbrahim Halil Ölmez yapacak.
Başkan Özlü, sezonun ikinci devresinde çıkışa geçmek istediklerini belirterek, kendini kanıtlamış çok değerli bir isme takımı emanet ettiğini söyledi.
Sezonun ilk devresindeki maçlarda pozisyon üretmede sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Başkan Özlü, yapacakları transferler ile bu problemi çözeceklerine inandığını söyledi.

Bergama Belediyespor'un yeni hocası Alaettin Çiçek ise imza töreninde yaptığı açıklamada, kısa zamanda çok iş yapmaları gerektiğini, çok çalışıp, doğru isimleri transfer ederek takımı üst sıralara taşıyacaklarına inandığını belirtti.  

HABER: EROL ALTUĞ

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...