Salı, Aralık 30, 2014

BAYRAMPAŞASPOR'DA HOCAOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bayrampaşaspor’un yapılan olağan kongresinde mevcut başkan İsmail Hoaüoğlu güven tazeledi.

Hocaoğlu, seçimin ardından yaptığı konuşmada, Bayrampaşaspor tarihinde emeği bulunan herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, şunları söyledi: "Futbol sadece bir oyun değil, ekonomik bir sektördür. Bayrampaşaspor’un futbolda hak ettiği yeri alması en büyük hayalimiz. Geçmişten ders alarak gelecekte daha iyi olmak için çalışıyoruz. Bizler için hedef hep daima daha iyiye ve daha ileriye gitmek. Hepimizin bir aile olduğunu, aynı heyecanı taşıdığını biliyorum. Gelin bir olalım, birlik olalım. Kulübümüze desteğini esirgemeyen belediyemize, işadamlarımıza, kongre üyelerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Hocaoğlu, yönetim olarak projelerini ve hedeflerini ilerideki günlerde düzenleyecekleri basın toplantısıyla açıklayacaklarını bildirdi.

Bayrampaşaspor’da, Hocaoğlu başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluşuyor: Necati Çalışkan, Abdullah Aydoğan, Kamil Çolak, Dr.Zeynel Öztürk, Adem Kaya, Cemil Kara, Kenan Sarıcan, Mustafa Günaydın, Dr.Osman Yılmaz, Murat Güneş, Halil Gürses, Ferhat Karaca, Tahsin Hazıroğlu, Emrullah Altun, Ümit Yaşar Demir, Altuğ Kongu, Ali Koraltürk, Hüseyin Akın.

HABER-FOTOĞRAF: CEMİL SAĞLAM - PAŞAVİZYON GAZETESİ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.